Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

son tahlilin 1500'den büyük demek. yani makina üzerini sayamamış. gerek te yok zaten canım. hamilesin :) stres yapma bebeğinde stres yapar. senin herseyini hissediyor o minnacık kalbi onun. biraz sabret bence yakında kese görünür. ama benim tavsiyem karnından ultrason baktır. vajinal baktırıp rahatsız etme bebişini. canını da sıkma herşey yolunda inşallah.

ark. benim ovitrelle vurulduktan 8 gün sonra 1.33 çıktı dr. daha çok erken anca kana karışmaya başlar dedi ama rahim kalınlaşmış baya dedi. iyide 12. gün anca 5 olur herhalde oda düşük değilmi sonuçta çokmu erken baktım adet günüme yaklaşık 6 gün var

arkadaslar adetıme 3 gun varken beta hcg yaptırdım sonuç negatif 10 hazıran adet günüm sizce bu sonucun değişme imkanı var mııı

arkadaslar adetıme 3 gun varken beta hcg yaptırdım sonuç negatif 10 hazıran adet günüm sizce bu sonucun değişme imkanı var mııı

adetin kaç günde bir oluyor canım çünkü döllenmeden 8-9. gün vücutta hcg salınmaya başlıyor ve kana geçiyor.. sonuç neydi tam olarak

1 - Embriyo gelişmeye devam eder, 6-8hücreden, "morula" adı verilen yapıya dönüşür.
2. gün- Morula bölünmeye devam eder, "blastokist"e dönüşür
3. gün- Blastokist, kabuğunu kırmaya başlar.
4. gün- Blastokist, kabuğundan çıkmaya ve rahim duvarına temas etmeye başlar.
5. gün- Blastokist, rahim duvarına daha çok yaklaşır ve tutunmayı başlatır.
6. gün- Tutunma devam eder.
7. gün- Tutunma tamamlanmıştır, fetüs ve plasentayı oluşturacak hücreler gelişmeye başlar.
8. gün- HCG, annenin kan dolaşımına girmeye başlar.
9. gün- Fetüs gelişimi ve HCG salınımı devam eder.
10. gün- Fetüs gelişimi ve HCG salınımı devam eder.
11. gün- HCG seviyesi, gebeliği tespit edecek kadar yükselmiştir.

cnm arkadaşında anlattıgı gıbı bunu doktor istiyor ve kımyasalmı dış gebelikmi oldugu anlaşılıo..ve bence ilk üç ay hoplamak zıplamak tehlikeli olmasa hiçbir doktor rapor yazmaz heralde diye tahmn ediyorum..banada işim ağır olduğu için rapor yazdı ve hiç kalkmadan yat dedi..yarın yine doktora gidicem umarım bşy çkmaz

merhaba arkadaşlar, ben de hamile miyim diye çatlıcam valla. 18 mayısta gece adet oldum en son. bu ay hiç korunmadık. normalde 28 günde adet oluyordum ama bu aylarda saçmaladı biraz, 33 güne bile sarkıyor. 28 güne göre düşünürsek 15 inde adet olmam gerek ve 5 gün var. bugün kanda b-hcg baktırdım 13,79 çıktı. 10 un üstü gebelik lehine diyorlar. hiç bir ilaç kullanmadım folik asit ve ferpleks kan ilacı dışında. sizce hamile miyim?

Bebegimle yollarimiz ayrildi kizlar d3gerim 146dan 57ye düşmüş doktor kimyasal gebelik kanamanın gelmesini bekle dedi..kısmet degilmis RAbbim hayirli zamanda isteyen herkese versin

kızlar az once beta hcg bakıldı 2.1 bugun 25. gunum yarına adet olmam lazım bu suan negatıf ama beım gıbı olupta degerı yükselen varmı???

Merhaba arkadaşlar,

Beta hcg değerim 1304.36 çıktı.3 sonra ultrasonda baktı doktor ve bebek daha çok minik dedi, 2 haftaya ultrasonda kalp atıını ancak duyarız dedi.Fakat benim adet tarihime göre 7 haftalık hamileyim, doktor emin misin dedi?Acaba döllenme geç mi olmuştur, böyle oluyor mu?Bilginiz varsa banada söyler misiniz belki biraz rahatlarım

kızlar ben tam adet günümde kan tahlili yaptırdım 926.2 çıktı 5 haziranda gittim 5542 çıktı normale göre değerim yüksek oldugu için dün dr yine kan aldı yarın alıcam sonucu ama sabredemiyorum yükseliş normal mi bugun 5+4 günüm ama ilk tahlili 30 mayısta yaptık hamile oldugumu adetmden 3 gün önce öğrendim dra soruyorum 2ikiz gebelik olabilrmi değerlerin yüksek olması oda hayır ancak ulturasonla belli olur dedi çok merak içindeym

Mrb kızlar
pkoluyum ama heray regl oluyorum en azından 32:34 gun arası mutlaka :))
en son reglim 2 mayıstı ama ileriye attıgı icin 6 haziranda kesin olurum dedim olmadım :))
CTESİ YANI 8 haziranda degerim 35 cıktı
10 haziran. Degerim 78 cıktı ??????? Hamileyim :) benim gibi olan var mı bazılarıcok yuksek cıkıyor duzenlı regl olanların ama gec dollenme olmus olabılır dıye dusunuyorum ve HAFTALIGIMI HESAPLAYAMIYORUM SIZCE EN SON REGLDEN 2 mayıstanmı baslıcam
yoksa adet sıklusunu mu hesaba katıpp yardımcı olursanız sevıırımmmm

Kızlarrr kimsee cevap vermiyecekmiiiii ((

Oncelıkle moralını bozma arkqdasım hıc bellı olmaz bu ıslerr reglıne daha varmıs:)
Ama benım gecen ay 3.05 cıkmıstı tamam artar bu demıstım ıkı gun sonra reglım geldı daha once uc cıkmamıstı umutlanmıstım
Rabbım en kısa zamanda nasıp etsın ınsallahhh

kızlar az once beta hcg bakıldı 2.1 bugun 25. gunum yarına adet olmam lazım bu suan negatıf ama beım gıbı olupta degerı yükselen varmı???

canım ilk değerse, 2 günde bir ikiye katlıyormuş değer. 2 gün sonra tekrar baktırmanı tavsiye ederim. geç döllenme olunca adet gecikmesinden sonra yükselme olabiliyormuş. benim de dün 13.79 çıktı. 18 mayısta adet olmuştum. 15 haziranda en erken olmam lazım. doktor 6 haftadan önce bebek görünmez dedi. başka kan testi de yaptırmıcam. çok stres oldum. 3 hafta beklemem lazım

Son düzenleme:
son adet tarihini esas alıyorlar. zaten ultrasonla takip edilirken daha ne belli oluyor bebişin gelişimi haftası.

erken döllenme olabilir, ikiz de olabilir. ama doktorun dediği gibi ancak ultrasonla belli olur durum. benim oğlumda da adete 2 gün kala 600 küsür çıkmıştı. ikiz diye çok heyecanlandık ama biricik oğlumuz oldu:) şimdi de adete 8 gün kala 13.79 çıktı. çok merak ediyorum,zaman geçmek bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…