Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

umarım öyledir... endişe etmek istemiyorum ama tam hamişim diye sevinirken sonra kimyasal gebelik olduğunu söylüyor doktorlar..kötü oluyrsun..inşallah bu sefer olmuştur...

teşekkür ederim.. hepimiz isteyen herkes bebeğini kucağına sağlıkla almak nasip etsin..

karamel gayet iyi anlıyorum seni.. bende yaşadım düşük gerçi kimyasal gebelikti ama insan bekleyemiyor.. günlerin geçmesini istiyorsun hemen.. kese gözüksün kalp atışlarını hemen duyayım istiyorum..wcye giderken korku içinde gidiyorsun acaba kötü bişi görücekmiyim diye.. ama inşallah ikimiz içinde son olur.. endişe etmek zarar verir diyorlar.. içimi rahatlatmak istiyorum ama ne mümkün.. allah yardımcımız olsun hepimizin...

kimyasal gebelikte düşükte bence aynı şeyler ikisindede umutla bekliyorsun ama olmuyor
benim değerlerim çok düzenli yükseldi kesede göründü ama nasip olmadı
şimdi çok şükür kesenin büyümesi de çok iyi her kontrolümde biraz daha büyümüş oluyor ama o korku varya gitmiyor
hayırlısını dileyip bekliyorum
rabbim sana da asağlıklı bir gebelik nasip etsin inşalah
kimyasal sonrası çabuk hamile kalınıyor diyorlar bana da düşük sonrası için aynı şeyi söylemişlerdi çok şükür oldu da inşallah seninkide böyle olur sağlıcakla alırız haberini...

Allah razi olsun. Insallah görebiliriz. Stres elimde degil. Bir aksilik cikar, nazar deger diye korkumdan sevinemiyorum bile. Kalp atislarini gormeden icim rahat etmicek. Allah insallah herkese saglikli gebelikler nasip etsin. Isteyen herkesi de evlat sahibi yapsin insallah.

Arkadasım senın sat hangı tarıhteydı benım satım 11 nısan dı 8 mayısta beta hcg 131.1 cıktı duzenlımı sence benımde ıkı dusugum var bırı yedı haftalık bırıde kımyasal gebelık bes yasındada oglum var oglumda hıc sorunsuz yasamıstım hamılelıgı ama bunda korkuyorum yıne bısey olacak dıye onumuzdekı carsamba tekrar yaptırıcam ınsallah beta hcg ınsallah duzenlı yukselır degerım

Canım senınde hangı tarıh satın benımde degerım 131.1 cıktı 11 nısan sat tarıhım beta hcg yı 8 mayısta yaptırdım

benim 9 nisan canım.ilkini 7 mayısda yaptırdım saat 2buçuk gibi 60.29 çıktı.diğerini de 9 mayıs ta saat 11 civarı yaptırdım o da 163.71 çıktı canım.

inşALLAH canım.bişey olmaz RABBimin izniyle korkma canım

benim 9 nisan canım.ilkini 7 mayısda yaptırdım saat 2buçuk gibi 60.29 çıktı.diğerini de 9 mayıs ta saat 11 civarı yaptırdım o da 163.71 çıktı canım.

ıkımızın tarıhlerı cok yakın canım senın baska bebegın varmı benım 5 yasında bır oglum ıkı tanede dusugum var bırı yedı haftalık bırıde kımyasal gebelıktı oglumda sorunsuz hamılelık yasamıstım ıkı dusukten sonra korkuyorum yıne aynı olacak dıye onumuzdekı hafta carsamba tekrar kan testı yaptırıcam ınsallah degerlıerım duzenlı artar mayıs 30 gınıde doktora gıtmeyı dusunuyorum ınsallah 7 haftalık oldugunda oglumda oyle gıtmısım kalp atısınıda duymustum

yok canım ilk hamileliğim bu.korkma canım stres yapma boşuna.inşALLAH herşey yolunda gidecek.
inşALLAH canım.bence değerlerin iyi canım aslında pek anlamam ama değerlerimiz de yakın.bence 2mizinki de normal.

canım ben de çıkayım artık.akşam oldu.kocam gelecek te yemek filan yani.giremem bugün.yarın kısmetse görüşürüz inşALLAH

meryemsare benim 6 nisandı sat. tam 6 sında yaptım idrarla gebelik testini ertesi gün de kan verdim 208 çıktır. 131 erken baktırdığın için iyi bir rakam. kaldı ki b-hcg değerleri herkeste farklılık gösteriyor. referans aralıkları var. bu konunun başında da var. internette de bulabilirsin. önemli olan düzenli artş göstermesi ve kalp atışları. yani aslında fazla merak ettiğimiz için erken yapıyoruz testleri ama bu da bekleme süresinde hep endişe içinde olmamıza neden oluyor. daha doğru dürüst sevinemedim bile ben.
bence sen gebesin. ama için rahat etsin bir daha test yaptır pazartesi günü. test sonuçlarının her 2 günde bir kendisi kadar artmış olması gerek. İnşallah olumlu sonuçları alır bizimle paylaşırsın arkadaşım.

arkadaşlar adetime 4 gün kala tesadüfen öğrendim hamile olduğumu, ve adetime 4 gün kala beta hcg 30 çıkmıştı , ve o günden bu yana idrar testlerim gün gün koyulaştı, yarın tekrar test yaptırcam kanda, arada saniyelik batmalar oluyor vajinada , normalmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…