evet aynen oylesat son adet tarihi oluyo sanırım oda 3 nisan yani bugün 4+4 oluyo sanırım
Kizlar merhaba bende bat gunumde yaptirdim kan testimi 45 cikti doktor hamilesin 3 haftalik falan dedi ya herkesin degerleri cok yuksek cikmis benim degerim cok mu dusuk
benımde buna benzer 44.64 çıktı dgerlerıne gore cok dusuk bır sorun varmı acaba
Insallah cnm tek dilegim saglikla kucagima almak
karamel dr a gıttınmı ne oldu sonuc en son kacıyodun dr dan merak ettım.
cnm geçen cuma gittim kese normaldi sorun yok sağlıklı bir gebelik dedi çok şükür
yarın üniversiteye gidicem çünkü cuma günkü doktorun ultrasonu çok eskiydi iyi bir makinede bakılsın istiyorum
yarın geldikten sonra yazarım inşallah
sen ne alemdesin tıp tıpları duymana az kaldı
inşallah iyi haberlerle gelirsin habersiz bırakma beni
bu persembe Allahın ıznıyle dınlıycem onuda heycanlıyım .Yanlız yemek durumu aynı .sağlık ocagında kı dr bana kuruyemıs ye bır tane bıle olsa at agzına kraker fılan at dedı.Tansiyonum hep düşük sürekli yatıyorum yapıştım yataga cunku yıyemıyorum ekmekten tıksındım saglık ocagında kı kan tahlıllerım ıyı cıktı ıdrarda enfeksıyon mu var ona bakalım dedıler oda ıyı cıktı sadece bıraz daha su iç koyu renk ıdrarın dedı dr. Hyırlısı benım bunyem bıraz zorluyo benı
cnm geçen cuma gittim kese normaldi sorun yok sağlıklı bir gebelik dedi çok şükür
yarın üniversiteye gidicem çünkü cuma günkü doktorun ultrasonu çok eskiydi iyi bir makinede bakılsın istiyorum
yarın geldikten sonra yazarım inşallah
sen ne alemdesin tıp tıpları duymana az kaldı
inşallah iyi haberlerle gelirsin habersiz bırakma beni
karamel çok sevindim, darısı pıt pıtları duymaya inşallah
evet iğrenç kombinasyonlar yapmaya başladım...Muz ve ayran gibi.... krakerde yiyorum cidden kesiyo mide bulantısına...persembe pıt pıt ları duymaya.....:)
adetim 2 gun gectikten sonra 599 cikmisti bu testten 3 gun sonra tekrarladim 2514 cikti ve yaptirali 3 gun gecti ustunden yarin dr gidecegim kese gorunurmu artik ... tam 5 haftalik olacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?