allah razı olsun , çok tşk ederim bilgilendirdiğiniz için , ben bu dediklerinizi hiç bilmiyordum , eşime söyledim p.tesi gidecez inş. o gün izin alabilirmiş, hala inanamıyorum :) rüya gibi,
4 haftalıksa çok düşük değilmi 348 yazıyor beta hcg, bu konuyu da tam anlamış değilim, 1 mart olduğum gün yani bir önceki adet tarihim oluyor, 26 mart ta adet olmam gereken ama olmadığım en yakın adet tarihim , dr 1 buçuk haftalık felan dedi, eger 4 haftalıksa korkuyorum düşük bir sorun çıkarmı diye ne zor insanın bilmediği konular olunca kendine yetemiyor gibi oluyor ama iyi ki sizler varsınız burdan herkes çok yardımcı oluyor , ALLAH RAZI OLSUN, bir sürü ablalarım var arkadaşlarım var gibi :) ailemize henüz demedik biraz netleşsin durumlar diye ondan soramıyorum da , iyi ki burası var, rabbim ne muradınız varsa versin inş.
zaman nasıl gecek yaaa beklemedeyim son adetimden 43 gün gecti 20 subatta olmuştum bakalım hayırlısı
cnm ne için bekliyorsun sen?
az önce kan testimin sonuçlarını aldım beta hcg değerim:187.6...
bat:01.mart tı..
bat mı sat mı bir mart. veya şöyle sorayım bat 01 nisan mıydı yoksa? Eğer yazdığın gibiyse çok çok geç döllenme olmuş. ben de benimkine geç diyordum
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 1 nisanda hamle oldugumu ögrendim kan beta hcg 198 çıkmıştı bugun tekrar kan testi yaptırdım ve 630 çıktı doktor degeri düşük buldu ve boş gebelikten şüphelendigini söyledi bu durumda olan arkadaslar varmı deger gerçekten düşükmü
degerin 3 günde 1000 e çıkmasını istiyormuş ve olmamış ultrason ile baktı ve bebek kesesi gözükmedi muhtemel gebelik 3 haftalık diyor kesenin gözükmemesi normal degilmi arkadaşlar
önemli olan artış olması. zaten değerin bu kadarken kese gözükmez canım. başka bi doktora daha görün istersen
kasıklarımda sancı arttı idrarımda çok yanmaya başladı yeşilimtrak beyazımsı akıntı gelmeye başladı genelde bende bu adet öncesi gelir kısmet bakalım ama adet olmam gereken tarihtede böyle akıntım gelmişti ve olmamıştım ama ......
kızlar merhaba
bende bugün aldım bhcg 2101,17 bu hamileyim demek onu anladım fakat ne kadarlık sağlık ocağı doktoruda bişey söylemedi.son adet tarihim 29/ocak/2013 tahlil tarihim 06/mart/2013 sizce bu değerler normalmi yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?