Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canım geçen ay bende de beş gün gecikme olmuştu test yapmıştım negatifti. ertesi gün adet oldum. Biraz da psikolojik olarak kendimizi şartlıyoruz ondan beyin adeti geciktiriyor. Rahat ol çok kafana takma. Rabbim evlat isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin.

merhaba...

seni çok iyi anlıyorum emin ol ben aybaşına kadar beklicem bakalım gelmezse bi kan testi daha yaptırıp yoksa adet söktürücü kullanıcam..

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Derya ben adet oldum 20 gün sonunda olmam diye umutluyduım tekrar beta degerıme baktırmıstım yoktu hayırlısı artık diyrm. inş sende olur..

canım sonra ne oldu? yanı bebegı kucagına alabıldın mı ben de su an beta hcg sı yavas artanlar grubundayım ve cok telaşlıyım bana umut vermenı dılıyorum ..

Merhabalar.....benim de BAT 3 ağustos.....1 yıldır doğum kontrol hapı ile korunuyordum.....bu ay bıraktım hapı dün kan tahlili yaptırdım... sonuç 11,39 çıktı......sonucu söyleyen bayan büyük ihtimalle gebelik var doktorunuzla görüşün dedi....doktorum da izinli bu hafta..... sevineyim mi şimdiden bilemedim.......sizce????

Caniminsallahgebesindir.Fakat boylehormon haplarinibirakincadegerlerdegisebiliyomus.Sen doktoragit bir an once.

cnm inş hamilesindir dr bile 2 gün sonra testi tekrar ettirip kesinligine bakıyo sen dün yapmışsın testi birde yarın yaptır istersen deger 2 katına çıkarsa gebelik kesin deniliyo... hayırlısı şimdiden...

cnm. degerin dusuk. onun icin yarin kan testini tekrarlar. yaklasik iki kat arttiysa gebesin

Mrhba ben sat a gore cuma gunu olmam gerekiyodu ama olmdim. Cumartesi test yaptrdm hcg 1148 pazar 1872. Birde bu gece yaptrdim 5500 cikti.adet gnum geceli 5.gunde 5500 olmasi normalmi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…