Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

sayfa sayfa gezerken burayada bakmak istedim ilk heyecanım araştırmalarım aklıma geldi:)))) şimdi 22 haftalık hamileyim ve bir oğlum olacak inşaallah:)))) Allah'ım banada tüm anne adaylarınada sağlıkla ve hayırla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Arkadaşlar değerim B-HCG- 1522.8 çıktı

Doktorun söylediğine göre iki üç haftalık hamileyim..neden o kadar küçük ki bu değere göre daha büyük olması gerekmez miydiiiiiii ?

Bu konuda bilgisi olan var mı yardım lütfen...

kızlar bır sey sorucam... ben adetımden 1 gun önce tahlıl yaptrdıgımda 44.64 çıkmıstı 2,5 gun snra tekrar yaptdım 147 çıktı.. ya mıllet 500 lerle başlıyo benım durumum neden böyle, acaba bır sorun mu var kıı

Ak_asya valla senle aynıyız ama neden senin değerin o kadar yüksek de benim ki düşük anlamadım acaba kan testini yeniletsem mi? doktor 2 3 haftalık demişti cumartesi günü 45 çıkmıştı sonucum kafam karıştı kaldı

Bence ben 2 3 haftalık değilim :) daha fazlayım ama bende onu çözebilmiş değilim.

Bugün bir arkadaşla konuştumda boşver kafana takma sağlıklı olsunda değerlerle kafanı bulandırma dedi kötü bişey olsaydı(Allah korusun ) doktor derdi dedi...Ben artık kafama takmayacam sende takma arkadaşım ...

kızlar yalvarırım bir akıl verin,3 mayısta regli olmam gerekiyordu olmadım ertesi günü idrar testi yaptım ve 1 dk içinde hemen çıktı pozitifti,6 mayısta kan testi yaptım ve 238 çıktı doktor hamilesin dedi birde ultrasanda bakalım dedi,keseyi gördü çok küçük dedi daha 4 haftalık dedi,testi tekrarlıcaz dedi 2 gün sonra yani bugün testim 68 e düşmüş, 6 yıl sonra kendiliğinden gelmişti meleğim,ama ben onu kaybediyorum bir akıl verin ne olur,çok kötüyüm değerim tekrar yükselirmi acaba...

gider gitmez gelip yazıcam cnm ,sabahtan randevum var zeynep kamlıde sonra da özel de ikisindede dinliycem

cnm heycanla beklicem yazmanı
benide önümüzdeki hafta pazartesi çağırdı ama eşimde duymak istiyor ona göre ayarlıcaz hafta içi bir gün gideriz heralde pazartesi olmazsa bile
gelince herşeyi yaz olurmu :)

cnm allah yardımcın olsun inşallah bebeğin sana tutunur :26:
doktor ne dedi tutunması için ilaç falan verdimi
hakkında hayırlısı olsun üzülme desemde üzüleceksin ama metanetli ol bende geçen ay düşük yaptım çok üzüldüm ama bir sonraki ay rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etti inşallah seninde öyle olur...

Son düzenleme:

aynen sağlıklı olsunlarda başka bişi istemiyoruz arkadaşım ya hergün kafama takıyorum pazartesi olsa da doktora gitsek artık

canım dur hemen bozma moralini kalbini ferah tut doktorun ne diyor

ocak ayında tüp bebekle hamile kaldım fakat 6. haftada düştü, sonra tekrar transfer edildi o tutmadı, sorun eşimden kaynaklıydı sperm sayısı az, sürekli ovulasyon günlerini takip ederek deniyorduk, bu ay başka bir rahatsızlıktan doktora gitmiştim gebelik varmı dedi bende bilmiyorum dedim beta hcg istedi adetime daha 4 gün varken beta hcg 30 çıktı gebelik başlamış dedi. tabi ben sevinçten havalara uçtum daha günüm gelmedi, çok korkuyorum, birde adete 4 gün kala değerin 30 çıkması normalmi

karamelcimmmmmmmmmmm

ben bugun 2 dr agittim.Önce zeynep kamile gttim orda baktı keseyi karından gördü ama çok ufak 12 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi. Allttan bakarak dinletiyomuş bende istemedim,sonra cıktım özele gittim o bugun çağırmıştı kalp atışları için o da usg den monitörden atışlarını izletti.ses olarak dinlemek için cok küçük dedi ,ama pıt pıt atışları gördüm perşembe tekrar çağırdı

niye kimse bana cevap vermıyor adetime 4 gün kala tesadüfen öğrendim hamile olduğumu ve beta hcg 30 çıktı, adetime 4 gün kala normalmi 30 korkuyorum

niye kimse bana cevap vermıyor adetime 4 gün kala tesadüfen öğrendim hamile olduğumu ve beta hcg 30 çıktı, adetime 4 gün kala normalmi 30 korkuyorum

bana normal gibi geldi. 2 günde bir tekrarlayıp ne kadar katlandığını takip edersen için rahatlayabilir. benim transfer sonrası 12. gün 228 çıkmıştı. doktor gerek görmedi tekrarlamaya. ben yinede dayanamayıp tekrarladım. 2 günde 1 3 e katlayarak devam ediyor..

ben daha önce tüp bebekle hamile kalmıştım ama düştü, sorun eşimdeydi sperm sayısı az, ama bu kez sürpriz bi şekilde doğal yolla hamile kaldım , ve onuda öğrenmem tesadüf oldu başka bişey için gitmiştim doktora doktor gebelik testi istedi, adetime 4 gün kala yani dün 30 çıktı değerim, gebelik var dedi, 2 hafta sonra gel ultrasonda bakayım dedi bilmiyom

benim adete 4 gün varken 314 çıkmıştı ama herkeste değişiyor bu önemli olan değerin düzenli yükselmesi inşallah bebişin seninledir habersiz bırakma bizi

cnm iyi etmişsin boşver aceleye gerek yok habiire alttan muayne bana tehlikeli geliyor korkuyorum :26:
ne güzel duymasanda görmüşsün
bende pazartesi gidicem inşallah bakalım bende görebilicekmiyim o pıt pıtları
bir dahaki randevu ne zamana benim kendi doktorum 3 hafta sonraya verdi hem kalp atışları net duyulur hemde diğer tetkiklerini yaparız dedi
o kadar çok şey saydıki hepsini aklımda tutamadım :44:
ama pazartesi devlet hastanesindeki randevumu sabırsızlıkla bekliyorum
beni habersiz bırak maaaaaa

karamelcım
cnm benim benden özel drum bıssuru kan tahlılı ıstedı ben saglık ocagında yaptırmıstım tam kan sayımı olarak o yuzden yaptırdım dedım sadece sonuc kagıdını ıstedı tabı yemem gerekenlerler ılgılı bı lıste verdı yemedıgım ıcın serum takmayı teklıf ettı kabul etmedım yemeye calısıcam dedım.zeynep kamıldekı 21 mayısa gel dedı kılo ve tansıyon olctuler anne ve bebek egıtmıne kayıt yaptılar herseyı ogretıcekler.özel dr umda önumuzdekı persembe bı daha kontrol ıcın cagırdı benı bakalım hayırlısı tetanoz randevularımı aldım bu arada 6 +5 dedı ıkı drumda

o kan tahlilini banada yaptılar bide idrar yaptılar hepsi normal çıktı çok şükür
aslında yiyemiyorsan serum taktırsan iyi olmazmıydı :26: benim oğlum beslenemiyordu karnımda yiyemediğimden hep serumla beslendim 4 ay sonrasında allah ne verdiyse yedim zaten kimse durduramadı
ama serumlar sayesinde hem ben hem oğlum sağlıklı kaldık aklında bulunsun ama ben tek lokma bile yiyemiyordum
benim sağlık ocağı aşılar için haber verecekler toplamda 5 aşı olacakmış ama bunun doğum sonrasında olanıda var sanırım
benimkilerde en son gittiğimde 6+3 demişlerdi bakalım pazartesi ne diyecekler
bu arada doğum tarihine ne dediler bana 20 aralık dendi sezeryan olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…