cvp verdiğin için çok teşekkür ederim cnm çok sağol 31 temmuz hasta olmam gerekiyodu olmadım 1 temmuzda son adet tarihim kan testini bugun yaptırdım yazıyo ama ondan bişi anlamıyom ben :))
kızz valla içim bi acayip oldu sanki kendi sonucumu almış gibiyim valla hamile gözüküyosun kuzum 3 4 haftalık rabbim hayırlı eyler inşalllahhhhhhh
arkadaşlar benim adetim yaklaşık bir hafta geçti bugün test yaptırdım sonuç 12.03 ne pozitif diyor doktor ne de negatif :18: p tesi testi tekrarlıycam ama bu değerde olup hamile olan oldumu bilgilendirirseniz sevinirim lütfenn :18::18:
çoookkkk teşekkür ederim cvp verip içimi rahatlattığın içinn bu anı çok bekledimm agustosta klomene başlıcaktım bu ayda olmasaydı doktorum klomen vermişti Allahıma şükür kendiliğinden oldu zamanı var olur demişti benim aceleciliğime dayanamayıp verdi ztnn ayy çok mutlu oldummm :)))
rabbimin mucizesi işte bitanem zaten sen ilaç alacam diye beynini otamatik olarak rahatlatıyosun sen ne zaman rahatladın rabbimde bebegini gönderdi sana
canım bir haftaya göre degerin az çıkmış belki geç döllenme olmuştur ondan düşük cıkmış olabilir 2 gün sonra tekrar yaptır derim eger degerin yükseldiyse hamileligin kesinleşir
evet benim aklimi karistiran o zaten canim dusuk olmasi insaAllah yukselirde Rabbim bizi lutuflandirir
degeri boyle olup gebe olan varmi acaba?
daha erken cnm 2+3 gun daha beklemende fayda var. once idrar testi yao. onda pozitif olirsa kana gif.
Arkadaşlar ben ilk tüp bebek denememi yaptım ve 2 gün önce. Transfer sonrası bHcg değerim 1400 lerde çıktı. Tek embriyo transferi oldu ve dondurulmuş da değildi. Böyle yüksek değeri çıkan oldu mu? İkiz yani çoğul gebelik olabilir diye okudum nette, ama sağlıksız veya biyokimyasal da olabilir diye okudum o nedenle sevinemedim. Doktorum da başka doktora pasladı beni, 15 gün sonrası gebelik takibi için. Doktor yorum yapmadı sadece hemşire bildirdi.
Böyle yüksek değeri olup durumları hakkında bilgi verebilir mi?
merhaba hanımlar ben aranızda yeniyim lütfen yardım edin
21 inde akşam çatlatma iğnesi vuruldu dün 11. gündü dün kan testi yaptırdım 0,334 çıktı acaba erken olduğundanmı yoksa bu aydamı olmadı, hem üzgün hem merak içindeyim...
canım adetlerin düzünlimidir yosa düzensizlik yaşıyo musun ?
banada biri cevap yazsın lütfennnn 2 gündür araştırıyorum napcamı şaşırdım kimi var diyo kimi yok
hep düzenlidir canım ya hatta normal günümden erken bile olurum ilk defa böyle gecikme yaşıyorum diyebilirim :44:
banada biri cevap yazsın lütfennnn 2 gündür araştırıyorum napcamı şaşırdım kimi var diyo kimi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?