tamama canim. bekliyrm haberini yaz mutlaka.
dün gittim keseyi gördük minnacıktı daha:) 10 gün sonra kalp atışlarıı duyucaz inş
tamama canim. bekliyrm haberini yaz mutlaka.
dün gittim keseyi gördük minnacıktı daha:) 10 gün sonra kalp atışlarıı duyucaz inş
masallah cnm. demistim sana sorun yoktur diye. hadi bakalim darisi kalp atislarina.
adetten 2 gün önce 149 çok mu düşük
Canım geçen ay bende de beş gün gecikme olmuştu test yapmıştım negatifti. ertesi gün adet oldum. Biraz da psikolojik olarak kendimizi şartlıyoruz ondan beyin adeti geciktiriyor. Rahat ol çok kafana takma. Rabbim evlat isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin.mrb hanımlar benim de bir sorum olacak...
adetim 5 gün geçikti.. adetten 2 gün önce ve adet gününde idrar testi yaptım negatif..
hafta başında doktora gittim kan tahlili de negatif (0.100) çıktı ama hala olmadım hiç de olacakmışım gibi bi belirti yok..
acaba geç döllenme olmuş mudur ki? doktor ultrasonla baktı sorun yok dedi adet söktürücü verdi ama kullanmak istemiyorum çünkü bende hala hamile olabilirmişim gibi bi his var..
Benim durumumda olan varsa nolur bana bi akıl versin
hayır düşük değil önemli olan ikiye katlayarak gitmesi sağlıklı olsun inşallah tebrikler
masallah cnm. demistim sana sorun yoktur diye. hadi bakalim darisi kalp atislarina.
inş cnm ya çok değişik bi duygu kalp atışından sonra tam inanıcam galiba varlığına.. hala şaşkınım çünkü
inş cnm ya çok değişik bi duygu kalp atışından sonra tam inanıcam galiba varlığına.. hala şaşkınım çünkü
senın sat ne zaman hazan kese kaç mm ne zman gıtcen kalp atısları ıcınnn
senın sat ne zaman hazan kese kaç mm ne zman gıtcen kalp atısları ıcınnn
cnm benim sat 20 hazirandı.. 26 temmuzda gittim kese göründü ama kaç mm söylemedi 10 gün sonra kalp atışları için gel dedi sen gittinmi ne dedi dr un sağlıklıdır inş bebeğin
merhaba...
seni çok iyi anlıyorum emin ol ben aybaşına kadar beklicem bakalım gelmezse bi kan testi daha yaptırıp yoksa adet söktürücü kullanıcam..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
cnm benim sat 20 hazirandı.. 26 temmuzda gittim kese göründü ama kaç mm söylemedi 10 gün sonra kalp atışları için gel dedi sen gittinmi ne dedi dr un sağlıklıdır inş bebeğin
çok şükür cnm benımde ıyı 1 hafta sonra kalp atısları ıcın gıtcez benım sat 16 hazırann dun akşamdan berı mıde bulantılarım var cok yoğun onun dısında yolunda hersey
canım sen de benim gibi olmuşsun herhalde.gecikmeden 5 gün sonra beta değerim 1.9 çıktı. doktor gebelik yok.adet olursun dedi.ama olmadım. hafif mide bulantılarım ve halsizlik vardı. gecikmeden 15 gün geçti olmadım kan verdim bu sefer de 1200 çıktı betam.geç döllenme de yok. yarın 7 haftalık oluyor bebişim. tekrar yapılan test de görürsün inşallah sonucunu :))) Allah herşeyin hayırlısını versin.
Merhabalar.....benim de BAT 3 ağustos.....1 yıldır doğum kontrol hapı ile korunuyordum.....bu ay bıraktım hapı dün kan tahlili yaptırdım... sonuç 11,39 çıktı......sonucu söyleyen bayan büyük ihtimalle gebelik var doktorunuzla görüşün dedi....doktorum da izinli bu hafta..... sevineyim mi şimdiden bilemedim.......sizce????
Caniminsallahgebesindir.Fakat boylehormon haplarinibirakincadegerlerdegisebiliyomus.Sen doktoragit bir an once.
Merhabalar.....benim de BAT 3 ağustos.....1 yıldır doğum kontrol hapı ile korunuyordum.....bu ay bıraktım hapı dün kan tahlili yaptırdım... sonuç 11,39 çıktı......sonucu söyleyen bayan büyük ihtimalle gebelik var doktorunuzla görüşün dedi....doktorum da izinli bu hafta..... sevineyim mi şimdiden bilemedim.......sizce????
çok şükür cnm benımde ıyı 1 hafta sonra kalp atısları ıcın gıtcez benım sat 16 hazırann dun akşamdan berı mıde bulantılarım var cok yoğun onun dısında yolunda hersey
çok sevindim cnm aramız 4 gün sadece benim bulantı falan hiçbirşey yok sadece açlık hissi var bu ara ben de agustos 6 da gidicem kalp atışı için onu duyunca hamile olduguma inanıcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?