Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Doktora 4 gun once gittim beklemekten başka yapick bisey yok dedi senin adetin kac gun gecti

doktor bir hafta sonra gel dedi ama bir hafta geç bır zaman..ve işim ağır yatmam rapor almam gerekiomu değerlerim nasıl bilmiorum

neden bukadar kasıyorsun ki kendini sürekli test yaptırıyorsun. o kanlar hamileliğin süresince sana ihtiyaç olacak. bende adet günü test yaptırmıştım 107 çıkmıştı. doktor kimyasal gebelik olabilir demişti. ama ben başka test yaptırmadım. folik asite başladım. son adet gecikmesinden 10 gün sonra yani 5+4 deyken doktor gittim. beta hcg istedi bende önce siz vajinal ultrasonla bakın kan gerekirse ozaman veririm dedim. ultrasonda baktı ve keseyi gördü. 1 hafta sonrada kalp atışlarını duymuştuk zaten.. hamileliğin ilk 3 ayında eğer lekelenme gibi bir sorunun yoksa ağır kaldırmak hoplamak zıplamak bebeği düşürmüyor. ilk 3 ayda bebeğin düşme nedeni annedeki problemler ya da bebekteki sorunlar. ne kadar uğraşırsan uğraş düşeceği varsa düşer. bunları düşünmek yerine beslenmene dikkat et, strese girme, Allaha dua et. o bebek doğacaksa Allah o bebeği yaratmaya niyetlenmişse değerler ne olursa olsun onu sağ salim doğurmanı sağlar. birde sana tavsiyem insan düşüncesi neyse onu yaşar. ben hamileyken bilmeden ilaç kullanmıştım. ve hep bu bebek düşecek demiştim, doktorsa 11. haftaya gireceksin düşük ihtimalin çok az, herşey yolunda gidiyor endişe etme demişti. ama doktor bunu dedikten 2 gün sonra bebeğimin kalbi durdu. kısmet bu işler. sağlıklı hamilelik geçirmek istiyorsan stresten uzak duracaksın. değer falan kafana takmayacaksın. ama dediğim gibi ilk 3 ay için doktorların yapacağı hiçbişey yok.

kızlar günaydın anlamadığım neden sürekli kan testi yaptırıyorsunuz?
ben bi kere yaptırdım adet günümde 45,33 çıktı sonuç 1 hafta sonra doktora gittim bir daha da yaptırmadım bunu doktor mu istiyor

Canım kan testi dış gebelik ya da kimyasal gebelik şüphesiyle sürekli yeniletiliyor.Sen sanırım yaşamamışsın böyle bir durum Allah'da göstermesin sağlıkla doğum yaparsın inşallah.Ben de adet gecikmesinde yapılan kan tahlillerinde hamileydim ama ' 3 gün sonra yeniletin değerler 2 katına çıkıyor mu diye bakılsın' dendi gittiğimde değerim düşmeye başladı.Kimyasal gebelikmiş yani döllenen yumurta tutunamadan düşmüş.
Tabi daha kötüsü de var dış gebelikde de değerler belli bir orana geldikten sonra artmıyor müdahale gerektiriyor.İnan ben yeniden hamile kalabilirsem ben de mecburen 2 güne bir kan vereceğim çünkü bazen operasyon gerekebiliyor ,arkadaşım zaten hamileyim 1 ay sonra giderim dedi ama malesef bebek karnında ölmüş zehirlenmek üzereyken yetiştirildi hastaneye.O yüzden ne çok ilgisiz ne de çok panik olmamak lazım kontrollerini aksatma.

kızlar dün idrarda baktım pozitifti bugünde kan verdim 187.21 çıktı sizce normalmi birde çok düzensiz adet olurum ortalama 4 gün falan geçti adetimden en son adetim 26 nisan genelde 35-40 günde bir olurdum adet

hanımlar merhaba son adet tarihim 30 mayıs dün idrarda baktım pozitif bugün kanda baktırdım 204 çıktı sizce nasıl değeri yorumlayabilir misiniz? önemi olan 2 gün sonra yükselmesi midir?

kızlar saat 2 bucukta internetten takiple sonucumu alacağım burda hepinlz yarı doktor gbsnz degerlerden hamilelik olup olmadığını anlarsnz değilmi ?? Doktora yarn gdecegm sonucla sabredemyorum bugunde ailem misafr gelyor tekrar hastaneyede dönemyorum acayip merak edyorum adetimde 6 gün gecti..

Merhaba arkadaşlar bende adetim 3gun gecikti betahcg 31cikti ama havaya girme dedi dr bu deger dusuk dedi.2gun sonra tekrar verdim kan 8e dusmus malesef 1gun sonra da adetim basladi. artik 15gun gecmeden test yapmicam.dr um bircok gebelik artık böyle sonuclaniyor dedi. tahlil lerinizi ihmal etmeyin arkadaşlar

kızlar merhaba adetıme 5-6 gun var bugun beta hcg yaptırdım 0.100 sözce yukselırmıı tamamen negatıf olmuyormu bu sonuç 0.00 degıl sonuçta yardımlarınız lutfen

kızlar merhaba adetıme 5-6 gun var bugun beta hcg yaptırdım 0.100 sözce yukselırmıı tamamen negatıf olmuyormu bu sonuç 0.00 degıl sonuçta yardımlarınız lutfen
Adetime 4-5gün varken meraktan baktırmıştım beta hcg me ve benimde 0.100 çıktı. İnternette bu değeri araştırdım. İnsan vücudunda belli seviyelerde bu hormon bulunurmuş zaten. Sanırım 10 un altındaki değerleri hamile olarak değerlendirmiyorlarmış doktorlar. Canını sıkmak istemem ama değerin düşük canım. Ama belki bir kaç gün sonra artar. Belki daha erkendir kan testi için. Adet gününü beklemenin ne derece zor olduğunun farkındayım.
Hakkında hayırlısı olsun İnşallah.

KIZLAR NE olur bana bır aklıl vverırmısınız su kan tahlılı degerlerını

betahcg
29 mayıs 122
31mayıs 329
3 haziran 1182
6haziran > 1500 yazıyor ne demek bu bılen var mııı bır de 3 gunde cok artmamıs kokruyorum su an cok stres oldum ne olur akıl verın bana aglayacam yaa

amin canım umarım artar hepımız ıcın en guzelı hayırlısı olur ınsallah ...

Arkadaşım İnşallah Allah'ımızın izniyle bir sıkıntı çıkmaz ama çok stres yapma,sakinleş. Doktora git istersen bir kontrol etsin. İçin rahatlasın..

mrb arkadaşlar..bende siteye yeni üye oldum.Benim sorunum doktor kistlerimin olduğunu söyledi.progestron testi yaptırdım adetime yakın 4.60 çıktı.günüm 2 gün geçtikten sonra bhcg değerim 5 çıkktı.Doktor gynflor vermişti regl min 4 günü gelmemi söyledi.Ama ben şimdi ya gebelik varsa diye bu ilacı kullanamıyorum çünkü düşük yapıyormuş.sizce ne yapmalıyım.Gebelik olma olasılığı var mı? Şu an 3 gün gecikmeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…