arkadaşlar dün adet olmam gerekiyordu olmadım ve bugün kanda baktırdım beta hcg 482 çıktı. normal bir değermi acaba . kese ne zaman görünür . çok korkuyorum bi aksilik olmasından
canım ben dün idrar testi yaptım çok çok silik gölge gibi bi çizgi çıktı ama anlayamadım ne olduğunu tam olarak.. acaba bugün kan testi mi yaptırsam beklemek çok zor yaaaa. 4 gün var bata
benim de çizgi silikti. içinde merak kalacağına kan testi yaptır için rahatlasın arkadaşım. beklemek çok zor gerçekten.
kızlar kafayı yiycem ya test sonucu çıktı, 1.20 çıktı ağılama yaptıralı 12. gün bugün, olmadı mı yanitestİn kenarında 5 den küçükse hamillik yok yazıyor
merhaba
bende catlatma ıgnesı oldum progestan kullandım ve catlama ıgnesınden 13 gun sonra kan testı yaptım. malesef negatıf cıktı
progestanı bıraktım 7. gunum ve hala regli olmadım. sızce bır hafta daha reglı olmazsam kan testı olumlu olurmu. ılk kan testi negatıf cıkıp daha sonra pozıtıf cıkma ıhtımalı varmıdır ?yoksa kendımı mı kandırıyorum.
bır sorum daha var: hamıle ısenız bıle reglı olacak gıbı sıddetlı kasık agrısı bel agrısı cekılır mı?
canım ben dün idrar testi yaptım çok çok silik gölge gibi bi çizgi çıktı ama anlayamadım ne olduğunu tam olarak.. acaba bugün kan testi mi yaptırsam beklemek çok zor yaaaa. 4 gün var bata
Canım üzülmeni istemem ama 12.gün de çıkardı eğer bebek olsaydı. Ama aşılamalara belli olmuyor bazen aşılandığın günden bir kaç gün sonra da gebelik oluşabiliyor. Bence 4-5 gün sonra tekrar yaptır canım. Allah muradını versin hayırlısıyla.
B-HCG 14.05.2013 3805 5150.00 mIU/mL
B-HCG 23.01.2013 1264 0.10 mIU/mL
B-HCG 12.07.2012 1804 0.10 mIU/mL
bunlar zaman zaman yapmış olduğum testlerim, üsttekini daha bugün yaptırdım, düşündüğüm şey mi acaba???
Canım benim, benim testimde gölge gibiydi. Hatta öyleki benden başka kimse göremedi o hayalet çizgiyi. Eşim dalga bile geçti benle. Ama birkaç gün sonra çizgi koyyulaştı. Sonra başka marka test yaptırdım negatif çıktı. Tepem attı adete birkaç gün kala test yaptırdım pozitif çıktı. Bence en garantisi kan. İnşallah sende de pozitif çıkar tatlım. Çok sevindim şimdiden hayırlı olsun diyeyim.
merhaba hamilesin görünüyor hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?