değerim her geçen gün düşüyor ,artık bebeğimi kaybediyorum,6 yıl sonra onca tedavilerden sonra kendiliğinden geldi mucizem,tek isteğim hemen hamile kalmak istiyorum Rabbim bu sefen en sağlıklısını en hayırlısın verir inşallah bana,daha regli olmadım doktor bir haftaya olursun dedi
karamel bende 20 aralık ta dogdum belkı benım bebiş de aynı tarihte doğar
cnm allah yardımcın olsun inşallah bebeğin sana tutunur :26:
doktor ne dedi tutunması için ilaç falan verdimi
hakkında hayırlısı olsun üzülme desemde üzüleceksin ama metanetli ol bende geçen ay düşük yaptım çok üzüldüm ama bir sonraki ay rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etti inşallah seninde öyle olur...
çok korkuyorum adetime 4 gün kala beta hcg baktırmıştım o da tesadüfen, ve 30 çıktı değer , adetime 4 gün varken normalmi bu değer, pazartesi tekrar baktırcam adet günüm pazar günü çünkü çok korkuyorum
tebrikler canım normal tabiki hamilesin
aşkhiçbitmez ve karamel arkadaşlarım desteğiniz için teşekkür ederim,doktor kanda pıhtılaşma varmı diye bakıcak,göbekten yapılan bir iğne varmış düşüğü engelliyormuş,rabbim en sağlıklısını en hayırlısını tez zamanda yeniden verir,burada sizlerle müjdeli haberimi paşlaşmak nasip olur,
ayy inş canım saol, peki kese ne zaman görünür çok merak ediyorum adetim 1 hafta geçtikten sonra görünürmü . vajinal bakılırsa görünür diyorlar çok sabırsızım vajinal zararlımıdır ?
merhaba arkadaşlar.
sibelkoçak benim sat senle aynı. bende salı yaptırdım 208 çıktı hcg. perşembe 419. ama ordaki sekreter beni korkuttu 500 üstü bekliyorlar dedi. sonra doktora sordum sonuçlar süper dedi. karından bakılınca endometrium kalın içerisinde gölge gibi birşeyler var ama biraz daha beklemen lazım görmek için dedi. vajinal baktırmak istemiyorum. acaba sen dr a gittin mi kesen göründü mü? ben de kasım ayında kimyasal gebelik yaşamıştım. şimdi korkuyorum ya yine yavrum tutunamadan düşerse diye.
canım perşembe verdiğim kanda da beta hcg 163.71 çıktı :)
doktora gittim ama henüz çok yeni ultrason için dedi.yine de baktı ama göremedi.ayın 16ına randevu aldım bende.görünebilirmiş 15inden sonra diye.eğer görünmezse öbür hafta gidicem bakalım.sende korkma canım inşallah bebişin seninledir.sonuçlara bakılırsa da seninle canım.stres yapma.bebişin stresten hemen etkilenir
ben keseyi gördüm ama hala bebişimi göremedik hayırlısıyla pazartesi görücez inşallah burdaki ultrasonlar biraz eskiymiş sanırım küçük bir ilçede yaşıyorum ben merkeze gittiğimde burda görünmeyen kese hemen görünmüştü belki yine gidebilsem meleğimide görebilicem ama acelemde yok sağlıklı olsunda ben geç göreyim sorun değil
inşallah sende görürsün hatta resim verirlerse bizede göster
bende kesenin resmi vareşim bakıp bakıp çzömeye çalışıyor kese bariz belli oluyor
:) inşALLAH. sen bana kaç haftalık değere göre onu söyleyecektin ya öyle demiştin
Selam arkadaşlar...
ben iki kere kimyasal gebelik yaşadım biri ekim ayında biride nisan 7 de.... 23 nisanda doktora gittim hiçbir sorun bulamadı.. kan testlerimden horon testlerime tiroidime kadar herşeye baktı... bir sıkıntımız yok dedi.. bir yumurtamız var dedi 2-3 gün içerisinde düşer çalışmalarınıza devam edin dedi :)
perşembe test yaptım çift çizgi çıktı.. kan testi yaptırdım 206,7 çıktı... ama iki defa kimyasal gebelik yaşadıktan sonra insan korkuyor...
tamam sölim cnm rabbim sağlık versin nur topu gibin 4 haftalık bir kesen var bence içindede ultrasonların keşfedemediği iğne ucu gibi bir meleğin var bencek
benimki 7 haftalık görünsede daha 6 haftalık bence bu takvimler önden gidiyor sanki
seninkindede 5 haftalık yazıyor olsun değerler yükselsinde
bak şimdi bende merak ettim benim bhcg kaç olduki :44:
pazartesi onada baktırıyım bari
enson 25000 lerdeydi üstünden bir hafta geçti 50000 lerde olmuşmudur ki
amin
sende baktır bakalım.
ayın 16sında ultrasonda görülebilir mi :) 5 haftalık olacak sanırım o zaman
cnm o biraz ultrasonların hassaslığına bağlı bak ben hala göremedim ama burda duyuyorum 5 haftalıkken görenleri eğer iyi bir doktor iyi bir ultrasonla birleşirse kalp atışlarını duyamazsan bile görebilirsin bence
göremezsende üzülme bir daha randevuna hem görür hem duyarsın
bakalım ben görebilirsem çok mutlu olucam hala üzerimden düşüğün korkusunu atamadım doktorlar iyi gelişiyor deselerde içimdeki korkuyu yenemiyorum inşallah görünce geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?