cnm bence değerleriin iyi. doktora sordunmu peki ? ben de bugün kan tahlili yaptım ilk defa ama benim değerim 1975 çıktı. acil doktoru gebelik var dedi. şu an bekliorum biraz daha zaman geçsin kadın doğum doktoruna gidicem. sen naptın doktora falan gittin mii,son adet tarihin ne zaman ?
Kızlar bi cvp verin nolur..pazrtesi gunu beta degerim 10, 69 cikti çarşamba günü 33, 00 çıktı 4 gün sonra yani bugün 115 cikti sizce degerler nasil bu arada adetim 2 gun geçti
bugün yine ölçtürdüm 146.00 çıktı 2 gün önce 115ti
hayırlısıyla sağlıkla gelmiştir inş. doktorun ne dıyo
doktor bir hafta sonra gel dedi ama bir hafta geç bır zaman..ve işim ağır yatmam rapor almam gerekiomu değerlerim nasıl bilmiorum
kızlar günaydın anlamadığım neden sürekli kan testi yaptırıyorsunuz?
ben bi kere yaptırdım adet günümde 45,33 çıktı sonuç 1 hafta sonra doktora gittim bir daha da yaptırmadım bunu doktor mu istiyor
kızlar saat 2 bucukta internetten takiple sonucumu alacağım burda hepinlz yarı doktor gbsnz degerlerden hamilelik olup olmadığını anlarsnz değilmi ?? Doktora yarn gdecegm sonucla sabredemyorum bugunde ailem misafr gelyor tekrar hastaneyede dönemyorum acayip merak edyorum adetimde 6 gün gecti..
Merhaba arkadaşlar bende adetim 3gun gecikti betahcg 31cikti ama havaya girme dedi dr bu deger dusuk dedi.2gun sonra tekrar verdim kan 8e dusmus malesef1gun sonra da adetim basladi. artik 15gun gecmeden test yapmicam.dr um bircok gebelik artık böyle sonuclaniyor dedi. tahlil lerinizi ihmal etmeyin arkadaşlar
Adetime 4-5gün varken meraktan baktırmıştım beta hcg me ve benimde 0.100 çıktı. İnternette bu değeri araştırdım. İnsan vücudunda belli seviyelerde bu hormon bulunurmuş zaten. Sanırım 10 un altındaki değerleri hamile olarak değerlendirmiyorlarmış doktorlar. Canını sıkmak istemem ama değerin düşük canım. Ama belki bir kaç gün sonra artar. Belki daha erkendir kan testi için. Adet gününü beklemenin ne derece zor olduğunun farkındayım.kızlar merhaba adetıme 5-6 gun var bugun beta hcg yaptırdım 0.100 sözce yukselırmıı tamamen negatıf olmuyormu bu sonuç 0.00 degıl sonuçta yardımlarınız lutfen
Adetime 4-5gün varken meraktan baktırmıştım beta hcg me ve benimde 0.100 çıktı. İnternette bu değeri araştırdım. İnsan vücudunda belli seviyelerde bu hormon bulunurmuş zaten. Sanırım 10 un altındaki değerleri hamile olarak değerlendirmiyorlarmış doktorlar. Canını sıkmak istemem ama değerin düşük canım. Ama belki bir kaç gün sonra artar. Belki daha erkendir kan testi için. Adet gününü beklemenin ne derece zor olduğunun farkındayım.
Hakkında hayırlısı olsun İnşallah.
Arkadaşım İnşallah Allah'ımızın izniyle bir sıkıntı çıkmaz ama çok stres yapma,sakinleş. Doktora git istersen bir kontrol etsin. İçin rahatlasın..KIZLAR NE olur bana bır aklıl vverırmısınız su kan tahlılı degerlerını
betahcg
29 mayıs 122
31mayıs 329
3 haziran 1182
6haziran > 1500 yazıyor ne demek bu bılen var mııı bır de 3 gunde cok artmamıs kokruyorum su an cok stres oldum ne olur akıl verın bana aglayacam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?