Kızlar bana yardımcı olucak kımse yok mu adet günüm 1 gün gecınce sonucm 25,98 dı 5 gün sonra sonucum 409 cıktı normal mı sızce sat ıse 23 nisan
hayırlısı inşaallah 3 aydır deniyoruz bakalım bu sefer tutacak mı :) heveslenmek de istemiyorum of çok zormuş böyle yaaaa
sor canım umarım yardım edebilceğim konudurKızlar kımse yok mu bısey sormak ıstıyorum
sor canım umarım yardım edebilceğim konudur
canım benım sat 23 nısan adetım 1 gün gecınce kan testı yaptım 25,98 cıktı bana cok düsük geldı bu deger 5 gün sonra yaptıgımda ıse 409 cıktı normal mı acaba cok korkuyorum ya
canım benım sat 23 nısan adetım 1 gün gecınce kan testı yaptım 25,98 cıktı bana cok düsük geldı bu deger 5 gün sonra yaptıgımda ıse 409 cıktı normal mı acaba cok korkuyorum ya
merhaba,
ben iki kere dıs gebelik gecirmiş ve bu beta hcg takibiyle kafayı bozmus birisi olarak diyebilirim ki degerin gayet NORMAL, maşaallah. kan degerinin 2 günde en az 2 kat artması gerekiyorki seninki fazlasıyla artmıs. inşaallah devamı da gelir ve sorunsuz bir geblik gecirirsin
doktora cuma günü gıdıcem ama süreklı kafama takıyorum normal mı dıye ınsallah güzel haberler alırsın bebısınden :)şuan normal gözüküyor doktora görün istersen bende salı günü gidicem doktora bende çok merak ediyorum
merhaba arkadaşlar,
bugün adet olmam gerekiyordu idrar testinde ikinci çizgi silik çıktı bende kan testi yaptırdım bhcg: 19,14 çıktı normal mi?? yardımcı olursanız çok sevinicem..
kızlar 329 cıktı kac haftalıktır acaba orda yazmıyor
doktora cuma günü gıdıcem ama süreklı kafama takıyorum normal mı dıye ınsallah güzel haberler alırsın bebısınden :)
canım gebelik haftası beta hcg değerine göre değil son adet tarihine göre hesaplanır. son adetin diyelim 29 nisan pazartesi. 6 mayıs pazartesi 1+0 haftalık gebesin demektir.13 mayıs pzt 2+0 salı 2+1, çarşamba 2+2.... 20 mayıs pzt 3+0... anlatabildim mi?
son adet gününü 0+0 olarak düşünüp saymaya başla. ...+6 o haftanın son günü. yani örneğin 4+6 dan sonra (yani 4 hafta 6 günden sonra) 5+0 gelir.
Kızlar bi cvp verin nolur..pazrtesi gunu beta degerim 10, 69 cikti çarşamba günü 33, 00 çıktı 4 gün sonra yani bugün 115 cikti sizce degerler nasil bu arada adetim 2 gun geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?