Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

cnm ya ben hıc bılmıyorum dogum tarıhını cunku soz konusu bıle oladı söyluyolarmı şimdiden sezeryan filan ne olucagını ?serum ve vıtamın olarak almak ıstemıyorum nıyeyse dogal olsun dıye ugrasıyorum ama sıksık gozum kararıyo bende tek lokma yıyemıyorum hıc hos degıl aslında ama bıdaha cabalıycam dedım bakalım dr a o da yemek lıstesı verdı son bı gayret bakalım ne olucak benim de Allahtan normal cıktı ama bugun karacıger enzımlerı ve bulasıcı hastalık var mı dıye de test ıstedıler.Dogum sırasında hastaneye herhangı bısey bulasırmı acısından .persembe tekrar doktordayım atladıgım bsısey varsa hatırlat cnm bende sorayım cunku ılk gebelıgım bıde tetanozlar için 20 ve 24 haftalık olarak randevu verdı 2 doz sımdılık

cnm benim ilki sezeryan olduğundan ikinciside öyle olacak zaten bende normal olsun istemiyorum üstünden epey geçtiği için aslında olabilirmiş ama hem karnım dikişli hemde alt taraftan dikiş olsun istemiyorum
benim doğum tarihimi söyledi doktorum ultrason söylüyor zaten eğer bir aksilik olmazsa 20 aralık sezeryan dedi
tamam doğal olsunda içtiğimi vitaminleri veriyorlar serumla yiyerek alamadığın vitaminler bunlar üstelik sen hiçbişey yiyemiyorum diyorsun :26:
sakın tehlikeye atma bak gözlerin falanda açlıktan kararıyorsa bebişini tehlikeye atma
bana herkes yediklerine özen göstermem için okadar baskı yapıyorlarki anlatamam
bak o yememiş böyle olmuş,bak şu yememiş çocuğun şurası şöyle diye gözümü korkutan korkutana
bende hamur işi ve şekerli şeyler hariç sağlıklı ne varsa yemeye çalışıyorum
ben meyve ve çerez yiyemeyen biriyim normalde ama hazır bulantılar beni bunaltmıyorken yiyim ilerde ne olur ne olmaz diyorum
hatta bak yediklerimizi buraya yazıyoruz bendealıştım buraya yazarım diye dahada dikkat eder oldum
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...427-hamisler-yiyiyor-bebisler-buyuyor-33.html
sende arada göz at
bana tetanoz aşıları için ben haber vericem dedi benimle ilgilenen hemşire ama arada uğra tansiyonuna bakarız sohbet ederiz dedi sağolsun zaten evime yakın olduğu için arada uğrarım

benim beta hcg 60.29 çıktıda kaç haftalık oluyor bilemedim o tablolardan.

cnm daha çok yeni rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin doktorlar haftalık olayını ikinci ölçüme göre söylüyorlar aslında inşallah seninkide düzenli yükselir
seninki 4 haftalık oluyor cnm
bidahaki ölçümün sonrası haber ver olurmu

bugün yaptırdım aile hekimliğinde.yarın sonucu alıcam.ilkini hastahanede yaptırmıştım. tabi haber veririm yarın.sen anlıyormusun bunlardan? :)

bugün yaptırdım aile hekimliğinde.yarın sonucu alıcam.ilkini hastahanede yaptırmıştım. tabi haber veririm yarın.sen anlıyormusun bunlardan? :)

cnm bu benim 3. hamileliğim
1 oğlum var rabbimin emaneti
geçen ay bir düşük yaptım 5.5 haftalık
şimdide yine hamileyim
bu yüzden azıcık bişeyler öğrendik
benim bu hamileliğimde adetime 4 gün varken bhcg 314 çıktı doktor 4 haftalık ikinci ölçüme bakıcaz dedi
3 gün sonra bhcg 1500 oldu doktor 5 haftalık dedi
şimdilik sağlıklı gidiyor rabbime şükürler olsun pazartesi inşallah görürüm içim rahatlar
doktora gitmeyi ihmal etme inşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine

yarın sonucu alayım da ben :) sana söylerim sende tahmini bi hafta söylersin bana doktora 16sında gidicem randevu aldım

lütfen biri bana cevap versin adetime 4 gün kala tesadüfen öğrendim hamile olduğumu ve beta hcg 30 çıktı, adete 4 gün kala beta hcg 30 çıkması normalmi çok korkuyorum

lütfen biri bana cevap versin adetime 4 gün kala tesadüfen öğrendim hamile olduğumu ve beta hcg 30 çıktı, adete 4 gün kala beta hcg 30 çıkması normalmi çok korkuyorum

hayırlı olsun
normal tabi neden korkuyorsun henüz adet olmamışsın çoğu kişi adet sonrası görüyor bu değerleri ve normal ilerliyor gebeliği
ama olmayacaksa benim gibi 1800 çıksada dşebiliyor kısmet
kendini tedirgin etme tekrar baktır iki gün arayla inşallah ikiye katlarsa normal gidiyor demek
doktora gittiysen sana böyel demiştir emin olamamıştır haliyle çünkü çok yeni

evet doktor gebelik başlamış gebesin ama şu an ultrasonda görmeden hiçbişey diyemem 2 hafta sonra gel dedi. bazı kişiler adete 1 hafta kala 120 filan çıktı diyor benimki az deilmi adetime 4 gün var ama 30

evet doktor gebelik başlamış gebesin ama şu an ultrasonda görmeden hiçbişey diyemem 2 hafta sonra gel dedi. bazı kişiler adete 1 hafta kala 120 filan çıktı diyor benimki az deilmi adetime 4 gün var ama 30

kendini başkalarıyla karşılaştırma onlarınki erken döllenmedir seninki geç döllenme olabilir
eğer bhcg iki günde iki katı artarsa sağlıklı sayıyorlar sonrası zaten keseye bakıyorlar ve bebek ile kalp atışları ile devam ediyor inşallah seninkide böyle sağlıcakla ilerleyecek

ayy inş çok korkuyorum uyuyamıyorum bişey olcak diye pazar günü adet günüm, pazartesi tekrar baktırcam beta hcg , benım merak ettiğim adetıne 4 gün kala benım gibi değeri 30 civarı olup hamileliği iyi giden

ben burda çok kereler okudum değerleri daha düşük olupta düzenli yükselen ve hamileliği devam edenleri kendini korkutup strese sokma
stres en tehlikelisi en iyisi hayırlısını dile ve bekle

ben burda çok kereler okudum değerleri daha düşük olupta düzenli yükselen ve hamileliği devam edenleri kendini korkutup strese sokma
stres en tehlikelisi en iyisi hayırlısını dile ve bekle

peki kese ne zaman görünüyor vajinal ultrasonla 5 haftalıkken görünüyomu, bazı arkadşlar vajinal ultrasonla baktırmak istemıyor ama ben sabırsızım çok merak ediyorum vajinal ultrasonun bi zararı varmıdır ki

herkesınkı bır degıl canım benımm ona bakarsan benımkıde regl 33 gunde oluyordum 29 .gunu beta da 470 lerde cıkmıstı yumurtlama gunune gore degısıyor gec donlenmedır dr dr kese ıcın betanın belı bır aralıkda olması gerek o yusden demıtır 2 hafta sonra dıye ve 6000 lerde ıkende kalp atısı duyuluyor ınsll ıı dusun bol dua ıle ınsll ya varıs,ya muhdu,ya mubdı tesbıhlerını cek ınslll saglıcakalı hamsılıkler ınslll

vajınal baktırma sabrett dr gerek gorurse bakar sen ısteem ama ultrsonu bekle lutfennn

canım dur hemen bozma moralini kalbini ferah tut doktorun ne diyor

değerim her geçen gün düşüyor ,artık bebeğimi kaybediyorum,6 yıl sonra onca tedavilerden sonra kendiliğinden geldi mucizem,tek isteğim hemen hamile kalmak istiyorum Rabbim bu sefen en sağlıklısını en hayırlısın verir inşallah bana,daha regli olmadım doktor bir haftaya olursun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…