Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

29.çatladığında 22 ve 21mm.hareketlilikte sorun var ama gören her dr normal olur demişti.ben istediğim için aşılama yapmayı da uygun görüyorlr yani.hatta buraya da test sonucunu atmıştım dr. bebek olmamasının başka sebebi olmalı demişti ki bende mantar vardı :/ başka yok sorun çok şükür. inş başka sorun çıkmaz,Allah ım gönlümüze göre verir...
siz de sorun neydi? aşılama yapıldığında 3 yumurta çatlamıştır o zaman öyle değil mi?

Son düzenleme:
kafam çok karışık kalbim buruk
ilişkiden sonra bugün 8 gün dayanamadım kan testi yaptım değer 2 çıktı ama forumda okudum en erken 12 günde çıkıyor diye yazmış arkadaşlar bu değerin değişme şans varmı 8. günde beta hcg 2 çıktı yani
az da olsa umudum varmı
normalde bugünlerde adet olmam lazım her ay 3 gün geri gelir30 martt 27 nisanda olmuştum adetimi
bu ay 24 yada 25 mayıs ta gelmeliydi ben hala hasta olmadım fakat testte de 2 çıktı
çok istiyoruz bu ilk denememiz yumurtlama dönemini kaçırdık adet tarihininde 5-6 gün önceki ilişkide hamile kalma olasılığı nedir bayanlar az da olsa umut varmı nolur yardım edin

onuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
Bugün, 11:54sedalis
kızlarrr acil yardım

kafam çok karışık kalbim buruk
ilişkiden sonra bugün 8 gün dayanamadım kan testi yaptım değer 2 çıktı ama forumda okudum en erken 12 günde çıkıyor diye yazmış arkadaşlar bu değerin değişme şans varmı 8. günde beta hcg 2 çıktı yani
az da olsa umudum varmı
normalde bugünlerde adet olmam lazım her ay 3 gün geri gelir30 martt 27 nisanda olmuştum adetimi
bu ay 24 yada 25 mayıs ta gelmeliydi ben hala hasta olmadım fakat testte de 2 çıktı
çok istiyoruz bu ilk denememiz yumurtlama dönemini kaçırdık adet tarihininde 5-6 gün önceki ilişkide hamile kalma olasılığı nedir bayanlar az da olsa umut varmı nolur yardım edin

aynı olayı bende yaşıyorum şuan sinirlerim bozuldu napıcağımı bilmiyorum SEDALİS umarım hayırlısıyla hamileyizdir değerim 2 çıktı bütün belirtiler de var anlamadaım durumu şaşırdım

kızlar bu bizim ilk denememiz 3 yıldır evliyiz...bu güne kadar eşim korundu ben ilaç falan kullanmadım mayıs 26 benim yumurtlama dönemim olarak görünüyo...denedik umarım tutmuştur...ya çok fazla umutlandım hakkımızda hayırlısı bakalım tutmuş mu....sizece kaç günde belli olur hamilelik var mı yok mu diye...döllenmeden iki gün sonra belli olur falan diyolar tam olarak döllenme nezaman oluyor...lütfen yardım edin ....

benimde yaş 28 eşimin hiç bir problemi yok.sen birde prolaktin hormonuna baktırsana süt değerleriyle alakalı bişey ..doktorun yapmışta olabilir tabiki ..ama sen yinede uyar bakalım yapmadıysa yaptır bence..benim oda normal çıkmıştı...bendeki tek problem fsh az yüksek değer normalde 10 olmalıymış en fazla benim ki 15..fshde yumurtlamayla alakalı bi sorun..fsh nekadar yüksek çıkarsa yumurta kalitesiz ve az oluyormuş..ama bende yumurta oluşumuda var adetlerimde düzenli bir sıkıntım yok..doktor o değerine tkrar bakcaz dedi..başkada bir problem yok...tahminim 3de çatlamıştır..ben en son doktoro sordum yumurta mm en az ve en üst sınırı en az 19mm 30 mm kadar yolu var dedi..ilk gittiğimde doktor hiç çocuğum olmucak gibi konuşmuştu ..benimde moralim bozulmuştu sonra hemen tüp bebek dedi bana..lafa bakk..sonra çok araştırdım fsh yi ve doktora tekrar gidişimde öğrendiklerimi teker teker sordum doktora kıvırmaya başladı ..çok çok büyük bi sorun değilmişte yumurta oluşumum varmışta mış mış...dedim psikolojimi bozdunuz siz benim..tüp bebk diyodunuz şimdi ilaç tedavisi diyosunuz..bişey diyemedi..Neye inancağımızı şaşırıyoruzz..Allahtan internet gibi bir nimete sahibiz..Allahın izniyle herşey hallolur..banada senfeksiyon var demişti..ama oda geçti sendekide geçer inşallah en kısa zamnda ama bak o mantar la ilgili ilacını mutlaka kullan..

Arkadaşlar kahverengi lekelenmeler vardı 2 gün önce test yaptım 554 dü testten hemen sonra kanamam başladı bugün kesildi bugünde test yaptım 2.gün oluyor değer 763 2 kat artış yok sizce normal bir durum mu ?

kullandım mantar geçti.sonra ovulasyon takibine başlamıştık.benim hiç ağrım felan yok ya :S anlamadım gitti.ne olacağıma dair ne olmayacağıma dair tık yok :S ya pat diye olucam :S:SS
5-6 tane hormon tahlili verdim ben.hepsine bakıldı.

arkadaşlar ben dün kandan gebelik testi yaptırdım sonuç negatif çıktı adetimi 2 gün geçmişti. bazıları daha yeni doğru sonuç vermeyebilir bekle diyor bazıları kanda kesin sonuç çıkar diyor kafam çok karışık yardım lütfen ((( biraz daha bekleyeyim adetim 10 gün geçtikten sonra testi yenilemeli miyim??? bide yumurta geç olgunlaşmış olabilirmiş.

sat 1 mayıs
27 mayısta bhcg 464,4...
inşallah aratarak devam ederiz

of geçen çarşamba 248 çıktı kan testim doktur 1 hafta daha beklemem gerektiğini söyledi.senin altaki çizelgeyi görünce bendede aynı belirtiler olduğunu farkettim.ama doktorumdediki adet gecikmesine bağlıda değerler yükselebiliyormuş.benim 18 gün geçti.:18::18::18:

Tebrik ederimm..inşallahh kucağınada Allah nasip etsin..sağlıklı..çok mutlu oluyorum böyle duydukçaaa..kendim kalmışım kadar..acaba sorununuz neydi ve nekadar süredir uğraşıyordunuz?

tesekkurler darısı tum bekleyenlerin başına inşallah..
benim bir önceki gebeliğim kalp atışı olmadığından 9 haftalıkken sonlandırıldı.. kurtajdan sonra iki adet dönemi bekledim.. daha önceki gebeliğim de iki ayda olmuştu.. bu ay ben beklemiyodum aslında olmaz gibi gelmişti hatta gecen persemde kanamam olunca adet olduğumu düşünmüştüm ama devamı gelmeyince test yaptım ve öğrendim.. şimdi kan testlerine devam bir süre, yeterli artış olduktan sonra dr.a gitmeyi düşünüyorum..

Hayırlısı olsun darısı tüm isteyenlerin başına diyelim ozman..:)

sat 28 nisan 2 gün önce test yaptım silik çıktı tekrarladım testi yine silik çıktı sağlık ocağına gittim sonuc 49.17 çıktı

Kızlar bende aranıza yenı katıldım cok güzel bı ortam.. Sıze bı sorum olucak benm sat 23 nısan 24 mayısta kan testı yaptm 25 ,96 cıktı doktor hamılesın ama cok basındasın dedı dün yaptrdgım kan testınde ıse 409 cıktı normal mı sızce

Son düzenleme:
Kızlar bana yardımcı olucak kımse yok mu adet günüm 1 gün gecınce sonucm 25,98 dı 5 gün sonra sonucum 409 cıktı normal mı sızce sat ıse 23 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…