Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım değerlere takılma. zaten gebe kaldığın gün değilki senin son adet tarihin. o baz alınarak hesaplanıyor çünkü şöle bişi var çoğu kadın gebe kaldığı günü kesin olarak bilmiyor. yumurtlama zamanın mart 14-16-18 ünde falansa bir iki haftalık işte takılma bunlara sakın. mesela ben gebe kaldığım günü biliorum o zamana göre bebeğim hamileliğimi öğrendiğimde 2 haftalık falandı ama doktorlara göre 4.5 haftalıktı. dediğim gibi değerlere takılma. kimseylede kıyaslama çünkü herkeste farklı oluyor ve her ölçülen labaratuardada farklı oluyor. şimdi yapman gereken doktora gitmek. yada tahlilide tekrarlayabilirsin sağlık ocağında gitmeden değerlerin 2 günde 2 kat artması gerekyor. atyorum ilk baktırdın 200 2 gün sonra 400 falan olmalı cnm. bak ezanlar okunuyor yüce rabbim cümlemizin evladının sağlıkla doğmasını nasip etsin ve seninde ne muradın varsa versin inşallah. dua et bol bol cnm sıkma kendini. ben çok zor geçirdim gebeliğimin ilk zamanlarını çünkü hormonlardan durmadan ağlıodum ya sinek en basitinden ona bile üzülüp ağlıodum ama çok zararlı bu bebek için sakın üzme kendini ve tadini çıkar arkadaşım :) hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :)

zaman nasıl gecek yaaa beklemedeyim son adetimden 43 gün gecti 20 subatta olmuştum bakalım hayırlısı

arkadaşlar Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.Her aşaması zor kadın olmanın,adet görmeyle başlıyo,hamile kalmayla devam doğumla artıyor sonra anneliğin zor ama bi o kadar güzel zamanları.Rabbim herkese sağlıklı ve güzel hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Ben bebk beklerken adetim sadece 1 gün geçmişti kan testinde pozitif çıktı.Ancak şunu da söyliyim aynı gün özel hastanede yaptırdığım testin değeri sağlık ocağındakinden yüksek çıktı.Yani bence labaratuarlar da test değerlerinde oynama olmasına neden oluyor.KAfanız bulanmasın.Benim son adet tarihime göre gebelik haftam hesaplandığında bebeğimin gelişimi ilk bikaç hafta geri gitti,sonra bazen 1 bazen 2 hafta önde gitti ama ne olursa olsun sonunda bebğimi sağlıkla kucağıma aldımn.Rabbim mutlu sonlara erdirsin inşallah

cnm ne için bekliyorsun sen?

tekrar kan tahlili yapılacak onu bekliyorum yada adet olmayı ne bileyiim bu belirsizlik benii sıktı serap arkadasımınki 58. gün cıkmış yaaaa benimde 44. günüm bakalım bende bekleyecem eğer adet olmazsam tabiiii

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 1 nisanda hamle oldugumu ögrendim kan beta hcg 198 çıkmıştı bugun tekrar kan testi yaptırdım ve 630 çıktı doktor degeri düşük buldu ve boş gebelikten şüphelendigini söyledi bu durumda olan arkadaslar varmı deger gerçekten düşükmü

ben 2 günde iki katına çıkıyor diye biliyorum ve o hesaba göre gayet de güzel artmış değerin. doktor neden düşük buldu ki acaba? şaşırdım..

degerin 3 günde 1000 e çıkmasını istiyormuş ve olmamış ultrason ile baktı ve bebek kesesi gözükmedi muhtemel gebelik 3 haftalık diyor kesenin gözükmemesi normal degilmi arkadaşlar

degerin 3 günde 1000 e çıkmasını istiyormuş ve olmamış ultrason ile baktı ve bebek kesesi gözükmedi muhtemel gebelik 3 haftalık diyor kesenin gözükmemesi normal degilmi arkadaşlar

önemli olan artış olması. zaten değerin bu kadarken kese gözükmez canım. başka bi doktora daha görün istersen

kasıklarımda sancı arttı idrarımda çok yanmaya başladı yeşilimtrak beyazımsı akıntı gelmeye başladı genelde bende bu adet öncesi gelir kısmet bakalım ama adet olmam gereken tarihtede böyle akıntım gelmişti ve olmamıştım ama ......

hayırlısı canım inşallah olmazsın allah hakkımızda hayırlısını versin.

slm hayırlı olsun cnm çok sevindim kaç haftalık ayrıca değerlerin çok yüksek ikiz olma ihtimalide yüksek benim adetime bir gün kala kan tahlilimde 76 çıkmıştı. şuan 5 haftalık hamileyim. bu sitede geçtiğimiz iki ay görüştüğüm iki kişininde hamiş olmasına çok sevindim.. çok tebrik ederim..

Arkadaşlar transferimin 11. günü Beta-hCG 127 çıktı sizce sonuç nedir anlamadım bilen varsa yardımcı olurmusunuz lütfen

Hangi gün yaptırdığın önemli canım adetine daha varsa iyi ama adetin geçtikten sonra yaptıysan düşük kimyasal gebelik olabilir geçen ay ben de yaşadım 13.39 ile düşük yaptım 1 hafta içinde takip ettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…