canım ilk değerse, 2 günde bir ikiye katlıyormuş değer. 2 gün sonra tekrar baktırmanı tavsiye ederim. geç döllenme olunca adet gecikmesinden sonra yükselme olabiliyormuş. benim de dün 13.79 çıktı. 18 mayısta adet olmuştum. 15 haziranda en erken olmam lazım. doktor 6 haftadan önce bebek görünmez dedi. başka kan testi de yaptırmıcam. çok stres oldum. 3 hafta beklemem lazım
yok cnm 5 gun once 0.100 du :S değerim bugun yada yarın regl olmam laızm off cok stresslıı beklemek
kızlarrrrr off beklemek cok sıkıcı ılk beta hcg 0.100 dun yaptırdım 1.2 bu bı artısssmmıııı oluyooo offf bugun regl olmam laızmdı olmadımm beklemek cok sınır bozucuuu((((( ki bılenler bılıyoo mart ayında hersey cok güzel gıderken bebegımın kalbı durmsutu 7 haftalıklken bu yüzden dahada stresslıııyımm
kızlarrrrr off beklemek cok sıkıcı ılk beta hcg 0.100 dun yaptırdım 1.2 bu bı artısssmmıııı oluyooo offf bugun regl olmam laızmdı olmadımm beklemek cok sınır bozucuuu((((( ki bılenler bılıyoo mart ayında hersey cok güzel gıderken bebegımın kalbı durmsutu 7 haftalıklken bu yüzden dahada stresslıııyımm
öncelikle stres yapma, bebeğe zararı olabilir. sonra da önceki bebeğin için üzüldüm, benim bi arkadaşımın da 2 defa bebeğin kalbi durup kaybetti. sonra araştırınca bebeğe pıhtı gidip kalbinin durmasına neden olduğu anlaşıldı. şimdi yine hamile ama hergün kan sulandırıcı iğne yapıyorlar. senin de öyle bir durum olmuş olabilir mi acaba? eğer varsa şimdiden önelem alıp kan sulandırıcı kullanman gerekiyor olabilir canım.
Her şey normal giderken 6. haftanın içinde doktorun gördüğü kanama alanları ve hemen 2gün sonrasındaki aşırı kanamadan sonra biraz daha dayandık ama rahmim kan dolmuştu ve bebeği kenara itmişti.. Benim sağlığım için (ve kalp atışları yavaşladıkça yavaşlıyordu..) alındı.. Artık başka bahara..
Nereye yazacağımı bilemedim ama sorularıma cevaplar verdiniz ve ilgilendiniz, söylemem gerekiyordu bir yerde. Teşekkürler yardımlarınız için!
erken döllenme olabilir, ikiz de olabilir. ama doktorun dediği gibi ancak ultrasonla belli olur durum. benim oğlumda da adete 2 gün kala 600 küsür çıkmıştı. ikiz diye çok heyecanlandık ama biricik oğlumuz oldu:) şimdi de adete 8 gün kala 13.79 çıktı. çok merak ediyorum,zaman geçmek bilmiyor.
hayırlısı ama ikizlerim olsun isterim :) 3. sonucum da 20 bin küsurlarda çıktı bugun 5+5 günlüğüz ayın 27sinde kontrolüm var ama aynen zaman geçmiyor :) senın değer nasıl ? yükseldi mi allah kucamıza almak nasıp etsin evlatlarımızla sınamasın bizi
Her şey normal giderken 6. haftanın içinde doktorun gördüğü kanama alanları ve hemen 2gün sonrasındaki aşırı kanamadan sonra biraz daha dayandık ama rahmim kan dolmuştu ve bebeği kenara itmişti.. Benim sağlığım için (ve kalp atışları yavaşladıkça yavaşlıyordu..) alındı.. Artık başka bahara..
Nereye yazacağımı bilemedim ama sorularıma cevaplar verdiniz ve ilgilendiniz, söylemem gerekiyordu bir yerde. Teşekkürler yardımlarınız için!
ben doktorları anlamıyorum neden emin olmadan saçma sapan tespitlerde bulunurlar ki arkadaşım mutlaka başka doktorlara da git tam emin ol ama bu değerle sanmıyorum dış gebelik yada mol olacağınıkızlar hamile olduğumu öğrendim ve kan değerim 3500 ,doktorum keseyi göremedi ve dış gebelik bu dedi.aynı gün içinde başka doktora gittim iç gebelik olduğunu,yani herşeyin normal olduğunu söyledi kafam karıştı,bazen açık kahverengi leke geliyor hamlilelikte normal midir bu
içini ferah tut inşallah bebeğin seninledirMerhaba arkadaşlar,
24 günde bir adet oluyorum geçen hafta adetim bir gün gecikti ve perşembe test yaptım pozitif çıktı, cuma günü dr gittim, rahim duvarın kalınlaşmış dedi ama hiçbirşey gözükmedi kan testi yaptırdım 190 çıktı. 2 gün sonra tekrar doktora gideceğim. Günler geçmek bilmiyor, yine gözükmez ya da başka bir sorun var mı diye içim içimi yiyor. Sizce gözükür mü ya da alttan mı bakar acaba. Of :/
arkadaşlar merhaba,
benim sat 2 mayıs 2013. adetim geciktikten bi hafta sonra iki ayrı markadan idrar testi yaptım pozitif çıktı. iki gün sonra da doktora gittim vajinal yoldan ultrasonla kontrol etti ve keseyi gördük çok şükür. sonra da testler verdi yaptırmam için ve 2 hafta sonra tekrar gel dedi. şimdi yurt dışında olduğu için ulaşamıyorum ve çok meraklanıyorum. şu an netten yaptığım hesaba göre 6. haftam doldu hatta bugün 6+1 im ve dün yaptırdığım kandaki beta hcg testi 11125 çıktı. bu normal bi değer mi acaba? mol veya dış gebelik olmasından çok korkuyorum. lütfen yardım edin:18::18::18::18:
Pazartesi gece yaptırdığım kan tahlilinde 141.5 olan değerim bu gece 632 ye çıkmış sizce 3 gün sonra bu değer normalmi.Yüksekmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?