o kan tahlilini banada yaptılar bide idrar yaptılar hepsi normal çıktı çok şükür
aslında yiyemiyorsan serum taktırsan iyi olmazmıydı :26: benim oğlum beslenemiyordu karnımda yiyemediğimden hep serumla beslendim 4 ay sonrasında allah ne verdiyse yedim zaten kimse durduramadı
ama serumlar sayesinde hem ben hem oğlum sağlıklı kaldık aklında bulunsun ama ben tek lokma bile yiyemiyordum
benim sağlık ocağı aşılar için haber verecekler toplamda 5 aşı olacakmış ama bunun doğum sonrasında olanıda var sanırım
benimkilerde en son gittiğimde 6+3 demişlerdi bakalım pazartesi ne diyecekler
bu arada doğum tarihine ne dediler bana 20 aralık dendi sezeryan olduğu için
cnm ya ben hıc bılmıyorum dogum tarıhını cunku soz konusu bıle oladı söyluyolarmı şimdiden sezeryan filan ne olucagını ?serum ve vıtamın olarak almak ıstemıyorum nıyeyse dogal olsun dıye ugrasıyorum ama sıksık gozum kararıyo bende tek lokma yıyemıyorum hıc hos degıl aslında ama bıdaha cabalıycam dedım bakalım dr a o da yemek lıstesı verdı son bı gayret bakalım ne olucak benim de Allahtan normal cıktı ama bugun karacıger enzımlerı ve bulasıcı hastalık var mı dıye de test ıstedıler.Dogum sırasında hastaneye herhangı bısey bulasırmı acısından .persembe tekrar doktordayım atladıgım bsısey varsa hatırlat cnm bende sorayımcunku ılk gebelıgım bıde tetanozlar için 20 ve 24 haftalık olarak randevu verdı 2 doz sımdılık
bana da cevap verir misinizz?
sibelcim sorun ne :26:
benim beta hcg 60.29 çıktıda kaç haftalık oluyor bilemedim o tablolardan.
cnm daha çok yeni rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin doktorlar haftalık olayını ikinci ölçüme göre söylüyorlar aslında inşallah seninkide düzenli yükselir
seninki 4 haftalık oluyor cnm
bidahaki ölçümün sonrası haber ver olurmu
bugün yaptırdım aile hekimliğinde.yarın sonucu alıcam.ilkini hastahanede yaptırmıştım. tabi haber veririm yarın.sen anlıyormusun bunlardan? :)
cnm bu benim 3. hamileliğim
1 oğlum var rabbimin emaneti
geçen ay bir düşük yaptım 5.5 haftalık
şimdide yine hamileyim
bu yüzden azıcık bişeyler öğrendik
benim bu hamileliğimde adetime 4 gün varken bhcg 314 çıktı doktor 4 haftalık ikinci ölçüme bakıcaz dedi
3 gün sonra bhcg 1500 oldu doktor 5 haftalık dedi
şimdilik sağlıklı gidiyor rabbime şükürler olsun pazartesi inşallah görürüm içim rahatlar
doktora gitmeyi ihmal etme inşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine
lütfen biri bana cevap versinadetime 4 gün kala tesadüfen öğrendim hamile olduğumu ve beta hcg 30 çıktı, adete 4 gün kala beta hcg 30 çıkması normalmi çok korkuyorum
hayırlı olsun
normal tabi neden korkuyorsun henüz adet olmamışsın çoğu kişi adet sonrası görüyor bu değerleri ve normal ilerliyor gebeliği
ama olmayacaksa benim gibi 1800 çıksada dşebiliyor kısmet
kendini tedirgin etme tekrar baktır iki gün arayla inşallah ikiye katlarsa normal gidiyor demek
doktora gittiysen sana böyel demiştir emin olamamıştır haliyle çünkü çok yeni
evet doktor gebelik başlamış gebesin ama şu an ultrasonda görmeden hiçbişey diyemem 2 hafta sonra gel dedi. bazı kişiler adete 1 hafta kala 120 filan çıktı diyorbenimki az deilmi adetime 4 gün var ama 30
ayy inş çok korkuyorum uyuyamıyorum bişey olcak diye pazar günü adet günüm, pazartesi tekrar baktırcam beta hcg , benım merak ettiğim adetıne 4 gün kala benım gibi değeri 30 civarı olup hamileliği iyi giden
ben burda çok kereler okudum değerleri daha düşük olupta düzenli yükselen ve hamileliği devam edenleri kendini korkutup strese sokma
stres en tehlikelisi en iyisi hayırlısını dile ve bekle
evet doktor gebelik başlamış gebesin ama şu an ultrasonda görmeden hiçbişey diyemem 2 hafta sonra gel dedi. bazı kişiler adete 1 hafta kala 120 filan çıktı diyorbenimki az deilmi adetime 4 gün var ama 30
peki kese ne zaman görünüyor vajinal ultrasonla 5 haftalıkken görünüyomu, bazı arkadşlar vajinal ultrasonla baktırmak istemıyor ama ben sabırsızım çok merak ediyorum vajinal ultrasonun bi zararı varmıdır ki
canım dur hemen bozma moralini kalbini ferah tut doktorun ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?