Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

promisess ınsallah arkadasım ıkımızınde hamılelıgı saglıklı bır sekılde devam eder carsamba gunu kan testı yaptıralı bır hafta olacak o zaman tekrar yaptırıcam beta hcg ınsallah duzenlı yukselıyordur tahmınen carsamba gunu kac olması gerekıyor 131 dı ıkı gunde ıkı katı arttgını hesaplarsak 6000 7000 gıbı bı rakam olması lazım ınsallah oyle cıkar sonuclarım

Kızlar ne olur yardımcı olun dün hamile olduğumu öğrnedim. Tam bir haftalık hamileymişim değerler 35 çıktı ancak ben salak aynı gün nerden aklıma geldiyse hamama gittim bir buçuk saat kaldım. Ne yapmalıyım bebeğe zararı var dimi. Hamile olduğunu bilmeden benim gibi giden varmı.

merhaba canım,
yükselir merak etme, ayrıca o batmalar bendede oluyo 6+3 haftalığım bende, adetin gecikince hemen kan ver bakalım.. hayırlı olsun :))

merhaba canım,
bir arkadaşım senin gibi hamile olduğunu bilmeden hamama gitti, havuzda yüzdü hatta kaç mt yükselikten atlamış denize :) maşallah çok tatlı bir cocuğu oldu.. merak etme eğer yiyecek yemeği varsa ne yaparsan yap bırakmaz seni ama şimdiden sonra dikkat et oldumu
hayırlı olsun

içime su serpiyorsunuz Allah razı olsun sizden. haklısınz yiyecek yemeği varsa ne olursa olsun annesini bırakmaz:) anne oluyorum çok mutluyum. çok şükür. beni güldürdünüz mutlu ettiniz çok teşekkür ederim. bu arada bende yüzmeye yazılacaktım bu hafta. allahtan öğrendim hamile kaldığımı.:)

canım ne demek inan bildiklerimi paylaştım. Hatta arkadaşım o kadar komik anlatoyoduki yapmamam gereken herşeyi yaptım diyodu :)..Sen şimdi yüzmeyi ertele bencede bi süre, yaz daha gelmedi yaz gelsin yüzersin yavaş yavaş hakkımızda hayırlı olsun canım Allah onları kucaklarımıza almakta nasip etsin..

hcg değerleri belli bir derğere gelince artık o kadar çok yükselmeyebiliyor. aslında bunlar tamamen kişisel olarak değişiklik gösteren şeyler. ama tahminen o civarlarda çıkacaktır. ben beklemeye dayanamam diye kan testi yaptıramadım bir daha :)) o 2 saat kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Allahın izniyle inşallah en kısa zamanda görürüz bebişlerimizi de içimiz rahat eder.

arkadaşlar dün adet olmam gerekiyordu olmadım ve bugün kanda baktırdım beta hcg 482 çıktı. normal bir değermi acaba . kese ne zaman görünür . çok korkuyorum bi aksilik olmasından

selam kızlar benim bata 5 gün var böyle erkenden kan testi yaptırıp da öğrenen oldu mu aranızda geçmişi pek okuyaamadım da

selam kızlar benim bata 5 gün var böyle erkenden kan testi yaptırıp da öğrenen oldu mu aranızda geçmişi pek okuyaamadım da

benim 4 gün kala idrarda çok silik çıkmıştı, ve beta hcg 30 çıkmıştı, şimdi adetim 1 gün geçti ve 482 çıktı, beklemek çok zor biliyorum ama insan boşa heveslenmekte istemiyor, inş pozitif çıkar sonucun ...

arkadaşlar dün adet olmam gerekiyordu olmadım ve bugün kanda baktırdım beta hcg 482 çıktı. normal bir değermi acaba . kese ne zaman görünür . çok korkuyorum bi aksilik olmasından

482 gayet iyi.2 gün sonra tekrar baktır 2 katına çıkması lazım...kese ve kalp atışları için 6. hafta uygun bir zaman.sabırsızsan hemen dr git ama sonuçta yine de bekleyecen..
folik asit içmeye başla..

umarım hakkında hayırlısı olur...sağ salim sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın inş..

merhaba kızlar, aşılamamın 11 günü idrar testi yaptım negatif çıktı erken olduğundan yada gebelik olmadığından, çarşamba günü 13. gün olacak ve inşallah regl olmazsam o gün kan testi yaptıracağım, çıkar değil mi bebiş varsa 13ç günde ve aşağı yukarı kaç çıkması lazım

canım hangi şehirdesin, devlette randevu almadan yaptıramadım bi türlü, en azından özele gideyim fiyatı iimiş

selammm...ben perşembe yaptırdım 206,7 idi.. ptesi tekrar yaptırdım >1000 çıktı... normal mi değil mi bilemedim.. tamda yazmamış.. 1001 mi 1500 mü.. korktum çok yükselirse sıkıntı sonuçta..

canım ben dün idrar testi yaptım çok çok silik gölge gibi bi çizgi çıktı ama anlayamadım ne olduğunu tam olarak.. acaba bugün kan testi mi yaptırsam beklemek çok zor yaaaa. 4 gün var bata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…