Ak_asya valla senle aynıyız ama neden senin değerin o kadar yüksek de benim ki düşük anlamadım acaba kan testini yeniletsem mi? doktor 2 3 haftalık demişti cumartesi günü 45 çıkmıştı sonucum kafam karıştı kaldı
gider gitmez gelip yazıcam cnm ,sabahtan randevum var zeynep kamlıde sonra da özel de ikisindede dinliycem
kızlar yalvarırım bir akıl verin,3 mayısta regli olmam gerekiyordu olmadım ertesi günü idrar testi yaptım ve 1 dk içinde hemen çıktı pozitifti,6 mayısta kan testi yaptım ve 238 çıktı doktor hamilesin dedi birde ultrasanda bakalım dedi,keseyi gördü çok küçük dedi daha 4 haftalık dedi,testi tekrarlıcaz dedi 2 gün sonra yani bugün testim 68 e düşmüş, 6 yıl sonra kendiliğinden gelmişti meleğim,ama ben onu kaybediyorumbir akıl verin ne olur,çok kötüyüm değerim tekrar yükselirmi acaba...
Bence ben 2 3 haftalık değilim :) daha fazlayım ama bende onu çözebilmiş değilim.
Bugün bir arkadaşla konuştumda boşver kafana takma sağlıklı olsunda değerlerle kafanı bulandırma dedi kötü bişey olsaydı(Allah korusun ) doktor derdi dedi...Ben artık kafama takmayacam sende takma arkadaşım ...
kızlar yalvarırım bir akıl verin,3 mayısta regli olmam gerekiyordu olmadım ertesi günü idrar testi yaptım ve 1 dk içinde hemen çıktı pozitifti,6 mayısta kan testi yaptım ve 238 çıktı doktor hamilesin dedi birde ultrasanda bakalım dedi,keseyi gördü çok küçük dedi daha 4 haftalık dedi,testi tekrarlıcaz dedi 2 gün sonra yani bugün testim 68 e düşmüş, 6 yıl sonra kendiliğinden gelmişti meleğim,ama ben onu kaybediyorumbir akıl verin ne olur,çok kötüyüm değerim tekrar yükselirmi acaba...
kızlar benim de 60.29 çıktı.ne kadarlık hamileyim
niye kimse bana cevap vermıyor adetime 4 gün kala tesadüfen öğrendim hamile olduğumu ve beta hcg 30 çıktı, adetime 4 gün kala normalmi 30 korkuyorum
bana normal gibi geldi. 2 günde bir tekrarlayıp ne kadar katlandığını takip edersen için rahatlayabilir. benim transfer sonrası 12. gün 228 çıkmıştı. doktor gerek görmedi tekrarlamaya. ben yinede dayanamayıp tekrarladım. 2 günde 1 3 e katlayarak devam ediyor..
niye kimse bana cevap vermıyor adetime 4 gün kala tesadüfen öğrendim hamile olduğumu ve beta hcg 30 çıktı, adetime 4 gün kala normalmi 30 korkuyorum
karamelcimmmmmmmmmmm
ben bugun 2 dr agittim.Önce zeynep kamile gttim orda baktı keseyi karından gördü ama çok ufak 12 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi. Allttan bakarak dinletiyomuş bende istemedim,sonra cıktım özele gittim o bugun çağırmıştı kalp atışları için o da usg den monitörden atışlarını izletti.ses olarak dinlemek için cok küçük dedi ,ama pıt pıt atışları gördümperşembe tekrar çağırdı
karamelcım
cnm benim benden özel drum bıssuru kan tahlılı ıstedı ben saglık ocagında yaptırmıstım tam kan sayımı olarak o yuzden yaptırdım dedım sadece sonuc kagıdını ıstedı tabı yemem gerekenlerler ılgılı bı lıste verdı yemedıgım ıcın serum takmayı teklıf ettı kabul etmedım yemeye calısıcam dedım.zeynep kamıldekı 21 mayısa gel dedı kılo ve tansıyon olctuler anne ve bebek egıtmıne kayıt yaptılar herseyı ogretıcekler.özel dr umda önumuzdekı persembe bı daha kontrol ıcın cagırdı benı bakalım hayırlısı tetanoz randevularımı aldım bu arada 6 +5 dedı ıkı drumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?