lütfen biri cevap versinnnnn çok üzgünüm kızlar 1 senelik evliyim daha önce hiç kadın düm uzmanına gitmemiştim bugün gittim ultrason çekti kist var sağ yumurtalığında dedi çok üzüldüm . ben adet günüm geçti diye gitmiştim belki kan tahlili yapıp hamilelik var mı die . Ama değer 1. 20 çıktı adet olmam gereken zamanda olmadım bana ilaç verdi Primolut 10 gün kullan bitsin dedi adet olunca 3 . Gün gelirsin dedi . Bende hala bi umut var ....çünkü bana göre burada yazılan hamilelik belirtilerinde bende de vardı . Be n şimdi ilacı kullansan mı yoksa yoksa bi kaç gün daha mı beklesem belki adetim kendiliğinden gelir ?????
evet şuan gebelik gözükmüyor ama değilsin anlamına gelmez dedi. ilaç kullanıyor musun?
ilaçlı tedavide böyle olabileceğini bileydim,heycan yapmazdım
yine de Allah'tan ümit kesilmez... :/
ama gün geçmedikçe itibar etmemek lazım testlere diye düşünüyorum...
ya geçen sene de bir kez klomen kullanmıştım.çoğul yumurtlamaya sebep olmuştu ve hızlı büyüyorlardır.dr. birlikteliği yasaklamıştı. ama o zaman ne kanamam oldu ne adet gecikmesi ne bileyim ağrım bile olmadan attım.Byn_angel bende ilk kez buay klomen kullandım..ve aşılama yapıldı..adetim geçti suan 3 gün ve hiç adet gecikmesi yaşamam..doktoro gittim bugün hamile değilsin dediinsan ümitleniyor... e adetim gelmedi dedim aksamazdı dakiktir benim adeetim..bu kezde adet söktürücü ilaç verdi bu tarz ilaçlar( klomen tarzı) böle problemler yaratabiliyormuş...verdiği ilacı içmicem dengem bozuldu iyice beklicem kendiliğinden gelmesini..ama sen inş. hamilesindir..bekle bakalım braz daha..gönlünü ferah tut..herşey olur Allahın izniyle..
ben ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım daha sonra idrar yolu enfeksiyonu geçirdim idrar yolum içöin doktor antibiyotik verdi ama içmiyorum gene bi ümit işte bol su ile dayanmaya çalışıyorum çünkü ilişkiden 4 gün sonra kanda gebelik baktı 0,8 çıktı ve değilsin dedi ve daha günüme çok vardı bunu düşünemedi doktor bende riske atamam dedim işte gerçekten zor böle eli kolu beklemek
evet istersen gününün geçmesini bekle,olmazsa tedavini olur.idrar yolu enfeksiyonu da engel olabiliyormuş çok ilerlerse,geçmiş olsun...
benim ilaç kullanmadan geçmişti. maydanoz ile limonu kaynatıp içiyordum.ama bebek bekleyenler yapmasın.bir de mısır püskülü demliyordum.hatta kırkkilit otu ile karışık.nette bak hamileler içebilir mi ona göre şifa bulursun inş...[/QUO
çok saol cnm amin.... sanırım piskolojik olarakta çok etkileniyorum benim kasıklarım çok ağrıyodu dedim sanırım hamileyim bi gittim enfeksiyon çıktı yapacak bişey yok sabırla beklicez Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.
ya geçen sene de bir kez klomen kullanmıştım.çoğul yumurtlamaya sebep olmuştu ve hızlı büyüyorlardır.dr. birlikteliği yasaklamıştı. ama o zaman ne kanamam oldu ne adet gecikmesi ne bileyim ağrım bile olmadan attım.
olmayınca ilaçlı tedavide böyle oluyor deniyor ama ilaç kullanmadan da idrarında kanında çıkmadığı da oluyor.günün bir gün bile geçse gel tahlil yapalım dedi.ilaç böyle etki yapabilecekse 1 hafta geçince yapsak ya niye acaba hemen :/
hatta bi tane arkadaşım gebelik çıkmadığı halde düşük bile yapıyor ve hala hamileliği ortaya çıkıyor.sonra dr. diyor ki,büyük ihtimal ikizdi biri düştü :S diğeri kocaman kız oldu :)
Allah'ım gönlümüze göre versin...
haklısın...
bize de aşılama yapılacaktı yumurta sayısı çok olunca dr. vazgeçti,oluruna bırakalım bu ay demişti.sonra 2 birlikten sonrasını yasakladı.ben sorun var zaten ,ne olacak ki dedim ama riske girmeyelim dedi.öyle işte :/[/QUO
En çok neye kızıyorum biliyomusun madem bu klomenin geciktirici etkisi var doktor baştan uyarmalı..gecikme yaşayabilirsiniz diye yada tam gününde de gelebilir diye..bende 4 gün geçince çok umutlandım sonra bu tür ilaçlar geciktirme yapabilir diyip işin içinden çıkılmasına..ben buay klomende almıycam bende fsh yüksekliği var 15 lerde tamamen bitkisel hayıt tohumu var onu içicem çörek otu bal tarcın soğan kürü falan yapıcam..bu kezde böyle deneyelim bakalım hayırlısı Allahtan cnm ya..sende hiç stress yapma ben buay çok stress yaptım..ALLAH ın izniyle herşey olur..Ben birgün olacağına çok inanıyorum..insanlar ne yollardan geçipp bebek sahibi olmuşlar..Rabbim OL desin yeterki..Gerisi bahane cnmm ya..sıkma canını..
haklısın...
bize de aşılama yapılacaktı yumurta sayısı çok olunca dr. vazgeçti,oluruna bırakalım bu ay demişti.sonra 2 birlikten sonrasını yasakladı.ben sorun var zaten ,ne olacak ki dedim ama riske girmeyelim dedi.öyle işte :/[/QUO
En çok neye kızıyorum biliyomusun madem bu klomenin geciktirici etkisi var doktor baştan uyarmalı..gecikme yaşayabilirsiniz diye yada tam gününde de gelebilir diye..bende 4 gün geçince çok umutlandım sonra bu tür ilaçlar geciktirme yapabilir diyip işin içinden çıkılmasına..ben buay klomende almıycam bende fsh yüksekliği var 15 lerde tamamen bitkisel hayıt tohumu var onu içicem çörek otu bal tarcın soğan kürü falan yapıcam..bu kezde böyle deneyelim bakalım hayırlısı Allahtan cnm ya..sende hiç stress yapma ben buay çok stress yaptım..ALLAH ın izniyle herşey olur..Ben birgün olacağına çok inanıyorum..insanlar ne yollardan geçipp bebek sahibi olmuşlar..Rabbim OL desin yeterki..Gerisi bahane cnmm ya..sıkma canını..
bUrada kaçtane yumurtan oluşmuş senin??fazla demişsinde..
bUrada kaçtane yumurtan oluşmuş senin??fazla demişsinde..
4 tane,ikisi çatlamıştı.diğer ikisi de çatlayabilir deyip 2den sonrasına izin vermedi. ve zaten günlerce kasık ağrısı çektim.oturamadım bile hatta.sanki balon gibi bir şey vardı orada.hissediyordum
o kürlerden memnun olan çok kişi var.henüz işe yaramadı diyenle karşılaşmadım.inş şifa bulursun. stres yeni değil benim için,yıkılıp yıkılıp yeniden kalktık :/En çok neye kızıyorum biliyomusun madem bu klomenin geciktirici etkisi var doktor baştan uyarmalı..gecikme yaşayabilirsiniz diye yada tam gününde de gelebilir diye..bende 4 gün geçince çok umutlandım sonra bu tür ilaçlar geciktirme yapabilir diyip işin içinden çıkılmasına..ben buay klomende almıycam bende fsh yüksekliği var 15 lerde tamamen bitkisel hayıt tohumu var onu içicem çörek otu bal tarcın soğan kürü falan yapıcam..bu kezde böyle deneyelim bakalım hayırlısı Allahtan cnm ya..sende hiç stress yapma ben buay çok stress yaptım..ALLAH ın izniyle herşey olur..Ben birgün olacağına çok inanıyorum..insanlar ne yollardan geçipp bebek sahibi olmuşlar..Rabbim OL desin yeterki..Gerisi bahane cnmm ya..sıkma canını..
Hcg 1.11 sonucum. Gebelik var mi yok mu bilemedim
sanırım negatif :/ gününüz geçmiş miydi?
19/05/2013 de beta hcg değerim 180. Bugünkü sonucumda >1000 yazıyor. Bu normal ilerliyor anlamınamı geliyor?
Kendi isteğinizlemi yaptırdınız 2.kez benim doktor birdaha yapalım falan demedide
o kürlerden memnun olan çok kişi var.henüz işe yaramadı diyenle karşılaşmadım.inş şifa bulursun. stres yeni değil benim için,yıkılıp yıkılıp yeniden kalktık :/
geçen sene 1 kez kullandım sadece.sonra bıraktım.daha sonra mantar olduğunu farkettik.onun için de ilaç tedavisi gördüm önceki ay geçti gitti çok şükür...
şimdi kaldı 3 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?