Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

p.tesi günü kadın doğuma çıktım :)
3 haftalık hamileymişim :)
1 agustosta gidicez tekrar kalp atışlarını duyucaz inşallah :)

Kendini bu duruma alıştırmış görünüyorsun, güzel gelişme. Hayırlısı olsun canım çok sevindim.

Son düzenleme:
kızlar lütfen sonuçlarımı yorumlayın değerlerim nasıl sizce..
il olarak ayın 17sinde akşamdı ama neredeyse değer 110,74
ayın 19da değer 195,10
ayın 21 bugün yani 406,94
buna göre normalmi bu değerler..

hem de cokkk normal canim. masallah )
henuz keseyi gormezsin ama. degerin 1000 ve uzeri olunca ancak vajinal ultrasonla gorebilir dr. aklinda olsun.

hem de cokkk normal canim. masallah )
henuz keseyi gormezsin ama. degerin 1000 ve uzeri olunca ancak vajinal ultrasonla gorebilir dr. aklinda olsun.

sağol canım yaa inan okadar rahatladımki..kaç gündür dış gebelikle ilgili şeyler okuyorum çok korkuyorum bende dış gebelik olacak diye..
çünkü benim sağ tüpüm tıkalı ve ben bu ay sağdan yumurtladığım halde hamile kaldım..inşallah keseyi görürümde içim rahatlar..

neden kimse bana cevap vermiyor?????? bu arada doktorun ıstedıgı en son beta hcg 13.375 çıktı.. yarın tekrar doktora gıdıcem ınsallah bu sefer bebeğim görünür...

neden kimse bana cevap vermiyor?????? bu arada doktorun ıstedıgı en son beta hcg 13.375 çıktı.. yarın tekrar doktora gıdıcem ınsallah bu sefer bebeğim görünür...

cnm. dogru anladim dimi. degerin 650 den 13 e indi.
bu durumda gebe degilsin. yasadigin kimyasal gebelik olabilir. cok uzgunum.

ben de arada kaldım ya 652 den 13e mi inmiş yoksa 13binmi dedim ama sanırım 13e düşmüş

en erken ne zaman kan testi yaptırmalıyız benim adetim gecikmez normalde ve dün olması gerekiyordu olmadı ben de kan testi yaptırdım doktor gebelik yok dedi belirtileri de vardı kendimce ne kadar beklemek lazım ya da bu sonuç kesin midir?

eğer kağıttaki gibi yazdıysan değerin düşmüş malesef sonucu mutlaka yaz buraya

en erken ne zaman kan testi yaptırmalıyız benim adetim gecikmez normalde ve dün olması gerekiyordu olmadı ben de kan testi yaptırdım doktor gebelik yok dedi belirtileri de vardı kendimce ne kadar beklemek lazım ya da bu sonuç kesin midir?

kırmızılar gelene kadar hiçbir sonuc kesin değildir bazı insanlarda geç belli olabiliyor bi 10 daha bekle eğer adet olmazsan yeniden yaptır bence

eğer kağıttaki gibi yazdıysan değerin düşmüş malesef sonucu mutlaka yaz buraya

ilk beta hcg sonucum kağıttan bakarak yazıyorum 646.57 (benim anladıgım 646,5) ıkı hafta sonrakı değerim 13.735 ben yükselmiş olarak düşündüm.. ayrıca kanamam yada sancım hiç bişey olmadan nasıl düşük yapabilirim... gebelik kendiliğinden bozulur mu?

canım sanırım yükselmemiş çünkü 2 katına çıksaydı 1304.3 gibi birşey olmalıydı.Yani ilk hane 4 basamaklı olmalıydı.Eğer 13 e indiyse kimyasal geblik olabilir benim de başıma geldi birkaç gün sonra gecikmeli adet olabilirsin inşallah başka türlüdür.Kimyasal gebelikte ara kanama olmuyor adet 1 haftaya kadar gecikebiliyor kanamayla bebek tutunamadan düşüyor

bıde rahım arkaya dönük demişti... öğleden sonra tekrar gıdıcem doktora.. vajinal ultrason önerirse bi hafta daha bekleyip karın ultrasonu mu istesem.. yoksa kabul etsem mi? bebiş fikrine çok alıştım yaa...aksi bişeyi hiç düşünmek istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…