Fatoşçum iyi tabiii...MaşallahBenim de SAT 18 Ocak tı ve galiba 2-3 şubat gibi yumurtladım. Eğer hamileysem bugün 3+3. Yarın kan tahlili yaptırıcam ben de...Hadi inşallah hayırlısı bakalım dua edin bana
kızlar bugün kan testi yaptırdım beta hcg 1015 çıktı. kaç haftalık bebiş acaba? darısı tüm isteyenlerin başına
selam bugun gtm doktra 2 haftalık gebesın dedıbeta 643.90 ama aşada negatif yazıor o neden öle yaızor ban bılgı verırımnsz doktr gebesın dedıkten snra onu gordm kafam karıştı ya
betan yüksek çıkmış hamilesin canım bence
benim son adetim 8 temmuzdu bugün yaptırdım 1015 çıktı
canım sence benim oran çok mu düşük? 5 ağustos yaptırdım 368,9 çıktı son adet 3 temmuzdu
doktora gitmedim bayramdan sonra gidicem
Zarar veren yıkama bildiğim kadarıyla vajinal duştur. Yoksa normal tuvalet temizliği değildir canım
Merhaba kızlar acil yorumlarınıza ihtiyacım var. Sat tarihim 25haziran 30 Temmuz'da kan testim 454 3ağustosta 1068 bugün yani 6ağustosta 1459 çıktı ve biraz kanamam geldi. Doktor bugün vajinadan kontrol etti ve kese göremedi dış gebelik olabilir dedi 8ağustosta tekrar test istedi sonuca göre değerlendirecekmiş. Gebelik yok dedi ama ağrım falan yok dış gebelikte ağrı olmaz mı? Yükselmeler düzenli değil ne yapmam gerekiyor bilemedim
arkadaşlar bat a 2 gün kala beta hcg yaptırdım 0.2 biliyorum negatif ama adet geçince yükselme ihtimali var mıdır.. bu arada çatlamam olalı 12. gün oldu..
;(((
uzgunum cnm. ama artacagini hic sanmiyrm. zaten 12 gun olmus. olsaydi mutlaka kan da cikaddi.
Anladim cnm 5 bucuk haftalik hamileyim acik sari akinti oluo o da tedirgin ediyo beni. Acaba bir sorun mu vardr.
Canım, maalesef artış iyi değil.
İlk testine göre 6 Ağustos'ta Beta HCG 4000'e yakın olmalıydı...
Geç döllenme dahi olsaydı, bir yerden sonra artışın düzen yakalardı.
Dış gebelik ihtimalin var, dış gebelikte Beta HCG artışı azar azar olur, eğer düşük yaşıyor olsaydın HCG gerilerdi, ama o da olmamış.
O yüzden fazla ihmal etme canım, en ufak ağrıda hemen acile gidin lütfen, şiddetli ağrıyı beklersen daha kötüsü olabilir Allah korusun...
Çok iç açıcı şeyler yazmadım biliyorum ama canım, kötüsünü yaşamayasın diye açıkça yazıyorum...
Benim de 2 düşüğüm oldu, oradan biliyorum bunları, ilkinde dış gebelikten şüphelenildi bu yüzden 2 gün hastanede yatırdılar beni, bu şekilde bir yere gidemezsin dediler... Allahtan ki Beta HCG gerilemeye başladı ve spontan düşük (kendiliğinden düşük) teşhisi ile dış gebelik olmadığından emin olunarak taburcu edildim...
Dış gebelik geç farkedilirse kötü sonuçlar doğurabiliyor çünkü, önemli olan erken anlaşılıp yol yakınken ilaçla müdahale edilip düşürtülmesi, aksi takdirde cerrahi operasyon gerekiyor ve onda da tüplerin zarar görme ihtimali doğuyor, Allah korusun...
Hele ki bebek tüplerin de dışında yerleştiyse, karın boşluğu mesela, Allah korusun ki anne iç kanama ile hayati riske girebiliyormuş...
Nolur canım, vücudunu takip et ve kendine zarar vermeden tedbirini al...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?