KIZLAR NE olur bana bır aklıl vverırmısınız su kan tahlılı degerlerını
betahcg
29 mayıs 122
31mayıs 329
3 haziran 1182
6haziran > 1500 yazıyor ne demek bu bılen var mııı bır de 3 gunde cok artmamıs kokruyorum su an cok stres oldum ne olur akıl verın bana aglayacam yaa
arkadaslar adetıme 3 gun varken beta hcg yaptırdım sonuç negatif 10 hazıran adet günüm sizce bu sonucun değişme imkanı var mııı
cnm arkadaşında anlattıgı gıbı bunu doktor istiyor ve kımyasalmı dış gebelikmi oldugu anlaşılıo..ve bence ilk üç ay hoplamak zıplamak tehlikeli olmasa hiçbir doktor rapor yazmaz heralde diye tahmn ediyorum..banada işim ağır olduğu için rapor yazdı ve hiç kalkmadan yat dedi..yarın yine doktora gidicem umarım bşy çkmazneden bukadar kasıyorsun ki kendini sürekli test yaptırıyorsun. o kanlar hamileliğin süresince sana ihtiyaç olacak. bende adet günü test yaptırmıştım 107 çıkmıştı. doktor kimyasal gebelik olabilir demişti. ama ben başka test yaptırmadım. folik asite başladım. son adet gecikmesinden 10 gün sonra yani 5+4 deyken doktor gittim. beta hcg istedi bende önce siz vajinal ultrasonla bakın kan gerekirse ozaman veririm dedim. ultrasonda baktı ve keseyi gördü. 1 hafta sonrada kalp atışlarını duymuştuk zaten.. hamileliğin ilk 3 ayında eğer lekelenme gibi bir sorunun yoksa ağır kaldırmak hoplamak zıplamak bebeği düşürmüyor. ilk 3 ayda bebeğin düşme nedeni annedeki problemler ya da bebekteki sorunlar. ne kadar uğraşırsan uğraş düşeceği varsa düşer. bunları düşünmek yerine beslenmene dikkat et, strese girme, Allaha dua et. o bebek doğacaksa Allah o bebeği yaratmaya niyetlenmişse değerler ne olursa olsun onu sağ salim doğurmanı sağlar. birde sana tavsiyem insan düşüncesi neyse onu yaşar. ben hamileyken bilmeden ilaç kullanmıştım. ve hep bu bebek düşecek demiştim, doktorsa 11. haftaya gireceksin düşük ihtimalin çok az, herşey yolunda gidiyor endişe etme demişti. ama doktor bunu dedikten 2 gün sonra bebeğimin kalbi durdu. kısmet bu işler. sağlıklı hamilelik geçirmek istiyorsan stresten uzak duracaksın. değer falan kafana takmayacaksın. ama dediğim gibı odoktorların yapacağı hiçbişey yok.
Bebegimle yollarimiz ayrildi kizlar d3gerim 146dan 57ye düşmüş doktor kimyasal gebelik kanamanın gelmesini bekle dedi..kısmet degilmis RAbbim hayirli zamanda isteyen herkese versin
Kızlarrr kimsee cevap vermiyecekmiiiii((
kızlar az once beta hcg bakıldı 2.1 bugun 25. gunum yarına adet olmam lazım bu suan negatıf ama beım gıbı olupta degerı yükselen varmı???
son adet tarihini esas alıyorlar. zaten ultrasonla takip edilirken daha ne belli oluyor bebişin gelişimi haftası.Mrb kızlar
pkoluyum ama heray regl oluyorum en azından 32:34 gun arası mutlaka :))
en son reglim 2 mayıstı ama ileriye attıgı icin 6 haziranda kesin olurum dedim olmadım :))
CTESİ YANI 8 haziranda degerim 35 cıktı
10 haziran. Degerim 78 cıktı ??????? Hamileyim :) benim gibi olan var mı bazılarıcok yuksek cıkıyor duzenlı regl olanların ama gec dollenme olmus olabılır dıye dusunuyorum ve HAFTALIGIMI HESAPLAYAMIYORUM SIZCE EN SON REGLDEN 2 mayıstanmı baslıcam
yoksa adet sıklusunu mu hesaba katıpp yardımcı olursanız sevıırımmmm
erken döllenme olabilir, ikiz de olabilir. ama doktorun dediği gibi ancak ultrasonla belli olur durum. benim oğlumda da adete 2 gün kala 600 küsür çıkmıştı. ikiz diye çok heyecanlandık ama biricik oğlumuz oldu:) şimdi de adete 8 gün kala 13.79 çıktı. çok merak ediyorum,zaman geçmek bilmiyor.kızlar ben tam adet günümde kan tahlili yaptırdım 926.2 çıktı 5 haziranda gittim 5542 çıktı normale göre değerim yüksek oldugu için dün dr yine kan aldı yarın alıcam sonucu ama sabredemiyorum yükseliş normal mi bugun 5+4 günüm ama ilk tahlili 30 mayısta yaptık hamile oldugumu adetmden 3 gün önce öğrendim dra soruyorum 2ikiz gebelik olabilrmi değerlerin yüksek olması oda hayır ancak ulturasonla belli olur dediçok merak içindeym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?