Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım kimyasal gebelik nasıl oluyor şu an yatıyorum sürekli pazartesi ölçtürcem değerlerimi tekrar kanamam yyok sence yükselirmi değer yine düşermi yoksa ne etkiler bunu çok sıkıntılıyım
canım kimyasal gebelikte yumurta dölleniyor ama kromozom bozukluğu ya da bebeği tutunamasından dolayı düşüyor bebek ben 2 aydır yaşıyorum bunu. değerim 35 di geçen pazartesi perşemde tekrarladım 10 çıktı. 2 gün sonrada kanamam başladı çift çizgiyi görmeme rağmen iki aydır düşüyor inşallah seninki ikiye katlar dua et bol bol dua et zaten şöyle düşün yiyecek ekmeği varsa takla atsanda düşmez yani herşey allahtan sakın düşerse de üzülme canım. bende artık üzülmüyorum artık böyle düşünmeye çalışıyorum rabbimin vardır bir bildiği hayırlı ne zamansa ozaman olsun canım benim.

çok sağol canım haklısın rabbim vereceksede alacaksada hayırlısını versin yinede kötü hissediyor insan bi de ilk olunca telaş yaptım yarın belli olack artık bekliyorum ikimiz içinde hayırlısını versin Allah

canım hormonlarla ilgilidir o artış ama gebelik lehine bi sonuç değil araştırdığım kadarıyla rabbim hakkında hayırlısını versin dua et rabbim sağlıklı bi evlat nasip etşin inşallah

doktorlar son adet tarihine göre değerlendirdiği için 4 haftalık demeleri normal..evlendiğiniz gün yumurtlama günün dü muhtemelen..ben çok duydum böyle olanları.içini ferah tut

canım hormonlarla ilgilidir o artış ama gebelik lehine bi sonuç değil araştırdığım kadarıyla rabbim hakkında hayırlısını versin dua et rabbim sağlıklı bi evlat nasip etşin inşallah

cvpladıgın için tesekkür ederim selinay rabbim isteyen herkese saglıklı kuzucukar nasip etsn inş.

kızlar kimyasal gebelikmiş doktorum bekle adetle düşer dedi neler yapmam lazım şimdi ya adet olmazsam doktormu almak zorunda kalır çok üzgünüm ve kafam hala çok karışık

kızlar ıdrar testı yaptım negatıf cıktı kan testıde yaptım değerım 3.723 cıktı nasıl sızce.adetım 5 gun gecıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…