cnm burda sağlık ocaklarından kendileri çağırıyorlar seni nasıl atladılar acaba :44:
ben öğrendiğimin ikinci günü aradılar dedim nerden öğrendiniz hemşire kan değerlerinden görüyoruz dedi
aşıların ve takiplerin için gerekli dedi hatta istediğim zaman çekinmeden gelip kalp atışlarını dinleyebilirsin dedi çok tatlı bir hemşirem var çok sıcak kanlı
benim oğlumdada böyle olmuştu aşılarını onlar takip ediyorlar zmanı gelince arayıp çağırıyorlar kilo kontrolüne yardımcı oluyorlar yada bişeyi kafayamı taktın hastane gibi sıra beklemeden ordaki doktora danışabiliyorsun seni yönlendirebiliyor
sende bağlı olduğun sağlık ocağına kayıt yaptır cnm aşıların orda yapılacak
cnm benimde geçen ay bir düşüğüm varbenim değerim 15000 olmuş doktor altan bakmak isteyecekti bildiğimden bende kabul etmeyeceğimden kendi doktorumu beklemeyi tercih ettim
çok şükür bir sorunum yok kanaman falan olmadığı sürece ( allah korusun )birde değerlerin sağlıklı yükseliyorsa benimki öyleydi ben beklemeyi tercih ettim
doktoruma gittiğimde bebeğimi görüp kalp atışlarını duyabiliriz dedi inşallah
korkulacak bişey değil sonuçta vajinal ultrasonu kullananlarda kadın doğum uzmanları
kötü bir şey olacağına inansalar yapmazlar ama ben o kadar kasılıyorum ki mecbur olmadığımı düşündüğümden beklemeyi tercih ediyorum
bende çok heycanlıyım biran önce görmek sağlıklı olduğunu duymak istiyorum allahın izniyle
sende korkma ilk beğinmiş bak pisisikimde baktırdı sorun yok çok şükür
bende haftaya inşallah güzel haberlerle dönerim
batın geçmişmiydi :44:
düşükte olsa gebelik sınırında görünüyor ama önemli olan yükselmenin sağlıklı olması
bekle bakalım inşallah bebişin seninledir hayırlısıyla sendende güzel haberler alırız
karamelcim selam,
benim doktor yarın bakacak vajinal ultrason evet çok gıcık bişey ama alıştım artık napimm :) ben birde hergün heparin iğnesi yapıyorum. pıhtılaşma yüzünden kaybetmiştim ilkiniumarım şimdiki tedavi sorunsuz olur.
İnşallah güzel haberler alırız canım haberleşelim mutlaka
cevabın için çok tşk ederim.... dün doktora gittik, kan verdik yine, bu sefer 390larda çıktı, yani düşmeye başlamış,geçen 450lerdeydi... doktor ameliyat yada kürtaj için erken, her iki günde bir kan alıp hcgni ölçelim dedi...kendi haline bırakalım bebek kendi düşsün, vücud bunu fazla tutmaz atar dedi....... hcg sıfıra düşene kadar 2 günde bir kan verilecek... eğer sıfırlanmazsa ona göre bir tedavi uygulanacakmış... bu gün çok ağrım vardı ve kanamamda arttı... galiba düşürmeye başlıyorum.... Rabbim isteyen herkese evlat versin, benimde biricik yavruma uzun sağlıklı ömürler versin...masiva doktordan geldikten sonra haber ver bizede :26:
değerlerin çok az artmış dış gebelikte böyle mi oluyor bilmiyorum inşallah değildir
bebeğinde sende iyisindir inşallah
cevabın için çok tşk ederim.... dün doktora gittik, kan verdik yine, bu sefer 390larda çıktı, yani düşmeye başlamış,geçen 450lerdeydi... doktor ameliyat yada kürtaj için erken, her iki günde bir kan alıp hcgni ölçelim dedi...kendi haline bırakalım bebek kendi düşsün, vücud bunu fazla tutmaz atar dedi....... hcg sıfıra düşene kadar 2 günde bir kan verilecek... eğer sıfırlanmazsa ona göre bir tedavi uygulanacakmış... bu gün çok ağrım vardı ve kanamamda arttı... galiba düşürmeye başlıyorum.... Rabbim isteyen herkese evlat versin, benimde biricik yavruma uzun sağlıklı ömürler versin...
geçmiş olsun inşallah sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına
benim komşumda her gün iğne olmuş hamileyken şimdi dünyalar güzeli kızı 8 aylık maşallahı var
vajinal ultrasona alışamadım cnm yakendimi öyle kasıyorum ki anlatamam yoksa benimde içimden gidip en azından vajinal ultrasonla keseyi görmek geliyor ama tutuyorum kendimi nasılsa salı günü randevum var diye bekliyorum
yarın güzel haberlerini bizimle paylaşmayı unutma
bende gidip geleyim yazıcam ne var ne yoksa
sağlıcakla güzel haberlerle gel inşallah
bende bugun sağlık ocağına gıttı 53 ıle hamıle kalmıstım 51 kiloya düşmüşüm ben hıc yıyemıyorum tam kan sayımı ıstedıler gebelık takıbı actılar yarın tekrar gıdıcem
15 nisanda transferim oldu.
12, günde bhcg değerim. 3.33
14. günde 19,67
16. günde 41.74
ve kanamam var yarın yine ölçtüreceğim. idrar tahlilindede silikte olsa çift çizgi çıktı progestoron kullanıyorum. kasıklarımda sızı var. bebeğim gittimiki yoksa dış gebelikmi bu...
15 nisanda transferim oldu.
12, günde bhcg değerim. 3.33
14. günde 19,67
16. günde 41.74
ve kanamam var yarın yine ölçtüreceğim. idrar tahlilindede silikte olsa çift çizgi çıktı progestoron kullanıyorum. kasıklarımda sızı var. bebeğim gittimiki yoksa dış gebelikmi bu...
hayır cnm 0-5 arası normal 5 üzeri hamilelik demek
beta-hcg 2541.32 çıktı, ne kadar oluyor, yardımcı olurmusunuz.
Cevabın için teşekkürler. Doktor gebelik var fakat değerler düşük dedi.
Zaten sonrasında adet oldum, sanırım kimyasal gebelikti, bütün gebelik belirtilerimde gerileme var şu anda.
İnsan iki günde bağlanır mı ufacık şeye? Bağlanıyomuş...
karamel cnm ben hem eşimin hem kendi no mu verdım umarım bıseyler yıyebılırım kılo almak vermek bısey degıl ben 100 kılo olsam sesım cıkmaz öyle bekledım bu bebişi ama beslenemez dıye korkuyorum zorluyorum ama yınede yıyemıyorum
benim de pazartesi beta hcg 413 çıkmıştı.Bugün dra gittim 519 çıkmış.Yükselme çok az geldi bana.Daha önce 3 kez düşük yaşamıştım aynı bu şekilde önce çok az yükseliyor sonra azalmaya başlıyor.Çok korkuyorum yine aynı mı olacak diye ne yapacağımı şaşırdım offff
kızlar bir sorum olucak...4+6 da beta hcg 313.6 (üçyüzonüç nokta altı)çıktı...
5+6 da ise 6336 (altıBİNüçyüzotuzaltı) arada bin değerlik fark var hem de bir haftada...sizce bu normal mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?