Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

karamelcim selam,
benim doktor yarın bakacak vajinal ultrason evet çok gıcık bişey ama alıştım artık napimm :) ben birde hergün heparin iğnesi yapıyorum. pıhtılaşma yüzünden kaybetmiştim ilkini umarım şimdiki tedavi sorunsuz olur.
İnşallah güzel haberler alırız canım haberleşelim mutlaka

geçmiş olsun inşallah sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına
benim komşumda her gün iğne olmuş hamileyken şimdi dünyalar güzeli kızı 8 aylık maşallahı var
vajinal ultrasona alışamadım cnm ya kendimi öyle kasıyorum ki anlatamam yoksa benimde içimden gidip en azından vajinal ultrasonla keseyi görmek geliyor ama tutuyorum kendimi nasılsa salı günü randevum var diye bekliyorum
yarın güzel haberlerini bizimle paylaşmayı unutma
bende gidip geleyim yazıcam ne var ne yoksa
sağlıcakla güzel haberlerle gel inşallah

masiva doktordan geldikten sonra haber ver bizede :26:
değerlerin çok az artmış dış gebelikte böyle mi oluyor bilmiyorum inşallah değildir
bebeğinde sende iyisindir inşallah
cevabın için çok tşk ederim.... dün doktora gittik, kan verdik yine, bu sefer 390larda çıktı, yani düşmeye başlamış,geçen 450lerdeydi... doktor ameliyat yada kürtaj için erken, her iki günde bir kan alıp hcgni ölçelim dedi...kendi haline bırakalım bebek kendi düşsün, vücud bunu fazla tutmaz atar dedi....... hcg sıfıra düşene kadar 2 günde bir kan verilecek... eğer sıfırlanmazsa ona göre bir tedavi uygulanacakmış... bu gün çok ağrım vardı ve kanamamda arttı... galiba düşürmeye başlıyorum.... Rabbim isteyen herkese evlat versin, benimde biricik yavruma uzun sağlıklı ömürler versin...

cnm geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun
hakkında hayırlısı cnm geçen ay bende 5 haftalık düşük yaptım
kolay değil ama kürtaj olmana gerek olmaması iyi merak etme düşük sonrası hamilelik kolay oluyor inşallah sende onlardan olursun
rabbim sana ve miniğine sağlık versin...

karamelcim merhaba,
Bugün Allah Nasip etti keseyi gördük :) vajinal bakmadı abdominal baktı. Şuan 1cm, Sat ile Usg haftasıda başabaş gidiyormuş. Şükür rabbime, 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Alahım bu 2 hafta nasıl beklicem bilmem inşallah sonucu yine güzel olur.
seninde haberlerini bekliyorum.

bende bugun sağlık ocağına gıttı 53 ıle hamıle kalmıstım 51 kiloya düşmüşüm ben hıc yıyemıyorum tam kan sayımı ıstedıler gebelık takıbı actılar yarın tekrar gıdıcem

iyi etmişsin cnm ben vermeyi bırak daha şimdiden bir kilo aldım
oğluma hamileyken bende senin gibi ilk aylarda 4-5 kilo verdim ama sonra 20 kilo alarak doğum yaptım
49 ile hamile kaldım 69 ile doğum yaptım bir ay sonunda yine 49 kiloydum sende inşallah bulantıların geçince çok kilo almadan sağlıcakla tamamlarsın hamileliğini ve sağlıcakla alırsın bebişini kucağına
benim tansiyonu falan ölçtüler çok iyi dediler düşmesi değil ama yükselmesinden korktuklarını söylediler
sanırım 5.ayda aşılar başlıyor :44: çağıracaklarmış telefon numarasını değiştirirsem haber vermelerini söylemişlerdi seninde aklında olsun oraya verdiğin teli değişirsen haber ver çünkü ondan ulaşıyorlar

15 nisanda transferim oldu.
12, günde bhcg değerim. 3.33
14. günde 19,67
16. günde 41.74
ve kanamam var yarın yine ölçtüreceğim. idrar tahlilindede silikte olsa çift çizgi çıktı progestoron kullanıyorum. kasıklarımda sızı var. bebeğim gittimiki yoksa dış gebelikmi bu...

aslında değerlerin düşükte olsa iyi yükselmiş :44: ama tüp bebek hakkında bir bilgim yok kullandığın ilaçlarda yükseltebiliyor mu acaba
kanamam var diyorsun :26:
inşallah doktordan hayırlı haberlerle dönersin rabbim yar ve yardımcın olsun damlacım...

merhaba,
değerleriniz banada düşük geldi ama transferi bilmediğim için yükselir inşallah, kanamanız varsa dikkat edin, bolca dinlenin derim

kızlar bir sorum olucak...4+6 da beta hcg 313.6 (üçyüzonüç nokta altı)çıktı...
5+6 da ise 6336 (altıBİNüçyüzotuzaltı) arada bin değerlik fark var hem de bir haftada...sizce bu normal mi ???

hayır cnm 0-5 arası normal 5 üzeri hamilelik demek

Cevabın için teşekkürler. Doktor gebelik var fakat değerler düşük dedi.
Zaten sonrasında adet oldum, sanırım kimyasal gebelikti, bütün gebelik belirtilerimde gerileme var şu anda.
İnsan iki günde bağlanır mı ufacık şeye? Bağlanıyomuş...

beta-hcg 2541.32 çıktı, ne kadar oluyor, yardımcı olurmusunuz.

5 ya da 6 haftalık aşağıdaki tabloya göre:

Son adet
tarihinden HCG (mIU/ml)
itibaren geçen (INCIID)
hafta sayısı

3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

karamel cnm ben hem eşimin hem kendi no mu verdım umarım bıseyler yıyebılırım kılo almak vermek bısey degıl ben 100 kılo olsam sesım cıkmaz öyle bekledım bu bebişi ama beslenemez dıye korkuyorum zorluyorum ama yınede yıyemıyorum

Arkadaşlar transferimin
10. Günü 18.71
11. Günü 32.50
13. Günü 66. 50
Nasıl çok mu az değerim devam eder miki?

benim de pazartesi beta hcg 413 çıkmıştı.Bugün dra gittim 519 çıkmış.Yükselme çok az geldi bana.Daha önce 3 kez düşük yaşamıştım aynı bu şekilde önce çok az yükseliyor sonra azalmaya başlıyor.Çok korkuyorum yine aynı mı olacak diye ne yapacağımı şaşırdım offff

hayırlısı olsun cnm inşallah çok beklemezsin...bağlanıyor ben geçen ay öyle bağlanmıştım sonrasında bırakıp gittiğinde çok zor
sonrasında beklemedim rabbime çok şükür...

sen merak etme o şimdi senin depondan besleniyor yetiyor ona
ben ilk hamileliğimde neler çektim hergün serum veriliyordu çünkü su bile içemiyordum 4 ay sonra geçti
ama oğlum okadar güzel gelişmiştiki doğduğunda maşallahı vardı sen korkma o alacağını alır
kendini zorlarsan mideni zorlamış olursun doktorunla konuştunmu bunları hiçbişey yiyememk seni halsiz bırakır mutlaka danış doktoruna

inşallah rabbim bu sefer yüzünü güldürür
doktorundan başka kimse sana net bişey söyleyemez ne yazıkki
sana bebeğin tutunması için ilaç falan vermedilermi neden böyle oluyor biliyormusun :44: bir sebebi olmalı :26:

kızlar bir sorum olucak...4+6 da beta hcg 313.6 (üçyüzonüç nokta altı)çıktı...
5+6 da ise 6336 (altıBİNüçyüzotuzaltı) arada bin değerlik fark var hem de bir haftada...sizce bu normal mi ???

Canım Merhaba. Normal bir gebelikte herşey yolunda gidiyorsa her iki günde bir değerin iki katına çıkması gerekiyor.

Ben pazartesi baktırdığımda 92 çıktı. Çarşamba baktırdım 210 çıktı. İki katındanda biraz fazla artıyor. Bir haftada böyle çıkması normal bence. Eğer düşerse tehlikeli olan o. Yükselmesine çok takma bence :)

karamel cnm doktora gıttım tam kan sayımı aldılar bugun bıde d vıtamını verdı obur multımıtamın verıcem sana dedı bakalım evet hemn yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…