Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

adetiniz 10 gün geçince yapılan test %99 doğru. 1 hafta daha bekleyin testi tekrarlayın. hala negatifse %99 hamilelik yok demektir. belli olmuyor ilk hamileliğimde adetten 1 hafta önce çıktı benimki ama değer çok düşüktü. adet günümde 107 ide ve değerin yükselişi anormaldi. ama 5+4 te kesemiz görünmüştü 6+4 de kalp atışımız duyulmuştu. 10+3 ise malesef bebeğim veda etti.bende dün yaptırdım 8-9 gün var. ama sonuç negatif bakalım adet olmazsam 10 gün geçmesini bekleyip doktora gidip ultrasonda baktıracağım çünkü kan vere vere kanım kalmayacak :=)

canım hıc sıkma canını bende gecen hafta gıttım bır hafta gerıden soyledı banada kı benım daha oncekı hamılelıgımdede olmustu aynı durum uc ay dolana kadar uyumsuzluk olması cok normal kossskocaaa dokuz ayın ıcınde bır haftacıktan bahsedıyoruz zaman ver bıraz bak nasıl toparlıycak kendını hıc takma kafana

geride ileride gitmesinin bir anlamı yok bence kafanıza takmayın. benim bebeğim son adet tarihimle uyumlu gidiyordu ancak yinede kalbi durdu üstelik herşey mükemmel giderken. stres olmayın. Allahım kısmet etmişse zaten kucağınıza alırsınız. aslında çok da takmamak gerekmiş ben bunu anladım. benim velileri var hiç kafaya takmıyorlar bir 4. ayda birde 9. ayda gidiyorlar doktora ama sağlıklı çocukları oluyor ama dediğim gibi hiç takmıyorlar

benim kafamın karışıklığı beta-hcg sonucu değerlere göre bebeğin zaten büyük olması gerekirken neden böyle ilerliyor bebeğimde bir problem olmasından korkuyorum. dr regl tarihine göre hesaplıyor olması ve buna istinaden küçük olmasını takmıyorum kafama ama kan değerlerinin sonucu da bebeğin 7 haftalık olması gerektiğini göstermiyor mu? 7 haftalık gebeliklerde karından ultrasonda görülmesi gerekmiyor mu?
bilmiyorum karışığım. 3 haziran da tekrar dr gideceğim Allah'ım inşallah sorun çıkmaz her şey normal ilerliyordur.

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım.
SAT 21.04 dün ( 21.05 ) kanda gebelik testi yaptırdım sonuç 2,14 çıktı. Bulantım o kadar fazla ki bugün işe gidemedim.
duramadım gittim idrar testi aldım yaptım çift çizgi çıkmadı.
arada kasıklarıma agrı giriyor ben galiba hamile değilim değil mi ? benim durumumda olup sonradan değeri yükselen var mı? dr 3 gün sonra tekrarlamamı istedi testi ama bekleyemiyorum

Son düzenleme:

inşallah hamilesindir. 3-4 gün sonra bidaha yaparsın. benimde hamilelik belirtilerim devam ediyor ama psikolojik belirtiler olamaz. bugün itibariyle oturduğumda kalçama sanki iğne batırıyorlarmış gibi oluyor. önceki hamileliğimde bu belirti olduktan 1-2 gün sonra test pozitif çıktı.29 yaşındayım 29 sene geçtide şu bir hafta geçemeyiverdi...

inşallah öyleyizdir. hakikaten ağlayasım geliyor sürekli. sürekli dua ediyorum. kim varsa isteyen Allah hayırlısıyla nasip etsin nerde varsa.
rüyalarıma kadar görmeye başladım. bu da iyi değil cuma günü hiç yükselme olmamış yada bu arada adet oluverirsem yıkılcam.

daha önce gebelik yaşadın mı

daha önce gebelik yaşadın mı

maalesef hiç yaşamadım. kistim olduğu için hep doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım. 7 yıllık da evliyim yaşım 28
Doktor geçen ay adetten temizlendikten sonra gittim hiçbişi yok hadi önümüzdeki ay hamile görmek istiyorum seni dedi.
bu ay da umutlarla bekliyorum. mide bulantım uyku halim de var ama kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum. göğüste ağrım sancım yok.
idrarda çıkmadı kanda 2,14 çok çok düşük.
herkesin ne kadar yüksek çıkmış ilk yaptıklarında.
benim pazartesi günü pembe bi akıntım oldu Allah kahretsin adet oldum dedim bir daha da bişi gelmedi sonra öğrendim ki yerleşme kanaması diye bir şey varmış ne bilim öyle herşeyi kendime yakıştırıp bekliyorum işte.

Merhabalar;
Tecrübelerinize dayanarak size sorularım var.. Adetimin bitişinin ertesi günü eşimle birlikte olduk, üzerinden 19 gün geçti, bir haftadır göğüslerim ağrıyor, kasıklarımda ağrıma var vs..şüphelenip adetim henüz gecikmeden, beta hcg testi yaptırdım, sonuç<2,0 çıktı.. Sanırım durum çok umutlu değil ama sizlere sormak istedim.. Bunları yaşayıp hamile kalmış olanınız var mı?
Şimdiden teşekkürler..

keşke kistin için soğan suyu kullansaydın. eşin doktora gitti mi peki? sana tavsiyem sadece kendinle alakalı bulma sorunları. saraçoğlunun keçi boynuzu kürünü uygula eşine ve bol mikatarda meyve ye. birde ben bir karışım yapmıştım kendime. bal polen tarçın, kuru üzüm, çörek otu, fındık ve ceviz içi. hergün bunları karıştır ve ye.üzerine birde incir ye. ve ilişkiden sonra 1 saat ayakların havada ya da belinde yastıkla yat. yarım saatte sağ tarafa cenin pozisyonunda yat. inşallah hamilesindir. yerleşme kanaması yaşamamıştım ben hatta yerleşme kanamam olmadı ben yine adet olacağım derken hamile olduğumu öğrenmiştim. adet günümde benim 107 çıkmıştı. adetin 10 geçsin öyle yaptır kan testini. eğer negatifse dediğim şeyleri uygula.ve bunları uygularken nasıl olsa hamile kalamayacağıma inandır kendini 1 kaç ay içinde bebiş gelecek ozaman inşallah. 10 ay hamile kalmalıyım dedim. kalamadım hiçbir sorun olmamasına rağmen. 11. ay dedimki ben kısırım sanırım ya da eşim hamile kalamayacağım. 12. ayda hamileydim.ama eşin doktora gitmediyse gitsin ben ilk önce eşimi göndermiştim .

Allah razı olsun gözlerim dolarak okudum şunları saydıklarını muhakkak yiyeceğim. eşime söyledim zaten geçen ay bu ay bişey olmazsa ben de giderim dedi ama başta reddetti gitmeyi. sanki bizi bekliyor bebek de gelmek için.
inşallah gelir canım kalben istiyorum. olmazsa da Allah'ın dediği olur tabi ama gönüle söz geçiremiyor insan.
olursa şayet bir gün inşallah muhakkak haber vereceğim.

canım eşini üroloji doktoruna gönder ben gitmedim eşimle kendi gitti. bazıları eşlerini kadın doğumcuya sürüklüyor neyapmamız gerekli diye de ondan diyorum adam mahçup olmasın boş yere. birde özel hastaneye giderse daha çok ilgilenirler. eşime üroloğun tavsiyesi sadece sen değil eşinde fındık fıstık ceviz yesin yumurtlamanın olması değil yumurtanın kaliteside önemli demiş. utanılacak şeyler değil ki bunlar doğal bişey artık. eşimde mırın kırın etti başta ama benim haberim olmadan gitmiş. benim eltim 8. senesinde hamile kaldı ama dediğim gibi eşide doktora gitti varikosel çıkmış ameliyat olmuştu sonra hemen oldu.ilk gebeliğinde düşük yaptı. şimdi 2 tane evladı var

doğru söylüyorsun tabi bu ay bekleyelim deyince ben de çok üstüne gitmedim ama o benden daha çok istiyor. son bir aydır yediği cevizin fındığın haddi hesabı yok :) bu ay Allah kısmet etmezse artık kendisi der diye düşünüyorum.
inşallah benim de olur kaç kere balkondan aşağı bakarken çocuk gördükçe gözyaşım aşağı düşmüştür. çok sağol gerçekten ALLAH RAZI OLSUN senden. Dualarını kabul etsin sıkıntılarını bertaraf etsin.

arkadaşlar klomen kullandım,adetime 8 gün kala kahverengi leke gelmişti. ağrım olmadı.bacaklarımda halsizlik sızlama yorgunluk var.lekeden bir gün sonra da karnımın ortasında batmalar oldu ara ara.
bugün 5 gün kala da kan testi yaptırdık 1.20 çıktı.
dr. ilaçlı tedavilerde böyle şeyler olur dedi.ama hamile değilsin anlamına gelmez,adet gününü beklicez dedi.buna benzer şey yaşayan oldu mu?

senin 5 gün kala doktor kesin bişey dememiş benim sadece ilişkiden 4 gün sonra rahatsızlığımdan dolayı kanda gebeliğe baktılar 0.8 çıktı ve doktor direk hamile değilsin dedi ve ilaç yazdı bende şimdi kullanmıyorum adetime daha var çünkü bu değer artarmı diye kafam çok karışık ya

lütfen biri cevap versinnnnn çok üzgünüm kızlar 1 senelik evliyim daha önce hiç kadın düm uzmanına gitmemiştim bugün gittim ultrason çekti kist var sağ yumurtalığında dedi çok üzüldüm . ben adet günüm geçti diye gitmiştim belki kan tahlili yapıp hamilelik var mı die . Ama değer 1. 20 çıktı adet olmam gereken zamanda olmadım bana ilaç verdi Primolut 10 gün kullan bitsin dedi adet olunca 3 . Gün gelirsin dedi . Bende hala bi umut var ....çünkü bana göre burada yazılan hamilelik belirtilerinde bende de vardı . Be n şimdi ilacı kullansan mı yoksa yoksa bi kaç gün daha mı beklesem belki adetim kendiliğinden gelir ?????

evet şuan gebelik gözükmüyor ama değilsin anlamına gelmez dedi. ilaç kullanıyor musun?
ilaçlı tedavide böyle olabileceğini bileydim,heycan yapmazdım
yine de Allah'tan ümit kesilmez... :/

ama gün geçmedikçe itibar etmemek lazım testlere diye düşünüyorum...

Son düzenleme:

kist için soğan kürü yapıyorlardı galiba ve herkeste memnun :/ geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…