Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar yardım edin bhcg değeri 5 gün gecikmesine rağmen 60 bana biraz düşük geldi:18:

cnm. eger ilk olcumsw bu degerin iyi. yani bence gec yumurtlamissin ve gec dollenme olmus. hedi hayirli olsun.

tatlim. kimyasal gebelik seninkim yani birkac gune adet olursun. bu dusuk sayilmiyor zaten. yumurta dolleniyor ama rahimde tutunamayip atiliyr.

evet canım ilk ölçüm sadece adet 1 gün geçikince idrar testi yapmıştım negatif bgn tam 5 gün geçti sabah kan verdim işte doktorda önemli olan çarşamba gel 2 katına çıkmış mı bakalım dedi saolasın işlh hayırlı olur bi kesinleşssin hamilelik belirtileri hakkınd başlık açcam

neden kimse bana cevap vermiyor?????? bu arada doktorun ıstedıgı en son beta hcg 13.375 çıktı.. yarın tekrar doktora gıdıcem ınsallah bu sefer bebeğim görünür...

hımmm caanım yhaaa bebiş enı bıraktı sanırım ama sen tam kağıtta ne yazıor onu yazar mısın çunku sayıyı yazarken nokta koyarsan o basamkları ayırır 13.375 13bın375 dır ama 13,375 yazarsan bu da 13 bucuga yakın bı değerdır ama bhcglerde 10nınden buyuk olunca tam rakam yazmaz buyuktur onbın yazar benım anladığım bebişin kalbı durdu ve bı sure sonra vucudun atacak onu ama atmassa kürtaj olman lazım inşallah senı korkutmadm hayırlısı olsun canım

değer 646. tıyken 13. olmuş değer düşmüş yani canım bazen hemen kanama olmuyor ama üzülme bende yaşamıştım 2kere sağlıklı olmayan gebelik Allah'ım tarafından sonlandırırmış kendini hayırlısı olsun hakkında

mAllah cnm. hayirli olsun diyelim. dedigim gibi gec dollenmis muhtemelen.

doktordan geldim şimdi içime su serpti :)) sordum o 646.57 646bin mi oluyo dedim hayır bin olması için noktadan sonra 3 basamaklı sayı olmalı dedi 646 bucukmuş... sonrakı ölçüm de 13375 yazıyo tam olrak yani noktasız bak bu 13 bin 375 dedi ölçümleri farklı hastanelerde yaptırmıştım o yüzden biri noktalı biri noktasız galiba:)) bebeğin gelişmiş güzel dedi rahim arkaya dönük oldugu için bir görünüp bir görünmemiş haftaya idrara sıkışık gidicem daha iyi görünüyomuş rahmi arkaya dönük olanlarda... inşallah sapasağlam görürüm ya... daha ilk hamileliğim ama çok heyecanlıyım çok istiyorum bebiştoyu :)

oh cok sukur. icime su serpttin vallahi. buraya da yanlis yazmissin demekki. korkuttun bizi de. hadi masallah.

walla çok sevindim.. çok anlamıyorum ama dün değerlerin arasını çok açık yazdığın için senin adına endişelenmiştim.. inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirirsin gözün aydın.. darısı hepimizin başına

çok sağolun kızlar valla bende çok sevindimm eşim de belli etmiyodu ama kaç gündür soguktu biraz duyunca oda oruç haliyle bi hareketlendi mutlu oldu :)))) bebişi görüp bi de kalp atışlarını duyaydım tamamen rahatlıcam inşallah....

ya ne tuhaf bi duyguymuş.. kuzenlerim hep telaş yapardı derdim amannn rahat olun bu ne diye... ıkı gundur ağlamaktan gözlerim şiş gezdim yani.. daha içine düştüğü anda tedirgin oluyo insan yavrusunun sağlıgına bişey olucak diye... kucağımıza almak nasip olursa inşallah napıcaz hiç bilemiyorum :))) Allah tüm hamilelere bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. olmayanlara da en kısa zamanda hayırlısıyla bu duyguyu tattırsın

valla çok sevindim değeri yanlış okumuşsun demek ki olsun sonuç güzel tebrik ederimmm hbayırlı uğurlu olsun

valla çok sevindim değeri yanlış okumuşsun demek ki olsun sonuç güzel tebrik ederimmm hbayırlı uğurlu olsun

sağolasın canım tesekkur ederım... bu arada profilindeki aamir khan mı ? ben cok beğeniyorum onu bu ara yıne hint filmlerine sarmış durumdayım.... paso ağlatıyo beni bu hintler:)))) hamileleik psikolojisi de tuzu biberi :)

Evet canım aamir khan çok kötü fena seviyorum bu adamı Ramazana girdiğimizden beri her gün bir filmini izliyorum.İzlemediğin filmi varsa tavsiye deceğim filmler olur haberin olsun zaten 3 idiots'u sanırım 5 kez izledim başkalarına da izleteyim derken

bende 3 ıdıots a bayılmıstım... ızlemedıgım fılmı kalmadı sımdı shrukh khan fılmlerıne basladım aamırın amcaoğluymus.. onun fılmelerı de guzel ama aamır khan kadar yakısıklı degıl

yok o adamı biliyorum akraba değilmiş onlar hindistanda müslüman olanlar genelde khan soyadını kullanıyorlarmış akarabalıkları yokmuş.Sen tekrar doktora gittin mi? kan değerin ölçüldü mü bidaha canım?

bı daha gıtmedım canım yaa dun gıtmıstım en son ıyı yukselmıs degerın dedı haftaya bakalım bebeğe bıraz daha buyusun dedı ama yarına tekrar randevu aldım yaa açık pembe akıntı oldu dün aksam bugun de hafıften var gıbı... çok az ama yıne korktum bebeği görmeden rahatlayamıcam..

kızlar ben 20 temmuzda kan testi yaptırdım 2.39 çıktı adetim 23 temmuzdu ama hala adet olmadım ateşimi ölçüyorum düşüş olmadı bide evde yaptığım testlerde saatler sonra ikinci silik çizgi çıkıyo sizce degerimin yükselme ihtimali var mı

yükselebilir hiç belli olmaz 3 gün daha bekle adet olmazsan tekrar kan testi yaptır

bugun doktora gıttım.. sata gore 8 haftalıkmış ama 6 haftalık görünüyo dedı kalp atısı duyamadı gelısmemıs olabılır dedı progestan ve egopırın ılaxc verdı haftaya kadar bekleyelım dedı gec dollenme olabılır dedı... yıne moral dustu offff

hemen moralini bozma canım ya kalp atışı zaten 6 haftadan sonra duyulmuyo mu? Mesela ben 36 günde bir regl oluyorum yani 5 haftada bir gibi düşün, hamile kaldığımı öğreneceğim ay( inşallaaahhh ) sata göre 6 haftalık sayılacağım ama aslında daha 2 haftalık falan olacak.Belki seninki geç döllenme olmuştur eğer düzenli adet görüyosan 28 günde bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…