Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

inşallah Allah gönlüne göre versin .Tamamına erdirmeyi nasip etsin.Artık görünür senın kesen de ya ben usg de resım aldım masallah cok net gorunuyor.

inşallah Allah gönlüne göre versin .Tamamına erdirmeyi nasip etsin.Artık görünür senın kesen de ya ben usg de resım aldım masallah cok net gorunuyor.

amin cnm sağol inşallah görünür
net görünüyor mu ben hiç bişey anlamıyorum onlardan :44:
inşallah şu yarını atlatalımda hayırlısıyla doktoru hiç sevmiyorum zaten bide onun stresi var
kendi doktoruma ancak bir dahaki salıya gidebilcem şehir dışındaymış

3. Gun embriyo transferim oldu bugun 10. Gunum 2 idrar testi yaptim ikiside silik cizgi cikti sonra hemen bugun gidip kan verdim 18.71 cok mu dusuk 10. Guns gore

3. Gun embriyo transferim oldu bugun 10. Gunum 2 idrar testi yaptim ikiside silik cizgi cikti sonra hemen bugun gidip kan verdim 18.71 cok mu dusuk 10. Guns gore

cnm sonuca göre hamilesin ama önemli olan düzenli şekilde yükselmesi :26:
iki günde bir iki kat artması gerekiyor
inşallah yükselir stres yapmamaya çalış hayırlısı olsun hakkında

cnm sonuca göre hamilesin ama önemli olan düzenli şekilde yükselmesi :26:
iki günde bir iki kat artması gerekiyor
inşallah yükselir stres yapmamaya çalış hayırlısı olsun hakkında

Dusuk oldugunun farkindayim cok korkuyorum yillar sonra gordum Bu degeri bile umarim orantili katlanir

Dusuk oldugunun farkindayim cok korkuyorum yillar sonra gordum Bu degeri bile umarim orantili katlanir

inşallah yükselir sen iyi düşün
rabbim hakında hayırlısını versin
beklemek zor 2 gün sonra yenilet bakalım ne olacak burayada yaz olurmu :26: rabbim yardımcın olsun inşallah meleğin tutunur sana...

arkadaşlar ben de 5 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu aile hekimliğinde kan tahliliyle. bir kere de uzmana gittim tahlil falan istemedi geçen haftaydı. 10-15 gün sonra kalp atışını duymak için beklerim, şimdilik yapılacak başka bir şey yok dedi. ben de oturdum bekliyorum... doktora gitmem ya da sağlık ocağında tekrar betaya baktırmam falan gerekir miydi, fazla mı rahatım acaba bilemedim...

arkadaşlar ben de bu akşam evde yaptığım testte ikinci çizgiyi net bi şekilde gördüm.Acilden bthcg ye baktırdım.413 çıktı.Sizce nasıl SAT 23 Mart tı.Daha önce 2 kez düşük yaptım korkuyorum.Yorum yaparsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar; benim 1 yaşında oğlum var, geçen yıl martta doğum yaptığımdan beri adet olmuyorum diye geçen pazartesi kontrole gittim, ve orada korunduğumuz halde hamile olduğumu öğrendim, hcg 153 çıkmıştı, çarşamba 208 çıktı... bu gün yine kan verdim ve 458 çıktı, kan sonucunu doktorumu arayarak öğrendm ve yarın beni hastaneye çağırdı... ama hcg olması gerektiği gibi artmıyor, dış gebelik deniliyor..... böyle olduğu halde hamileliği devam eden oldu mu, yoksa kesin dış gebelik midir

karamel cnm cok net gorunuyor dr da sana gosterıyor zaten .ben usg ye bakıp duruyourm resımlere baya net ama kese sadece su an için bizim için heyecan kalp atışlarını duyduktan sonra Allahın izniyle....

masiva doktordan geldikten sonra haber ver bizede :26:
değerlerin çok az artmış dış gebelikte böyle mi oluyor bilmiyorum inşallah değildir
bebeğinde sende iyisindir inşallah

karamel cnm cok net gorunuyor dr da sana gosterıyor zaten .ben usg ye bakıp duruyourm resımlere baya net ama kese sadece su an için bizim için heyecan kalp atışlarını duyduktan sonra Allahın izniyle....

haklısın kalp atışları çok heycanlı olacak heleki ilk tekmeleri
sağlık ocağına kayıt için gittiğimde hamile bir bayan geldi tahminen 6 aylık falandı bebeğinin iki gündür hareketlerini hissetmiyormuş hemşireler kalbini dinleyelim dediler yan odaya aldılar tabi bütün ses bizim olduğumuz yerde hemşireler soru soruyor biz eşimle kalp atışlarını dinliyoruz
hemşire halimize güldü
böyle su sesi gibi seslerin arasında hareketlerin sesi veee en güzeli o tıp tıpları
inşallah bizede nasip eder o güzel duyguyu
bu arada ben doktora gitmekten vazgeçtim
eşimin işi çıktı şehir dışına gidicek benimde zaten gidesim yoktu bahane oldu
haftaya kendi doktoruma gidicem
belki bu hafta tekrar bi kan testi yaptırır yükselmeye bakar sağlık ocağı

uzun süre yazamadım 2 haftalık bir eğitime geldim.. 19 nisanda gittik kese 3 cm bebek 1 cm di. kalp atışlarını gördük. sen neler yaptın?

canım biz de 20 nisanda gittik. keseyi ölçmedi ama bebek 11,5 milimdi. kalp atışlarını da dinledik. bazı testler istedi. 4 tüp kan verdim bi de idrar. 4 mayısta tekrar gidicez sonuçlar için. bebeğimi de görmüş olucam çok özlüyorum sıpayı

karamel ben sağlık ocagına kayıt yaptırmadım yaptırmak mı gerekıyo bılemıyorum ? Yani amaç ne ,cahıllıgıme ver ilk kez hamıleyım de

karamelcim,
bugün gittim kan verdim değerim 8004 olmuş, doktor perşembe sabah gel ultrasondan bakalım dedi. Banada muhtemelen vajinal bakar. bi yandan çok heycanlıyım bi yandan korkuyorum daha önce düşük yapmıştım.
Umarım sonuç güzel olur.

Bu gün kanda gebelik testi yaptırdım. referans aralığı 0-2,90 yazıyor. Benim değerim de 5.30 görünüyor. acaba hamile miyim? Forumdaki yazılara baktım herkes 100 lü değerlerden bahsediyo, 10un üzerinde ise hamileyim diyo. Neden benim testte farklılık var?

karamel ben sağlık ocagına kayıt yaptırmadım yaptırmak mı gerekıyo bılemıyorum ? Yani amaç ne ,cahıllıgıme ver ilk kez hamıleyım de

cnm burda sağlık ocaklarından kendileri çağırıyorlar seni nasıl atladılar acaba :44:
ben öğrendiğimin ikinci günü aradılar dedim nerden öğrendiniz hemşire kan değerlerinden görüyoruz dedi
aşıların ve takiplerin için gerekli dedi hatta istediğim zaman çekinmeden gelip kalp atışlarını dinleyebilirsin dedi çok tatlı bir hemşirem var çok sıcak kanlı
benim oğlumdada böyle olmuştu aşılarını onlar takip ediyorlar zmanı gelince arayıp çağırıyorlar kilo kontrolüne yardımcı oluyorlar yada bişeyi kafayamı taktın hastane gibi sıra beklemeden ordaki doktora danışabiliyorsun seni yönlendirebiliyor
sende bağlı olduğun sağlık ocağına kayıt yaptır cnm aşıların orda yapılacak

cnm benimde geçen ay bir düşüğüm var benim değerim 15000 olmuş doktor altan bakmak isteyecekti bildiğimden bende kabul etmeyeceğimden kendi doktorumu beklemeyi tercih ettim
çok şükür bir sorunum yok kanaman falan olmadığı sürece ( allah korusun )birde değerlerin sağlıklı yükseliyorsa benimki öyleydi ben beklemeyi tercih ettim
doktoruma gittiğimde bebeğimi görüp kalp atışlarını duyabiliriz dedi inşallah
korkulacak bişey değil sonuçta vajinal ultrasonu kullananlarda kadın doğum uzmanları
kötü bir şey olacağına inansalar yapmazlar ama ben o kadar kasılıyorum ki mecbur olmadığımı düşündüğümden beklemeyi tercih ediyorum
bende çok heycanlıyım biran önce görmek sağlıklı olduğunu duymak istiyorum allahın izniyle
sende korkma ilk beğinmiş bak pisisikimde baktırdı sorun yok çok şükür
bende haftaya inşallah güzel haberlerle dönerim

batın geçmişmiydi :44:
düşükte olsa gebelik sınırında görünüyor ama önemli olan yükselmenin sağlıklı olması
bekle bakalım inşallah bebişin seninledir hayırlısıyla sendende güzel haberler alırız

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım. benim adetlerim düzenli değil. o yüzden batın geçip geçmediğini bilmiyorum. ama evde yaptığım testte de pozitif çıkmıştı. bu testte ilgimi çeken referans aralığı 0-2.90 belirtilmesi. normalde 0-10 referans diye biliyorum.

hayır cnm 0-5 arası normal 5 üzeri hamilelik demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…