Mrhba ben sat a gore cuma gunu olmam gerekiyodu ama olmdim. Cumartesi test yaptrdm hcg 1148 pazar 1872. Birde bu gece yaptrdim 5500 cikti.adet gnum geceli 5.gunde 5500 olmasi normalmi acaba.
Derya ben adet oldum 20 gün sonunda olmam diye umutluyduım tekrar beta degerıme baktırmıstım yoktu hayırlısı artık diyrm. inş sende olur..
transferimin
7. günü 68
9.gün 114
11 gün 137
12.gün 506
çıktı doktor önce kimyasal gebelik ihtimali üzerinde durdu değerler az arttığı için..
sonra dün güzel artınca kimyasal değil dedi..
labratuvar hatası olabilir dedi..birde dış gebelik ihtimalinden bahsetti ama hiç ağrım sancım kanamam vs yok..
bugün gene kan vericem...tüpüş bebek benimkisi inşallah bebeğim benimldri
siz ne düşünüyorsunuz ben böyle değerler hiç görmedim kkda:26:
ama fırlaması iyi bişey değil mi..düzeliyor demek ki..
Benimde,
26.07 de 73.8
30.07 de 131.00
31.07 de 147.34 benimde böyle birden yükselir mi ki bu beğimide kaybetmek istemiyorum
canım bak benim değerlerde iyi değildi sonradan düzeldi..
testini aynı yerde aynı saattlerde tekrarla..
bak benimkilere.
7.gün 68
9.gün 114
11.gün 137
12.gün 506
13 gün 857
değerlerim birden arttı...
seninde öyle olacak inşallah üzülmeee...
progestan alıyormusun...
bence iğneye başlamalısın.
Benimde,
26.07 de 73.8
30.07 de 131.00
31.07 de 147.34 benimde böyle birden yükselir mi ki bu beğimide kaybetmek istemiyorum
canım ilgisi varmıdır bilmiyorum ama ben iğne kullanıyordum pozitifi alınca doktorum jele geçmemi söyedi
sonraki testte değerim çokkkk az arttı seninki gibi ve çok korktuk..
sonra ben tekrar iğneye geçtim değer düzeldi..
bence takviye alacaksan şu an lazım..
tüp bebek mi seninki de..
inşallah artar canım yaaa..mutlaka yaz bana yada buraya merak ederim seni duacınım canım..
cnm bende 10 gün gecikmeli oldum... bügün bitti reglim..
ama ben ilaç kullanmadım 3 gün boyunca sabah akşam maydanoz suyu kaynatıp içtim 4. gün sabah geldi.
Rabbim hayırlı zamanda nasip eder inşallah.. kafaya takınca inat edio bu bebişler çünkü :)
Bgn gitim doktora korka korka ama rabbime sukurler olsun. Hamileyim ultrasonda gordum cok sukur keseyi ve ici dolu. 5hafta 5mm doktor hersey yolunda dedi. Bu arda 1yillik evliyim yumurta rezerv azligi teshisi konuldu bu ay ogrenmistim. Dualarla gecrdim gunlerimi rabbim verdi karsiligini. Ayrica hasimato hastasiymda. Bunlar solemek istedim umudu olmayanlara umut olsun die cunku bende oyleydim. Ama onemli olan inanmak herseyin guzelolacagina. Bu ay asilamaya baslicktim doktor normal zor olur demisti. Sukurler oldun ki gerek kalmadi. Bundan sonra iyi bakim beslenme ve doktor takibi. Not: incir kuru de kullandim bu ay.bence masallkah guzel artmis cnm. sorun yok yanim artik karin ultrasonuyla rahatlikla gorulebilir. bence dr.a gorunmelisin.
Bgn gitim doktora korka korka ama rabbime sukurler olsun. Hamileyim ultrasonda gordum cok sukur keseyi ve ici dolu. 5hafta 5mm doktor hersey yolunda dedi. Bu arda 1yillik evliyim yumurta rezerv azligi teshisi konuldu bu ay ogrenmistim. Dualarla gecrdim gunlerimi rabbim verdi karsiligini. Ayrica hasimato hastasiymda. Bunlar solemek istedim umudu olmayanlara umut olsun die cunku bende oyleydim. Ama onemli olan inanmak herseyin guzelolacagina. Bu ay asilamaya baslicktim doktor normal zor olur demisti. Sukurler oldun ki gerek kalmadi. Bundan sonra iyi bakim beslenme ve doktor takibi. Not: incir kuru de kullandim bu ay.
bende 2 kimyasal gebelik geçirdim.adetim gelmeden 5 gün önce test yaptım pozitif çıktı. ama bende pıhtılaşma bozukluğu olduğu için sevinemedim bugün hastaneye gittim kan verdim. sonuç binyüz çıkmış. sat ım 3 temmuzdu ve 30 günde adet oluyorum. doktor 2 gün sonra tekrar kana bakalım normal mi kürtaj mı gerekli ? dedi. şimdi ben bundan ne anlam çıkarayım. kan değerim çok mu düşük.
1100 super bir deger cnm. bu dr lar da deli eder adami. sadece artisa bakacaktir. ikiye katlayio katlamadigina. hemen ne kurtaji ya. bence sen degistir cnm o dr.u. oyle laf mi edilir. neyine guvenip de iki gun sonra kurtaja karar verebilecekmis ilginc yani.
bence masallkah guzel artmis cnm. sorun yok yanim artik karin ultrasonuyla rahatlikla gorulebilir. bence dr.a gorunmelisin.
Canim dusuklerin nedeni hasimatomuydu yoksa bska sebepmi. Hamile kaldiginda ilacin dozunu hmen artirtilarmi. Doktoruma soyledim bgn hasimatoluyum 50mg euthryx kullaniyorum aynisekilde devam et dedi.tahlil flan istemedi.bende bayramdan snra kalp atislari icin gel dedi kalp atisindan snra bakick degerlendirecek diye dusundum. Ama tedirginim bu konuda cunkucok onemli.mazallah cnm. allah bagislasin
ben de iki dusuk yaptim ve hasimatoyum. ama yilmadim. vazgecmedim. calisiyrum
hic korkma cnm. icini ferah tut. simdilik son adet trihine gore hesaplanacak cnm. kesin zamani ultrasonla belli olu hadi artik annesi uzme kuzunu.çok sağolun bende korkktum yine kürtaj diye. peki anlarsanız ne kadarlık olmuş. ben int baktım ama anlayamadım.
korkma cnm korkma. bnim dusuklerimin sebebi yok. allahtandedi dr.lar. neyse cnm.benim hasimato ikinciebelikte farkedildi ilac kullabiyrm hala. olacin 25 mg mi. sen iyi bir endoki uzmanina gitmelisin devamli. sakin dahiliyeuzmanina gitme cunku onlar anlamiyr. aklinda olsun cnm. kan testinde 2 yi gecmemeli. oyle olursa bastir dr.a ilac dozunu ayarlasin.Canim dusuklerin nedeni hasimatomuydu yoksa bska sebepmi. Hamile kaldiginda ilacin dozunu hmen artirtilarmi. Doktoruma soyledim bgn hasimatoluyum 50mg euthryx kullaniyorum aynisekilde devam et dedi.tahlil flan istemedi.bende bayramdan snra kalp atislari icin gel dedi kalp atisindan snra bakick degerlendirecek diye dusundum. Ama tedirginim bu konuda cunkucok onemli.
Peki smdi hmen baktirilmalimi yoksa kalp atislarindan snrami endokrine gtmeliyim.gec kalmis olurmuyum korkuyrum.doktor bise demedi cunku.hic korkma cnm. icini ferah tut. simdilik son adet trihine gore hesaplanacak cnm. kesin zamani ultrasonla belli olu hadi artik annesi uzme kuzunu.
korkma cnm korkma. bnim dusuklerimin sebebi yok. allahtandedi dr.lar. neyse cnm.benim hasimato ikinciebelikte farkedildi ilac kullabiyrm hala. olacin 25 mg mi. sen iyi bir endoki uzmanina gitmelisin devamli. sakin dahiliyeuzmanina gitme cunku onlar anlamiyr. aklinda olsun cnm. kan testinde 2 yi gecmemeli. oyle olursa bastir dr.a ilac dozunu ayarlasin.
Peki smdi hmen baktirilmalimi yoksa kalp atislarindan snrami endokrine gtmeliyim.gec kalmis olurmuyum korkuyrum.doktor bise demedi cunku.
canim. yarin git hemen. tsh; t4 bakilsin mutlaka. bir de korkma. zaten ilac aliyrsun.
ben daha 15 gun once gittim. bakildi degerlere. neyse dedim dr.a ben gebelik planlirm diye. tamam dedi. sonuclar cikti. 2.3 tsh. tamam sorun yok ama gebe kaldigin ilk ay direk gelmen lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?