Cuteheart canim bgn gittim endokrin bolumune yaptrdim tahlilleri. Tsh 2.75 st4: 1.43 ama antitpo 1300 den fazla cikti. Doktor bu degerin onemli olmadigini digerlerinin iyi oldugunu ve ilacima aynen devam edip 1ay sonra kontrole gelmemi soyledi. Sayende rahatladi icim cunku endokrine gtmeyi dusunmuyodum .
en son 28 haziranda adet gördüm bu ayda ayın 28 yada 26da adet görmem gerekiyodu ama göremedim kan testi yaptrdım hcg hormonum 387 cıktı szce nasıl yardımcı olurmusunuz ???
Masallahn gebesin cnm. Hayirli olsun....
ohh allahıma şükürler olsun :)allah ıns herkese nasıp edr:) pkı ıkız olma sansı varmı ?
kan testini hemen veriyorlar mı ya(
sanmam cnm ama kismet tabi bu isler.
gebeliginde de 4. haftan bitmis. 5 e girmissin.
bu arada henuz vajinal ultrason bile yapilsa kesen gorunmez. korkma.
degerin 1000 i gecince vajinal; 3000 ini gecince karindan ultrasonla gorunur cnm.
canım öncelikle merhaba bence hiç korkma yazını okuyunca cevaplamak istedim bazen dr insan korkutmayı çok severler banada aynısını söylemişti 3. tüp denememdi dr gebelikten umutlu değilim çok sevinmeyin dedi çok ağladım ama şimdi oğlum 4 aylık rabbim kucağına almayıda nasip etsindoktorum daha yenı gebelık dedı.ztn dun vajınal ultrason yptı dıs gebelık grunmuyo dedı.neyın ne oldugu bellı olmaz dedı brz korkuyorum ztn kasıklarımdada agrı varne ypıcm blmıyrum
canım öncelikle merhaba bence acele etme sakin ol aşılama biraz daha geç sonuç verebilir umarım herşey gönlünce olurarkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum inşallah yanlış yere yazmıyorumdur.bişey danışmak istiyorum 9 gün önce aşılama yaptırdım meraktan öleceğim lütfen yardım edin acaba kan testi yaptırsam çıkarmı bilen var mııııı:18:
canım öncelikle merhaba bence acele etme sakin ol aşılama biraz daha geç sonuç verebilir umarım herşey gönlünce olur
lütfen cevap verin test yaptırmalımıyım
meraba kızlar size kan testi sonuçlarımı sormak istiyorum anlayan biri bana cvp verebilirse çok sevinirim lütfenn..
TESTLER SONUÇ BİRİM REFERANS AĞIRLIĞI
BETA HCG H 37.83 mlU/mL <5.0
hayırlı olsun kuzum hamile olarak görünüyosun adetin kaç gün gecmişti bide test kagıdında haftalar yazıyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?