hemen moralini bozma canım ya kalp atışı zaten 6 haftadan sonra duyulmuyo mu? Mesela ben 36 günde bir regl oluyorum yani 5 haftada bir gibi düşün, hamile kaldığımı öğreneceğim ay( inşallaaahhh ) sata göre 6 haftalık sayılacağım ama aslında daha 2 haftalık falan olacak.Belki seninki geç döllenme olmuştur eğer düzenli adet görüyosan 28 günde bir.
benımde coj duzenlı sayılmaz bır ıkı gun degısebılıyo bazen adetım.. kese normal dedı ama bebegım cok kucukmus ınsallah haftaya saglıklı gorurum onu... bu karasız haller benı cok gerıyo yaaa... sureklı aglayasım gelıyo
benımde coj duzenlı sayılmaz bır ıkı gun degısebılıyo bazen adetım.. kese normal dedı ama bebegım cok kucukmus ınsallah haftaya saglıklı gorurum onu... bu karasız haller benı cok gerıyo yaaa... sureklı aglayasım gelıyo
oh cok sukur. icime su serpttin vallahi. buraya da yanlis yazmissin demekki. korkuttun bizi de. hadi masallah.
slm benim de bi sorum olucak 18 temmuz adet günümdü olmadım 19 unda kan testi yaptım 325 çıktı.. 21 inde de evde test yaptım çift çizgi hemen çıktı ama içimde bi korku var dış yada boş gebelik olurmu diye dr um dün çagırdı gidemedim yarın gidicem bi sorun olsa kanda degerim daha mı düşük çıkardı yada idrarda çıkması umutmudur hatta bana kan sonucu yüksek gibi bile gelmişti 1 gün için ama şimdi içime korku düştü nedense
bugun doktora gıttım.. sata gore 8 haftalıkmış ama 6 haftalık görünüyo dedı kalp atısı duyamadı gelısmemıs olabılır dedı progestan ve egopırın ılaxc verdı haftaya kadar bekleyelım dedı gec dollenme olabılır dedı... yıne moral dustu offff
doktordan geldim şimdi içime su serpti :)) sordum o 646.57 646bin mi oluyo dedim hayır bin olması için noktadan sonra 3 basamaklı sayı olmalı dedi 646 bucukmuş... sonrakı ölçüm de 13375 yazıyo tam olrak yani noktasız bak bu 13 bin 375 dedi ölçümleri farklı hastanelerde yaptırmıştım o yüzden biri noktalı biri noktasız galiba:)) bebeğin gelişmiş güzel dedi rahim arkaya dönük oldugu için bir görünüp bir görünmemiş haftaya idrara sıkışık gidicem daha iyi görünüyomuş rahmi arkaya dönük olanlarda... inşallah sapasağlam görürüm ya... daha ilk hamileliğim ama çok heyecanlıyım çok istiyorum bebiştoyu :)
canim gecmis olsun. uzme kendini. bence de gec dollenme olmus olma ihtimali yuksek. eger kotu birsey olsaydi kesenin bozulmasi lazimdi. duzgun olmazdi. zaten iki hafta geriyse suan kalpnatisi duyulmaz. ya bu dr.lar onlara gore cok kolay konismak soylemek. bak ben iki dusuk yaptim tecrubem buyuk bu koni da. Allah korktuguna ugratmasin cnm.
arkadaşlar benim adetim 1 hafta gecikti. dün test yaptırdım 12,3 çıktı.yarın tekrar yaptırıcam. sizce bebeiş var mıdır?
:44:
guzel hamisler. boyle kuruntulari bir kenara birakip tadini cikarmaya baslayin.
canim senin degerin mukemmel masallah. hic korkma. gebeliginin ic, dis yada bos gebelik olup olmadigi sadece ultrason ile belli olur su an.
dis gebelik olsa agridan duramazsinm kivranirsin.
kimyasal gebelik olsaydi degerin 10-30 gulibi birsey cikar ve iki gun sonra da kanda artmazdi. tabi genel bu bilgiler.
bos gebelikse farkinda bile olmazsinm cunku betahcg normal artisina devam eder. sadece ultrasonla belli olir ki benim basima geldi.
ben senin gebeliginin sorunsuz oldugunu dusunuyrm cnm. yarin dr.una git bakalim. o anlatir zaten.
çooook tşk harikasın ya inanki içime su serptin ben de agrı falan bişey yok hafif kasıklarda oluyordu o da iyice azaldı..ama malesef eşim bugün de çalışıyor yarına kaldı dr işi. haberdar edicem senide
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bir konu hakkında bilgilerinize ihtiyacım var,
Dün regl olmam gerekiyordu olmadım ve dayanamayıp idrar testi yaptım 2. çizgi silikti, bugün kan tahlili yaptırdım ve hcg 23.1 çıktı doktor cumartesi günü tekrar ölçüm istedi sizce hamilemiyim değer normalmi yardımlarınızı rica ediyorum
canım benim çok teşekkür ederim, Allahım inşallah hamileyimdir dua edin lütfen çok istiyorum anne olmayı..
mrb hanımlar benim de bir sorum olacak...
adetim 5 gün geçikti.. adetten 2 gün önce ve adet gününde idrar testi yaptım negatif..
hafta başında doktora gittim kan tahlili de negatif (0.100) çıktı ama hala olmadım hiç de olacakmışım gibi bi belirti yok..
acaba geç döllenme olmuş mudur ki? doktor ultrasonla baktı sorun yok dedi adet söktürücü verdi ama kullanmak istemiyorum çünkü bende hala hamile olabilirmişim gibi bi his var..
Benim durumumda olan varsa nolur bana bi akıl versin
Merhaba benmde aynı senin gibi oldu birçok kere test yaptım ve kana baktırdım çıkmadı bebek düşünüyoruz idrarda ikinci çizgi silik çıktı ama hala adet olmadım kan sokurucu ıctım yıne yok çok garibime geliyor.doktor bana sitresten adet olmadıgımı soyledı ama ben yınede gebelık ıhtımalını dusunuyorum yok belliki ama isteyen biri olarak hayalım bu yonde yanılsam bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?