ben bi daha kan testi yaptırmadım. çünkü adetime bile 5 gün var normalde. 5 haftayı doldurup öyle gitmeyi düşünüyorum. idrar testi yaptım dün silik çıktı ikinci çizgi. daha önce yaptığımda daha silikti, bu biraz daha belirgindi. gene gene doktorlarda sürünmek zor oluyor. şuan kadın doğuma gitsem bile bebek çok küçük olduğundan kese bile görünmez dedi doktorum. bekliyorum sabırla. belimde ağrı var, bulantım var, kokulara karşı hassasiyetim var ve inanılmaz yorgunum, hep yatmak istiyorum. inş. hayırlısıyla sağ salim kavuşuruz bebişlerimize:)
amin sağsağlım gelsinler bakalım bende kayım valideye gitcem sanırım herşey çok kötü kokuyo banada ama kusmuyorum çalışıyorumda çok zor oluyo ev işi falan benim 4+5 de kesem görüldü ben herşeyi erken yaşamaya başladım bebeğimide erken öğrendim inşallah sonunda erkenden gelmez bebişim zamanında gelir. allah yardımcımz olsun
kanamam geldi bugün, sanırım ya düştü ya da bebiş yokmuş. herşeyin hayırlısı ne diyelim sağlık olsun.
İnş endişelenilecek birşey yoktur.Umarım bebeğin seninledir.
baya bir kanama geldi, sanmıyorum bu kanamayla bebek falan kalacağını. zaten tam adet günüm bugün
ben de sanırım adet oldum arkadaşım, vardır bir hayır. napalım rabbim ne yazmışsa onu görcez
Mrb kızlar
pkoluyum ama heray regl oluyorum en azından 32:34 gun arası mutlaka :))
en son reglim 2 mayıstı ama ileriye attıgı icin 6 haziranda kesin olurum dedim olmadım :))
CTESİ YANI 8 haziranda degerim 35 cıktı
10 haziran. Degerim 78 cıktı ??????? Hamileyim :) benim gibi olan var mı bazılarıcok yuksek cıkıyor duzenlı regl olanların ama gec dollenme olmus olabılır dıye dusunuyorum ve HAFTALIGIMI HESAPLAYAMIYORUM SIZCE EN SON REGLDEN 2 mayıstanmı baslıcam
yoksa adet sıklusunu mu hesaba katıpp yardımcı olursanız sevıırımmmm
kızlar acil yardım degerim 0.635aşılama yaptırdımaşılamadan bir hafta sonra ara kanamam oluyodu 2gündün çok oluyo hiç bişey anlamadım ve sonuç larımı dr göstermeden çıktım sizce hamilemiyim bır umut
8 sene sonra mucizem kendiliğinden geldi dün hamile oldugumu öğrendimsat 22 mayıs . 22 haziranda beta hcg 3485 çıktı :) ulturasonda kesemde gözüktü Allah'ım dileyen benim gibi yolunu gözleyen herkese bu mübarek günün hürmetine nasip etsin Yarabbiiim
hayırlı osun canım rabbim tamamına erdirsin inş benimde mucizem 7 yıl sonra kendiliğinde geldi rabbim herkese tattırsın bu duyguyu inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?