- 9 Haziran 2013
- 682
- 14
- 318
değeriniz düşük değil bence çünkü geç döllenme olmuş olabilir... önemli olan zaten ilk değerin kaç olduğundan çok 2gün sonra ikiye katlanıp katlanmadığı... gönlünüzü ferah tutun ve 2 gün sonra tekrarlayın testi.. umarım ALlah gönlünüze göre verir
onunla alakalı değil daha çok senin yumurtlanmanla alakalı geç döllenme.sen sakın eczacıya şuna buna kulak asma. burda bi konu vardı , değeri 242 çıkan bi üyeye doktoru kimyasal gebelik demiş, ama alakası yok tabiki. benim değerimde 116 çıkmıştı, 1 hafta sonra tekrar yaptırdım 1426 çıkmıştı ama keseyi zar zor görmüştük geç döllenme olmuş çok küçük bu keseciğimiz demişti doktorum
ama sonra herşey normale döndü 2 hafta sonraki kontrolümde önden bile gidiyordu yavrumdeidğim gibi önemli olan 2 ye katalanarak gitmesi...
inşallah canım çok sağol biraz da olsa rahatlattın içimi allah da evladını sana bağışlasın inşallah.
sen gönlünü ferah tut inşallah herşey gönlünce olur2 gün sonra testi tekrar ettiğinde güzel haberlerini yazarsan sevinirim. duan içinde çok tşk ederim, aminnn hepimizinkini inşallah...
kızlar herkeze merhaba öncelikle ramazanınızın ilk günü hayırlı olsun inşallah.rabbim herkeze muradını versin.benim adetlerim hep düzenlidir hiç şaştığını bilmem. son adet tarihim 3 haziran 30 haziranda adet olmam gerekiyordu ama olmadım.3 temmuzda kanda baktırdım 0.100 yani negatif çıktı şuan 9.günüm ve hala adet olmadım geç döllenmede olsa 3. günü çıkarmıydı sizce.yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü 7 aydır olmuyor.bir düşüğüm var ve olmasını çok istiyorum.gebelik değilse gecikme neden olur sizce.
dr gıt cnm test hata verıyo kont olmuş olursun hayırlı haberler:)
10 gün dolmasını bekledim canım perşembe günü gideceğim.inşallah hayırlı haber olur :).cuma sonuçlar çıkar.şu mübarek günlerde cümlesiyle birlikte sevinirim inşallah cvp için teşekkürler
herkese selam anlayan varsa test sonuçlarından sormak istediğim bir şey var? bu referans değerelerinin altın ERKEK <3 premenopozal<4 postmenopozal<13 bunlar ne demek? niye erkek yazıyor ki testimde. altına birde not düşmüşler testlerin referans aralığı yaş grupları ve cinsiyete göre verilmiştir yazıyor. değerim 35.59 bir yanlışlık olabilirmi acaba ?
herkese selam anlayan varsa test sonuçlarından sormak istediğim bir şey var? bu referans değerelerinin altın ERKEK <3 premenopozal<4 postmenopozal<13 bunlar ne demek? niye erkek yazıyor ki testimde. altına birde not düşmüşler testlerin referans aralığı yaş grupları ve cinsiyete göre verilmiştir yazıyor. değerim 35.59 bir yanlışlık olabilirmi acaba ?
ötekilerin ne demek oldugunu bilmiyorum ama çok yeni bir gebelik söz konusu 35.59 bu testi yaptırdıgın günden hesapla 2 gün sonra tekrar yaptır eğer 2 ye katlanıyosa değer sağlıklı bir gebeliktir hayırlısı olsun tebrikler
canım zaten teste gebelik var yada yok der yazmıyosa yanlış bır test ola bılır yaptırdığın yerden konteddir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?