Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım çok teşekkür ederim hayırlısı olsun bakalım.. inşallah. bu arada sen bebek kalp atışlarını duyabildinmi. hemen hemen aynı günlerdeyiz..

yok cnm geçen hafta sadece kese görüldü. ctesi gidicez doktora tekrar. umarım duyarız bu gittiğimizde. çok heyecanlıyımm.. sen duydun mu?

Son düzenleme:
yok cnm geçen hafta sadece kese görüldü. ctesi gidicez doktora tekrar. umarım duyarız bu gittiğimizde. çok heyecanlıyımm.. sen duydun mu?

hayır bende duymadım daha cuma günü gidecem. 5.haftada gittik kese 5,6 mm di. 13nisanda gittik kese 20 mm olmuştu. bendeki değişiklik bu kadar..bu arada seni arkadas listeme eklesem arada konuşsak olurmu en azından ileriki zamanlarda testler falan olduğundada iyi olur. sen hangi şehirdensin?

kızlar adetime daha çok var dün yaptırdım beta hcg 1.19 ....yükselirmi sizcee

selam arkadaslar sitenize yeni katıldım.bes aylık evlıyız bu ay bebegımızın olmasnı cok ısteyerek korunmamaya basladık.adetıme on gun kala kasıklarımda sıddetlı agrılar basladı. belimde cok agrıyor.mıde eksımelerım var.esımle suphelı ıkı ılıskımız oldu.adetlerım duzensız oldugu ıcın yumurtlama tarıhımıde tam olarak hesaplayamadım. ama sanırım yumurtlama zamanmda bırlıkte olduk.acaba gebelık olabılırmı. test yapsam cıkarmı kızlar bı hafta kaldı tahmını adet tarıhıme
yardım kızlarrrrrrr..

ayy hadi inşallah hayırlı haberlerle dönersin. yaz mutlaka ne olduğunu buraya da. biz de geçen hafta ptesi gittik kese 8,5 milimdi. bakalım bu ctesi ne olacak.. istanbuldayım ben. sen?

kızlar adetime daha çok var dün yaptırdım beta hcg 1.19 ....yükselirmi sizcee
canım işte bu yüzden erkenden yaptırmayı önermiyorlar. yükselip yükselmeyeceğini burda kimse bilemez. onu en iyi allah bilir. sen adetin geçtikten sonra testi tekrarla bakalım ne olacak..

bahsettiklerin gebelik belirtisi evet. ama aynı belirtiler adet belirtisi de olabilir. batına daha bir hafta varsa çıkmayabilir. en iyisi sen de adet gününün geçmesini bekle. 1-2 gün geçtikten sonra daha doğru sonuç alabilirsin..

beklemek cok zor yaa :) zaman gecmıyo hıc. inş hamişimdir. cok dua edıyorumm.hayırlısı artıkk. pekı adete ıkı veya uc gun kala yapsam test Allah ısteyen herkese versın bebişşş.

kizlar asilamanun 11.gunu degerim 18.54 cikti doktor kimyasal gebelij olabilur dedi sizce durum nedir???

kizlar asilamanun 11.gunu degerim 18.54 cikti doktor kimyasal gebelij olabilur dedi sizce durum nedir???

değer düşükken dotorlar böyle diyor. önemli olan artışının 2 günde 2 katına çıkması. değeri 300-500 çıkıp kimyasal gebelik olanları da okudum ben. testi tekrarla canım artış yavaş olmamalı kat be kat yükselmeli. umarım bebişin seninledirr.

adetimi 4 gün geçti idrar testi pozitif..haftaya hastaneye gidicem. Kan testi yaptırmadım. Ocak ayında bir kimyasal gebeliğim oldu birdaha olur diye çekiniyorum yalan yok bekliyorum o yüzden. Haftaya Perşembe sizce iyimi erken mi?

ayy hadi inşallah hayırlı haberlerle dönersin. yaz mutlaka ne olduğunu buraya da. biz de geçen hafta ptesi gittik kese 8,5 milimdi. bakalım bu ctesi ne olacak.. istanbuldayım ben. sen?

bende adapzarında oturuyorum. mutlaka bilgilendiririm.sende öyle cumartesi gittiğin yaz mutlaka..

Off kızlarr zaman hıcc gecmıyor 5.cı gununde test yaptırdım 1,2 cıktı acaba bugun tekrar baktırsammı kafamallah bulak yrdd edınnn...

hamılelıkte mıde yanması oluyomu kızlarr.. Bende cok var ya daha oncee olmazdı bolee..ıns hamıleyımdırr.

slm tranferın kacıncı gunu mıde yanması olabılır olmayabılırde onlara takılma sadece sagılıklı beslen ve kabız olmaktan kacın benımde transferım 6.cı gunu allah sagılıklı bebekler bagslasın bıze...bende goguslerım hafıf şiş arasıra az batma bazen burnuma pık kokular gelıyor fakat ılaçlarda yaratabılıyormuş aynı yetkıyı...

canım transfer yaptrmadım ben.daha yenı bu ay denemeye basladık. Allah yardımsın olsun.moralını bozma bı kac gun daha bekle ıstersen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…