amin canım amin inşallah . 27.05 e kadar diken üstendeyim resmen
Benim adet günüm sadece bir gün geçti. Beta hcg 180 çıktı. Şimdi ben hamile miyim ?
Karamel çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için..
ne güzel yeni bebek haberleri alıyoruz
2 ay öncesine kadar burdaki bütün sayfaları soluksuz okuyup dua edıyordum Allahım bana da bu sevinci yaşat diye...
Pko lu oldugumu söylediğinde dr içime bişey oturdu resmen baska dr a gıttım o da gec olur bebegın hemen olmaz demıstı aralıksız her sanıye dua ettım.
Hormon testlerımı yaptırmak için beklenen adet bı turlu gelmeyınce eczaneden bı test aldım o kadar ümitsizdim ki onu bıle hemn yamadım amannnn nasıl olsa hemn olmazmış bebegım dedım.
ertesı gun engel olamadım okadar test harcadın bunu da harca dedım çift çizgi :)
kan tahlılıne kostum 1962 beta hcg .Allahım bu sevinci yaşattı bana da .Şimdi de tamamına erdirsin diye dua edıyorum.
pisişiğim benimde korkularım var ve o korkular onlar doğsada devam ediyor
bak 9. hafta oldu sağlıcakla ilerliyoruz inşallah hep böyle gidecek içini ferah tut olurmu bebeğine stres yaşatma
mrb, benimde en son adet tarihimin ilk günü 1 Nisandı. günüm geçtiği için 4 mayısta test yaptım pozitif çıktı. 6 mayısta beta-hcG yaptırdım sonuç 1500.00 çıktı. kasıklarımda çok ağrılar oldu. 8 Mayısda hafif leke gibi kanamalarım oldu. dr gittim düşük tehlikesi olabilir dedi PROGESTAN'a başlattı yatak istirahati verdi ve 2 gün sonra kanamam bitti. ayrıca 8 mayıs günü gittiğimde kesede henüz görünmüyordu tutunmaya çalışıyor demişti.
dayanamayıp 10 mayısta tekrar beta hCG testi yaptırdım sonuç 20658,00 çıktı.
20 mayıs kontrole çağırdı yani dün gittim. bebeğim yine karnımdan ultrasonla bakıldığında görünmedi alttan bakıldığında görülebildi kalp atışları duyuldu fakat karından görünmemesi çok normal değil dedi. regl tarihime göre 7 hafta 2 günlük olması gerekirken beklenenden daha küçük bebek olduğunu söyledi dr. bunun sebebi de %80 geç döllenme olabilir, %20 de bebekte bir anormallik olabileceğini söyledi. düşük riskine karşı ilaca devam etmemi söyledi 3 Haziranda tekrar çağırdı bebeğin kalbi durursa yada farklı vs. problemler var mı bakacağız dedi.
yalnız benim canımı sıkan 10 mayısta yaptırdığım test sonucundaki değerlere göre 5-6 haftalık olması gerekiyor ki ben testten 10 gün sonra gittim yani doktorun hesaplamasına göre de 7+2 olması gerekirken 6+1 gibi görünüyor dedi.
kan değerlerime göre bebeğim daha küçük galiba, kafam çok karıştı. ya bebeğimde bir problem varsa diye 2gündür kafayı yemek üzereyim.
lütfen konuyla ilgili bilgisi olan bunları yaşayan varsa paylaşmasını rica ediyorum.
Merhaba arkadaşlar en son 2 şubatta adet oldum daha sonra 25 martta düşük yaptım ve hala adet olmadım dün test yaptırdım sağlık ocağında ve 85.7 çıktı sağlık ocağındaki dr olabilirde olmayabilirde dedi kadın doğuma gidin dedi dün yaptırdıpım için yarın gideceğim tekrar yaptıracağım sizce hamile miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?