Bu gün kanda gebelik testi yaptırdım. referans aralığı 0-2,90 yazıyor. Benim değerim de 5.30 görünüyor. acaba hamile miyim? Forumdaki yazılara baktım herkes 100 lü değerlerden bahsediyo, 10un üzerinde ise hamileyim diyo. Neden benim testte farklılık var?
Canım Merhaba. Normal bir gebelikte herşey yolunda gidiyorsa her iki günde bir değerin iki katına çıkması gerekiyor.
Ben pazartesi baktırdığımda 92 çıktı. Çarşamba baktırdım 210 çıktı. İki katındanda biraz fazla artıyor. Bir haftada böyle çıkması normal bence. Eğer düşerse tehlikeli olan o. Yükselmesine çok takma bence :)
arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrenip sevinmemle üzülmem bir oldu kan değerim 174.900 çıktı .sanırım düşük bi değermiş..ama bende polikistik over var 28 günde bi adet olan biri olmadığım için adetim tam olarak ne kadar geçmişken bu değer çıktı bilemiyorum..28 günde bir olsam değer düşük ama bu durumda ne düşüncemi şaşırdım..işe de gidemedim can sıkıntısından..evde felaket senaryoları yazıp duruyorum..yarın 2 ye katlanıp katlanmadığına bakılcak..dua edin bana
önemli olan değerinin düzgün artması. ben hamile olduğumu öğrendiğimde değerim 17di. dört gün sonra 147 çıkmıştı. allaha şükür bi problemimiz yok şimdilik herşey yolunda. bugün 9+1 olduk bilesen de üzülüp de bebeğini strese sokma...
çok saol canım moral verdiğin için..inşallah bebeğim tutunur da bizi bırakmaz..senin adet günün geçmiş miydi öğrendiğinde o değeri?
karamel cnm doktora gıttım tam kan sayımı aldılar bugun bıde d vıtamını verdı obur multımıtamın verıcem sana dedı bakalım evet hemn yoruluyorum
3gun once degerim 597 cikti gun de 2 kat arttigini duydum benim kesem ne zaman gorulur ki
Arkadaşlar transferimin
10. Günü 18.71
11. Günü 32.50
13. Günü 66. 50
Nasıl çok mu az değerim devam eder miki?
Bugun 15. Gunum 114.60
Cok endiseliyim hala, az degerle basladim insallah devam eder, Boyle olan var mi????
adet gunumden vır gun önce 2 tane ard arda ıdrart testı yaptım ıkısınde de ıkıncı cızgı sılık cıktı snra aynı gun ıcın de kan tahlılı yaptırdım 44.64 cıktı bu deger normalmıdır , çok kasık agrım var adet olmaktan korkuyorum
!!!!!!!!!!adetimin ustunden 2 gun gectiginde kan testi sonucum 597 idi 3 gun bekledim tekrar yaptirdim 2513 olmus bu yukselik orantilimi? kac haftalik hamileyim 4 mu 5 mi
canım seninde günlere oranlarsan ikiye katlayarak gitmiş endişelenme Rabbim hayırla aldırsın kucağına inşallah. sat ın kaç ordan hesapla kaç haftalık olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?