Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Slm kizlar benimde degerler %60 oraninda artiyor. Yazdiklarinizi okuyunca sevindim
12. Gun 325
15.gun. 622
17.gun. 857.
tup benimkiler 2 embriyom var. İnsallah ikisi de sag salim benimledir

inşaallah cnm. ben de bugün öğrendim bata 4 gün var değerimm 72

Hanımlar merhaba
Son adet tarihim 9 nisan..adetlerim çok düzensiz.bazen 40 günü bile buluyor.bugun doktora gittim bhcg 4,91 çıktı..sizce yükselir mi?

Merhabalar.
Son Sat tarihim 10 nisan dı 10 mayısta adet olmam gerekiyordu 6 gündür adet olmadım bugün kan testi yaptırdım sonuç 0,100 yani negatif( adetim hiç gecikmez benim şimdi hamile olma ihtimalim var mı???Deneyimli arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?????

çok şükür cnm biz iyiyiz kontrolümüz iyi geçti kalp atışlarını gördü doktor herşey yolunda dedi
bence çok iyi etmişsin bak midene bişeyler girmiş
bak ben çok yaşadım serum olayını evet yanlızlık zor ama bebeğin için herşey sıkıcı olsa yiyemediğinde kötü olduğunda git doktoruna en azından bebeğinin beslendiğinden emin ol
çok şükür ben şimdilik yiyebiliyorum bulantılarım oluyor ama zorlamıyor tansiyon düşüklüğü zorluyor beni elim ayağım tutmuyor
eşimle oğlum olmadan dışarı çıkmıyorum kendime güvenemiyorum
çok şükür yiyebildiğim için başka bişeyi takmıyorum inşallah sende yakında atlatacaksın istediğin gibi yiyebileceksin

cnm olsa 6 gün geçmiş çıkardı sanki ama adet olmadıysan hala umut var demektir
biraz daha bekleyip neden geciktiğini öğrenmek için kontrole git en kesin bilgiyi doktorundan öğrenebilirisin inşallah hamilesindir

Merhaba arkadaşlar benim geç döllenme oldu da 1652 yaklaşık kaç haftalık olur...

Nasilsiniz kizlar... Ben 3.testimden beri bir daha test yapmadim.vajinal de baktirmicam. Bir haftaya karindan gorunur herhaldediye umuyorum...artisim yeterli degildi ama yine de umutluyum

Merhaba arkadaşlar,

Benim geçen ay düşükle sonuçlanan bi gebeliğim oldu. geçen ay düşüğün başladığı gün kan tahlili yaptırmıştım değerim 7 idi 2 gün sonra tekrar dra gidip değerime baktığımda 1.92 ye düşmüştü yani gebelik sonuçlanmıştı. Şimdi bu ayda gebeyim bugün kan tahlili yaptırdım değerim 15.23 çıktı bu değe normalmi acaba bilgisi olna varmı geçen ayki kimyasal gebelikti ve bu seferde öle olurmu çok korkuyorum. dra görünmedim p.tesi gidicem inşş kötü değildir değerimm lütfen yardımm edin ((( buarada son sat tarhim 20 nisan

Hanımlar merhaba
Son adet tarihim 9 nisan..adetlerim çok düzensiz.bazen 40 günü bile buluyor.bugun doktora gittim bhcg 4,91 çıktı..sizce yükselir mi?

merhaba kardeş sen de bendensin benim de adetlerim düzensiz en son 6 nisan adet oldum ama 14 mayıs beta hcg 1.20 çıktı
fakat sizinki 4.91 geç döllenme olabilir inş yükselir

mrh benim de son adetim 6 nisandı 14 mayıs ta kan testi 1.20 çıktı ama siz den farklı olarak benim adetler düzensiz

Bugün doktora gittim en son 17 nisanda adet olmuştum 2 gun gecıktı ve halen gelmedı 1 aydır korunmuyorduk alttan muayne yaptı rahım duvarın kalın hamıle olabılırsın dedi kan testı yaptı fakat sonucları tlf ile alabılırsın ama pzt telefonda görüşelim dedii laboratuvarı aradım degerım 30,17 çıktı sizde hamilemiyim ? meraktan catlıcam

evet canım hamilesin biraz erken bakmışsın o kadar gün aşırı baktır 2 ye katlıyorsa değerler sıkıntı yok demektir .... yok katlamıyor değerler düşüyorsa ya kimyasal gebelik yada dış gebelik olabilir.Ama bence hamilesin çünkü değerin iyi..

merhabalar

adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım

1389 çıktı

sizce bu değerler nasıl bilen arkadaslar yorum bekliyorum.

maşallah değerin baya yüksek çıkmış hamile olduğun kesin hayırlı olsun
doktora gidip keseni görebilirsin büyük ihtimalle
sağlıcakla kucağına alman dileğiyle hayırlı olsun

maşallah değerin baya yüksek çıkmış hamile olduğun kesin hayırlı olsun
doktora gidip keseni görebilirsin büyük ihtimalle
sağlıcakla kucağına alman dileğiyle hayırlı olsun

karamel iyi dileklerin için teşekkür ediyorum. 27.05.2013 te doktora kontrole gideceğim.Bakalım doktor nediyecek.İlk gebeliğim inşallah bebiş tutunmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…