Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

cvp verdiğin için çok teşekkür ederim cnm çok sağol 31 temmuz hasta olmam gerekiyodu olmadım 1 temmuzda son adet tarihim kan testini bugun yaptırdım yazıyo ama ondan bişi anlamıyom ben :))

canım eger foto koyabilirsen kagıdın fotosunu cek koy bide ona bakayim bazen haftalık degerlerle test sonucunun degerlerini karıştırabiliyo insan

kızz valla içim bi acayip oldu sanki kendi sonucumu almış gibiyim valla hamile gözüküyosun kuzum 3 4 haftalık rabbim hayırlı eyler inşalllahhhhhhh

çoookkkk teşekkür ederim cvp verip içimi rahatlattığın içinn bu anı çok bekledimm agustosta klomene başlıcaktım bu ayda olmasaydı doktorum klomen vermişti Allahıma şükür kendiliğinden oldu zamanı var olur demişti benim aceleciliğime dayanamayıp verdi ztnn ayy çok mutlu oldummm :)))

arkadaşlar benim adetim yaklaşık bir hafta geçti bugün test yaptırdım sonuç 12.03 ne pozitif diyor doktor ne de negatif :18: p tesi testi tekrarlıycam ama bu değerde olup hamile olan oldumu bilgilendirirseniz sevinirim lütfenn :18::18:

canım bir haftaya göre degerin az çıkmış belki geç döllenme olmuştur ondan düşük cıkmış olabilir 2 gün sonra tekrar yaptır derim eger degerin yükseldiyse hamileligin kesinleşir

rabbimin mucizesi işte bitanem zaten sen ilaç alacam diye beynini otamatik olarak rahatlatıyosun sen ne zaman rahatladın rabbimde bebegini gönderdi sana

rabbimin mucizesi işte bitanem zaten sen ilaç alacam diye beynini otamatik olarak rahatlatıyosun sen ne zaman rahatladın rabbimde bebegini gönderdi sana

ewet cnm ya çok dua ettim rabbim karşılıksız bırakmadı Şükürler olsun pazartesi doktora gidecem bakalım o ne diyecek :)

canım bir haftaya göre degerin az çıkmış belki geç döllenme olmuştur ondan düşük cıkmış olabilir 2 gün sonra tekrar yaptır derim eger degerin yükseldiyse hamileligin kesinleşir

evet benim aklimi karistiran o zaten canim dusuk olmasi insaAllah yukselirde Rabbim bizi lutuflandirir

degeri boyle olup gebe olan varmi acaba?

Arkadaşlar dün doktorla görüştüm , tedavim sırasında 2 doktor vardı Prof başta (kararda)ve sonda vardı (transferde), takip ve opu işlemimi başka doktor yamıştı. Prof bu aşamadan sonra bakmadığı için diğer doktoruma gittim değeri konuşmak için. İyi dedi, ancak ultrason için transfer sonrası 15 gün sonrasına değil de 6 gün sonrasına verdi. Umarım erken ultrason zarar vermez.
Böyle durum yaşayan yok mu acaba aranızda arkadaşlar?

banada biri cevap yazsın lütfennnn 2 gündür araştırıyorum napcamı şaşırdım kimi var diyo kimi yok

banada biri cevap yazsın lütfennnn 2 gündür araştırıyorum napcamı şaşırdım kimi var diyo kimi yok

arkadasimm bizim topikteki kizlardan biliyrm. catlatma ignesi yapildiktan sonraki 2-3 gun icinde yumurtan catliyr. o zaman dun senin 9. gunun olabilir. belki erken test yaptirdigin icin dusuk cikti degerin. normalde bu sonuca gore gebe degilsin. adet tarihini beklemen de fayda var canim.

arkadaşlar adet gecikmesinin üzerinden 5 gün geçmişti idrar testi yaptım pozitif çıktı.ertesi gün kan testi yaptırdım b-hcg 155 çıktı.bi sonraki gün kadın doğumcuya gittim ultrasonla baktı bişey göremedi rahim kalınlaşmış dedi.kimyasal gebelik mi normal gebelik mi görmemiz için bi kaç gün sonra tekrar gel b-hcg bakalım dedi.bu değer biraz düşükmüş yükselmesi gerekirmiş.ama geç döllenme de olabiliyormuş inş.kimyasal değildir..

Arkadaslar bir sorm olcak.hamileyken faxla su tuketimi ve rahime olan basi sik idrara cikmaya sebep oluyor.onceden boyle degildi smdi belki gunde 15kere idrara cikiyorum.bi yerde okmustm vajinayi surekli yikamk dengesini bozuyomus iyi gdegilmis.peki tuvalete gittikten sonra napcaz yikamicazmi.anlyamadim kafam karisti yani yikamayinca ordaki mikroplr ne oluyo zarar vermiyomu . Lutfen bir cevap vern smdide bebege bir etkisi olcak die korkuyorum cok yikamanin. Lutfen cvp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…