Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar merhaba,
ben yeni üye oldum.. paylaşımlarınızı okuyorum,birbirinize nekadar güzel destek oluyosunuz..
ama kendimi çok kötü hissediyorum,tecrübeleri olanlar bana bilgi verebilirmi?
benim sat tarihim 10 mart, 6 nisanda regl olmalıydım,gecikti.kasıklarım ağrıyo,başım dönüyo diye 2 gün önce kan testi yaptırdım sonuç 11.38 çıktı,doktor tekrarlıycaz testi dedi.. bugün dayanamadım tekrar test yaptırdım, 13,83 çıktı.. artış var ama 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor diye duydum...yani benim hcg değerim çok yavaş yükseliyo galiba.. yani sonuçta reglim 6 gün gecikti eğer hamileysem daha yüksek çıkması gerekmiyormuydu?
sizce hamilemiyim yoksa kimyasal gebelik veya dış gebelik gibi bişeymi bu.. lütfen yardımcı olun...

2 gun arayla yaptırmaya devam et 1 hafta sonra doktorunla görüş canim. Artış 50 lere çıkarsa kimyasal değildir sanirim

canım bazen önce tek kese görülüp diğer kese sonradan görülebiliyor. veya tak kese içinde iki bebek olabiliyor. benim başıma gelmedi ama böyle olanlar var. forumda da bulabilirsin cnm.. allah hayırslısnı versin.

yannlış biliyorsunuz. Önce kana geçer. İlişki sonrasında on gün geçmesi yeterli. En son idrara geçer.

sanmam cnm benm reglime 4 gün varkn 1400 lerdeydi.. ikiz olsaydı daha yüksek olurdu.

canım gebeliğin başlangıcı adetin ilk günü sayılıyor. çünkü çoğu kadın hangi trihte gebe kaldığını net bilemiyor. o yüzden öle hesaplanıyor. son adet tarihinin ilk günü hamile kalmışsın gibi hesağanıyorç doktorlarda öle

yannlış biliyorsunuz. Önce kana geçer. İlişki sonrasında on gün geçmesi yeterli. En son idrara geçer.

geç döllenme oalbilir. benim kanımda batımdan 19 gün sonra çıktı. ne zaman hamile kaldığını bilmiyorsan on gün falan hesaplayamazsın. eğer bir ilşki yaşadıysan ve onun sonucunda hamile kaldıysan başka. ayrıca en son idrara geçer evet. bu konuda aksine bişey söylemedim zaten

Son düzenleme:
merhaba,adetim 3 gün gecknce kan testi yaptırdık ama sonuç 15,83.. ihtimal var diye sevindik ama düşük bi değermş sanırım:/ bu şekilde değeri düşük olup da sonradan katlyan oldu mu aramızda?? pazar ya da pztesi yine kan vercem bakalm nolmuş? bide kimyasal gebelk nası bşy? nie oluo?

merhaba arkadaşlar fenalardayımm resmen :)
sabah test yaptım silik çift çizgi ve akşam çift çizgi kaltım doktara gittim beta-hCG 351,0 MAX:5 yazıoo bilenler nolur yorumlasınn garip bi hal içersindeyim

merhaba arkadaşlar fenalardayımm resmen :)
sabah test yaptım silik çift çizgi ve akşam çift çizgi kaltım doktara gittim beta-hCG 351,0 MAX:5 yazıoo bilenler nolur yorumlasınn garip bi hal içersindeyim

hayırlı olsun
adetin kaç gün geçti bilmiyorum ama değerlerinde iyi görünüyor allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

MErhaba arkadaşlar. Ben battan 11 gün sonra test yaptırdım. B HCG değerim 2744 idi. Normalde çıkan sonuç 5 haftalık bebeğe aitmiş ama doktor vajinal ultrasonda baktı ancak 2 haftalıktır dedi. Sizce hangisine inanmalıyım? Bebeğin kesesini gördük. 2 haftalıkken bu kadar yüksek değer gören var mıydı?

arkadaşlar merhaba 4.5 gündür kasık ağrılarım vardı bugün üzerine bel ağrısıda eklenince kan testi yaptırdım adetime 2 gün falan var henüz doktoruma gitmedim ama test sonucum 17 çıktı buradaki değerleri görünce kendim adına üzüldüm ve endişelenmeye başladım açıkçası herkesinki baya yüksek adete birkaç gün kala yaptırdığım yerdeki doktor normalde 17 ye hiç bir şekilde çıkmaz gebelik kesin var bence pazarteside kendi doktoruna görün dedi bende çok sevindim ama şuan içim biraz burkuldu sanki düşük gibi bnm değerim sizede danışmak istedim ne dersinz?

üzme kendini geç döllenmedir belki o yüzden düşüktür inşallah doktorun tekrarını isteyecek ve güzelce yükselecek
inşallah hamilesin sağlıcakla alırsın kucağına
burdaki değerlere bakıp üzme kendini nerden biliceksin kimin kaç günlük olduğunu bebişin seninleyse oda üzülür sonra

meraba bayanlar ben yaklasık 1 yıl once dıs gebelık gecırdım bu yuzden cok endıselıyım. son adet tarıhım 10 marttı.bu ay 7 sınde yada 8ınde gelmesı gerekıodu gelmedı.bende kendım evde test yaptım sonuc pozıtıftı.nısan 12 de doktora gıttım betahcg degerım 845 cıktı ama ultrasonda karnımdan goremedı.attan baktı ordanda kucuk bır nokta halınde bısı gordu ama emın olamadı bu sefer rahım ıcınde gıbı ıns ama net konusamıyorum dedı.salı gunu benı tekrar cagırdı.sızce ultrasonda gorunmemesı normalmı yorumlarınızı beklıyorum..

kızlar acill yardım bugün adetime 1 hafta var dayanamayıp beta hcg yaptırdım sonuç <2.00 çıktı yükselme şansı olabilirmi yoksa kesin sonuç mu?çok araştırdım yükselenlerde olmuş ama genelde kesin sonuç diyorlar kafam çok karıştı..lütfen bilgisi olan bana yardımcı olsunnn

cumartesi 17 olan değerim bugün 68'e çıkmış kızlar:)) 2 günde 4 katına yükselmiş artık emin olmaya başladım hamileyim galiba çarşamba doktoruma gidicem :))

canım çok teşekkür ederim hayırlısı olsun bakalım.. inşallah. bu arada sen bebek kalp atışlarını duyabildinmi. hemen hemen aynı günlerdeyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…