Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kizlar merhaba bende bat gunumde yaptirdim kan testimi 45 cikti doktor hamilesin 3 haftalik falan dedi ya herkesin degerleri cok yuksek cikmis benim degerim cok mu dusuk

Kizlar merhaba bende bat gunumde yaptirdim kan testimi 45 cikti doktor hamilesin 3 haftalik falan dedi ya herkesin degerleri cok yuksek cikmis benim degerim cok mu dusuk

benımde buna benzer 44.64 çıktı dgerlerıne gore cok dusuk bır sorun varmı acaba

kızlar kişşiden kişeye değişebiliyor bu değerler endişelenmeyin önemli olan iki gün sonra değerin en az ikiye katlaması yani iki gün sonra tekrarlayın mutlaka

Ben adetime 5-6 gün varken öğrendim hamile olduğumu. adetin 11- 12. günleri yumurtluyorum genelde. gün ortası yaptığım idrar testinde pat diye pozitifi gördüm ve hemen hastaneye koştum kan testi yaptırdım aynı gün ve sonucu 1700 cıktı.

karamel dr a gıttınmı ne oldu sonuc en son kacıyodun dr dan merak ettım.

cnm geçen cuma gittim kese normaldi sorun yok sağlıklı bir gebelik dedi çok şükür
yarın üniversiteye gidicem çünkü cuma günkü doktorun ultrasonu çok eskiydi iyi bir makinede bakılsın istiyorum
yarın geldikten sonra yazarım inşallah
sen ne alemdesin tıp tıpları duymana az kaldı
inşallah iyi haberlerle gelirsin habersiz bırakma beni

bu persembe Allahın ıznıyle dınlıycem onuda heycanlıyım .Yanlız yemek durumu aynı .sağlık ocagında kı dr bana kuruyemıs ye bır tane bıle olsa at agzına kraker fılan at dedı.Tansiyonum hep düşük sürekli yatıyorum yapıştım yataga cunku yıyemıyorum ekmekten tıksındım saglık ocagında kı kan tahlıllerım ıyı cıktı ıdrarda enfeksıyon mu var ona bakalım dedıler oda ıyı cıktı sadece bıraz daha su iç koyu renk ıdrarın dedı dr. Hyırlısı benım bunyem bıraz zorluyo benı

ben seni okadar iyi anlıyorum ki 4 ay çektim bu anlattıklarını
şimdi iyiyim ama herkes adetten 20-25 gün geçtikten sonra başlar bulantılar diyor inşallah olmaz yoksa benimde tansiyon düşüyor yiyemediğimden sadece serumla besleniyordum
şimdi elimden geldiğince sütümü yoğurdumu etimi balığımı yiyorum ama yavaş yavaş başladı tavuktan tiksindim
su içebiliyorum genelde herşeyi yiyorum belki sonra yiyemem diye ceviz fındık falan işte
krakersiz yaşayamaz oldum yatakta kalkmadan hemen atıyorum ağzıma sonra birazda su içiyorum öyle kalkıyorum sende dene
leblebi yiyorum oda iyi geliyor
perşembe gününe bişey kalmadı
bakalım bana yarın ne diyecekler :26:
en azından tahlillerin iyi çıkmış banada idrar hakkında aynısını söylediler ben su içebiliyorum çok şükür böyle devam et dediler idrarın renginin koyulaşmasına izin verme dediler
inşallah şu 3-4 ayı atlat düzelecek herşey biraz daha sabır cnm kucağına aldığında bunların hiçbirini hatırlamayacaksın

merhaba arkadaşlar,ben de yeni katılıyorum aranıza.benim de daha günüm geçmeden evde test yapmıştım 2. çizgi silik çıktı ertesi gün kan testi yaptırdım b hcg 300 çıktı 3mayıs cuma günü.dr haftaya cuma gel kesene bakalım dedi alttan
irrite edici bir durum olsa da erkenden bilgi sahibi olmak için mecburum

karamel çok sevindim, darısı pıt pıtları duymaya inşallah

evet iğrenç kombinasyonlar yapmaya başladım...Muz ve ayran gibi.... krakerde yiyorum cidden kesiyo mide bulantısına...persembe pıt pıt ları duymaya.....:)

karamel çok sevindim, darısı pıt pıtları duymaya inşallah

tşk ederim inşallah bende dört gözle bekliyorum

evet iğrenç kombinasyonlar yapmaya başladım...Muz ve ayran gibi.... krakerde yiyorum cidden kesiyo mide bulantısına...persembe pıt pıt ları duymaya.....:)

evet o kombinasyonları bende yapıyorum sonrasında düşündükçe kendime inanamıyorum
geçen bir elimde yulaflı bisküvi ve süt buraya kadar normal sonra dolabı açtım sarmayı gördüm ekşi ekşi onuda yedim üstüne tatlı son nokta oldu :26:
yarından sonra sen duyacaksın inşallah
ben bugün gittim herşey normal çok şükür doktor alttan bakmak istedi ben yine istemedim
karından herşey normal görünüyor dedi bi dahaki gidişime herşeyi daha net görebilicez inşallah
bende pazartesi gidicem kalp atışları için senden haberleri bekliyorum

adetim 2 gun gectikten sonra 599 cikmisti bu testten 3 gun sonra tekrarladim 2514 cikti ve yaptirali 3 gun gecti ustunden yarin dr gidecegim kese gorunurmu artik ... tam 5 haftalik olacagim

gider gitmez gelip yazıcam cnm ,sabahtan randevum var zeynep kamlıde sonra da özel de ikisindede dinliycem

adetim 2 gun gectikten sonra 599 cikmisti bu testten 3 gun sonra tekrarladim 2514 cikti ve yaptirali 3 gun gecti ustunden yarin dr gidecegim kese gorunurmu artik ... tam 5 haftalik olacagim

hayırlı olsun apolet :) görünür ama vajinalda bakmak isteyebilir doktor. haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…