Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

lütfen cevapp sat 7 mart bugün 10 nisan beta hcg değerin 422 netten bakıyorum düşük gibi geldi normalmi kızlar lütfen cevap yazın

en son adet tarihim 25 mart. adet bitimi yani 29 martta ilişki oldu. bugün idrar yolumdaki sancı için doktora gittim. gitmişken gebelik testi de istedim :) adetime en az 10 gün var.Değer 1.00 çıktı. sizce bir durum var mı? Doktor bir şey yok dedi kadın doğumcu değildi sonuçta gittiğim doktor.karar veremedim.

sonucuna göre hamile değilsin. en az 10 olması gerekir değerinin gebelik varsa. ama henüz adetine çok var kanda bakmak için erken. adet günün geçerse tekrar kan ver. o zmn daha kesin bi sonuç alırsın şimdiden bilmen çok zor.

ya benim iyice kafam karıştı..benim şuanki b-hcg değerim 38.912, bu değere göre 6 haftalık hamile olduğum gözüküyor fakat ben geçtiğimiz 6 hafta önce adet gördüm ve ilişki olmadı nasıl oluyor anlamadım 4,5- 5 haftalık oldğu zamanda bu değer olabilirmi acaba? nasıl bişey oldu anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim..

cnm belki ikiz gebeliktir. doktora gittin mi? bu değerlerle kesenin görünmesi lazım. hamilelik haftası son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor. çünkü yumurtlama günü çoğu zaman bilinmiyor. ayrıca değerlere de çok takılma. kişiden kişiye değişiyor

merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım.1,5 yıllık evliyim ve yaklaşık 1 yıldır bebk düşünüyoruz. pco liyim.mart 29 da aşılama yapıldı ve normalde 1 2 gün önce adet olmam gerekiyordu ve olmadım 5 tane de idrar testi yaptım pazar gününden bu yana hepsinde çizgiler ilk baştan silik çıktı sonra 1 saat sonra falan belirgin ince bir çizgi oluştu. kan testi de yaptırmak istemiyorum olumsuz çıkıcak diye. sizce ben hamile olabilir miyim? ne düşünüyosunuz?

silik çıktığı zaman gebelik ihtimali var ama en doğrusu kan tahlili bence bu merakta kalmaktansa hemen yarın kan tahlili yaptır canım

ya doktor adetin 5 gün geçsin gel dedi bende o zamana kadar beklemek istiyorum ama tabi kuruyorumda sürekli. eşimde zaten çok kaptırma kendini bekleyelim diyo o yüzden de biraz frenliyorum kendimi.

ya doktor adetin 5 gün geçsin gel dedi bende o zamana kadar beklemek istiyorum ama tabi kuruyorumda sürekli. eşimde zaten çok kaptırma kendini bekleyelim diyo o yüzden de biraz frenliyorum kendimi.

insallah hamilesindir canım ama insan hissediyo ya olup olmadığını ben hissetmiştim mesela

ya ben var hissediyorum aslında. ama işte :)))
ya bide hep okurdum burdan yazılanları sayfalarca saatlerce şimdi yazmak ve cevap bulmak çok güzel bişey. teşekkür ederim ilgilendiğin için:)

ya ben var hissediyorum aslında. ama işte :)))
ya bide hep okurdum burdan yazılanları sayfalarca saatlerce şimdi yazmak ve cevap bulmak çok güzel bişey. teşekkür ederim ilgilendiğin için:)

:) allah herkese yasatsın bu duyguyu hiç birseye benzemiyo çünkü hergünün çok özell

merhaba doktora gittiğimde 1 nisandı ve kan değerim 1200civarındaydı. tek kese gözüküyodu. ben yumurtlama testlerinden kullanarak hamile kaldım.11-12 martta yumurtladım.. o iki günde oldu ne olduysa zaten bide ondan bi-iki hafta önce olmuştu. yani anlayacağın olduğu zamanda belli ama acaba daha öncemi hamile kaldım diye merak ediyorum. doktora gittiğimde soracam zaten.bi sonraki doktor randevum 19 nisan. benim hesabıma göre 6haftayı birazdaha geçmiş olacağından kalp atışlarınıda belki duyarız diye düşündüm. ikiz olursa daha sonradan tek kese içinde gözükmesi muhtemelmi acaba.. yaniçift yumurta ikizi çift kese tek yumurta ikizi tek kese içinde iki çocu diye biliyorum ama:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…