Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar üç haftalık evliyim ve doktora gittim adetim 2 gün gecikti diye hamileymişim beta hcg değeri 2134 çıktı üç dört haftalık diyo biz evleneli zaten 3 hafta oldu anlayan varsa bu ne kadarlık demek merak ettim yarın tekrar kan tahlili yapılacak.
Korunurken hamile kaldım yani eşim korunuyordu nasıl oldu bi anda anlamadık hazırlıksız yakalandık...

yanlış anlama ama evlenmeden önce birlikte oluyor muydunuz

Selam kızlar.. Benim son adet tarihim 20 mayıs
Beta Hcg değerlerim ;

25 Haziran : 244
27 Haziran : 338
1 Temmuz : 782
3 Temmuz : 1442

Ama keseyi hala tam anlamıyla göremedi
Ama kimyasal gebelikten tutun dış gebeliğe , vakumlu kürtaja hepsini söyledi.
Başta az arttı ama şimdi ikiye katladı , geç döllenme olmuş olamaz mı ?
Cuma yeniden gidicem bu arada

1 haziranda düşük yaptım... kürtaja gerek kalmadan normal temizlenmiştim.. 7 haziran temizlenme tarihimdi.. ben 21 gün ara ile adet görüyorum.. şuan için 5 gün gecikti.. az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı.. kısa zamanda hamile kalırmıym bilmiyorum ama eşimde şimdi ben istemiyordum yeni düşük yaptın diye korunmadım salak kafam diyor.. çok üzülüyorum böyle yapınca.. silik çizgi ile hata payı varmıdır acaba...

doktorun çok karamsar konuşmuş. beta hcg yükselmesi çok güzel.hamileliğimin başlarında benim de kesem gözükmemişti. sabret,biraz zaman geçsin ultrasonda gözükecektir. inşallah en kısa zamanda hem keseyi görür hem de bebişinin kalp atışlarını duyarsın:))Allah hayırlısını versin,canını sıkmamaya çalış...

endişe etme demekki hemen kalmışsın bende adetim biter bitmez kalmışım geçen ay genelde yumurtlama dönemi diye bir tabir vardır ama Allah'ın işi belli olmaz belkide ilk geceden kaldın hayırlısı olsun

Kızlar bana yardımcı olurmusunuz kafam cok karısık umudumda kalmadı ama rabbım yardım eder inşallah adetım gecıkerlı 4 gün oldu ilk defa gecıktı bende hamıleyım sandım dun kantestı yaptırdım telefonla ogrendım 9 dedı 0,9 dur herhalde gebelık yok dedı ama hala hasta olmadım ya adetle ılgılı sorun var yada baska bısey gec dollenmede olabılıyomus kanda cıkmamıs olabılırmı benımkı bı umutmu sizce

canım dört gün az değil ki ben iki gün gecikmeyle öğrenmiştim yani dediğin gibi geç döllenme olabilir bakalım bi kaç gün daha gelmezse bi daha test yaptır bence

evet olabilir ,bazı kişilerde 1 hafta 10 sonra belli oluyor bazende adet 1,2 gün geçiksede değerler yüksek çıkıyor,sen 1 hafta sonra bir daha baktır bence ...

selam kızlar ben de bebek istiyorum. ilk defa haziranda korunmadık. benim yumurtlamam 17-18i gibi oldu sanırım ateşimden anladım. bizim şüpheli ilişkiler 13-15 ve 22 haziranda oldu. yalnız ben 20sinden sonra artarak gelen bir kasık agrısı ile karşı karşıyayım. adetim 3 gün gecikti. havuzdan kaptıgım enfeksiyon nedeniyle doktorum fitil verdi neo penotran. 3 gündür kullanıyorum. 27 sinde kontrole gittiğimde bişe görememişti bebek adına. olsa da göremem demişti. ben 25 inde bir kan testi verdim negatif yazıodu. acaba erken olabilir mi kan tsti için ben napmalıyım sizce? kasıklarım ara ara yogun bi şekilde adet olmuş gibi agrıyoır keza belim ve bacaklarımda. gögüslerde de hassasiyet var ama öle kopkoyu fln deil sadece şiş ve dokununca agrıyor. bi de hamile bir arkdşm bana rüyasında börek aldıgını görmüş :)

Arkadaşlar ben sat 25 mayıs evde test yaptım ikini çizgi çok silikti 23 haziranda doktora gittim 68,91 çıktı 10 gün sonra falan belli olur dedi bende hergün evde idrar testi yaptım güngüne koyulaştı şu anda ,ilk çizgi gibi koyu aradan nerdeyse 2 hafta geçti yarın randevum var dr a acaba kese görünürmü?? görünmezse çok üzülürüm bidaha alttan muayenede olmak istemiyorum sakıncalı diye tecrübeli arkadaşlardan yardım lütfen

olur canım kasma kendını aşağıdan bakmasına gerek kalmaz allah tamamına erdırsın hamişim :)

Bugun yarin adet olmam gerek ama idrar yollarimda sorun oldugu icin ilac kullanmam gerek. Ilaca baslamadan test yapayim dedi ve beta 46.49 cikti. Normal mi acaba

Bugun yarin adet olmam gerek ama idrar yollarimda sorun oldugu icin ilac kullanmam gerek. Ilaca baslamadan test yapayim dedi ve beta 46.49 cikti. Normal mi acaba

canım sen arkadaşların dedıgı gıbı yarın tekraret testı ıntahap gıbı durumlardada betahgc testı yüksek cıka bılıyo dıkkatet kendıne

Merhaba Kizlar ,

Gecen hafta yine yazmistim :) sat 07 haziran
Beta hcg ler

1. 1 temmuz - 60.51
2. 3 temmuz - 115.60
3. 5 temmuz - 360.34
4. 8 temmuz - 1366 cikti ...
5 inden beri cok hafif acik kahve gibi sari -bej bir akintim oldu ara ara ...
sizce durum nedir? problem olabilir mi? 360 dan -1366 ya yukselmesi birden normal midir?
doktor guzel dedi gerci ama .... emin olamiyor insan.. icinizde bu durumla karsilasan oldumu

canım arkadaşında oldu dr bebek rahme yerlesırken olurmuş böyle setler yınede dıkkatet kendıne :) hamişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…