kızlar yardım edin bhcg değeri 5 gün gecikmesine rağmen 60 bana biraz düşük geldi:18:
ilk beta hcg sonucum kağıttan bakarak yazıyorum 646.57 (benim anladıgım 646,5) ıkı hafta sonrakı değerim 13.735 ben yükselmiş olarak düşündüm.. ayrıca kanamam yada sancım hiç bişey olmadan nasıl düşük yapabilirim... gebelik kendiliğinden bozulur mu?
neden kimse bana cevap vermiyor?????? bu arada doktorun ıstedıgı en son beta hcg 13.375 çıktı.. yarın tekrar doktora gıdıcem ınsallah bu sefer bebeğim görünür...
ilk beta hcg sonucum kağıttan bakarak yazıyorum 646.57 (benim anladıgım 646,5) ıkı hafta sonrakı değerim 13.735 ben yükselmiş olarak düşündüm.. ayrıca kanamam yada sancım hiç bişey olmadan nasıl düşük yapabilirim... gebelik kendiliğinden bozulur mu?
evet canım ilk ölçüm sadece adet 1 gün geçikince idrar testi yapmıştım negatif bgn tam 5 gün geçti sabah kan verdim işte doktorda önemli olan çarşamba gel 2 katına çıkmış mı bakalım dedi saolasın işlh hayırlı olur bi kesinleşssin hamilelik belirtileri hakkınd başlık açcam
doktordan geldim şimdi içime su serpti :)) sordum o 646.57 646bin mi oluyo dedim hayır bin olması için noktadan sonra 3 basamaklı sayı olmalı dedi 646 bucukmuş... sonrakı ölçüm de 13375 yazıyo tam olrak yani noktasız bak bu 13 bin 375 dedi ölçümleri farklı hastanelerde yaptırmıştım o yüzden biri noktalı biri noktasız galiba:)) bebeğin gelişmiş güzel dedi rahim arkaya dönük oldugu için bir görünüp bir görünmemiş haftaya idrara sıkışık gidicem daha iyi görünüyomuş rahmi arkaya dönük olanlarda... inşallah sapasağlam görürüm ya... daha ilk hamileliğim ama çok heyecanlıyım çok istiyorum bebiştoyu :)
doktordan geldim şimdi içime su serpti :)) sordum o 646.57 646bin mi oluyo dedim hayır bin olması için noktadan sonra 3 basamaklı sayı olmalı dedi 646 bucukmuş... sonrakı ölçüm de 13375 yazıyo tam olrak yani noktasız bak bu 13 bin 375 dedi ölçümleri farklı hastanelerde yaptırmıştım o yüzden biri noktalı biri noktasız galiba:)) bebeğin gelişmiş güzel dedi rahim arkaya dönük oldugu için bir görünüp bir görünmemiş haftaya idrara sıkışık gidicem daha iyi görünüyomuş rahmi arkaya dönük olanlarda... inşallah sapasağlam görürüm ya... daha ilk hamileliğim ama çok heyecanlıyım çok istiyorum bebiştoyu :)
valla çok sevindim değeri yanlış okumuşsun demek ki olsun sonuç güzeldoktordan geldim şimdi içime su serpti :)) sordum o 646.57 646bin mi oluyo dedim hayır bin olması için noktadan sonra 3 basamaklı sayı olmalı dedi 646 bucukmuş... sonrakı ölçüm de 13375 yazıyo tam olrak yani noktasız bak bu 13 bin 375 dedi ölçümleri farklı hastanelerde yaptırmıştım o yüzden biri noktalı biri noktasız galiba:)) bebeğin gelişmiş güzel dedi rahim arkaya dönük oldugu için bir görünüp bir görünmemiş haftaya idrara sıkışık gidicem daha iyi görünüyomuş rahmi arkaya dönük olanlarda... inşallah sapasağlam görürüm ya... daha ilk hamileliğim ama çok heyecanlıyım çok istiyorum bebiştoyu :)
valla çok sevindim değeri yanlış okumuşsun demek ki olsun sonuç güzeltebrik ederimmm hbayırlı uğurlu olsun
sağolasın canım tesekkur ederım... bu arada profilindeki aamir khan mı ? ben cok beğeniyorum onu bu ara yıne hint filmlerine sarmış durumdayım.... paso ağlatıyo beni bu hintler:)))) hamileleik psikolojisi de tuzu biberi :)
Evet canım aamir khan çok kötü fena seviyorum bu adamıRamazana girdiğimizden beri her gün bir filmini izliyorum.İzlemediğin filmi varsa tavsiye deceğim filmler olur haberin olsun zaten 3 idiots'u sanırım 5 kez izledim başkalarına da izleteyim derken
bende 3 ıdıots a bayılmıstım... ızlemedıgım fılmı kalmadı sımdı shrukh khan fılmlerıne basladım aamırın amcaoğluymus.. onun fılmelerı de guzel ama aamır khan kadar yakısıklı degıl
kızlar ben 20 temmuzda kan testi yaptırdım 2.39 çıktı adetim 23 temmuzdu ama hala adet olmadım ateşimi ölçüyorum düşüş olmadı bide evde yaptığım testlerde saatler sonra ikinci silik çizgi çıkıyo sizce degerimin yükselme ihtimali var mı
yükselebilir hiç belli olmaz 3 gün daha bekle adet olmazsan tekrar kan testi yaptır
hemen moralini bozma canım ya kalp atışı zaten 6 haftadan sonra duyulmuyo mu? Mesela ben 36 günde bir regl oluyorum yani 5 haftada bir gibi düşün, hamile kaldığımı öğreneceğim ay( inşallaaahhh ) sata göre 6 haftalık sayılacağım ama aslında daha 2 haftalık falan olacak.Belki seninki geç döllenme olmuştur eğer düzenli adet görüyosan 28 günde bir.bugun doktora gıttım.. sata gore 8 haftalıkmış ama 6 haftalık görünüyo dedı kalp atısı duyamadı gelısmemıs olabılır dedı progestan ve egopırın ılaxc verdı haftaya kadar bekleyelım dedı gec dollenme olabılır dedı... yıne moral dustu offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?