- 9 Haziran 2013
- 682
- 14
- 318
canım kimyasal gebelikte yumurta dölleniyor ama kromozom bozukluğu ya da bebeği tutunamasından dolayı düşüyor bebek ben 2 aydır yaşıyorum bunu. değerim 35 di geçen pazartesi perşemde tekrarladım 10 çıktı. 2 gün sonrada kanamam başladı çift çizgiyi görmeme rağmen iki aydır düşüyorcanım kimyasal gebelik nasıl oluyor şu an yatıyorum sürekli pazartesi ölçtürcem değerlerimi tekrar kanamam yyok sence yükselirmi değer yine düşermi yoksa ne etkiler bunu çok sıkıntılıyım
canım kimyasal gebelikte yumurta dölleniyor ama kromozom bozukluğu ya da bebeği tutunamasından dolayı düşüyor bebek ben 2 aydır yaşıyorum bunu. değerim 35 di geçen pazartesi perşemde tekrarladım 10 çıktı. 2 gün sonrada kanamam başladı çift çizgiyi görmeme rağmen iki aydır düşüyorinşallah seninki ikiye katlar dua et bol bol dua et zaten şöyle düşün yiyecek ekmeği varsa takla atsanda düşmez yani herşey allahtan sakın düşerse de üzülme canım. bende artık üzülmüyorum artık böyle düşünmeye çalışıyorum rabbimin vardır bir bildiği hayırlı ne zamansa ozaman olsun canım benim.
merhaba kızlar ben 1 senelik ewliyim we dewamlı çocuk istedik hç korunmadık ama rabbim vereyice olmuyor işte bende ve eşimde sıkıntı war şimdiye kadar hep test yaptım ama o 2. çizgiyi silikte olsa hiçgörememiştim bu ay yaptım we gördüm silik bi şekilde hemen acile kan aldırmaya gittim beta hcg 0.4 çıktı sizce nedir hamilelik olabilirmi yoksa olmazmı eger hamilelik yoksa neden 0.4 şimdiye kadar hep 0.1 çıkardı lütfen cvplarmısınız..
Kızlar üç haftalık evliyim ve doktora gittim adetim 2 gün gecikti diye hamileymişim beta hcg değeri 2134 çıktı üç dört haftalık diyo biz evleneli zaten 3 hafta oldu anlayan varsa bu ne kadarlık demek merak ettim yarın tekrar kan tahlili yapılacak.
Korunurken hamile kaldım yani eşim korunuyordu nasıl oldu bi anda anlamadık hazırlıksız yakalandık...
canım hormonlarla ilgilidir o artış ama gebelik lehine bi sonuç değil araştırdığım kadarıylarabbim hakkında hayırlısını versin dua et rabbim sağlıklı bi evlat nasip etşin inşallah
hamileymişim kızlarrr :)
birazdan sonuçlarımı alcam b hcg düştüyse düşük olacak inşallah hayırlı haber alırım kızlar
hamileymişim kızlarrr :)
birazdan sonuçlarımı alcam b hcg düştüyse düşük olacak inşallah hayırlı haber alırım kızlar
canım çok sevindim allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısıda bizler tüm isteyenlere olsun
canım konuyla ilgili degil ama esinle evlendgn tarihi yazmıssın ya onu nasıl yapıyoruz bulamadım da
canım forum ayarlarıma gir aşağı doğru in ordandı galiba hitap şekli falan filan yazıyo karşına çıkar zaten
Arkadaşlar adetim 30.05.2013 te bitti test yaptım 02.07.2013 50.01 çıktı 12sinde tekrar yaptırdım 99.9 çıktı ne bu lütfen acill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?