Hangi gün yaptırdığın önemli canım adetine daha varsa iyi ama adetin geçtikten sonra yaptıysan düşük kimyasal gebelik olabilir geçen ay ben de yaşadım 13.39 ile düşük yaptım 1 hafta içinde takip ettir
202,6 çıktı keseyi görmeye daha kaç gün vardır ki acaba
0.86 hamile değilim sanırım Bat 5 nisandi daha yüksek çıkmalıydı değil mi
kımyasal gebelık yada geç dollenme olabılır canım, benımde hcg değerim 0.89 du oğlum 2 yaşında, ıkı gun sonra tekrar et testı ıkı katına çıkarsa hamılesın
en son adet tarihim 25 mart. adet bitimi yani 29 martta ilişki oldu. bugün idrar yolumdaki sancı için doktora gittim. gitmişken gebelik testi de istedim :) adetime en az 10 gün var.Değer 1.00 çıktı. sizce bir durum var mı? Doktor bir şey yok dedi kadın doğumcu değildi sonuçta gittiğim doktor.karar veremedim.
lütfen banada cevap verin((
ya benim iyice kafam karıştı..benim şuanki b-hcg değerim 38.912, bu değere göre 6 haftalık hamile olduğum gözüküyor fakat ben geçtiğimiz 6 hafta önce adet gördüm ve ilişki olmadı nasıl oluyor anlamadım 4,5- 5 haftalık oldğu zamanda bu değer olabilirmi acaba? nasıl bişey oldu anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim..
merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım.1,5 yıllık evliyim ve yaklaşık 1 yıldır bebk düşünüyoruz. pco liyim.mart 29 da aşılama yapıldı ve normalde 1 2 gün önce adet olmam gerekiyordu ve olmadım 5 tane de idrar testi yaptım pazar gününden bu yana hepsinde çizgiler ilk baştan silik çıktı sonra 1 saat sonra falan belirgin ince bir çizgi oluştu. kan testi de yaptırmak istemiyorum olumsuz çıkıcak diye. sizce ben hamile olabilir miyim? ne düşünüyosunuz?
ya doktor adetin 5 gün geçsin gel dedi bende o zamana kadar beklemek istiyorum ama tabi kuruyorumda sürekli. eşimde zaten çok kaptırma kendini bekleyelim diyo o yüzden de biraz frenliyorum kendimi.
ya ben var hissediyorum aslında. ama işte :)))
ya bide hep okurdum burdan yazılanları sayfalarca saatlerce şimdi yazmak ve cevap bulmak çok güzel bişey. teşekkür ederim ilgilendiğin için:)
cnm belki ikiz gebeliktir. doktora gittin mi? bu değerlerle kesenin görünmesi lazım. hamilelik haftası son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor. çünkü yumurtlama günü çoğu zaman bilinmiyor. ayrıca değerlere de çok takılma. kişiden kişiye değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?