2 gun arayla yaptırmaya devam et 1 hafta sonra doktorunla görüş canim. Artış 50 lere çıkarsa kimyasal değildir sanirim
merhaba doktora gittiğimde 1 nisandı ve kan değerim 1200civarındaydı. tek kese gözüküyodu. ben yumurtlama testlerinden kullanarak hamile kaldım.11-12 martta yumurtladım.. o iki günde oldu ne olduysa zaten bide ondan bi-iki hafta önce olmuştu. yani anlayacağın olduğu zamanda belli ama acaba daha öncemi hamile kaldım diye merak ediyorum. doktora gittiğimde soracam zaten.bi sonraki doktor randevum 19 nisan. benim hesabıma göre 6haftayı birazdaha geçmiş olacağından kalp atışlarınıda belki duyarız diye düşündüm. ikiz olursa daha sonradan tek kese içinde gözükmesi muhtemelmi acaba.. yaniçift yumurta ikizi çift kese tek yumurta ikizi tek kese içinde iki çocu diye biliyorum ama:)))
sonucuna göre hamile değilsin. en az 10 olması gerekir değerinin gebelik varsa. ama henüz adetine çok var kanda bakmak için erken. adet günün geçerse tekrar kan ver. o zmn daha kesin bi sonuç alırsın şimdiden bilmen çok zor.
merhaba doktora gittiğimde 1 nisandı ve kan değerim 1200civarındaydı. tek kese gözüküyodu. ben yumurtlama testlerinden kullanarak hamile kaldım.11-12 martta yumurtladım.. o iki günde oldu ne olduysa zaten bide ondan bi-iki hafta önce olmuştu. yani anlayacağın olduğu zamanda belli ama acaba daha öncemi hamile kaldım diye merak ediyorum. doktora gittiğimde soracam zaten.bi sonraki doktor randevum 19 nisan. benim hesabıma göre 6haftayı birazdaha geçmiş olacağından kalp atışlarınıda belki duyarız diye düşündüm. ikiz olursa daha sonradan tek kese içinde gözükmesi muhtemelmi acaba.. yaniçift yumurta ikizi çift kese tek yumurta ikizi tek kese içinde iki çocu diye biliyorum ama:)))
ya benim iyice kafam karıştı..benim şuanki b-hcg değerim 38.912, bu değere göre 6 haftalık hamile olduğum gözüküyor fakat ben geçtiğimiz 6 hafta önce adet gördüm ve ilişki olmadı nasıl oluyor anlamadım 4,5- 5 haftalık oldğu zamanda bu değer olabilirmi acaba? nasıl bişey oldu anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim..
yannlış biliyorsunuz. Önce kana geçer. İlişki sonrasında on gün geçmesi yeterli. En son idrara geçer.
merhaba arkadaşlar fenalardayımm resmen :)
sabah test yaptım silik çift çizgi ve akşam çift çizgi kaltım doktara gittim beta-hCG 351,0 MAX:5 yazıoo bilenler nolur yorumlasınn garip bi hal içersindeyim
e hamilesin iste canim 5 ustu hamile oluyor hayirli olsun :)[
teşekkür ederimm :))) bugün yine gideceğimm emin olamıyorum :)
merhaba arkadaşlar fenalardayımm resmen :)
sabah test yaptım silik çift çizgi ve akşam çift çizgi kaltım doktara gittim beta-hCG 351,0 MAX:5 yazıoo bilenler nolur yorumlasınn garip bi hal içersindeyim
arkadaşlar merhaba 4.5 gündür kasık ağrılarım vardı bugün üzerine bel ağrısıda eklenince kan testi yaptırdım adetime 2 gün falan var henüz doktoruma gitmedim ama test sonucum 17 çıktı buradaki değerleri görünce kendim adına üzüldüm ve endişelenmeye başladım açıkçası herkesinki baya yüksek adete birkaç gün kala yaptırdığım yerdeki doktor normalde 17 ye hiç bir şekilde çıkmaz gebelik kesin var bence pazarteside kendi doktoruna görün dedi bende çok sevindim ama şuan içim biraz burkuldu sanki düşük gibi bnm değerim sizede danışmak istedim ne dersinz?
canım bazen önce tek kese görülüp diğer kese sonradan görülebiliyor. veya tak kese içinde iki bebek olabiliyor. benim başıma gelmedi ama böyle olanlar var. forumda da bulabilirsin cnm.. allah hayırslısnı versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?