Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

iyi geceler kızlar ben ayın 2sinde çatlatma iğnesi yapmıştım ve o günü saymazsak bugün 15.günüm kan tahlilim 110.74 sizce iyimi bu değer..

15.nde 2.çıktı negatif.17.snde tekrar baktırdım 2.39 çıktı yine negataif.bugün regl günü ama olmadı .sizce hamile olasılığım kaç

adetime 15 gunden fazla varken doktorum beta hcg ıstedı 1.2 cıktı ben adetten snra ozellıkle cok calıstım tabı oncesıde var ama sanmıom o tutacagına sızce yukselme htımalı varmı kendımı gebe gıbı hısedıyorum karnımın altıda ssıstı ustune yatamazoldum mıde bulantısı halsızlık ara sora sancılanmam oluyo sukurler olsun kıstım falanda yok oncden vardı bılıyorum kıst sancısınıda sızce olabılme ıhtımalı varmı

arkadasar selam aranıza yeni katıldım.. 1 temmuzda betahcg ölçtürmüştüm 652.456 çıkmıştı hamilesiniz dedi doktor ve 10 gun sonra ultrasonda baktı rahim biraz arkada dedi uzun süre aradı ve küçük siyah bişey :) buldu 5 haftalık dedi... 10 gun sonra tekrar gel dedi.. bugun gittim bu sefer de bişey göremedi...tekrar betahcg istedi.. çok tedirginim.. dış gebelik olabilir mi? yoksa küçük oldugunda mı görünmedi? ama bi hafta görünüp bi hafta nasıl görünmez ki... kanamam sancım falan da olmadı..tecrubeliler beni aydınlatır mısınız???

arkadaslar merhaba. benimde idrar silik.beta 20,21 çıktı 2 gun sonra gel dedi.bu nedir sizce

kızlar normalde yarın adet olmam lazım. HCG değerim 128 çıktı. Sizce düşükmü? Hamile miyim??

oooo. super cnmm hayirli olsun bebisin. artik yeni heyecenlari bekeleyeceksin. kese; kalp atisi vs.

arkadaslar merhaba. benimde idrar silik.beta 20,21 çıktı 2 gun sonra gel dedi.bu nedir sizce

hayirli olsun cnm sanirim daha adetine var. degerin dusuk yani yeni baslamis bir gebeligi gosteriyor. dr. iki gun sonra degerinin artip artmadigina bakacaktir. korkma.

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bir sorum olacak bana yardımcı olurmusunuz ben adetim 2gün gecince kan testi yaptırdım sonuç 17.5 çıktı doktor dubaston verdi bu durumda olup hamile olan var mı

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bir sorum olacak bana yardımcı olurmusunuz ben adetim 2gün gecince kan testi yaptırdım sonuç 17.5 çıktı doktor dubaston verdi bu durumda olup hamile olan var mı

cnm. o ilac nedir bilmiyrm. ama iki gun sonra tekrar baktir kana. degerin artmissa gebesin. cunku 0-10 araai negatiftir.

Slm anne adayları
Ben de sürpriz bir şekilde mart ayında hamile olduğumu öğrendim çok şaşırdık eşimle ama sonu pek iyi olmadı.
9 haftalık hamileyken kalp atışları olmadığı için sonlandırıldı gebeliğim.
Bu ay denedik bakalım rabbim nasip ederse sahalara dönmeyi planlıyorum :)
Size tavsiyem çok fazla kafanızı yormayın.Güzel düşünmeye çalışın.Stres hamilelikte 2kat artıyor ne yazık ki.
Allah herkesin gönlüne göre versin.

aşırı bel agrım var gögüsler şişti bunlar adet belirtilerine benziyo ama bilmiyorum çünkü adet günüm epey gecti normalde çok düzenlidir hiç şaşmaz dı

belirtilere takilma cnm. gebelik ve adet belirtileri benzerdir. ben iki gebelik gecirdim. ne yazikki ikisi de kutajla bitti. o nedenle tecrubeliyim. senin degeein pozitif canim. eger degerin artarsa normal gebelik; yok azalmissa kimyasal gebelik diyecegiz. kac gun gecti adetin?

sat 15.06.2013 ama ben 24 günde bir adet görürüm hiç degişmez 08.07.2013 olmam gerekiyordu ama olmadım herkes dediki temmuzun 15 ni bir hafta daha gecmesi lazım bede dayanamadım 17.07.2013de kan testi yaptırdım 17.5 cıktı dr düşük deger dedi bi hap verdi eger hamile isem tutunmasına yardımcı olacakmıs işte pst ne gün verdi gidecegim allah hayırlısını versin herkese inş cnm

Hayırlı olsun canım hamilesin.Benimde böyle olmuştu ve hamileydim,2 gün sonra 2 kat artmıştı değerim.Geç döllenme yaşamışsın sanırım:)

bak cnm. dr.da demis ayni seyi. insallah kanda degerin zip zip ziplar da tavan yapar
bir arkadasinda degeri 9 du. iki gun sonra 117 olmustu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…