Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

yok cnm 5 gun once 0.100 du :S değerim bugun yada yarın regl olmam laızm off cok stresslıı beklemek

yok cnm 5 gun once 0.100 du :S değerim bugun yada yarın regl olmam laızm off cok stresslıı beklemek

2 ye katlayarak gittiğini düşününce artma olmuş ama şuan birşey söylemek için çok erken. aynı stres bende de var. 13.79 çıktı ama ultrasonda görene kadar heyecan bitmez

Selam arkadaşlar.. Ben 31.05.2013 de çatlatma iğnesi oldum ve bugün 12.günüm dayanamayıp beta hcg yaptırdım ve sonucum 11.7 çıktı. Doktor evet hamilesin ama 2 gün sonra yeniden aynı testi yapmamız gerekiyor dedi. Bana da dua etmeyi unutmayın..Çünkü ben hipotroid tedavisi görüyorum aynı zamanda. İğneden önce tsh oranlarım normal değerlerine inmişti ama bugünkü sonuçlarda 65 e yükselmişti. İlacımda doz artışı yaptı doktorumda..Hamilelikte yükselebilirmiş aynı durumda olan arkadaşlar varmı aramızda??

bnm adet tarihimi bi gün geçe beta hcg baktırdım 1117 çıktı. 2 gün oldu baktıralı pazartesi ultrasonla birlikte tekrar baktırcm:)

kızlarrrrr off beklemek cok sıkıcı ılk beta hcg 0.100 dun yaptırdım 1.2 bu bı artısssmmıııı oluyooo offf bugun regl olmam laızmdı olmadımm beklemek cok sınır bozucuuu ((((( ki bılenler bılıyoo mart ayında hersey cok güzel gıderken bebegımın kalbı durmsutu 7 haftalıklken bu yüzden dahada stresslıııyımm

kimse yokmuuu kızlarrrrrr

öncelikle stres yapma, bebeğe zararı olabilir. sonra da önceki bebeğin için üzüldüm, benim bi arkadaşımın da 2 defa bebeğin kalbi durup kaybetti. sonra araştırınca bebeğe pıhtı gidip kalbinin durmasına neden olduğu anlaşıldı. şimdi yine hamile ama hergün kan sulandırıcı iğne yapıyorlar. senin de öyle bir durum olmuş olabilir mi acaba? eğer varsa şimdiden önelem alıp kan sulandırıcı kullanman gerekiyor olabilir canım.

yok canım benımkı doğal olum kan akısı durmuştu seslı duyamadık kalbını kan sayımımdada bakıldı pıhtılaşma degıl ama zor zamandı umarım sorunsuz olur hepımız ıcın hamılelıkler ıns bugun olmadım bakalım yarın ne olacak ınsan ıster ıstemez merak edıyor 0.100 cıkmıstı gecen perşembe dun baktırdım tekrar 1.2 :/ bklm kısmetse olur ıns ....

Her şey normal giderken 6. haftanın içinde doktorun gördüğü kanama alanları ve hemen 2gün sonrasındaki aşırı kanamadan sonra biraz daha dayandık ama rahmim kan dolmuştu ve bebeği kenara itmişti.. Benim sağlığım için (ve kalp atışları yavaşladıkça yavaşlıyordu..) alındı.. Artık başka bahara..
Nereye yazacağımı bilemedim ama sorularıma cevaplar verdiniz ve ilgilendiniz, söylemem gerekiyordu bir yerde. Teşekkürler yardımlarınız için!

Çok geçmiş olsun allah sabır versin.Umarım en kısa zamanda hayrlı zamanda Allah tekrar sevindirir.Ve kucağına almayı nasip eder.

Merhaba herkese,deneyimli olanlarınız var bana fikir verirseniz çok sevinirim.Meraktan içim içimi yiyiyor.25 yaşındayım gebelik planlıyoruz.6 mayısta tarlusal adet getirici ile adet oldum.Adetimin 17.günü bir yumurta olduğu ama17.güne göre küçük yani 7 mm olduğu söylendi.Rahim içi kalınlığımda en az 8 mm olması gerekirken 4 mmdi.3 gün önce adet gecikmemden dolayı idrar testi yaptım 2.çizgi silik ama farkedilebilirdi.Acilde kan verdim beta hcg 141.5 çıktı.Gebeliğin yeni olduğunu söyledi acil doktoru inanamadım ertesi gün kadın doğuma gittim 2 haftalık olduğunu değerin yükselmesini bekleyeceğimizi söyledi.Yarın tekrar kan vericem inanamıyorum çünkü beklemiyordum.Önümüzdeki ay yumurtlama için belki ilaca başlayacaktık.Şimdi merak ettiğim bir önceki doktorum ultrasonda pko gözüktüğünü söyledi.Bir diğer doktor pko yok sende belirtiler ve değerler bunu göstermio aksine yumurtalıkların küçük dedi.Acaba o 7mm olan yumurta büyümüş çatlamış ve döllenmiş olabilirmi?Doktor öle olduğunu söyledi.Rahim inceliğim ise kendiliğindenmi kalınlaşmıştır yoksa tutunmazdı değilmi.
Şaşkınım:S
Allah hepimizin gönlüne göre versin.

hayırlısı ama ikizlerim olsun isterim :) 3. sonucum da 20 bin küsurlarda çıktı bugun 5+5 günlüğüz ayın 27sinde kontrolüm var ama aynen zaman geçmiyor :) senın değer nasıl ? yükseldi mi allah kucamıza almak nasıp etsin evlatlarımızla sınamasın bizi

kızlar hamile olduğumu öğrendim ve kan değerim 3500 ,doktorum keseyi göremedi ve dış gebelik bu dedi.aynı gün içinde başka doktora gittim iç gebelik olduğunu,yani herşeyin normal olduğunu söyledi kafam karıştı,bazen açık kahverengi leke geliyor hamlilelikte normal midir bu

Merhaba arkadaşlar,
24 günde bir adet oluyorum geçen hafta adetim bir gün gecikti ve perşembe test yaptım pozitif çıktı, cuma günü dr gittim, rahim duvarın kalınlaşmış dedi ama hiçbirşey gözükmedi kan testi yaptırdım 190 çıktı. 2 gün sonra tekrar doktora gideceğim. Günler geçmek bilmiyor, yine gözükmez ya da başka bir sorun var mı diye içim içimi yiyor. Sizce gözükür mü ya da alttan mı bakar acaba. Of :/

arkadaşlar merhaba,
benim sat 2 mayıs 2013. adetim geciktikten bi hafta sonra iki ayrı markadan idrar testi yaptım pozitif çıktı. iki gün sonra da doktora gittim vajinal yoldan ultrasonla kontrol etti ve keseyi gördük çok şükür. sonra da testler verdi yaptırmam için ve 2 hafta sonra tekrar gel dedi. şimdi yurt dışında olduğu için ulaşamıyorum ve çok meraklanıyorum. şu an netten yaptığım hesaba göre 6. haftam doldu hatta bugün 6+1 im ve dün yaptırdığım kandaki beta hcg testi 11125 çıktı. bu normal bi değer mi acaba? mol veya dış gebelik olmasından çok korkuyorum. lütfen yardım edin:18::18::18::18:

ben bi daha kan testi yaptırmadım. çünkü adetime bile 5 gün var normalde. 5 haftayı doldurup öyle gitmeyi düşünüyorum. idrar testi yaptım dün silik çıktı ikinci çizgi. daha önce yaptığımda daha silikti, bu biraz daha belirgindi. gene gene doktorlarda sürünmek zor oluyor. şuan kadın doğuma gitsem bile bebek çok küçük olduğundan kese bile görünmez dedi doktorum. bekliyorum sabırla. belimde ağrı var, bulantım var, kokulara karşı hassasiyetim var ve inanılmaz yorgunum, hep yatmak istiyorum. inş. hayırlısıyla sağ salim kavuşuruz bebişlerimize:)

inşallah bundan sonra sağlıklı bir hamilelik geçirirsin üzülme ve güçlü olmaya çalış
ben doktorları anlamıyorum neden emin olmadan saçma sapan tespitlerde bulunurlar ki arkadaşım mutlaka başka doktorlara da git tam emin ol ama bu değerle sanmıyorum dış gebelik yada mol olacağını
içini ferah tut inşallah bebeğin seninledir

değer gayet normal internetten kontrol ettin mi beta hcg değerlerini haftanla karşılaştır değerlerin yüksek oldukça ve keseni de gördüyse içini ferah tut biraz

askhicbitmez cevabın için çok teşekkürler. bir tablo olduğunu bile bilmiyordum. ilk hamileliğim ve çok bilgisizim bu konularda. ama şimdi içim rahatladı.

Pazartesi gece yaptırdığım kan tahlilinde 141.5 olan değerim bu gece 632 ye çıkmış sizce 3 gün sonra bu değer normalmi.Yüksekmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…