Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

benmde son adet tarihim yedi hazirandı değerim 55 çıktı başta az gibi geldi korktum ama herkes hamilesin diyor şimdi dooktora gidiyorum belki yeni bi haber alırım:)

canım ne olur cevabı yaz bende aynı durumdayım çünkü umut ol bana :).benim ilk gebeliğim düşük ve tekarar aynısı olmasından korkuyorum

Benim sat 31 Mayıs. Önce idrarda gebelik testi yaptım, pozitif çıktı.5 Temmuz da doktora gittim.beta hcg 530 çıktı.karından ultrasonda kese görülmedi.4 haftalık olabilir dedi.vajınal bakalım dedi bende istemedim. İşte kese görülmeyince endişeleniyorum.Bu değer nasıl sizce?

selam ben 1 temmuzda aşılama yaptırmıştım bugün 11. gün
beta hcg 18,3 çıktı
çatlatma iğneside vurulmuştum
acaba hamile olabilirmiyim

slm kizlar nolur bilen yazsin ..sat 6 hazirandi. 25 haziranda tek dondurulmus embriyo transfer edildi.
6 temmuz 620,
8 temmuz 1789,
10 temmuz 5020
degerim surekli 3 e katliyor yari mol gebelikten korkuyoruz, hem haftasina gore fazla hemde 3 e katliyor dun kucuk bir kese gorduk bugunde kahverengi akinti geldi. panigim

canım ne olur cevabı yaz bende aynı durumdayım çünkü umut ol bana :).benim ilk gebeliğim düşük ve tekarar aynısı olmasından korkuyorum

canım bugün gittim doktora değerim düşmüş kırk dokuza çok üzüldüm kese görünmüyo çok yeni bi hamilelik dedi ultrasonda baktı ve progesteron yazdı pazartesine kadar içicem inşallah güzel haberler alırım düşük haberi almaktan çok korkuyorum böyle bi deneyim yaşayan varsa lütfen yazsın

kızlar merhaba
2 aylık evliyim daha çok yeni :))
10.07'de yani çarşamba günü testim yapıldı beta hcg 159 çıktı adetime 3gün vardı bugün adet günüm sizce hamilmiyim ?

canım inşallah düşük yaşamazsın. düşerse benim gibi kimyasal gebelik geçirmiş olacaksın hakkında hayırlısı olsun.

kızlar merhaba
2 aylık evliyim daha çok yeni :))
10.07'de yani çarşamba günü testim yapıldı beta hcg 159 çıktı adetime 3gün vardı bugün adet günüm sizce hamilmiyim ?
canım hayırlı olsun hamilesin değerin güzel bence 2 gün sonra tekrar yap ikiye katlaması gerekiyor. 300 leri bulması gereliyor.

canım inşallah düşük yaşamazsın. düşerse benim gibi kimyasal gebelik geçirmiş olacaksın hakkında hayırlısı olsun.

canım kimyasal gebelik nasıl oluyor şu an yatıyorum sürekli pazartesi ölçtürcem değerlerimi tekrar kanamam yyok sence yükselirmi değer yine düşermi yoksa ne etkiler bunu çok sıkıntılıyım

hala içimden hamile değilmişim gibi geçiyor
kasıklarımda karnımda her an adet olucakmışım gibi bi his var..
ve kendimi hiç hazır hissetmiyorum
çok karışık duygular içindeyim

İnan bana ben hala inanamıyorum, hamile değilmişim gibi hissediyorum. Kafamda soru işaretleri var, annelik büyük bir sorumluluk çünkü. Bir taraftan da yavrum karnımda, biliyorum... Henüz kalp atışlarını duymadık, sanırım kalp atışlarını duyunca daha çok kabullenir, benimserim... Sen daha çok yeni evlisin, ama korunmadığına göre demekki istemişsin. O yüzden öyle olumsuz şeyler düşünme. Bir de bugün tekrar test yaptır bakalım değerlerin katlanmış mı?

tatlım sağol cevabın için..
aslında korunuyoduk nasıl oldu bizde şaşırdık...
birazdan hastaneye gidicem bakalım ne durumdayım

Slm arkadaşlar ben de geçen pazartesi doktora gidip test yaptırdım beta hcg 337,6 çıktı. Doktor ultrasonla baktı keseyi göremedi. Haftaya tekrar gel kese görünür hale gelir dedi. Fakat kaç haftalık olduğunu tam söylemedi sizce bu test sonucuna göre kaç haftalık hamileyimdir?

merhaba kızlar ben 1 senelik ewliyim we dewamlı çocuk istedik hç korunmadık ama rabbim vereyice olmuyor işte bende ve eşimde sıkıntı war şimdiye kadar hep test yaptım ama o 2. çizgiyi silikte olsa hiçgörememiştim bu ay yaptım we gördüm silik bi şekilde hemen acile kan aldırmaya gittim beta hcg 0.4 çıktı sizce nedir hamilelik olabilirmi yoksa olmazmı eger hamilelik yoksa neden 0.4 şimdiye kadar hep 0.1 çıkardı lütfen cvplarmısınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…