Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

benımde coj duzenlı sayılmaz bır ıkı gun degısebılıyo bazen adetım.. kese normal dedı ama bebegım cok kucukmus ınsallah haftaya saglıklı gorurum onu... bu karasız haller benı cok gerıyo yaaa... sureklı aglayasım gelıyo

Anladım canım sen ilaçlarını kullan ve sabırlı olmaya çalış.Hayırlısını dile ne kadar üzülecek olsan da.Sağlıklı sıhhatli olması herşeyden önemli o yüzden ille de bebek istemek değil ,sağlıklısını istemek gerek.İnşallah herşey yolunda gider.Gitmezse de sorun etme bak ne güzel hamile kalabiliyormuşsun ne sende ne eşinde sorun yokmuş öğrenmiş oldun, bu bebeğinde sıkıntı çıkarsa Allah yenisini de nasip eder sana inşallah.Ama kötüsünü düşünme sona sakla iyisine odaklan ,aksi olursa da hayırlı olmayacağını düşün.

hiç sıkıntı yapma kendine bebeğin daha yeni büyüyo annesi doktorunda biraz patavatsızmış kusura bakmada zaten 4 haftalık bi gebelikte aslında 2 haftalık oluyosun öteki 2 hafta adet bitiminden yumurtlama zamanına kadar ki dönem 2 hafta geride çıkması çoook normal yanii hiç üzme kendini

oh cok sukur. icime su serpttin vallahi. buraya da yanlis yazmissin demekki. korkuttun bizi de. hadi masallah.

slm benim de bi sorum olucak 18 temmuz adet günümdü olmadım 19 unda kan testi yaptım 325 çıktı.. 21 inde de evde test yaptım çift çizgi hemen çıktı ama içimde bi korku var dış yada boş gebelik olurmu diye dr um dün çagırdı gidemedim yarın gidicem bi sorun olsa kanda degerim daha mı düşük çıkardı yada idrarda çıkması umutmudur hatta bana kan sonucu yüksek gibi bile gelmişti 1 gün için ama şimdi içime korku düştü nedense

sağolun kızlar içimi rahatlattınız.. haklısınız valla bebek istemek değil sağlıklısını istemek önemli... veren de Allah alan da... ama insanın çok zoruna gıdıyo yaa ılk gebeliğim çok alışmıştım bu fıkre besikler tulumlar falan bakıyodum ınsallah gelısır bebeğim de bı sorun olmaz.. önceki doktorum çok ilgişsizdi birazda yaslı.. bu doktoru da cok kısı tavsıye ettı makınesı 3 boyutlu falan dıye ama bu da cok net konustu daha aletın basından kalkmadan ıcınde ölmüş olabilir çok küçük dedi.. elim ayagım bosaldı resmen.. sonrada 100 de 1 ihitmal gec döllenmiş olabilir kesın bısey ıcın 1 hafta daha bekleyım dedı... hayır konusmak ıcın de 1 hafta bekleseydın ya o zaman...te Allahım ya...neyse ıyı düşüneyim iyi olsun... bu arada da ya Hay ya Allah ya Muhyı ya Allah cekıyorum hayat veren can veren demekmiş.. aynı durumda olanlar varsa öneririm..

guzel hamisler. boyle kuruntulari bir kenara birakip tadini cikarmaya baslayin.
canim senin degerin mukemmel masallah. hic korkma. gebeliginin ic, dis yada bos gebelik olup olmadigi sadece ultrason ile belli olur su an.

dis gebelik olsa agridan duramazsinm kivranirsin.
kimyasal gebelik olsaydi degerin 10-30 gulibi birsey cikar ve iki gun sonra da kanda artmazdi. tabi genel bu bilgiler.

bos gebelikse farkinda bile olmazsinm cunku betahcg normal artisina devam eder. sadece ultrasonla belli olir ki benim basima geldi.

ben senin gebeliginin sorunsuz oldugunu dusunuyrm cnm. yarin dr.una git bakalim. o anlatir zaten.

canim gecmis olsun. uzme kendini. bence de gec dollenme olmus olma ihtimali yuksek. eger kotu birsey olsaydi kesenin bozulmasi lazimdi. duzgun olmazdi. zaten iki hafta geriyse suan kalpnatisi duyulmaz. ya bu dr.lar onlara gore cok kolay konismak soylemek. bak ben iki dusuk yaptim tecrubem buyuk bu koni da. Allah korktuguna ugratmasin cnm.

çok sevındım bende farketmıstım aslında rakamları yanlış mı okudu dıye çok iyi yhaaa hayırlısıyla kucagına alırsınnn :)))

aminn canım inşallah bişey yoktur.. bebeişimin başı büyük aşagı dogru ince görünüyo aynı virgül gibi bana da normal geldı ama ah su doktorlar....

mrb hanımlar benim de bir sorum olacak...

adetim 5 gün geçikti.. adetten 2 gün önce ve adet gününde idrar testi yaptım negatif..

hafta başında doktora gittim kan tahlili de negatif (0.100) çıktı ama hala olmadım hiç de olacakmışım gibi bi belirti yok..

acaba geç döllenme olmuş mudur ki? doktor ultrasonla baktı sorun yok dedi adet söktürücü verdi ama kullanmak istemiyorum çünkü bende hala hamile olabilirmişim gibi bi his var..

Benim durumumda olan varsa nolur bana bi akıl versin

arkadaşlar benim adetim 1 hafta gecikti. dün test yaptırdım 12,3 çıktı.yarın tekrar yaptırıcam. sizce bebeiş var mıdır?
:44:

arkadaşlar benim adetim 1 hafta gecikti. dün test yaptırdım 12,3 çıktı.yarın tekrar yaptırıcam. sizce bebeiş var mıdır?
:44:

cnm bildiğim kadarıyla kan testi 2 günde bir tekrarlanıyor bu gibi durumlarda ve eğer her testte sonuç 2 ye katlıyorsa gebelik tam olarak var denebiliyor..

çooook tşk harikasın ya inanki içime su serptin ben de agrı falan bişey yok hafif kasıklarda oluyordu o da iyice azaldı..ama malesef eşim bugün de çalışıyor yarına kaldı dr işi. haberdar edicem senide

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bir konu hakkında bilgilerinize ihtiyacım var,

Dün regl olmam gerekiyordu olmadım ve dayanamayıp idrar testi yaptım 2. çizgi silikti, bugün kan tahlili yaptırdım ve hcg 23.1 çıktı doktor cumartesi günü tekrar ölçüm istedi sizce hamilemiyim değer normalmi yardımlarınızı rica ediyorum

tamama canim. bekliyrm haberini yaz mutlaka.

cnm. bu gibi durumlarda net konusamiyrz. eger iki gun sonra degerin ikiye katlarsa gebesin kesin. suan ki degerine gore pozitif zaten. cunku 0-10 arasi negatiftir.

Arkadaşlar 17 temmuzda asılama oldum. 31 temmuzda dr gebelik testine çağırdı. Ortalama nasil bir değer cikmaliki hamileyim diyebileyim. Yardim ederseniz cok mutlu olucam..

canım benim çok teşekkür ederim, Allahım inşallah hamileyimdir dua edin lütfen çok istiyorum anne olmayı..

dua ederiz tabiiii ama bence de hamilesin canımm.. hayırlı olsunnn.. sen takma kafana da değerin de yükselsin güzelceee.. kendine de dikkatettt..
benim de yarın hasta olmam gerekk.. olmazsam inşallah hamileyimm.. bende dua bekliyorummm. sevgileerrr..:))

Merhaba benmde aynı senin gibi oldu birçok kere test yaptım ve kana baktırdım çıkmadı bebek düşünüyoruz idrarda ikinci çizgi silik çıktı ama hala adet olmadım kan sokurucu ıctım yıne yok çok garibime geliyor.doktor bana sitresten adet olmadıgımı soyledı ama ben yınede gebelık ıhtımalını dusunuyorum yok belliki ama isteyen biri olarak hayalım bu yonde yanılsam bile

merhaba...

seni çok iyi anlıyorum emin ol ben aybaşına kadar beklicem bakalım gelmezse bi kan testi daha yaptırıp yoksa adet söktürücü kullanıcam..

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…