Buay aşılama yapıldı ilk defa ve klomen kullandım.ve ben dayanamayıp adetime 1 gün kala beta hcg kan testi yaptırdım ve negatiff çıktı..adetlerim düzenlidir ve ben sonuca rağmen hala adet olmadım..hamilelik şansım hiç yokmu???adetten 1gün önce yaptırdım beklemeliiyim daha yoksa hiç umut yokmu???adetim hiç aksamazdı...ilk defa buay..klomen adet gecikmesi yaparmı yoksa hamilelik şansı hala varmı(
mrb, benimde en son adet tarihimin ilk günü 1 Nisandı. günüm geçtiği için 4 mayısta test yaptım pozitif çıktı. 6 mayısta beta-hcG yaptırdım sonuç 1500.00 çıktı. kasıklarımda çok ağrılar oldu. 8 Mayısda hafif leke gibi kanamalarım oldu. dr gittim düşük tehlikesi olabilir dedi PROGESTAN'a başlattı yatak istirahati verdi ve 2 gün sonra kanamam bitti. ayrıca 8 mayıs günü gittiğimde kesede henüz görünmüyordu tutunmaya çalışıyor demişti.
dayanamayıp 10 mayısta tekrar beta hCG testi yaptırdım sonuç 20658,00 çıktı.
20 mayıs kontrole çağırdı yani dün gittim. bebeğim yine karnımdan ultrasonla bakıldığında görünmedi alttan bakıldığında görülebildi kalp atışları duyuldu fakat karından görünmemesi çok normal değil dedi. regl tarihime göre 7 hafta 2 günlük olması gerekirken beklenenden daha küçük bebek olduğunu söyledi dr. bunun sebebi de %80 geç döllenme olabilir, %20 de bebekte bir anormallik olabileceğini söyledi. düşük riskine karşı ilaca devam etmemi söyledi 3 Haziranda tekrar çağırdı bebeğin kalbi durursa yada farklı vs. problemler var mı bakacağız dedi.
yalnız benim canımı sıkan 10 mayısta yaptırdığım test sonucundaki değerlere göre 5-6 haftalık olması gerekiyor ki ben testten 10 gün sonra gittim yani doktorun hesaplamasına göre de 7+2 olması gerekirken 6+1 gibi görünüyor dedi.
kan değerlerime göre bebeğim daha küçük galiba, kafam çok karıştı. ya bebeğimde bir problem varsa diye 2gündür kafayı yemek üzereyim.
lütfen konuyla ilgili bilgisi olan bunları yaşayan varsa paylaşmasını rica ediyorum.
canım hıc sıkma canını bende gecen hafta gıttım bır hafta gerıden soyledı banada kı benım daha oncekı hamılelıgımdede olmustu aynı durum uc ay dolana kadar uyumsuzluk olması cok normal kossskocaaa dokuz ayın ıcınde bır haftacıktan bahsedıyoruz zaman ver bıraz bak nasıl toparlıycak kendını hıc takma kafana
canım hıc sıkma canını bende gecen hafta gıttım bır hafta gerıden soyledı banada kı benım daha oncekı hamılelıgımdede olmustu aynı durum uc ay dolana kadar uyumsuzluk olması cok normal kossskocaaa dokuz ayın ıcınde bır haftacıktan bahsedıyoruz zaman ver bıraz bak nasıl toparlıycak kendını hıc takma kafana
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım.
SAT 21.04 dün ( 21.05 ) kanda gebelik testi yaptırdım sonuç 2,14 çıktı. Bulantım o kadar fazla ki bugün işe gidemedim.
duramadım gittim idrar testi aldım yaptım çift çizgi çıkmadı.
arada kasıklarıma agrı giriyor ben galiba hamile değilim değil mi ?benim durumumda olup sonradan değeri yükselen var mı? dr 3 gün sonra tekrarlamamı istedi testi ama bekleyemiyorum
inşallah hamilesindir. 3-4 gün sonra bidaha yaparsın. benimde hamilelik belirtilerim devam ediyor ama psikolojik belirtiler olamaz. bugün itibariyle oturduğumda kalçama sanki iğne batırıyorlarmış gibi oluyor. önceki hamileliğimde bu belirti olduktan 1-2 gün sonra test pozitif çıktı.29 yaşındayım 29 sene geçtide şu bir hafta geçemeyiverdi...
inşallah öyleyizdir. hakikaten ağlayasım geliyor sürekli. sürekli dua ediyorum. kim varsa isteyen Allah hayırlısıyla nasip etsin nerde varsa.
rüyalarıma kadar görmeye başladım. bu da iyi değil cuma günü hiç yükselme olmamış yada bu arada adet oluverirsem yıkılcam.
daha önce gebelik yaşadın mı
maalesef hiç yaşamadım. kistim olduğu için hep doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım. 7 yıllık da evliyim yaşım 28
Doktor geçen ay adetten temizlendikten sonra gittim hiçbişi yok hadi önümüzdeki ay hamile görmek istiyorum seni dedi.
bu ay da umutlarla bekliyorum. mide bulantım uyku halim de var ama kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum. göğüste ağrım sancım yok.
idrarda çıkmadı kanda 2,14 çok çok düşük.
herkesin ne kadar yüksek çıkmış ilk yaptıklarında.
benim pazartesi günü pembe bi akıntım oldu Allah kahretsin adet oldum dedim bir daha da bişi gelmedi sonra öğrendim ki yerleşme kanaması diye bir şey varmış ne bilim öyle herşeyi kendime yakıştırıp bekliyorum işte.
keşke kistin için soğan suyu kullansaydın. eşin doktora gitti mi peki? sana tavsiyem sadece kendinle alakalı bulma sorunları. saraçoğlunun keçi boynuzu kürünü uygula eşine ve bol mikatarda meyve ye. birde ben bir karışım yapmıştım kendime. bal polen tarçın, kuru üzüm, çörek otu, fındık ve ceviz içi. hergün bunları karıştır ve ye.üzerine birde incir ye. ve ilişkiden sonra 1 saat ayakların havada ya da belinde yastıkla yat. yarım saatte sağ tarafa cenin pozisyonunda yat. inşallah hamilesindir. yerleşme kanaması yaşamamıştım ben hatta yerleşme kanamam olmadı ben yine adet olacağım derken hamile olduğumu öğrenmiştim. adet günümde benim 107 çıkmıştı. adetin 10 geçsin öyle yaptır kan testini. eğer negatifse dediğim şeyleri uygula.ve bunları uygularken nasıl olsa hamile kalamayacağıma inandır kendini 1 kaç ay içinde bebiş gelecek ozaman inşallah. 10 ay hamile kalmalıyım dedim. kalamadım hiçbir sorun olmamasına rağmen. 11. ay dedimki ben kısırım sanırım ya da eşim hamile kalamayacağım. 12. ayda hamileydim.ama eşin doktora gitmediyse gitsin ben ilk önce eşimi göndermiştim .
Allah razı olsun gözlerim dolarak okudum şunları saydıklarını muhakkak yiyeceğim. eşime söyledim zaten geçen ay bu ay bişey olmazsa ben de giderim dedi ama başta reddetti gitmeyi. sanki bizi bekliyor bebek de gelmek için.
inşallah gelir canım kalben istiyorum. olmazsa da Allah'ın dediği olur tabi ama gönüle söz geçiremiyor insan.
olursa şayet bir gün inşallah muhakkak haber vereceğim.
canım eşini üroloji doktoruna gönder ben gitmedim eşimle kendi gitti. bazıları eşlerini kadın doğumcuya sürüklüyor neyapmamız gerekli diye de ondan diyorum adam mahçup olmasın boş yere. birde özel hastaneye giderse daha çok ilgilenirler. eşime üroloğun tavsiyesi sadece sen değil eşinde fındık fıstık ceviz yesin yumurtlamanın olması değil yumurtanın kaliteside önemli demiş. utanılacak şeyler değil ki bunlar doğal bişey artık. eşimde mırın kırın etti başta ama benim haberim olmadan gitmiş. benim eltim 8. senesinde hamile kaldı ama dediğim gibi eşide doktora gitti varikosel çıkmış ameliyat olmuştu sonra hemen oldu.ilk gebeliğinde düşük yaptı. şimdi 2 tane evladı var
senin 5 gün kala doktor kesin bişey dememiş benim sadece ilişkiden 4 gün sonra rahatsızlığımdan dolayı kanda gebeliğe baktılar 0.8 çıktı ve doktor direk hamile değilsin dedi ve ilaç yazdı bende şimdi kullanmıyorum adetime daha var çünkü bu değer artarmı diye kafam çok karışık ya
lütfen biri cevap versinnnnn çok üzgünüm kızlar 1 senelik evliyim daha önce hiç kadın düm uzmanına gitmemiştim bugün gittim ultrason çekti kist var sağ yumurtalığında dedi çok üzüldüm . ben adet günüm geçti diye gitmiştim belki kan tahlili yapıp hamilelik var mı die . Ama değer 1. 20 çıktı adet olmam gereken zamanda olmadım bana ilaç verdi Primolut 10 gün kullan bitsin dedi adet olunca 3 . Gün gelirsin dedi . Bende hala bi umut var ....çünkü bana göre burada yazılan hamilelik belirtilerinde bende de vardı . Be n şimdi ilacı kullansan mı yoksa yoksa bi kaç gün daha mı beklesem belki adetim kendiliğinden gelir ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?