Arkadaşlar adetim 30.05.2013 te bitti test yaptım 02.07.2013 50.01 çıktı 12sinde tekrar yaptırdım 99.9 çıktı ne bu lütfen acill
hayırlı olsun senin kaç haftalık? ben de yarın gideceğim geçen hafta 3 haftalık gibiydi heralde çok merak ediyorum kese görünecek mi ve beta hcg kaça yükselmiş
canım çok sevindim allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısıda bizler tüm isteyenlere olsun
kızlar kimyasal gebelikmişdoktorum bekle adetle düşer dedi neler yapmam lazım şimdi ya adet olmazsam doktormu almak zorunda kalır çok üzgünüm ve kafam hala çok karışık
gecmıs olsun cnm ya onumuzdekı ay olur senın adetın ne kadar gectı
bugün 10 gün oldu canım çok teşekkür ederim adet olamamk çok sıkıntılı inş bi an önce olurum
Canım ben de kimyasal gebelik geçirdiğim ay 13 gün gecikmeli adet olmuştum.Beklemek zor biliyorum ama 1-2 gün daha sabret olmazsa doktora git sanırım adet söktürücü falan verir.bugün 10 gün oldu canım çok teşekkür ederim adet olamamk çok sıkıntılı inş bi an önce olurum
amın cnm hayırlı haberlerınızı bekliyor olucam
[SUB][SUP][SUB]mrb arkadaşlar 56 gün önce kürtaj oldum 1. adetimi oldum , 2. adetim 4 gün gecikti kan tahlili yaptırdım beta hcg 2.85 çıkmış , bugün kanamam başladı , parça kalma ihtimali varmı acaba? negatif olması için kaç çıkması gerekiyor ? kaçla kaç arası negatif, kaçla kaç arası pozitif oluyor ? dr. aradım herzamanki gibi geçiştirdi kontrolümü bile yapmamıştı çok ihmal , ne yapmam gerekiyor acaba sıfırlamak için ? acil yazarsanız çok tşk ederim tablo var ilk sayfada ama bilmiyorum ben o tabloyu [/SUB][/SUP][/SUB]
oncelikle hayirli olsun arkadasim. birsey sormak istiryrm.
idrar testin pozitof olunca mi gittin kana? bir de adetine kac gun kala yaptirdin kan testini?
benim de adete 3-4 gun kaldi. bi diyrm kana gideyim. sonra duruyorum. maglum idrar testleri hemen net cevap vermiyor.
Yapan doktoru aradım hiiiç umrunda değil bişy olmaz dedi kapattı adi herif, başka doktora gidiyordum zaten kontrolüme oda bugün hep ameliyatı varmış izinden dönmüş bugün akşama boş olursa gitcem
selinaycım merhaba canım geçmiş olsun. bende iki kere yaşadım kimyasal gebeliği sakın üzülme bugün doktora gittim doktorum o kadar rahatlattı ki beni. kanamam bitti bugün gittim hiç bir sorun yok yumurtalıklarında ve sağlıklısın ben kimyasal gebeliği düşükten bile saymıyorum dedi dedim niye oluyor her kadının başına gelebiliyor kimisi anlamıyor bile dedi. selinaycım canım sende sakın üzülme dua et ki dış gebelik veya boş gebelik olmadı yoksa kürtaj olmak zorunda kalacaktın. kendi kendine düşecek hiç merak etme sen stres yapma sakın. benim geçen ay ki 13 gün sonra düştü. doktor hiç bir şekilde müdahele etmez bu düşüğe çünkü rahim kendi kendini temizliyor.aklına takılan olursa sorabilirsin. 1 ay sonra tekrar adet olacaksın ve korunmanada gerek yok canım.kızlar kimyasal gebelikmişdoktorum bekle adetle düşer dedi neler yapmam lazım şimdi ya adet olmazsam doktormu almak zorunda kalır çok üzgünüm ve kafam hala çok karışık
oncelikle hayirli olsun arkadasim. birsey sormak istiryrm.
idrar testin pozitof olunca mi gittin kana? bir de adetine kac gun kala yaptirdin kan testini?
benim de adete 3-4 gun kaldi. bi diyrm kana gideyim. sonra duruyorum. maglum idrar testleri hemen net cevap vermiyor.
canımadet gecikmesini kesinlikle bekleyin derim.herkezin aynı olmaz biliyorum ama benim adet gecikmesinin 3üncü günüydü çıkmamıştı 10. günü 57 çıkmıştı 12.gün 197 çıktı geç döllenme sanırım.bakalım yarın sonucu alıcam inşallah yükselmiştir.inşallah sende istediğin sonucu alırsın canım
[SUB][SUP][SUB]mrb arkadaşlar 56 gün önce kürtaj oldum 1. adetimi oldum , 2. adetim 4 gün gecikti kan tahlili yaptırdım beta hcg 2.85 çıkmış , bugün kanamam başladı , parça kalma ihtimali varmı acaba? negatif olması için kaç çıkması gerekiyor ? kaçla kaç arası negatif, kaçla kaç arası pozitif oluyor ? dr. aradım herzamanki gibi geçiştirdi kontrolümü bile yapmamıştı çok ihmal , ne yapmam gerekiyor acaba sıfırlamak için ? acil yazarsanız çok tşk ederim tablo var ilk sayfada ama bilmiyorum ben o tabloyu [/SUB][/SUP][/SUB]
insallah sonucun yukselmistir cnm.
ben bugun kan verdim 0.07 cikti. yani negatif. iki dusuk yaptim ben. birinin kalbi durdu digeri ise gelismedi. pihtilasma filan yok allahtan. ama erken ogrenmem gerekiyr onlem alabilmek icin. kismet degilmis bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?