Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

amin canım amin inşallah . 27.05 e kadar diken üstendeyim resmen

rahat ol stres zararlı unutma inşallah güzel haberler alacaksın

Benim adet günüm sadece bir gün geçti. Beta hcg 180 çıktı. Şimdi ben hamile miyim ?

hamilesin cnm 2 gün sonra tekrar yaptır iki katına çıkıyorsa sağlıklı ilerliyor demektir hayılı olsun inşallah

İnşallah canım :) Tekrar bir test yaptırım, doktoruma muayeneye gıdım bı yazarım gelısmelerı..

ne güzel yeni bebek haberleri alıyoruz

2 ay öncesine kadar burdaki bütün sayfaları soluksuz okuyup dua edıyordum Allahım bana da bu sevinci yaşat diye...

Pko lu oldugumu söylediğinde dr içime bişey oturdu resmen baska dr a gıttım o da gec olur bebegın hemen olmaz demıstı aralıksız her sanıye dua ettım.

Hormon testlerımı yaptırmak için beklenen adet bı turlu gelmeyınce eczaneden bı test aldım o kadar ümitsizdim ki onu bıle hemn yamadım amannnn nasıl olsa hemn olmazmış bebegım dedım.
ertesı gun engel olamadım okadar test harcadın bunu da harca dedım çift çizgi :)
kan tahlılıne kostum 1962 beta hcg .Allahım bu sevinci yaşattı bana da .Şimdi de tamamına erdirsin diye dua edıyorum.

pisisik çok sevindim durumuna canım. Allah tamamına erdirsin. Hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın inşallah..

1.5 yıldır bebek haberi bekliyorum ALLAH ım dan bu ay hiç beklemediğim anca adetimede daha neredeyse 12 gün vardı. Bi akşam hiç bişi yokken kasıklarımda ağrı olmaya başladı. O akşam hemen acile gittik evli olduğum için doktor her ihtimale karşı kan aldı test yaptı ve değerim 20.80 Çıktı Tebrikler hamilesin dedi :)
Ama nasıl olur daha adetime 12 gün var bu kadar çabuk çıkar mı derken 35 günde 1 olduğum için çıkar dedi.
Ertsi gün doktora gittik doktor daha çok küçük kan değerlerini takip edicez dedi.
Ama başka sorunlar çıktı ben doktora gidemedim (
Şimdi adetime tam 5 gün var annelik duygusunu tatmış olan arkadaşlarım adetinin geçmesini bekle boşuna kan aldırıp durma diyorlar . Napsam sizde gidip sağlık ocağına değerime baktırsam mı :/
He bide doktordan gelince ertesi gün test yaptım 2.çizgi hafifren biraz koyuydu. İnşallah hayırlısı ile olur.

Son düzenleme:

pisişiğim benimde korkularım var ve o korkular onlar doğsada devam ediyor
bak 9. hafta oldu sağlıcakla ilerliyoruz inşallah hep böyle gidecek içini ferah tut olurmu bebeğine stres yaşatma

arkadalar tüp bebek değerlerim
12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6
20.gün değerim 345.3

değerlerim sizce nasıl ?

pisişiğim benimde korkularım var ve o korkular onlar doğsada devam ediyor
bak 9. hafta oldu sağlıcakla ilerliyoruz inşallah hep böyle gidecek içini ferah tut olurmu bebeğine stres yaşatma

doğru söyluyosun cnm ama bısey olur dıye aklım cıkıyo ,tabı dr banapkolusun gec olur bebegın dedıgınde yapmadıgım agır iş kalmamıstı korkum ondan bırazda ama cok sukur hıc kanamam olmadı .ilk zaman bılmeden mekık cektım,pazar arabası doluyken sırtımda 5 kat cıkarttım ,yün döşek kaldırdım ama Allah korudu şimdi biliyorum ve sorumluluk bende ondan cok korkuyorum :18:

mrb, benimde en son adet tarihimin ilk günü 1 Nisandı. günüm geçtiği için 4 mayısta test yaptım pozitif çıktı. 6 mayısta beta-hcG yaptırdım sonuç 1500.00 çıktı. kasıklarımda çok ağrılar oldu. 8 Mayısda hafif leke gibi kanamalarım oldu. dr gittim düşük tehlikesi olabilir dedi PROGESTAN'a başlattı yatak istirahati verdi ve 2 gün sonra kanamam bitti. ayrıca 8 mayıs günü gittiğimde kesede henüz görünmüyordu tutunmaya çalışıyor demişti.
dayanamayıp 10 mayısta tekrar beta hCG testi yaptırdım sonuç 20658,00 çıktı.
20 mayıs kontrole çağırdı yani dün gittim. bebeğim yine karnımdan ultrasonla bakıldığında görünmedi alttan bakıldığında görülebildi kalp atışları duyuldu fakat karından görünmemesi çok normal değil dedi. regl tarihime göre 7 hafta 2 günlük olması gerekirken beklenenden daha küçük bebek olduğunu söyledi dr. bunun sebebi de %80 geç döllenme olabilir, %20 de bebekte bir anormallik olabileceğini söyledi. düşük riskine karşı ilaca devam etmemi söyledi 3 Haziranda tekrar çağırdı bebeğin kalbi durursa yada farklı vs. problemler var mı bakacağız dedi.
yalnız benim canımı sıkan 10 mayısta yaptırdığım test sonucundaki değerlere göre 5-6 haftalık olması gerekiyor ki ben testten 10 gün sonra gittim yani doktorun hesaplamasına göre de 7+2 olması gerekirken 6+1 gibi görünüyor dedi.
kan değerlerime göre bebeğim daha küçük galiba, kafam çok karıştı. ya bebeğimde bir problem varsa diye 2gündür kafayı yemek üzereyim.
lütfen konuyla ilgili bilgisi olan bunları yaşayan varsa paylaşmasını rica ediyorum.

kimsenin bir fikri yok sanırım

Merhaba arkadaşlar en son 2 şubatta adet oldum daha sonra 25 martta düşük yaptım ve hala adet olmadım dün test yaptırdım sağlık ocağında ve 85.7 çıktı sağlık ocağındaki dr olabilirde olmayabilirde dedi kadın doğuma gidin dedi dün yaptırdıpım için yarın gideceğim tekrar yaptıracağım sizce hamile miyim ?

Degerin yüksek bence oalbilir benım ilk degerım 30,17 idid 2 gün sonra yaptım 112 idi Bencede dr gitsen daha iyi bilgi verır..

Buay aşılama yapıldı ilk defa ve klomen kullandım.ve ben dayanamayıp adetime 1 gün kala beta hcg kan testi yaptırdım ve negatiff çıktı..adetlerim düzenlidir ve ben sonuca rağmen hala adet olmadım..hamilelik şansım hiç yokmu???adetten 1gün önce yaptırdım beklemeliiyim daha yoksa hiç umut yokmu???adetim hiç aksamazdı...ilk defa buay..klomen adet gecikmesi yaparmı yoksa hamilelik şansı hala varmı (

mrb arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum ben ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım ve şuanda hamile kalmak istiyorum bu ay idrar yolu enfeksiyonu olduğum için doktora gittim adetime 15 gün vardı kanda gebelik testi yaptırdı doktor ve sonuç 0.8 çıktı adetime kadar bu değer yükselirmi başına böle bişey gelen varmı acaba hala bi ümidim olabirmi

benimde adetime 8-9 gün var değerim 0,960. ilk gebeliğimde adet dönemimde beta hcg 107 idi doktor geç döllenme olabilir demişti. ancak bebeğin gelişimi ulstrason veri göre son adet tarihimle uyumluydu. yani geç döllenme falanda değilmiş. beklemek lazım ama bekleyemiyor işte insan

aynen öle biran önce sonuçu öğrenmek istiyoru forumda sayfaları okudum adet gününden önce yapılan kan testi negatif olup adet gününden sonra pozitif diye insanda bir umut oluyo herşeyin hayorlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…