Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

primolut N 4 ay kadar kullandım.bende ilk bu şekilde tanışmıştım kadın doğum doktoruyla..çocuk istiyorduk artık bir görüneyim dedim doktor sende kist var dedi bu ilacı verdi bende ozman çok korkmuştum ilk aklıma gelen çocuğum ya olmassa sonra çok araştırdımm nette korkmanızı gerektircek inanki hiç bişey yok geneli bu kistlerin adetle atılıyor..içi sıvı dolu adetle atılan kistcikler..vallaha ben bu ilacın hiç bir faydasını görmedim..şişkinlik yaptı bende..4 ay sonunda kistin kalmadı dedi doktor..ama çocuk için tedaviye başlamadı bende değiştirdim doktorumu şimdi başka bir doktoro göründüm 2 ay sonra çocuk istiyrum dedim yine ultrosonda baktıkistin var adetinin 3 günü göreyim dedi gittim 3. gnü adetle atılıyor dedi.ilacı kullanıyordum 10 gün boyunca bitiyordu ilaç hemen adet görüyodum 3 kutuyu o şekilde bitirmiştim..sonra adetle atıldığı ortaya çıktı...boşuna kullandım yani..bence cnm sende dktoruna sormalısın kistim ne tür bir kist diye birde çikolota kistleri var onlar biraz daha farklı huylu..ama ilaçla tedavi edilebilen bir yöntem.. ŞUANDA çocuk için bende tedaviye başladım geçen ay doktor kistin olumuş dedi ama önemsizz bizim için dedi yani çocuk oluşumuna etkisi yokmuş..için çok rahat olsun..takma kafana herşey gönlünce olsun..buarada ben olsam 1 kaç gündaha beklerdim gelmesi için..gelmesse öyle içerdim..buarada soğan kürü yap bu boşlukta kistlerin erimesine bire bir..

Byn_angel bende ilk kez buay klomen kullandım..ve aşılama yapıldı..adetim geçti suan 3 gün ve hiç adet gecikmesi yaşamam..doktoro gittim bugün hamile değilsin dediinsan ümitleniyor... e adetim gelmedi dedim aksamazdı dakiktir benim adeetim..bu kezde adet söktürücü ilaç verdi bu tarz ilaçlar( klomen tarzı) böle problemler yaratabiliyormuş...verdiği ilacı içmicem dengem bozuldu iyice beklicem kendiliğinden gelmesini..ama sen inş. hamilesindir..bekle bakalım braz daha..gönlünü ferah tut..herşey olur Allahın izniyle..

ben ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım daha sonra idrar yolu enfeksiyonu geçirdim idrar yolum içöin doktor antibiyotik verdi ama içmiyorum gene bi ümit işte bol su ile dayanmaya çalışıyorum çünkü ilişkiden 4 gün sonra kanda gebelik baktı 0,8 çıktı ve değilsin dedi ve daha günüme çok vardı bunu düşünemedi doktor bende riske atamam dedim işte gerçekten zor böle eli kolu beklemek

ya geçen sene de bir kez klomen kullanmıştım.çoğul yumurtlamaya sebep olmuştu ve hızlı büyüyorlardır.dr. birlikteliği yasaklamıştı. ama o zaman ne kanamam oldu ne adet gecikmesi ne bileyim ağrım bile olmadan attım.
olmayınca ilaçlı tedavide böyle oluyor deniyor ama ilaç kullanmadan da idrarında kanında çıkmadığı da oluyor.günün bir gün bile geçse gel tahlil yapalım dedi.ilaç böyle etki yapabilecekse 1 hafta geçince yapsak ya niye acaba hemen :/
hatta bi tane arkadaşım gebelik çıkmadığı halde düşük bile yapıyor ve hala hamileliği ortaya çıkıyor.sonra dr. diyor ki,büyük ihtimal ikizdi biri düştü :S diğeri kocaman kız oldu :)
Allah'ım gönlümüze göre versin...

Son düzenleme:

evet istersen gününün geçmesini bekle,olmazsa tedavini olur.idrar yolu enfeksiyonu da engel olabiliyormuş çok ilerlerse,geçmiş olsun...
benim ilaç kullanmadan geçmişti. maydanoz ile limonu kaynatıp içiyordum.ama bebek bekleyenler yapmasın.bir de mısır püskülü demliyordum.hatta kırkkilit otu ile karışık.nette bak hamileler içebilir mi ona göre şifa bulursun inş...

Bu sabah 4 gün gecikmeden sonra kırmızı kartı yedim...iyi ki adet söktürücü ilacı içmedim..o ilaçta netten baktığım kadarıyla kan pıhtılaşmasına neden oluyormuş ve bi çok kişi bbebeğini kan pıhtılaşmasından dolayı kaybetmiş..senin de aklında bulunsun..zATEN en ufak şeyde ilaç alıyoruzz dengemiz şaşıyor sonra..

haklısın...
bize de aşılama yapılacaktı yumurta sayısı çok olunca dr. vazgeçti,oluruna bırakalım bu ay demişti.sonra 2 birlikten sonrasını yasakladı.ben sorun var zaten ,ne olacak ki dedim ama riske girmeyelim dedi.öyle işte :/

Son düzenleme:
o kürlerden memnun olan çok kişi var.henüz işe yaramadı diyenle karşılaşmadım.inş şifa bulursun. stres yeni değil benim için,yıkılıp yıkılıp yeniden kalktık :/
geçen sene 1 kez kullandım sadece.sonra bıraktım.daha sonra mantar olduğunu farkettik.onun için de ilaç tedavisi gördüm önceki ay geçti gitti çok şükür...
şimdi kaldı 3 gün

Son düzenleme:
19/05/2013 de beta hcg değerim 180. Bugünkü sonucumda >1000 yazıyor. Bu normal ilerliyor anlamınamı geliyor?

tüp bebek değerlerim

12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6
20.gün değerim 345.3
24.gün değerim 853.8

sizce nasıl korkuyorum lütfen değeri az yükselip bebeğini kucağına alan varmı

Yaş kaç senin canım??ve yummurta boyun kaç mm di dört tanesinin.geçen ay benimde 4 tü 11.gün baktırmıştım ikisi 20mm diğer ikisi 17mm di 3 gün sonra azz daha büyür demişti doktor..üstüne çatlatma iğneside vurdu..Birde yazmışssındır mutlakada eşinin durumunda ne sorun vardı ?ve sendeki problem neydi tam olarak??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…