Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

hayırlı olsun canım sakin ol bu ağrılar normal kanama olmadığı sürece sorun yok :)

üzmek istemem ama diilsin canım bence. benim adete 5 gün kala evdeki testte çıktı kanım 70 di cnm

Hanımlar adetim bugün itibariyle 3 gün gecikti. kan testinde 903 çıktı :) geçen ay kimyasal gebelikteyken değerim en fazla 35 olmuştu ve bu sonuç beni çook mutlu etti :) kese ne zaman görünür bilen var mı?

Çarşamba gunu 41.17 olan degerim bugün 107.26 cikti

canım bısey sorucam aynı hastanedemı yaptırdın kan tahlılını bende carsamba yaptırdım 40,41 dı ama baska bı hastanede sımdı kendı doktoruma dun yaptırdım 132,48 cıktı normal mı baska hastanede yaptırsamda artmıs oldugu gozukuyor dımı baska hastaneede yaptımyı degısık cıkar dıyorlar ya ne bılım:S

slm beybibeybi benimde 5+3 29512 çıktı değerim kesem görüldü senin dr kontrolün nasıl geçti

canım nerde yaptırdığın farketmez kandaki değerin neyse her yerde o çıkar merak etme, hemen hemen aynıyız seninle

kizlar merhaba ,

kan degerim 60.51 mIU/mL. sat tarihim 07. hazirandi. yaklasik olarak 21 hairanda yumurtladim bat tarihim 05 temmuz
sizce durum nasil??

kizlar merhaba ,

kan degerim 60.51 mIU/mL. sat tarihim 07. hazirandi. yaklasik olarak 21 hairanda yumurtladim bat tarihim 05 temmuz
sizce durum nasil??

canım adet tarıhıme son bes gun kala ogrendım hamıle oldugumu ılk baktırdım 40 dı doktor ıkı gun snrasına bakalım dedı artıs varsa saglıklıdır dedı benım 132.48e cıktı canım bı daha on gun sonraya cgrdı bı daha gıdıp ken degerıne baktır derım

yarin sabah tekrar kan testine gidicem. en cok kimyasaldan korkuyorum
ilk gebeligim hayirlisiyla yrn 2.sonucu alinca rahatlarim insallah..

Arkadaşlar günaydın.
Dün test yaptım. Adetimi 6 gün geçti. Beta HCG 12,75 yazıyor.
Ya ben anlamadım şimdi. 5 üzeri gebeliktir deniyor ama binli rakalmlardan bahsediliyor. ben ne yapayım sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…