bak cnm. dr.da demis ayni seyi. insallah kanda degerin zip zip ziplar da tavan yapar
bir arkadasinda degeri 9 du. iki gun sonra 117 olmustu :))
Geldiğinde buraya yaz olur mu, merak ettim ben de
p.tesi günü kadın doğuma çıktım :)
3 haftalık hamileymişim :)
1 agustosta gidicez tekrar kalp atışlarını duyucaz inşallah :)
ben tup bebek yaptım sonuc 230 hamıleyımmm demı ,,daha doktora gıtmedım var degıl mı??yanı deger ıyı degılmı
p.tesi günü kadın doğuma çıktım :)
3 haftalık hamileymişim :)
1 agustosta gidicez tekrar kalp atışlarını duyucaz inşallah :)
kızlar lütfen sonuçlarımı yorumlayın değerlerim nasıl sizce..
il olarak ayın 17sinde akşamdı ama neredeyse değer 110,74
ayın 19da değer 195,10
ayın 21 bugün yani 406,94
buna göre normalmi bu değerler..
hem de cokkk normal canim. masallah)
henuz keseyi gormezsin ama. degerin 1000 ve uzeri olunca ancak vajinal ultrasonla gorebilir dr. aklinda olsun.
arkadasar selam aranıza yeni katıldım.. 1 temmuzda betahcg ölçtürmüştüm 652.456 çıkmıştı hamilesiniz dedi doktor ve 10 gun sonra ultrasonda baktı rahim biraz arkada dedi uzun süre aradı ve küçük siyah bişey :) buldu 5 haftalık dedi... 10 gun sonra tekrar gel dedi.. bugun gittim bu sefer de bişey göremedi...tekrar betahcg istedi.. çok tedirginim.. dış gebelik olabilir mi? yoksa küçük oldugunda mı görünmedi? ama bi hafta görünüp bi hafta nasıl görünmez ki... kanamam sancım falan da olmadı..tecrubeliler beni aydınlatır mısınız???
neden kimse bana cevap vermiyor?????? bu arada doktorun ıstedıgı en son beta hcg 13.375 çıktı.. yarın tekrar doktora gıdıcem ınsallah bu sefer bebeğim görünür...
neden kimse bana cevap vermiyor?????? bu arada doktorun ıstedıgı en son beta hcg 13.375 çıktı.. yarın tekrar doktora gıdıcem ınsallah bu sefer bebeğim görünür...
eğer kağıttaki gibi yazdıysan değerin düşmüş malesefsonucu mutlaka yaz buraya
en erken ne zaman kan testi yaptırmalıyız benim adetim gecikmez normalde ve dün olması gerekiyordu olmadı ben de kan testi yaptırdım doktor gebelik yok dedi belirtileri de vardı kendimce ne kadar beklemek lazım ya da bu sonuç kesin midir?
eğer kağıttaki gibi yazdıysan değerin düşmüş malesefsonucu mutlaka yaz buraya
canım sanırım yükselmemiş çünkü 2 katına çıksaydı 1304.3 gibi birşey olmalıydı.Yani ilk hane 4 basamaklı olmalıydı.Eğer 13 e indiyse kimyasal geblik olabilir benim de başıma geldi birkaç gün sonra gecikmeli adet olabilirsin inşallah başka türlüdür.Kimyasal gebelikte ara kanama olmuyor adet 1 haftaya kadar gecikebiliyor kanamayla bebek tutunamadan düşüyorilk beta hcg sonucum kağıttan bakarak yazıyorum 646.57 (benim anladıgım 646,5) ıkı hafta sonrakı değerim 13.735 ben yükselmiş olarak düşündüm.. ayrıca kanamam yada sancım hiç bişey olmadan nasıl düşük yapabilirim... gebelik kendiliğinden bozulur mu?
canım sanırım yükselmemiş çünkü 2 katına çıksaydı 1304.3 gibi birşey olmalıydı.Yani ilk hane 4 basamaklı olmalıydı.Eğer 13 e indiyse kimyasal geblik olabilir benim de başıma geldi birkaç gün sonra gecikmeli adet olabilirsin inşallah başka türlüdür.Kimyasal gebelikte ara kanama olmuyor adet 1 haftaya kadar gecikebiliyor kanamayla bebek tutunamadan düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?