Yaş kaç senin canım??ve yummurta boyun kaç mm di dört tanesinin.geçen ay benimde 4 tü 11.gün baktırmıştım ikisi 20mm diğer ikisi 17mm di 3 gün sonra azz daha büyür demişti doktor..üstüne çatlatma iğneside vurdu..Birde yazmışssındır mutlakada eşinin durumunda ne sorun vardı ?ve sendeki problem neydi tam olarak??
29.çatladığında 22 ve 21mm.hareketlilikte sorun var ama gören her dr normal olur demişti.ben istediğim için aşılama yapmayı da uygun görüyorlr yani.hatta buraya da test sonucunu atmıştım dr. bebek olmamasının başka sebebi olmalı demişti ki bende mantar vardı :/ başka yok sorun çok şükür. inş başka sorun çıkmaz,Allah ım gönlümüze göre verir...
siz de sorun neydi? aşılama yapıldığında 3 yumurta çatlamıştır o zaman öyle değil mi?
sat 1 mayıs
27 mayısta bhcg 464,4...
inşallah aratarak devam ederiz
sat 1 mayıs
27 mayısta bhcg 464,4...
inşallah aratarak devam ederiz
Tebrik ederimm..inşallahh kucağınada Allah nasip etsin..sağlıklı..çok mutlu oluyorum böyle duydukçaaa..kendim kalmışım kadar..acaba sorununuz neydi ve nekadar süredir uğraşıyordunuz?
tesekkurler darısı tum bekleyenlerin başına inşallah..
benim bir önceki gebeliğim kalp atışı olmadığından 9 haftalıkken sonlandırıldı.. kurtajdan sonra iki adet dönemi bekledim.. daha önceki gebeliğim de iki ayda olmuştu.. bu ay ben beklemiyodum aslında olmaz gibi gelmişti hatta gecen persemde kanamam olunca adet olduğumu düşünmüştüm ama devamı gelmeyince test yaptım ve öğrendim.. şimdi kan testlerine devam bir süre, yeterli artış olduktan sonra dr.a gitmeyi düşünüyorum..
benim SAT 30 nisan beklemedeyim hala... Hayırlısı canım ınsallah mutlu haberler alırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?