arkadaşlar tam 1 yıldır şiddetle bebiş istiyordum bu ay çok şükür hamileyim doktora gittim beta hcg 68,81 çıktı çok küçük görğlmez 10 gün sonra gel dedi ama adet sancısı gibi ağrılarım var çok korkuyorum bebeğimi kaybetcem diye bişey olur mu yorum yaparmısınız?? bu agrılar normal mi???
Kizlar merhaba bisi sormak istiyorum. Bu ay ilk defa korunmayi biraktim 5 yasinda bir oğlum var.. bugün beta hcg yaptirdim 2.39 cikti. Gecen haftada mecbur yaptirmistim dt antibiyotik verecekti. O zamanda 2.00 cikti. Simdi benm anlamadigim cok az yukselmis ve reglime 5 gun var. Inanilmaz derecede kasiklarim agriyor ve akintim var. Inanilmaz stresliyim oldu mu olmadi mi diye. Agridan duramiyorum
üzmek istemem ama diilsin canım bence. benim adete 5 gün kala evdeki testte çıktı kanım 70 di cnm
Son adet tarihim 1 haziran bugün kan testi yaptırdım sonuç 41.77 çıktı sizce nasil adetime 6 gün var daha
hayırlı olsun canım sakin ol bu ağrılar normal kanama olmadığı sürece sorun yok :)
tşk ederim cnm içim rahatladı çok şükür ağrılarım devam ediyor hafiften ama kanama leke vs. bişeyim yok senin gebeliğinde hayırlı olsun
sagol canım bende de hiç lekelenme olmadı 5. haftadan itibaren ağrılarım başladı şanslıydım bulantı tiksinme çok aşerme olmadı bende
bendede bulantı başdönmesi aşerme hiçbişey yok inş. hep böle devam eder :))
peki adet gününüzden önce belirtiniz oldu mu?
Çarşamba gunu 41.17 olan degerim bugün 107.26 cikti
hayırlısı ama ikizlerim olsun isterim :) 3. sonucum da 20 bin küsurlarda çıktı bugun 5+5 günlüğüz ayın 27sinde kontrolüm var ama aynen zaman geçmiyor :) senın değer nasıl ? yükseldi mi allah kucamıza almak nasıp etsin evlatlarımızla sınamasın bizi
canım bısey sorucam aynı hastanedemı yaptırdın kan tahlılını bende carsamba yaptırdım 40,41 dı ama baska bı hastanede sımdı kendı doktoruma dun yaptırdım 132,48 cıktı normal mı baska hastanede yaptırsamda artmıs oldugu gozukuyor dımı baska hastaneede yaptımyı degısık cıkar dıyorlar ya ne bılım:S
canım nerde yaptırdığın farketmez kandaki değerin neyse her yerde o çıkar merak etme, hemen hemen aynıyız seninle
kizlar merhaba ,
kan degerim 60.51 mIU/mL. sat tarihim 07. hazirandi. yaklasik olarak 21 hairanda yumurtladim bat tarihim 05 temmuz
sizce durum nasil??
canım adet tarıhıme son bes gun kala ogrendım hamıle oldugumu ılk baktırdım 40 dı doktor ıkı gun snrasına bakalım dedı artıs varsa saglıklıdır dedı benım 132.48e cıktı canım bı daha on gun sonraya cgrdı bı daha gıdıp ken degerıne baktır derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?