- 6 Mart 2013
- 750
- 72
- 118
avcılardakı anadolu hastanesı mı serapcımm..
kızlarr ya adetımee altı gun vr ıdrar testı yapsam cıkarmı sizcee.
caanım ben sat 28 marttı.bugun yaptım bhcg 12 cıktı bat :25 nisan . sabah idrar testi yaptım silik çizgi cıktı.kan verdim 12 cıktı adetime 8gun var.ama umutlnmıyorum 2 defa kimyasal gebeliğim var.Allahtan hayırlısı....
yaa ıns bu seferr saglıklı sekılde kucagınaa alırsınn canım yaa. ıcını ferah tut. stres yapmaa kotu dusunmee bence. bende yapım yarın ya ne cıkarsa artıkk napım bole beklemek benı delı edıyoo yaa bız daha yenı bu ay basladık bende bes aylık evlıyım olursaa cok sevınıcezz . ınss Allah yardımcımız olsun yaa .
Canım panık yapma 1000den sonra vajınal yolla 5 000 den sonra karından gorulebılıyo bende yasadım aynısını sakın sıkılma uzulme melegıne ve kendıne ıyı bakArkadaşlar bugün b-hcg tahlili yaptırdım. Sabah doktor karından ultrasonla baktı. Kese görünmüyor dedi, ben evde pozitif gördüğümü söylediğim için çok küçük olabileceğini söyledi. Sonra tahlil istedi yaptırdım.Az önce sonuca baktım değerim 3889.0 çok tedirginim.Bir bilgisi olan ya da başına benzer birşey gelen var mı?
kızlar acil deneymlerinze ihtyacm var., ılk hamilelgm kimyasaldı.simdi tekrar hamileym.yerlesme kanamasndan 2 snra kan testnde degerım 18,26 cıktı 3 gun sonra 24,50 cıktı. İkiye katlayarak cogalmadgı icin morelim bozuldu. Yine kmyasal gebelik mi yoksa dıs gebelık mi. 3 gun icnde adet olmam gerekıyo pzts gunu doktora gdcem adet olmazsam. Sizce normal mıdır
ins canım ya dun o kadar morelim bozuldu ki daha yuksek beklyodum cunku.Benimde 70 210 oldu ve adet oldum sonra ki ay balçörek otu karışımını uyguladım ve bir oğlum oldu kimyasal gebelikten sonra hamile kalma sansın çok yuksek
Arkadaşlar bugün b-hcg tahlili yaptırdım. Sabah doktor karından ultrasonla baktı. Kese görünmüyor dedi, ben evde pozitif gördüğümü söylediğim için çok küçük olabileceğini söyledi. Sonra tahlil istedi yaptırdım.Az önce sonuca baktım değerim 3889.0 çok tedirginim.Bir bilgisi olan ya da başına benzer birşey gelen var mı?
canım tebrik edrm hamilesin. Hamilelik hormon salgn cogaldgı icn dgerin yukselms. Adet gunun gectiyse doktora gtmelsn canımkızlar merhabalar ben geçen hafta çarşamba günü test yaptırdım ve değerim 1.68 çıktı sonra yine bu çarşamba kan testi yaptrdım ve değerim 360.47 çıktı sizce bir hafta içindeki bu değer nasıl ilk defa başıma geldiği için tecrübelerinze ihtiyacım var
Canım panık yapma 1000den sonra vajınal yolla 5 000 den sonra karından gorulebılıyo bende yasadım aynısını sakın sıkılma uzulme melegıne ve kendıne ıyı bak
eğer benim gibi kilolu isen karından bakmayla göremez vajinal ultrasonda görebilir
hcg değeri 1500'den sonra kese görünür
ben buraya daha önce de yazmıştım hcg değerim yükseldiği halde doktor kesin birşey söylemedi keseyi gördü bu bebek gelişecek mi dedi
ben başka doktora gittim hcg değerlerime bakmıştı çok güzel artış olmuş dedi ama karından bakınca keseyi göremedi vajinal ultrasonla yavaşca baktı keseyi gördü
o zaman bebeğim 6 hafta 4 günlüktü şimdi 10 haftalık oldum
canım tebrik edrm hamilesin. Hamilelik hormon salgn cogaldgı icn dgerin yukselms. Adet gunun gectiyse doktora gtmelsn canım
ilk yazdığım değer adetimi 1 haftam geçtikten sonra, öbür değer de 2.haftamda öğrendim. perşembe günü gideceğim inşallah güzel sonuçlar alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?