Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

amin sağsağlım gelsinler bakalım bende kayım valideye gitcem sanırım herşey çok kötü kokuyo banada ama kusmuyorum çalışıyorumda çok zor oluyo ev işi falan benim 4+5 de kesem görüldü ben herşeyi erken yaşamaya başladım bebeğimide erken öğrendim inşallah sonunda erkenden gelmez bebişim zamanında gelir. allah yardımcımz olsun

ben oğlumu da adete 6 gün varken idrar testinde öğrenmiştim. sonra adete 2 gün kala 600 küsür çıkmıştı kan testi. 6 hafta 1 günlükken gittim kadın doğuma, ultrasonda hem kalp atışlarını hem oğluşumu hem kesesini gördük. düşük tehlikesi de vardı ama şükür 39 haftayı doldurduğu gün aldık kucağımıza. bunu da adete 10 gün varken öğrendim bakalım, inş. yine herşey yolunda gider. beklemek çok zor

merhaba kızlar benım değerlerim adetıme bır gun kala idrar da pozitifi gördükten sonra hemen kana gittim 214.6 çıktı adet gunu yanı 1 gun sonra 383.1 çıktı adetimi 2 gun geçe yıne yaptırdım artmış mı die 768.2 çıktı normalmidir?? sizce??????

kızlar acil yardım degerim 0.635aşılama yaptırdımaşılamadan bir hafta sonra ara kanamam oluyodu 2gündün çok oluyo hiç bişey anlamadım ve sonuç larımı dr göstermeden çıktım sizce hamilemiyim bır umut

Arkadaşım, inşallah hakkında hayırlısı olur. Ben de senin gibiyim. SAT 6 Mayıs. 11 Haziranda test yaptım 32 çıktı değer. Doktor dış gebelik olabilir dedi. İki gün sonra tekrar yaptırdım, 85 çıktı. Şimdi beklemedeyim. Doktor bir hafta sonra gel tekrar bakalım dedi. Hayırlısı inş. Ama ben merak ediyorum yarın inş. tekrar baktıracam değerlerim nasıl diye.

değerin çok düşük. 5 in üzeri gebelik işareti diyorlar. yine de hayırlısı olsun canım. inş. hamilesindir. beklemekten başka yapacak birşey yok.

merhaba
18 haziran bhcg 189 , 20 haziran bhcg 312 çıktı. Artış tam 2 Kat değil doktor"Yukselmesi iyi ancak
degerin biraz daha fazla olmasi .daha iyi olurdu .eczaneden .clexan 0.4 cilt altina gunde bir kez yapilmasi uygun olacak" dedi. Ş
İyimser düşünmek istiyorum ama 3. Denememiz ...

canım beim de perşembe günü 266 idi 2 gün sonra 377 oldu yani bugün doktor pazartesi yine kan ver dedi ya geç döllenme ya da olumsuz bi durum var dedi

8 sene sonra mucizem kendiliğinden geldi dün hamile oldugumu öğrendim sat 22 mayıs . 22 haziranda beta hcg 3485 çıktı :) ulturasonda kesemde gözüktü Allah'ım dileyen benim gibi yolunu gözleyen herkese bu mübarek günün hürmetine nasip etsin Yarabbiiim

hayırlı osun canım rabbim tamamına erdirsin inş benimde mucizem 7 yıl sonra kendiliğinde geldi rabbim herkese tattırsın bu duyguyu inş.

Kizlar merhaba bisi sormak istiyorum. Bu ay ilk defa korunmayi biraktim 5 yasinda bir oğlum var.. bugün beta hcg yaptirdim 2.39 cikti. Gecen haftada mecbur yaptirmistim dt antibiyotik verecekti. O zamanda 2.00 cikti. Simdi benm anlamadigim cok az yukselmis ve reglime 5 gun var. Inanilmaz derecede kasiklarim agriyor ve akintim var. Inanilmaz stresliyim oldu mu olmadi mi diye. Agridan duramiyorum

arkadaşlar tam 1 yıldır şiddetle bebiş istiyordum bu ay çok şükür hamileyim doktora gittim beta hcg 68,81 çıktı çok küçük görğlmez 10 gün sonra gel dedi ama adet sancısı gibi ağrılarım var çok korkuyorum bebeğimi kaybetcem diye bişey olur mu yorum yaparmısınız?? bu agrılar normal mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…