Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlarr ya adetımee altı gun vr ıdrar testı yapsam cıkarmı sizcee.

caanım ben sat 28 marttı.bugun yaptım bhcg 12 cıktı bat :25 nisan . sabah idrar testi yaptım silik çizgi cıktı.kan verdim 12 cıktı adetime 8gun var.ama umutlnmıyorum 2 defa kimyasal gebeliğim var.Allahtan hayırlısı....

yaa ıns bu seferr saglıklı sekılde kucagınaa alırsınn canım yaa. ıcını ferah tut. stres yapmaa kotu dusunmee bence. bende yapım yarın ya ne cıkarsa artıkk napım bole beklemek benı delı edıyoo yaa bız daha yenı bu ay basladık bende bes aylık evlıyım olursaa cok sevınıcezz . ınss Allah yardımcımız olsun yaa .

canım sen daha yeni evlisin :) bence hiç kendini strese sokma ,1 seneye kadar yolu var canım.ama insallah vardır bu ay bebiş:)
ben kendimde umutsuz vakayım gibi gelio canım ama hayırlısı diyelim ...

hayırlısı tabı canım benım yaa. ınsan ıster ıstemezz kaptırıyo kendını ya. bazen cok kızıyorum kendıme.ben bole kuruntu yaptıkca esımde etkılenıyoo bana hamıleymısım gıbı davranıyoo ıyıce delırdım galıbaaa

kızlar yrdd lutfennn transferım 5.cı gunu betem 1,2 bugun yanı 7.cı gunum betam>2 ne demek lutfennn yrdd

arkadaslar 13.de ilişkiye girdik esımle . şuan miğde bulantım oluyor sabahları. aşırı akıntım var ve karnımda şişlık hıssedıyorum. adem günüm düzensız sizde hamile iyimdir?

Arkadaşlar bugün b-hcg tahlili yaptırdım. Sabah doktor karından ultrasonla baktı. Kese görünmüyor dedi, ben evde pozitif gördüğümü söylediğim için çok küçük olabileceğini söyledi. Sonra tahlil istedi yaptırdım.Az önce sonuca baktım değerim 3889.0 çok tedirginim.Bir bilgisi olan ya da başına benzer birşey gelen var mı?

Canım panık yapma 1000den sonra vajınal yolla 5 000 den sonra karından gorulebılıyo bende yasadım aynısını sakın sıkılma uzulme melegıne ve kendıne ıyı bak

kızlar acil deneymlerinze ihtyacm var., ılk hamilelgm kimyasaldı.simdi tekrar hamileym.yerlesme kanamasndan 2 snra kan testnde degerım 18,26 cıktı 3 gun sonra 24,50 cıktı. İkiye katlayarak cogalmadgı icin morelim bozuldu. Yine kmyasal gebelik mi yoksa dıs gebelık mi. 3 gun icnde adet olmam gerekıyo pzts gunu doktora gdcem adet olmazsam. Sizce normal mıdır

Benimde 70 210 oldu ve adet oldum sonra ki ay balçörek otu karışımını uyguladım ve bir oğlum oldu kimyasal gebelikten sonra hamile kalma sansın çok yuksek

eğer benim gibi kilolu isen karından bakmayla göremez vajinal ultrasonda görebilir

hcg değeri 1500'den sonra kese görünür

ben buraya daha önce de yazmıştım hcg değerim yükseldiği halde doktor kesin birşey söylemedi keseyi gördü bu bebek gelişecek mi dedi

ben başka doktora gittim hcg değerlerime bakmıştı çok güzel artış olmuş dedi ama karından bakınca keseyi göremedi vajinal ultrasonla yavaşca baktı keseyi gördü

o zaman bebeğim 6 hafta 4 günlüktü şimdi 10 haftalık oldum

kızlar merhabalar ben geçen hafta çarşamba günü test yaptırdım ve değerim 1.68 çıktı sonra yine bu çarşamba kan testi yaptrdım ve değerim 360.47 çıktı sizce bir hafta içindeki bu değer nasıl ilk defa başıma geldiği için tecrübelerinze ihtiyacım var

canım tebrik edrm hamilesin. Hamilelik hormon salgn cogaldgı icn dgerin yukselms. Adet gunun gectiyse doktora gtmelsn canım

Canım panık yapma 1000den sonra vajınal yolla 5 000 den sonra karından gorulebılıyo bende yasadım aynısını sakın sıkılma uzulme melegıne ve kendıne ıyı bak

rknsln mesajın çok rahatlattı beni teşekkür ederim.Doktora gittim dün tekrar, senin söylediğin gibi şuan görmek için erken dedi.Haftaya tekrar gideceğim umarım herşey yolunadır.

Tururncu cevap yazdığın için teşekkürler arkadaşım.
Hayır, kilolu değilim aslında. vajinal usg ben istemedim. Ama abdominal usg için bir hafta daha beklemem gerekiyor.

canım tebrik edrm hamilesin. Hamilelik hormon salgn cogaldgı icn dgerin yukselms. Adet gunun gectiyse doktora gtmelsn canım

ilk yazdığım değer adetimi 1 haftam geçtikten sonra, öbür değer de 2.haftamda öğrendim. perşembe günü gideceğim inşallah güzel sonuçlar alırım

ilk yazdığım değer adetimi 1 haftam geçtikten sonra, öbür değer de 2.haftamda öğrendim. perşembe günü gideceğim inşallah güzel sonuçlar alırım

Lobeyla merhaba,
öncelikle gebeliğin hayırlı olsun :) bende adetimden 2 gün sonra kan testi yaptırdım. 993 çıktı. Bu salı tekrar doktora bhcg için gideceğim. Umarım sorun olmaz. Kan pıhtılaşmam olduğu için hergün iğne oluyorum. Hakkımızda hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…