Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba
bende catlatma ıgnesı oldum progestan kullandım ve catlama ıgnesınden 13 gun sonra kan testı yaptım. malesef negatıf cıktı
progestanı bıraktım 7. gunum ve hala regli olmadım. sızce bır hafta daha reglı olmazsam kan testı olumlu olurmu. ılk kan testi negatıf cıkıp daha sonra pozıtıf cıkma ıhtımalı varmıdır ?yoksa kendımı mı kandırıyorum.

bır sorum daha var: hamıle ısenız bıle reglı olacak gıbı sıddetlı kasık agrısı bel agrısı cekılır mı?

ilk gebeliğimde 2670 çıkmıştı beta hcg şimdi 1085 çıktı aynı şekilde ikisindede bat tan 1 gün sonra gittim her gebelikte farklı çıkabiliyor nedeni kimi zaman erken yumurtlama olabiliyor oğlumda 10.gün falan yumurtlamıştım şimdi 12.gün ondan bu fark
değeri az olan arkadaşlar içinizi serin tutun sizde geç yumurtlama olmuştur sabredin inşallah artacaktır değeriniz
Allah isteyen herkese nasip etsin evladı inşallah

arkadaşlar dün adet olmam gerekiyordu olmadım ve bugün kanda baktırdım beta hcg 482 çıktı. normal bir değermi acaba . kese ne zaman görünür . çok korkuyorum bi aksilik olmasından

482 normal bir değer. kese 5. haftadan sonra görünür. tabi transvajinal usg yaptırmak istersen 2-3 gün içinde de görebilirsin. ama doktorlar da önce abdominal bakmaktan yana. hiç korkma hiç bir aksilik yok. bebeğin için de huzurla yerleşsin arkadaşım.

canım ben dün idrar testi yaptım çok çok silik gölge gibi bi çizgi çıktı ama anlayamadım ne olduğunu tam olarak.. acaba bugün kan testi mi yaptırsam beklemek çok zor yaaaa. 4 gün var bata

benim de çizgi silikti. içinde merak kalacağına kan testi yaptır için rahatlasın arkadaşım. beklemek çok zor gerçekten.

kızlar kafayı yiycem ya test sonucu çıktı, 1.20 çıktı ağılama yaptıralı 12. gün bugün, olmadı mı yani testİn kenarında 5 den küçükse hamillik yok yazıyor

benim de çizgi silikti. içinde merak kalacağına kan testi yaptır için rahatlasın arkadaşım. beklemek çok zor gerçekten.

sen de mi testi erken yapmıştın cnm. ben yarın sabah idrarıyla da test yapayım yine aynı çıkarsa kan testine giderimm.. beklemek çok çok zor. aslında beklerim de benim adet öncesi gögüs ağrım olmaz bu ay var bu da bana acaba mı dedirtiyo

Merhaba sevgili hanımlar. Görünce kayırsız kalamadım. Yaşadığımı paylaşmak istedim. Değeri küçük çıkanlar lütfen umutsuzluğa kapılmasın. Benim de ilk değerim adete 2 gün kala 18 di. Doktor gaet umutsuz konuştu. Gebelik var diyemem, yok da diyemem tekrarla dedi. Boşu boşuna 10 günüm zehir oldu. Kollarımda morarmadık damar kalmadı. İki günde bir testi tekrarlattı. Üstelik değerlerim hiç iki kat artmadı. yüzde 60 artması yeterliymiş meğer. Bunu da doktor söyyledi. Ki benim o kadar artmadığı bile oldu. Kesin düşer dendi. Ama görüyorsunuz ki maşallah sübhanallah 22.haftayı gördük kuzumla. Ümitsiz olmayın, bu bebek tutunacak ve yaşayacak dein her seferinde. Ve mümkünse testi iki günde bir tekrarlamaın. Bu stresten başka hiçbir işe yaramıyor. Düşecekse zaten düşecek. En iyisi ilk kan tahlilinden 10 gün sonra doktora gitmek. Hem keseyi görürsünüz hem de gereksiz yere yıpranmamış olursunuz.

Hepinize hayırlı gebelikler diliyorum. Bambucum, canım, senin de güzel haberlerini bekliyorum.
Sormak istediğiniz birşey olursa yardıma da hazırım canlar.

kızlar kafayı yiycem ya test sonucu çıktı, 1.20 çıktı ağılama yaptıralı 12. gün bugün, olmadı mı yani testİn kenarında 5 den küçükse hamillik yok yazıyor

Canım üzülmeni istemem ama 12.gün de çıkardı eğer bebek olsaydı. Ama aşılamalara belli olmuyor bazen aşılandığın günden bir kaç gün sonra da gebelik oluşabiliyor. Bence 4-5 gün sonra tekrar yaptır canım. Allah muradını versin hayırlısıyla.

Hamileken kasık ağrısı erken gebelik belirtilerindendir zaten. Adet olacakmış gibi sancılanmak da. Çatlatma iğnesi ben de oldum. İlkinde progestan yüzünden 9 günlük gecikme aşadım. İlacı bıraktıktan sanırım bir hafta sonra adet oldum canım. Hala daha olmazsan testi tekrarla bir umut. Belki sende de geç döllenme işi olabilir. Sonuçta adet gelmedikçe umut vardır. İnşallah bebeğine kavuşursun.

canım ben dün idrar testi yaptım çok çok silik gölge gibi bi çizgi çıktı ama anlayamadım ne olduğunu tam olarak.. acaba bugün kan testi mi yaptırsam beklemek çok zor yaaaa. 4 gün var bata

Canım benim, benim testimde gölge gibiydi. Hatta öyleki benden başka kimse göremedi o hayalet çizgiyi. Eşim dalga bile geçti benle. Ama birkaç gün sonra çizgi koyyulaştı. Sonra başka marka test yaptırdım negatif çıktı. Tepem attı adete birkaç gün kala test yaptırdım pozitif çıktı. Bence en garantisi kan. İnşallah sende de pozitif çıkar tatlım. Çok sevindim şimdiden hayırlı olsun diyeyim.

Amin canım inşallah, haklısın eğer adet olmazsam haftaya bir daha tekrarlarım, Allah bebeğini sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, seni yavrularından hiç ayırmasın inşallah

B-HCG 14.05.2013 3805 5150.00 mIU/mL
B-HCG 23.01.2013 1264 0.10 mIU/mL
B-HCG 12.07.2012 1804 0.10 mIU/mL

bunlar zaman zaman yapmış olduğum testlerim, üsttekini daha bugün yaptırdım, düşündüğüm şey mi acaba???

merhaba hamilesin görünüyor hayırlı olsun :)

inşaalahh ablacım ben testi ptesi yaptım ama sabah yapmamıştım. şimdi yarın ya da cuma sabahı tekrar yapcam ama cumayı bekleyemicem sanırım. inşaallah gözlerim beni yanıltmamıştır sonucu mutlaka yazarım. erteleyebildiğim kadar ertelicem adete 3-4 gün kaldı dayanabildiğim kadar dayanayım bakalımm

merhaba hamilesin görünüyor hayırlı olsun :)

eveett teşekkür ederim!
Hatta akşam bir de eczaneden test aldık 2 çizgi anında çıktı ama ben hala inanamadım.
Bugün dayanamadım, kontrol için gittim 3-4hafta daha tam belli değil değil dedi 10kere büyütülmüş ilk resmini verdi bana doktor:)
27sinde tekrar bakacağız!!
bu zaman nasıl geçecek bilmiyorum ben çok sabırsızım

Son düzenleme:
kızllarrrrr bugün dayanamadım tekrar test yaptım gölge gibi gördüğüm o ikinci çizgi koyulaşmış az sonra kan tahlili vermeye gitcemmmm

Kızlar merhaba adetim 3gün gecikti kan testinde betahcg 128 çıktı 4 haftalık gebelik dendi ama bardaha kan vermemi istedi emin olalım dedi bu ne demek kesin gebelik değilim yani yardım lütfen

karamel nasılsın nasıl gidiyor hamilelik sesin çıkmadı merak ettim.

ben bugun dr a gittim gunlerdir herseyi çıkarttıgım için midem bomboştu.karnımdan baktı mesanen bomboş görünmüyor bebek ve serum takıldı tansiyonum çok düşükmüş hastanede de tektim çok zor bir gun gecırdım ama serumdan sonra anneme gıttım baya bı yedım kusmadım bakalım tabı serumdan sonra drum bebegımı gordu gayet ıyıymıs yıne böyle kötu olursan geldı senden ne haber ?

Slm kizlar benimde degerler %60 oraninda artiyor. Yazdiklarinizi okuyunca sevindim
12. Gun 325
15.gun. 622
17.gun. 857.
tup benimkiler 2 embriyom var. İnsallah ikisi de sag salim benimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…