canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyür ve kucağına alırsın.. bence değerle harika.. çok da fazla yaptırıp kan testi aklını karıştırma. bana da doktorum 2 defa yaptırmıştı.. inşallah keseni gör bundan sonra ve kalp atışlarınıda. haftası son regl tarihinin ilk günü baz alınarak hesaplanıyor. doktorlarda öyle hesaplıyor. 2 günde 2 ye katlamas lazım bhcg nin bak ne güzel senin artmış normal şekilde.. 1500 lere çıkıncada inşallah keseni görürsün 10 gün sonrasındada kalp atışlarını..
çok şükür rabbime... çok sevindim senin adına canım :) inşallah görürsün bebeğini. önce kesen gözükür ve sonra minnacık bi parça. sonrasındada kalp atışlarını görür ve dinlersin. sonra kendisini de görürsün inşallah. benimki şimdiden kollarını ayaklarını oynatıyor. hatta en son gittiğimde uyuyord ben onu gördüm ve gülünce sıçradı uyandı. doktord şaşırdı :) rabbim yüzünü güldürsün size bağışlasın yavrunuzu :)
Çok teşekkür ederimmmm !:) âmin inşallah... Son regl tarihim 2 marttı, 30 günde bir oluyorum normalde, daha da gunü geçmedi ama dayanamadım test yaptırdım, Dr um 10 gün sonra gel bakalım dedi. İnş herşey yolundadır ve öyle giderrrr
cnm ne güzel işte :) ben reglimden 9 gün önce öğrendim hamileliğimi..inşallah yolundadır sakın canını sıkma hayır dile işine hayır gelsin başına der annem hep :) bende 30 günde oluyordum regl. son reglim 14 ocaktı ben 26 ocakta falan öğrendim düşün :) herşey güzel gidecek :) gebelerin duası kabul olurmuş boool boool dua et cnm :) hayırlı haberlerini duyarız inşallah :) tahminen regl tarihine göre 4 haftalık yavrun :) rabbim bağışlasın ve sağlıkla gelmesini nasip etsin innnşallah :) b arada folik asit kullanmayı unutma.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah, hep dua ediyorum isteyen herkes için... Folik asiti 2 aya yakındır kullanıyorum zaten, beslenmeme de dikkat ediyorum çok. Hayırlı artık hepimiz için, çok tatlısınız çok teşekkürlerrr tekrar
canım şimdi geldim doktordan. allahıma şükürler olsun değerim 147,23 olmuş. doktor haftaya gel ulrasonda görülür dedi, 8 nisana randevu verdi. allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, aminn
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 27 martta kan testi yaptırdım 432,62 çıktı adetimden üç gün geçmişti sizce değerim nasıl normal mi
yeni katılanlara cevap verilmiyo mu acaba oysa herkese cevap verildiğini görmüştüm
arkadaşlar bir sorum olacaktı benim adetlerim düzensiz bazen 30 günde bir bazende 50 gün civarı oluyorum bu seferde 50 gün oldu bende test yapmadım hamilemiyim diye 50. günde çok şiddetli ağrıyla kanamam oldu ertesi gün parça geldi test yaptırdım 813,4 çıktı b hcg doktor 2 gün sonra tekrar yapalım dedi 2 gün sonra 318 e düştü ve düşük yaptım acaba kaç haftalık hamileydim _? son adet tarihim 2 şubat dediğim gibi kanamanın 2.günü test yaptım daha önce fazla idi de 813 e mi düştü acaba ?
cnm belki dedaha yüksekti tabi kanamadan önce..2 şubatta regl olduysan 20. güne kadar da yumurtlamışsındır muhakkak..benim 17 şubat sat..şu an 6 haftalık hamileyim..senin 7-8 hafta olmuştur herhalde..doktorun ne diyor peki.yamamen düştümü bebek..operasyon alan gerekmeyecek inşallah dimiii
doktora biz hamileyim diye gitmedik ağrılı adet oluyorum diye parça gelince korktukta gittik dediğim gibi 50 gün benim için normaldi doktor karından ultrasonla baktı birşey görmedi aynı gün test yaptım 813 çıktı ama kanamanın 2. günü sonra testi öğrenince tekrar gittik düşebilirde düşmeyebilirde dedi dinlen dedi 2 gün sonra yaptırdık 318 e düştü doktor muayene etmedn düştüğünü söyledi test sonucuna göre ama hala baş dönmem ve mide bulantım var acaba parça kalmışmıdır ondan korkuyorum şimdi
yeni katılanlara cevap verilmiyo mu acaba oysa herkese cevap verildiğini görmüştüm
doktora biz hamileyim diye gitmedik ağrılı adet oluyorum diye parça gelince korktukta gittik dediğim gibi 50 gün benim için normaldi doktor karından ultrasonla baktı birşey görmedi aynı gün test yaptım 813 çıktı ama kanamanın 2. günü sonra testi öğrenince tekrar gittik düşebilirde düşmeyebilirde dedi dinlen dedi 2 gün sonra yaptırdık 318 e düştü doktor muayene etmedn düştüğünü söyledi test sonucuna göre ama hala baş dönmem ve mide bulantım var acaba parça kalmışmıdır ondan korkuyorum şimdi
cnm eğer devamlı düşerse bir sorun olmaz. ama düşüp çıkarsa sorun olur. benim daha önce öyle olmuştu ama seninki kadar yüksek değildi bhcg. en fazla 98 lerdeydi. bir yükselip bir düşüyordu. takip et mutlaka 2 günde bir olmasa da 5 günde falan takip et. 0 lanması lazım. benim o değerlerdeyken bile hemen hemen 2 aya yakın kanamam olmuştu ama herkeste aynı olacak değil. senin düşmüş benm düşüp yükseldi. sonra bir iğne oldum ve sıfırlandı. ama ihmal etme 0 lanana kadar takip et ve bu arad mutlaka korun.korunmasız ilişki olmasın. bana 2.5 ay yasaklanmıştı
canım şimdi geldim doktordan. allahıma şükürler olsun değerim 147,23 olmuş. doktor haftaya gel ulrasonda görülür dedi, 8 nisana randevu verdi. allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?