selinaycım merhaba canım geçmiş olsun. bende iki kere yaşadım kimyasal gebeliği sakın üzülme bugün doktora gittim doktorum o kadar rahatlattı ki beni. kanamam bitti bugün gittim hiç bir sorun yok yumurtalıklarında ve sağlıklısın ben kimyasal gebeliği düşükten bile saymıyorum dedi dedim niye oluyor her kadının başına gelebiliyor kimisi anlamıyor bile dedi. selinaycım canım sende sakın üzülme dua et ki dış gebelik veya boş gebelik olmadı yoksa kürtaj olmak zorunda kalacaktın. kendi kendine düşecek hiç merak etme sen stres yapma sakın. benim geçen ay ki 13 gün sonra düştü. doktor hiç bir şekilde müdahele etmez bu düşüğe çünkü rahim kendi kendini temizliyor.aklına takılan olursa sorabilirsin. 1 ay sonra tekrar adet olacaksın ve korunmanada gerek yok canım.
canım merhaba burda paylaştıktan bi gün sonra yani 11. günde adet oldum ve bitti kimyasal gebelik hiç duymadığım bişey olduğu için çok üüzlmüştüm ama doktorum benide rahatlattı çok şükür sağlığım yerinde korunmuyorzda Allah vermek istediğinde verecek bekliyoruz bakalım adet tarihim değişirmi günm geldi ama belrti yok yumurtlama dönemim falanda değişmiştir değilmi ıkı gün önce muayne oldm bi sorun yok dedi bi iki haftalıkta olsa gebe olsam belli olurdu dimi muaynede
canım merhaba.. benim için de aynı şeyi söyledi dr kimyasal gebelik olabilir diye( adetten 4 gün önce hcg baktırdığımda 4,7 çıkmıştı adet olacağım gün de 20,9 oldu.. ama biraz düşükmüş o yüzden bir hafta beklememi söyledi.. bugün de sanki adet olacakmışım ki belim agrıyor ( senin hcg değerin nasıldı?
merhaba canım benim adetim iki gün geçince değerim 59 du iki gün sonra 49 a düştü bel ağrım çok feciydi benimde progesteron verdi bi hafta içtim sürekli yatarak ama bel ağrım hiç geçmemişti ve sürekli adet olcakmışım gibi sancım vardı bi hafta sonra 5 e düştü değerim ve on gün sonunda adet oldum.. inşallah seninki öyle değildir ama umutlanınca insan hayal kırıklığına uğruyor bu ihtimali düşün çok adapte olma benim ilk gebeliğimdi ve basit bi durum olmasına ragmen zor atlattım rabbim hakkında hayırlısını versin
inş canım yaa.. her gün baktırdım hcg artışları nornmal ama değeri olması gerekenin altında.. o yuzden kimyasal olabilir demişti doktor.. ben de çok ümiitlendim..hepimizin hkkında hayırlısı olsun...
kızlar tekrar merhaba.. bugun tekrar hcg baktırdım değerim 84.3 olmuş. cuma günü hcg 20,9 du..sizce nasıl hamılemiyimdir yoksa kimyasal gebelık midir? adetim 2 gün gecikti.. sizce nasıl değerlerim normal mi(
canım düşük olmasına ragmen artmış değerin belki çok yeni bi gebeliktir o yüzden böyledir ama emin olmak için biraz daha bekle sancın varmı
arkadaşlar son adet günüm 18 temmuz her zaman 3-4 gün önce gelir yani adetim 4 gün gecikti evde idrar testi yaptım pozitif çıktı bugün kan testi yaptırdm 564,28 çıktı sizce hamile miyim ? 2 gün arayla test yaptırmam gerektiğini biliyorum eğer düzenli bi artış olursa o zman kesinleşecek ama yine de sizin fikirlerinizi almak istedim değerim yüksek gibi geldi biraz..
ben beta hcg değerim düzenli, olarak artıyo mu diye gidecektim ama dış gebelik boş gebelik kimyasal gebelik vs. bu tür şeyler olabiliyor ya değer düşebiliyor ya da düzenli artış olmuyor sence 2 hafta beklemeli miyim ?
canım kanaman olmadıgı sürece korkma günkü benim degerim 100lerdeydi yani seninkinin baya altındaydı ve bende sürekli boş kimyasal gebelikmi diye yedim bitirdim kendimi sonra test sonucumu aldıgım gün dr 2 3 hafta sonra gel dedi gittim sadece kese göründe sonra dedi 10 gün sonra yine gel dedi tabi şeytan beni sürekli dürtüyo acabalarla? ama 10 gün sonra minigimi gördüm ve ben dedim keşke burdakileri dinleyip taa 7. haftamda gitseydim diye hiç degilse kafam rahat olurdu şimdi sende gitsen aynısını diyecekler emin ol
inş dediğin gibi olur canım.kasıklarımda ağrım var. bir de ara ara belim ağrı oluyo sanki adet olacakmışım ki((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?