Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Cuteheart canim bgn gittim endokrin bolumune yaptrdim tahlilleri. Tsh 2.75 st4: 1.43 ama antitpo 1300 den fazla cikti. Doktor bu degerin onemli olmadigini digerlerinin iyi oldugunu ve ilacima aynen devam edip 1ay sonra kontrole gelmemi soyledi. Sayende rahatladi icim cunku endokrine gtmeyi dusunmuyodum .

canim. cokkk sevindim. degerlerin muhtesem. hic korkma. anti tpo onemlo degil. zaten ona birsey yapamiyrlar. supper.

en son 28 haziranda adet gördüm bu ayda ayın 28 yada 26da adet görmem gerekiyodu ama göremedim kan testi yaptrdım hcg hormonum 387 cıktı szce nasıl yardımcı olurmusunuz ???

en son 28 haziranda adet gördüm bu ayda ayın 28 yada 26da adet görmem gerekiyodu ama göremedim kan testi yaptrdım hcg hormonum 387 cıktı szce nasıl yardımcı olurmusunuz ???

masallahn gebesin cnm. hayirli olsun....

ohh allahıma şükürler olsun :)allah ıns herkese nasıp edr:) pkı ıkız olma sansı varmı ?

sanmam cnm ama kismet tabi bu isler.
gebeliginde de 4. haftan bitmis. 5 e girmissin.
bu arada henuz vajinal ultrason bile yapilsa kesen gorunmez. korkma.
degerin 1000 i gecince vajinal; 3000 ini gecince karindan ultrasonla gorunur cnm.

merhaba hanımlar ben aranızda yeniyim lütfen yardım edin
21 inde akşam çatlatma iğnesi vuruldu dün 11. gündü dün kan testi yaptırdım 0,334 çıktı acaba erken olduğundanmı yoksa bu aydamı olmadı, hem üzgün hem merak içindeyim...

Arkadaşlar ben ilk tüp bebek denememi yaptım ve 2 gün önce. Transfer sonrası bHcg değerim 1400 lerde çıktı. Tek embriyo transferi oldu ve dondurulmuş da değildi. Böyle yüksek değeri çıkan oldu mu? İkiz yani çoğul gebelik olabilir diye okudum nette, ama sağlıksız veya biyokimyasal da olabilir diye okudum o nedenle sevinemedim. Doktorum da başka doktora pasladı beni, 15 gün sonrası gebelik takibi için. Doktor yorum yapmadı sadece hemşire bildirdi.
Böyle yüksek değeri olup durumları hakkında bilgi verebilir mi?

sanmam cnm ama kismet tabi bu isler.
gebeliginde de 4. haftan bitmis. 5 e girmissin.
bu arada henuz vajinal ultrason bile yapilsa kesen gorunmez. korkma.
degerin 1000 i gecince vajinal; 3000 ini gecince karindan ultrasonla gorunur cnm.

doktorum daha yenı gebelık dedı.ztn dun vajınal ultrason yptı dıs gebelık grunmuyo dedı.neyın ne oldugu bellı olmaz dedı brz korkuyorum ztn kasıklarımdada agrı var ne ypıcm blmıyrum

arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum inşallah yanlış yere yazmıyorumdur.bişey danışmak istiyorum 9 gün önce aşılama yaptırdım meraktan öleceğim lütfen yardım edin acaba kan testi yaptırsam çıkarmı bilen var mııııı:18:

doktorum daha yenı gebelık dedı.ztn dun vajınal ultrason yptı dıs gebelık grunmuyo dedı.neyın ne oldugu bellı olmaz dedı brz korkuyorum ztn kasıklarımdada agrı var ne ypıcm blmıyrum
canım öncelikle merhaba bence hiç korkma yazını okuyunca cevaplamak istedim bazen dr insan korkutmayı çok severler banada aynısını söylemişti 3. tüp denememdi dr gebelikten umutlu değilim çok sevinmeyin dedi çok ağladım ama şimdi oğlum 4 aylık rabbim kucağına almayıda nasip etsin

canım öncelikle merhaba bence acele etme sakin ol aşılama biraz daha geç sonuç verebilir umarım herşey gönlünce olur

meraba kızlar size kan testi sonuçlarımı sormak istiyorum anlayan biri bana cvp verebilirse çok sevinirim lütfenn..

TESTLER SONUÇ BİRİM REFERANS AĞIRLIĞI
BETA HCG H 37.83 mlU/mL <5.0

hayırlı olsun kuzum hamile olarak görünüyosun adetin kaç gün gecmişti bide test kagıdında haftalar yazıyo mu

hayırlı olsun kuzum hamile olarak görünüyosun adetin kaç gün gecmişti bide test kagıdında haftalar yazıyo mu

cvp verdiğin için çok teşekkür ederim cnm çok sağol 31 temmuz hasta olmam gerekiyodu olmadım 1 temmuzda son adet tarihim kan testini bugun yaptırdım yazıyo ama ondan bişi anlamıyom ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…