Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

En son adet tarihin nedir geç döllenmeden de olabilir

değerlerin yüksek olması demek ikiz gebelik olabiliyormuş ama kese 8. haftada gösterirmiş yani ikiz olduğu ultrasonda o zaman görülürmüş ondan dedim doktor da şaşırdı ooo değerlerin baya yüksek geçen gün neden görünmedi ki kesen bu değerlere görünmesi lazımdı dedi...

arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrenip sevinmemle üzülmem bir oldu kan değerim 174.900 çıktı .sanırım düşük bi değermiş..ama bende polikistik over var 28 günde bi adet olan biri olmadığım için adetim tam olarak ne kadar geçmişken bu değer çıktı bilemiyorum..28 günde bir olsam değer düşük ama bu durumda ne düşüncemi şaşırdım..işe de gidemedim can sıkıntısından..evde felaket senaryoları yazıp duruyorum..yarın 2 ye katlanıp katlanmadığına bakılcak..dua edin bana

önemli olan değerinin düzgün artması. ben hamile olduğumu öğrendiğimde değerim 17di. dört gün sonra 147 çıkmıştı. allaha şükür bi problemimiz yok şimdilik herşey yolunda. bugün 9+1 olduk bile sen de üzülüp de bebeğini strese sokma...

çok saol canım moral verdiğin için..inşallah bebeğim tutunur da bizi bırakmaz..senin adet günün geçmiş miydi öğrendiğinde o değeri?

çok saol canım moral verdiğin için..inşallah bebeğim tutunur da bizi bırakmaz..senin adet günün geçmiş miydi öğrendiğinde o değeri?

canım hem de ne geçmek. benim baya bi geç döllenme oldu. satımdan sonra 57. günümde öğrendim. normalde 37-38 günde bir adet olurum. yani batım yaklaşık 20 gün geçmişti. doktor değeri görünce direk çok düşük kimyasal bu dedi ama yanıldı işte. şimdi başka bi doktora gidiyoruz. sen de sakın moral,n, bozma inşallah tutunacaktır bebeğin sana

karamel cnm doktora gıttım tam kan sayımı aldılar bugun bıde d vıtamını verdı obur multımıtamın verıcem sana dedı bakalım evet hemn yoruluyorum

bende bu gün kan yaptırıyım diye gittim doktora yakalandık
eşim sabah belim fazla ağrıyınca illle gidelim en azından kan yaptırırız salı gününe hazırlık dedi randevumuz salıydı
ama doktor gel bide bebişine bakalım dedi baktık kese satla uyumlu dedi sağlıklı dedi ama bu doktorun ultrasonu hassas değilmiş salı gideceğim doktorumun çok hassas
bugünki doktor bebek var ama bu görmüyor dedi sağlıklı bir gebelik dedi 6 tüp kan aldılar ayağa kalkınca fena başım döndü :111:
senin gibi kan sayımı sanırım benim alınan kan
idrar verdik vitaminlerimizi verdi ama kan çıktıktan sonra verdi bize :44:
değerlerim çok iyiymiş demir değerleri çok iyi olunca demir hapı vermedi zaten multivitaminin içindede var dedi
bulantıyı falan sordu çok şükür yok dedim maşallah dedi :) ama bu verdiği hap bulantı yapabiliyormuş
folicasite ihtiyacın yok dedi allahtan hamilelik öncesi iyi beslendim üç ay şimdi onun şansını yaşıyorum sanırım
cnm bende sadece uyku hali var bide senin gibi çabuk yoruluyorum doktor bol bol su iç sıvı tüket dedi bide hergün bir tane maden suyu iç dedi ben zaten yapıyorum ama bundan sonra düzenli yapıcam sende vitaminler etki etmeye başladıktan sonra kendine gelirsin inşallah
benim ilk gebeliğimde yaşadıklarımı yaşıyorsun allah yardımcın olsun inşallah kısa sürelidir

karamel cnm benim kan sonuçlarım pazartesi çıkıcak o yuzden benım kılo vermeme göre demır için damla verdı içeceklerine damlat dedı multıvıtamıne kan degerlerıme gore bakıcak troıdınede bakalım dedı kılo verdığım ıcın 1 aydır 1 lokma ekmek yıyemıyorum hamıle oldugumu bılmeden önce de yemeyı kemıstım 2 kılo vermsım bebeğim drun sölediğine göre 4+3 filan SAT a göre 6 haftalık çıkıyo benim de alttan bakıldıgında göründü kese : 8.5 mm yoksa karından bende de göremedi ama adını koyalım dış gebelik olmasın dedi.

şimdi 5 gün sonra gidip kalp atışlarını dinliycez Allahın izni ile

bende yeniyim. ve çok mutsuzum. 6 yıllık evliyim. eşim istemiyordu sonunda ikna oldu bir aydır çocuk yapmaya karar verdik.benden daha heyecanlı şimdi.bugün kan testi yaptırdım 0.100 cıktı adetime 4 gün var. çok üzgünüm. biliyorum ilk denemelerde olmayabilir. ama eşimin vazgeçmesinden korkuyorum

Son düzenleme:
Kızlar keseyi gördük perşembe günü karından baktı doktorum ben biraz göbekli olduğum için biraz bastırdı o günü ve dün kanama geldi ama turuncu gibiydi çok şükür geçti ama. 3 hafta sonra hem bebeği hem kalbini dinleriz dedi dua edin ne olur inşallah güzel haberler ile gelirim

inşallah rabbim bu sefer yüzünü güldürür
doktorundan başka kimse sana net bişey söyleyemez ne yazıkki
sana bebeğin tutunması için ilaç falan vermedilermi neden böyle oluyor biliyormusun :44: bir sebebi olmalı :26:[/QUOTE]

İnşallah çok sağol . şimdilik bir şey vermediler.Vitamin verdi sadece.Pazartesi tekrar bthcg bakılacak .Kalp atışı duyulursa o zaman müdahale edecekmiş Moralimi bozmamaya çalışıyorum ama pek umudum yok gibi Allah'ım hayırlısını versin hepimize

adet gunumden vır gun önce 2 tane ard arda ıdrart testı yaptım ıkısınde de ıkıncı cızgı sılık cıktı snra aynı gun ıcın de kan tahlılı yaptırdım 44.64 cıktı bu deger normalmıdır , çok kasık agrım var adet olmaktan korkuyorum

!!!!!!!!!!adetimin ustunden 2 gun gectiginde kan testi sonucum 597 idi 3 gun bekledim tekrar yaptirdim 2513 olmus bu yukselik orantilimi? kac haftalik hamileyim 4 mu 5 mi

adetten iki gün öncesi için normal bi değer sanırım canım ,iki gün sonra tekrarla mutlaka kan tahlilini

!!!!!!!!!!adetimin ustunden 2 gun gectiginde kan testi sonucum 597 idi 3 gun bekledim tekrar yaptirdim 2513 olmus bu yukselik orantilimi? kac haftalik hamileyim 4 mu 5 mi

canım seninde günlere oranlarsan ikiye katlayarak gitmiş endişelenme Rabbim hayırla aldırsın kucağına inşallah. sat ın kaç ordan hesapla kaç haftalık olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…