:) inşALLAH. korkma sende ya bence herşey yolunda.
inşallah...
eşimde öyle diyor hayırlısı inşallah rabbim ne eylerse güzel eyler...
geçmiş olsun cnm
kimyasal yaşadıysan biliyorsundur değerler düzenli yükselmiyor kimyasalda inşallah bu sefer düzenli yükselir bence değerin yüksek bu sefer oldu inşallah
aslında bugün yaptırsan anlardın yakınlarında varsa devlet hastanesi acilde yapıyorlar yaptırsana
cnm o biraz ultrasonların hassaslığına bağlı bak ben hala göremedim ama burda duyuyorum 5 haftalıkken görenleri eğer iyi bir doktor iyi bir ultrasonla birleşirse kalp atışlarını duyamazsan bile görebilirsin bence
göremezsende üzülme bir daha randevuna hem görür hem duyarsın
bakalım ben görebilirsem çok mutlu olucam hala üzerimden düşüğün korkusunu atamadım doktorlar iyi gelişiyor deselerde içimdeki korkuyu yenemiyorum inşallah görünce geçer
karamel gayet iyi anlıyorum seni.. bende yaşadım düşük gerçi kimyasal gebelikti ama insan bekleyemiyor.. günlerin geçmesini istiyorsun hemen.. kese gözüksün kalp atışlarını hemen duyayım istiyorum..wcye giderken korku içinde gidiyorsun acaba kötü bişi görücekmiyim diye.. ama inşallah ikimiz içinde son olur.. endişe etmek zarar verir diyorlar.. içimi rahatlatmak istiyorum ama ne mümkün.. allah yardımcımız olsun hepimizin...
doktora gittim ama henüz çok yeni ultrason için dedi.yine de baktı ama göremedi.ayın 16ına randevu aldım bende.görünebilirmiş 15inden sonra diye.eğer görünmezse öbür hafta gidicem bakalım.sende korkma canım inşallah bebişin seninledir.sonuçlara bakılırsa da seninle canım.stres yapma.bebişin stresten hemen etkilenir
merhaba arkadaşlar.
sibelkoçak benim sat senle aynı. bende salı yaptırdım 208 çıktı hcg. perşembe 419. ama ordaki sekreter beni korkuttu 500 üstü bekliyorlar dedi. sonra doktora sordum sonuçlar süper dedi. karından bakılınca endometrium kalın içerisinde gölge gibi birşeyler var ama biraz daha beklemen lazım görmek için dedi. vajinal baktırmak istemiyorum. acaba sen dr a gittin mi kesen göründü mü? ben de kasım ayında kimyasal gebelik yaşamıştım. şimdi korkuyorum ya yine yavrum tutunamadan düşerse diye.
canım perşembe verdiğim kanda da beta hcg 163.71 çıktı :)
Canım senınde hangı tarıh satın benımde degerım 131.1 cıktı 11 nısan sat tarıhım beta hcg yı 8 mayısta yaptırdım
Allah razi olsun. Insallah görebiliriz. Stres elimde degil. Bir aksilik cikar, nazar deger diye korkumdan sevinemiyorum bile. Kalp atislarini gormeden icim rahat etmicek. Allah insallah herkese saglikli gebelikler nasip etsin. Isteyen herkesi de evlat sahibi yapsin insallah.
benim 9 nisan canım.ilkini 7 mayısda yaptırdım saat 2buçuk gibi 60.29 çıktı.diğerini de 9 mayıs ta saat 11 civarı yaptırdım o da 163.71 çıktı canım.
benim 9 nisan canım.ilkini 7 mayısda yaptırdım saat 2buçuk gibi 60.29 çıktı.diğerini de 9 mayıs ta saat 11 civarı yaptırdım o da 163.71 çıktı canım.
ıkımızın tarıhlerı cok yakın canım senın baska bebegın varmı benım 5 yasında bır oglum ıkı tanede dusugum var bırı yedı haftalık bırıde kımyasal gebelıktı oglumda sorunsuz hamılelık yasamıstım ıkı dusukten sonra korkuyorum yıne aynı olacak dıye onumuzdekı hafta carsamba tekrar kan testı yaptırıcam ınsallah degerlıerım duzenlı artar mayıs 30 gınıde doktora gıtmeyı dusunuyorum ınsallah 7 haftalık oldugunda oglumda oyle gıtmısım kalp atısınıda duymustum
yok canım ilk hamileliğim bu.korkma canım stres yapma boşuna.inşALLAH herşey yolunda gidecek.
inşALLAH canım.bence değerlerin iyi canım aslında pek anlamam ama değerlerimiz de yakın.bence 2mizinki de normal.
ınsallah canım sen ne zaman doktora gıtmeyı dusunuyorsun canım
canım ben de çıkayım artık.akşam oldu.kocam gelecek te yemek filan yani.giremem bugün.yarın kısmetse görüşürüz inşALLAH
tamam canım gorusuruz ınsallah bebegın gorunur ultrasonda
Arkadasım senın sat hangı tarıhteydı benım satım 11 nısan dı 8 mayısta beta hcg 131.1 cıktı duzenlımı sence benımde ıkı dusugum var bırı yedı haftalık bırıde kımyasal gebelık bes yasındada oglum var oglumda hıc sorunsuz yasamıstım hamılelıgı ama bunda korkuyorum yıne bısey olacak dıye onumuzdekı carsamba tekrar yaptırıcam ınsallah beta hcg ınsallah duzenlı yukselır degerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?