meryemsare benim 6 nisandı sat. tam 6 sında yaptım idrarla gebelik testini ertesi gün de kan verdim 208 çıktır. 131 erken baktırdığın için iyi bir rakam. kaldı ki b-hcg değerleri herkeste farklılık gösteriyor. referans aralıkları var. bu konunun başında da var. internette de bulabilirsin. önemli olan düzenli artş göstermesi ve kalp atışları. yani aslında fazla merak ettiğimiz için erken yapıyoruz testleri ama bu da bekleme süresinde hep endişe içinde olmamıza neden oluyor. daha doğru dürüst sevinemedim bile ben.
bence sen gebesin. ama için rahat etsin bir daha test yaptır pazartesi günü. test sonuçlarının her 2 günde bir kendisi kadar artmış olması gerek. İnşallah olumlu sonuçları alır bizimle paylaşırsın arkadaşım.
arkadaşlar adetime 4 gün kala tesadüfen öğrendim hamile olduğumu, ve adetime 4 gün kala beta hcg 30 çıkmıştı , ve o günden bu yana idrar testlerim gün gün koyulaştı, yarın tekrar test yaptırcam kanda, arada saniyelik batmalar oluyor vajinada , normalmi acaba
Kızlar ne olur yardımcı olun dün hamile olduğumu öğrnedim. Tam bir haftalık hamileymişim değerler 35 çıktı ancak ben salak aynı gün nerden aklıma geldiyse hamama gittim bir buçuk saat kaldım. Ne yapmalıyım bebeğe zararı var dimi. Hamile olduğunu bilmeden benim gibi giden varmı.
merhaba canım,
bir arkadaşım senin gibi hamile olduğunu bilmeden hamama gitti, havuzda yüzdü hatta kaç mt yükselikten atlamış denize :) maşallah çok tatlı bir cocuğu oldu.. merak etme eğer yiyecek yemeği varsa ne yaparsan yap bırakmaz seni ama şimdiden sonra dikkat et oldumu
hayırlı olsun
içime su serpiyorsunuz Allah razı olsun sizden. haklısınz yiyecek yemeği varsa ne olursa olsun annesini bırakmaz:) anne oluyorum çok mutluyum. çok şükür. beni güldürdünüz mutlu ettiniz çok teşekkür ederim. bu arada bende yüzmeye yazılacaktım bu hafta. allahtan öğrendim hamile kaldığımı.:)
promisess ınsallah arkadasım ıkımızınde hamılelıgı saglıklı bır sekılde devam eder carsamba gunu kan testı yaptıralı bır hafta olacak o zaman tekrar yaptırıcam beta hcg ınsallah duzenlı yukselıyordur tahmınen carsamba gunu kac olması gerekıyor 131 dı ıkı gunde ıkı katı arttgını hesaplarsak 6000 7000 gıbı bı rakam olması lazım ınsallah oyle cıkar sonuclarım
selam kızlar benim bata 5 gün var böyle erkenden kan testi yaptırıp da öğrenen oldu mu aranızda geçmişi pek okuyaamadım da
arkadaşlar dün adet olmam gerekiyordu olmadım ve bugün kanda baktırdım beta hcg 482 çıktı. normal bir değermi acaba . kese ne zaman görünür . çok korkuyorum bi aksilik olmasından
cnm ben muayene dahil 25 tl ye yaptırmıştım özelde zaten çoğunlukla muayene kaydı açmadan yapmıolar. ama muayene olman şart değil.diğer testler beraberinde yapılırmı bilemem. ben adetime 9 gün varken hamileliğimi öğrenmiiştim ama herkezde farklı olabiliyor bu durum
canım, değerinde sorun yok ama kesenin görünmesi için değerinin 2000-3000lere çıkması lazım. biraz beklemelisin. burada folikasitini ihmal etme hayırlı olsun :)lütfen bana cevap veren yokmuadetim 1 gün geçti ve beta hcg 482 çıktı normal bi değermi ??
benim 4 gün kala idrarda çok silik çıkmıştı, ve beta hcg 30 çıkmıştı, şimdi adetim 1 gün geçti ve 482 çıktı, beklemek çok zor biliyorum ama insan boşa heveslenmekte istemiyor, inş pozitif çıkar sonucun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?