inşallah Allah gönlüne göre versin .Tamamına erdirmeyi nasip etsin.Artık görünür senın kesen de ya ben usg de resım aldım masallah cok net gorunuyor.
3. Gun embriyo transferim oldu bugun 10. Gunum 2 idrar testi yaptim ikiside silik cizgi cikti sonra hemen bugun gidip kan verdim 18.71 cok mu dusuk 10. Guns gore
cnm sonuca göre hamilesin ama önemli olan düzenli şekilde yükselmesi :26:
iki günde bir iki kat artması gerekiyor
inşallah yükselir stres yapmamaya çalış hayırlısı olsun hakkında
Dusuk oldugunun farkindayim cok korkuyorum yillar sonra gordum Bu degeri bile umarim orantili katlanir
amin cnm sağol inşallah görünür
net görünüyor muben hiç bişey anlamıyorum onlardan :44:
inşallah şu yarını atlatalımda hayırlısıyla doktoru hiç sevmiyorum zaten bide onun stresi var
kendi doktoruma ancak bir dahaki salıya gidebilcem şehir dışındaymış
Merhaba arkadaşlar; benim 1 yaşında oğlum var, geçen yıl martta doğum yaptığımdan beri adet olmuyorum diye geçen pazartesi kontrole gittim, ve orada korunduğumuz halde hamile olduğumu öğrendim, hcg 153 çıkmıştı, çarşamba 208 çıktı... bu gün yine kan verdim ve 458 çıktı, kan sonucunu doktorumu arayarak öğrendm ve yarın beni hastaneye çağırdı... ama hcg olması gerektiği gibi artmıyor, dış gebelik deniliyor..... böyle olduğu halde hamileliği devam eden oldu mu, yoksa kesin dış gebelik midir
karamel cnm cok net gorunuyor dr da sana gosterıyor zaten .ben usg ye bakıp duruyourm resımlere baya net ama kese sadece su an için bizim için heyecan kalp atışlarını duyduktan sonra Allahın izniyle....
uzun süre yazamadım 2 haftalık bir eğitime geldim.. 19 nisanda gittik kese 3 cm bebek 1 cm di. kalp atışlarını gördük. sen neler yaptın?
inşallah çok güzel artmıştır kesenide görürsün belki
benim bat 23 nisan sat 23 mart idi
19 nisanda bhcg 314 çıktı 23 nisanda yani bat tarihinde 1500 çıktı şimdi böyle giderse tahminen 10000 civarı olmalı yarın :44: yinede karından görünmezmiki biraz daha mı beklesem diyorum ama içim içimi yiyor bir taraftanda :26:
sen dediğin gibi 3-4 haftalık değerlerin benimkine erken döllenme olmuştur dedi battan önce yüksek çıkınca
bakalım yarına inşallah hayırlı sağlıklı haberler alırız gelir gelmez sana bakıcam yaz olurmu merakta bırakma
işte bende ondan korkuyorum :26:
banada aynısını söyleyecek inşallah gerek kalmazda karından görünür
bakalım hayırlısı yarına görücez :26:
sağlıklı olsunlarda bekleriz bakalım bana kaç gün diyecek
karamel ben sağlık ocagına kayıt yaptırmadım yaptırmak mı gerekıyo bılemıyorum ? Yani amaç ne ,cahıllıgıme ver ilk kez hamıleyım de
karamelcim,
bugün gittim kan verdim değerim 8004 olmuş, doktor perşembe sabah gel ultrasondan bakalım dedi. Banada muhtemelen vajinal bakar. bi yandan çok heycanlıyım bi yandan korkuyorum daha önce düşük yapmıştım.
Umarım sonuç güzel olur.
Bu gün kanda gebelik testi yaptırdım. referans aralığı 0-2,90 yazıyor. Benim değerim de 5.30 görünüyor. acaba hamile miyim? Forumdaki yazılara baktım herkes 100 lü değerlerden bahsediyo, 10un üzerinde ise hamileyim diyo. Neden benim testte farklılık var?
batın geçmişmiydi :44:
düşükte olsa gebelik sınırında görünüyor ama önemli olan yükselmenin sağlıklı olması
bekle bakalım inşallah bebişin seninledir hayırlısıyla sendende güzel haberler alırız
Teşekkür ederim canım. benim adetlerim düzenli değil. o yüzden batın geçip geçmediğini bilmiyorum. ama evde yaptığım testte de pozitif çıkmıştı. bu testte ilgimi çeken referans aralığı 0-2.90 belirtilmesi. normalde 0-10 referans diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?