Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

serap canım sende hamilelik belirtileri nasıl yanii akıntı adet belirtisi göğüslerin ağrılımı merak ettimde

canım benim fazla akıntım ve göğüs ağrım olmadı. hatta göğüslerim hala ağrımıo. kasıklarım ve belim ağrıdı sanki adet olucakmışım gibi. biraz da bulantım vardı ama o psikolojik de olabilir

günaydın kızlar benim bat 27 şubattı ama adet olmadım 28nde kan testi verdim değer 1 çıktı yani negatif hadi biraz daha bekleyelim dedik dün predictor aldım gebelik testi %99 kesin sonuçmuş yaptım yine negatif ara sıra sancı gelip gidiyo kasıklarıma göğüslerim şiş ve akıntım var acaip kafama takar oldum bu durumu cumartesiye kadar beklicem olmadı kadın doğum doktoruna gidicem artık inşallah bi sorun yoktur

cnm 1400 lerde gözükmiceni sölediler 2 gün sonra gözükür dediler ve gözüktüğ cnm. 2000 lerde gözüküo cnm muhtemelen kese.4 güne kadar görebilirsin:)

reglimden 2 gün geçince kan testi yaptırdım beta 26 çıktı gebesiniz ama yeni şu anda o yüzden değerler düşük dediler.ben 5 gün sonra tekrar tahlil yaptırdım 486 olmuştu.her 2 günde 1 2 katına çıkması gerekiyor

cnm 1400 lerde gözükmiceni sölediler 2 gün sonra gözükür dediler ve gözüktüğ cnm. 2000 lerde gözüküo cnm muhtemelen kese.4 güne kadar görebilirsin:)

Moralim çok bozuldu simdi ya bugunku hcg degerim 5227 ama doktor keseyi yine göremedi.
En iyi 6000lerde görülür seninki henüz küçük ve dış gebelik ihtimaline karşı bhcg test isteyelim yine dedi.

26mart 442
28mart 980
1nisan 5227 bu degerlerle kese görülmemesi dış gebelik midir sizce? Bu arada 5+2 gebeliğim

cnm hayırlı olsun bu değerde dış gebelik olmaz çok güzel değerin

işte aynı belirtiler bendede war hala canım cuma günü konuşmuştuk ve ben hala adet olmadım 0.26 cıkmıstı değerim bi daha yaptırmadım ama akıntıyla bırlıkte solemesı ayıp bole vişne çürüğü gibi leke geliyor iki gündür üstüne görme olabilirmi yoksa hastamı olucam acaba varmı bılgısı olan. ?

cnm alttanmı baktı? benm alttan ultrasonla baktı gözüktü.. biraz kiloluydum da ben karından gözükmmişti tatlım sıkma canını.alttan gözkür muhtemelen. korkma sakın.değerlerin güzel yükselmiş tatlım. bilmiorm dış gebelik olabilirmi tatlım bikaç gün sonra git tekrardan inşallah değildir.dış gebelikte değerler düzeniz artar.

banada yardımcı olurmusunuz noolurr

bugün sonucumu aldım 348 çıkmış hamileymişim ama çok çok küçükmüş, sağlık ocağında yaptırmıştım , dr 3 ay sonra gel dedi onun dışında şikayetin olursa gel dedi, dedim takip etcekmisiniz bi kaç gün içinde yok dedi, düşmemesi için bişy yapabilirmiyim hyr dedi,

bu ultrasonla bakma felan ne için ? dr a gitmelimiyim? birde ne zaman itibariyle gidiyorsunuz yardımcı olurmusunuz ilk bebeim hiçbişy bilmiorm günüm 7 gün geçti bu arada

ne demek üç ay sonra gel??? 3 gün sonra demiş olmasın sakın? eğer 3 ay sonra dediyse derhal o doktoru değiştirmeni tavsiye ederim canım.

valla canım hiç bi fikrim yok. bende hiç lekelenme olmadı. adetin başlamadıysa bi daha kan versene canım hamileysen belki önlem almak gerekir.

yok ısrarla sordum burdan okuduklarım takip ediyormuş anladığım kadarıyla hormanlar yükseliyormu diye, 29 haziran da gel dedi,
takip etcekmisiniz dedim hyr dedi, pek bişy anlamadım garip bişyler var ama ya ben yanlış biliyorum ya dr bilmiyor anlamadım ,

kafam çok karışık kaç haftalık felan hiç bişy anlamadım 26 mart ta adet olmam gerekiyordu olmadım 6 gün geçti günüm , değerim de 348 çıktı, hatta dedim ki allah korusun kimyasal mı değilmi normal mi nası anlıcaz dedim bişy demedi , ne yapabilirim dedim seslenmedi, hiç bişy anlamadım ,bak şimdi kafam karıştı ((

1 martta adet oldum , birde 26 martta 2.adetimi olmam gerekiyordu olmadım , hangisi geçerli oluyor acaba son adet tarihimi sordu 1i dedim 1 haftadır da olmuyorum zaten (26 günde bir oluyorum)

bu değer sizce çokmu düşük ? normalmi acaba sağlıklı gebelik midir ? korktum şimdi kimsem yok soracak , bilen varmı yardımcı olurmusunuz?

canım değerinde bir problem yok tabiki ama doktorun kese ve bebeğin gelişimini izlemesi gerekir. daha ne kese gözükmüş ne kalp atışları duyulmuş, gebeliğin başında üç ay sonra gel denir mi hiç. anladığım kadarıyla başından savmış seni bu doktor sağlık ocağında mı? öylesye mutlaka bi hastanede kadın doğum uzmanına görün seni daha doğru yönlendirsin. şimdiden folik asit almaya başla bence. ben folbiol kullanıorum ucuz bi ilaç ama bebeğin gelişimi için çok önemli. gebelik hesaplamasını da son adet tarihine göre yapıyorlar canım. nerde yaşıosun bilmiyorum ama en yakın hastaneye gitmeni tavsiye ediyorum vakit kaybetmeden..

benm bu aralar dr a gitmem gerekmiyormu ? yoksa öylece beklemeli miyim? çok endişelendim şimdi, öylede istekliyim ki eşimden önce burda paylaştım :) akşama söyleyeceğim ona.

bence doktorunu değiştirmelisin caım 3 ay çok uzun bir süre normal gebelik mi dış gebelikm i bakması lazım kalp atışlarını duyması görmesi lazım zaman kaybetmeden bi doktora görün kan değerin 2 günde 2 katına çıkyor sa normaldir allahın izniyle hayırlı haberlerini bekliyoruz

öylesine tahlil yaptırmak için gitmiştim sağlık ocağına ,günüm geçti diye hiçte ümidim yoktu sıramı beklerken kalp atışlarımı öyle hissettim ki dualar okuya okuya , ordaki dr söyledi, hamilelik varmı yokmu diye gideyim dedim,
zaten iyi bir kadın dgm uzmanı bulmak istiyorum ama özel bi hastanede bulamıyorum , herhangi birine giderim artık,

benm bu aralar gitmem gerekiyormu ? o ultrason , kalp atışı felan için ne zaman gidiliyor? bir de takip ettirmem gerekmiyormu normal seyrediyormu diye ?

hmm o zaman bende 2 gün sonra bir kadın doğum uzmanına gideyim , tam bilgi alayım hemde kafam rahat etsin,

hala şoktayım aptal gibi geldim eve donuk donuk :)

yaklaşık 1,5 yıllık evliyim geçen ay başladık denemeye olmadı hemen bittim çöktüm olmıcak sanmaya başlamıştım , geçen ay günüm geçmişti tahlil yaptırdım sonucu almadan dönüşte kanamam başladı kimyasal heralde dedim kendi kendime, sonuçta negatifmiş zaten, bu ay hiç umudum yoktu dedim ki günüm geçse bile tahlil yaptırmıcam , düşünmicem, geçen ay çok üzüldüm ağladım ağladım çok hazırlamıştm heveslenmiştim, internetten bakıyorum yumurtlama günü diye bişy varmış diorm ateş ölçüorm vs sayıorm günleri çok uğraştım ama olmadı sonra bittim psikolojik olarak , kv her telefonda soruyor cadı kadın , eltim hamile kaldı hergün arıyor hani sizde niye yok diye, daha dün aradı eşim telde nasılsınız dedi, kv ve kp akrabalarından hamile kalanları sayıyor şunlar şunlar hamile sizde bişy yok diye, çok üzülmüştüm dün her telde sokuyor lafları zoruma gidiyor çünki kime ne bizden,sabahta sonuç için beklerken kapıda hep dua ettim rabbim elimi boş koyma , şunlara fırsatımı verme benden uzak tut, uğraşmasınlar dedim, banada evlat layık gör diye nası okudum

RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN HALA İNANAMIYORUM HEP HEVESLENİYORDUM BURDAKİLERE, DUA EDİYORDUM MORAL VERİYORDUM , RABBİM İSTEYEN HERKESE ÖYLE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLESİN Kİ, KUCAKLARINI BOŞ KOYMASIN İSTEYEN HERKESE VERSİN MEVLAM, ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN SİZİNDE, ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ , RABBİM GÖNLÜNÜZDEKİNİ VERSİN MADDİ MANEVİ, SIKINTILARINIZDAN KURTARSIN İNŞ. YARDIMCI OLDUGUNUZ İÇİN ÇOK TŞK EDERİM

BANA DA DUA EDİN DE BİŞY OLMADAN HAYIRLISIYLA ATLATIYIM ŞU DÖNEMİ NOLUR.

öncelikle hayırlı olsun canım. bencede başka doktora git 3 ay sonra gel olur mu hiç? ben 3 ayda nerden baksan 5 defa falan gittim doktora. kese görünecek bebek görünecek kalp atışı görülecek sonra atış kontrolü yapılcak. daha sonra 2 li test falan var.. 3 ayda neleeer oluyor neler. ilaç destekleri verilmesi gerekiyor. bende folik plus kullandım mesela. rabbim sağlıklıca gelmesini nasip etsin yavrunun. istersen bikaç gün daha bekle öyle git. 300 küsürlerde gözükmez henüz kesen. ama bilgi alayım diyorsan git doktora bilgi al konuş içini rahatlat. 1 martta adet olduysan gebelik son sat ın ilk gününden hesaplanıyor yani şu anda 4 haftalık olacak bebişin. herşey gönlünce olsun. sağlıklı bir bebek,sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin rabbim inşallah hepimize..

allah razı olsun , çok tşk ederim bilgilendirdiğiniz için , ben bu dediklerinizi hiç bilmiyordum , eşime söyledim p.tesi gidecez inş. o gün izin alabilirmiş, hala inanamıyorum :) rüya gibi,

4 haftalıksa çok düşük değilmi 348 yazıyor beta hcg, bu konuyu da tam anlamış değilim , 1 mart olduğum gün yani bir önceki adet tarihim oluyor, 26 mart ta adet olmam gereken ama olmadığım en yakın adet tarihim , dr 1 buçuk haftalık felan dedi, eger 4 haftalıksa korkuyorum düşük bir sorun çıkarmı diye ne zor insanın bilmediği konular olunca kendine yetemiyor gibi oluyor ama iyi ki sizler varsınız burdan herkes çok yardımcı oluyor , ALLAH RAZI OLSUN, bir sürü ablalarım var arkadaşlarım var gibi :) ailemize henüz demedik biraz netleşsin durumlar diye ondan soramıyorum da , iyi ki burası var, rabbim ne muradınız varsa versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…