Lobeyla merhaba,
öncelikle gebeliğin hayırlı olsun :) bende adetimden 2 gün sonra kan testi yaptırdım. 993 çıktı. Bu salı tekrar doktora bhcg için gideceğim. Umarım sorun olmaz. Kan pıhtılaşmam olduğu için hergün iğne oluyorum. Hakkımızda hayırlısı :)
ben kanda öğrendiğim de 6 gün geçmişti adetimi ve 1962 çıktı beta.2 yada 3 haftalık dedi drum ama usg de görünmedi pazartesi tekrar gel dedi bu arada bana geçen ay PKO teşhisi konulmuştu bu ay hamile kaldım :) Allah olmayanlarada nasip etsin inş.
saol karamel hakkımızda hayırlısı olsun :)ikinizede hayırlı olsun inşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza gelişmeleri yazın olurmu
saol karamel hakkımızda hayırlısı olsun :)
karamelll
günelrimiz aynı son adet tarihin 23 mart mı?
bana dr 2 yada 3 haftalık dedi ama tahmını dogum tarıhımı fılan hesaplarken 5 haftalık cıkıyo cuma gittim doktora bır de yarın gidicem
ben adetimi 6 gün geçince öğrendim beta hcg 1962 cıktı.Bulantım yok cok şükür ama feci bir uyku hali var bide çok dondurma yiyorum agzım hep hararetli
senin döngün daha erken demekki benim adetim 30-31 günde bir oluyordu yani 23 nisan bat tarihiydi benim üstünden 5 gün geçmiş oluyor bugün
ben mide bulantısı şikayetiyle gittim doktor şüphe üzerine yaptı testi
3 gün baş dönmesi ve bulantı yaşadım ama şimdi sadece şişkinlik gerginlik-göğüslerde ağrı-bide hep açlık var kendimi durduruyorum yoksa çok kilo alıcam
uyku bu gün başladı hepsine hamd olsun şimdilik iyiyiz
bendede şişkinlik, göğüslerde ağrı dolgunluk ve ağız kuruması var... devamlı su içiyorum ağızım yinede kuruyor. :) bu arada benimde bat 23 nisandı :)))
bende de aynı şekilde
doktora gittin mi ben yarın gitmeyi düşünüyorum ama cumaya da bırakabilirim
vajinal ultrason istemiyorum karından görünür olana kadar bekliyim diyorum ama bir taraftanda gitmemek için kendimi zor tutuyorum
sen takvim yapmamışsın yada telefondan girdiğim için görünmüyor
zaten bu meretten yazmak delirtiyor insanı ama takvimin yoksa biran önce yap takip edelim birbirimizi
merhaba kızlar ben bugun keseyı gormek ıcın dr a gıttım .karında usg gorunmedı. Alltan bakalım dedı ıstemedım ama acıklam yaptı cunku degerım yuksek oldugunda dıs gebelıkten suphelendı.zorlamadıktan sonra bebege bır zararı yok dedı.baktı ve kesemızı gordu 8.5 mm olmuş ve tekrar kan ıstedı duzenlı yukselıyomu dıye 7435 olmuş betam ve 10 gün sonra gel kalp atışlarını dınleyelım dedıAllah ısteyen herkese tattırsın ıns.
Amin o pıtpıtlar için koskoca bir 10 günüm var
karamelcim şu kalp sesini duyayım yapıcam zaten hemen :)
ben yarın hcg için gidicem artışa bakacaklar. Biraz heyecan ve korku var umarım düzenli artıyordur.
vajinal ultrasonda sorun yok benim ilk gebeliğimde öyle baktılar biraz rahatsız edici ama erken görüyorsun.
benim şimdi bat 23 nisan sat ise 26 mart 25 nisanda kan verdiğimde 993 çıktı bu durumda kaç haftalığım bilemiyorum. 3-4 galiba
merhaba kızlar ben bugun keseyı gormek ıcın dr a gıttım .karında usg gorunmedı. Alltan bakalım dedı ıstemedım ama acıklam yaptı cunku degerım yuksek oldugunda dıs gebelıkten suphelendı.zorlamadıktan sonra bebege bır zararı yok dedı.baktı ve kesemızı gordu 8.5 mm olmuş ve tekrar kan ıstedı duzenlı yukselıyomu dıye 7435 olmuş betam ve 10 gün sonra gel kalp atışlarını dınleyelım dedıAllah ısteyen herkese tattırsın ıns.
Amin o pıtpıtlar için koskoca bir 10 günüm var
ayy hadi inşallah hayırlı haberlerle dönersin. yaz mutlaka ne olduğunu buraya da. biz de geçen hafta ptesi gittik kese 8,5 milimdi. bakalım bu ctesi ne olacak.. istanbuldayım ben. sen?
karamel ıns.benımde korktugum sey olmaz, bana alttan bakılmak kotu bısey degil sadece zorlamamak lazım dedi inş. gönlüne göre verir Allah.
kanamam olup olmadıgını sordu dr bende yok dedım o zaman dusuk tehlıken yıok dedı ama Allah korusun tabı ne olucagını ondan baskası bılemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?