Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlarr bugün kan testi yaptırdım bhgc 1,2 çıktı sat 21 tem ovulasyon 29 tem-4 agust arası bat 16 ağustos siz ne düşünüyorsunuz

kizlar benim bugun catlatma ignesinden sonra 9.gunum.bhcg 3,57 cikti.daha once yaptirdiklarim hep 1 cikiodu

canım merhaba burda paylaştıktan bi gün sonra yani 11. günde adet oldum ve bitti kimyasal gebelik hiç duymadığım bişey olduğu için çok üüzlmüştüm ama doktorum benide rahatlattı çok şükür sağlığım yerinde korunmuyorzda Allah vermek istediğinde verecek bekliyoruz bakalım adet tarihim değişirmi günm geldi ama belrti yok yumurtlama dönemim falanda değişmiştir değilmi ıkı gün önce muayne oldm bi sorun yok dedi bi iki haftalıkta olsa gebe olsam belli olurdu dimi muaynede

canım merhaba.. benim için de aynı şeyi söyledi dr kimyasal gebelik olabilir diye( adetten 4 gün önce hcg baktırdığımda 4,7 çıkmıştı adet olacağım gün de 20,9 oldu.. ama biraz düşükmüş o yüzden bir hafta beklememi söyledi.. bugün de sanki adet olacakmışım ki belim agrıyor( senin hcg değerin nasıldı?

merhaba canım benim adetim iki gün geçince değerim 59 du iki gün sonra 49 a düştü bel ağrım çok feciydi benimde progesteron verdi bi hafta içtim sürekli yatarak ama bel ağrım hiç geçmemişti ve sürekli adet olcakmışım gibi sancım vardı bi hafta sonra 5 e düştü değerim ve on gün sonunda adet oldum.. inşallah seninki öyle değildir ama umutlanınca insan hayal kırıklığına uğruyor bu ihtimali düşün çok adapte olma benim ilk gebeliğimdi ve basit bi durum olmasına ragmen zor atlattım rabbim hakkında hayırlısını versin

inş canım yaa.. her gün baktırdım hcg artışları nornmal ama değeri olması gerekenin altında.. o yuzden kimyasal olabilir demişti doktor.. ben de çok ümiitlendim..hepimizin hkkında hayırlısı olsun...

insallah normail bi gebeliktir canım değilsede hiç üzülme çok çok olası bi durum okuduysan yüzlerce kişinin başına geliyor ve adet gecikmesi diye düşünülüyor erken davranıp test yaptırdığımız için öğreniyoruz yoksa haberimiz bile olmayacak belki.. Allah kürtaj gerektiren düşüklerden korusun hakkında hayırlısı olsun..

arkadaşlar son adet günüm 18 temmuz her zaman 3-4 gün önce gelir yani adetim 4 gün gecikti evde idrar testi yaptım pozitif çıktı bugün kan testi yaptırdm 564,28 çıktı sizce hamile miyim ? 2 gün arayla test yaptırmam gerektiğini biliyorum eğer düzenli bi artış olursa o zman kesinleşecek ama yine de sizin fikirlerinizi almak istedim değerim yüksek gibi geldi biraz..

kızlar tekrar merhaba.. bugun tekrar hcg baktırdım değerim 84.3 olmuş. cuma günü hcg 20,9 du..sizce nasıl hamılemiyimdir yoksa kimyasal gebelık midir? adetim 2 gün gecikti.. sizce nasıl değerlerim normal mi(

kızlar tekrar merhaba.. bugun tekrar hcg baktırdım değerim 84.3 olmuş. cuma günü hcg 20,9 du..sizce nasıl hamılemiyimdir yoksa kimyasal gebelık midir? adetim 2 gün gecikti.. sizce nasıl değerlerim normal mi(

canım düşük olmasına ragmen artmış değerin belki çok yeni bi gebeliktir o yüzden böyledir ama emin olmak için biraz daha bekle sancın varmı

arkadaşlar son adet günüm 18 temmuz her zaman 3-4 gün önce gelir yani adetim 4 gün gecikti evde idrar testi yaptım pozitif çıktı bugün kan testi yaptırdm 564,28 çıktı sizce hamile miyim ? 2 gün arayla test yaptırmam gerektiğini biliyorum eğer düzenli bi artış olursa o zman kesinleşecek ama yine de sizin fikirlerinizi almak istedim değerim yüksek gibi geldi biraz..

canım sonucun bence güzel sen bence 2 hafta sonra git dra ve bebeginin kalp atışlarını duyarsın şimdi daha erken bebegini görmen için yinede içim rahat olsun diyorsan git dra bakalım ne diyecek

ben beta hcg değerim düzenli, olarak artıyo mu diye gidecektim ama dış gebelik boş gebelik kimyasal gebelik vs. bu tür şeyler olabiliyor ya değer düşebiliyor ya da düzenli artış olmuyor sence 2 hafta beklemeli miyim ?

canım kanaman olmadıgı sürece korkma günkü benim degerim 100lerdeydi yani seninkinin baya altındaydı ve bende sürekli boş kimyasal gebelikmi diye yedim bitirdim kendimi sonra test sonucumu aldıgım gün dr 2 3 hafta sonra gel dedi gittim sadece kese göründe sonra dedi 10 gün sonra yine gel dedi tabi şeytan beni sürekli dürtüyo acabalarla? ama 10 gün sonra minigimi gördüm ve ben dedim keşke burdakileri dinleyip taa 7. haftamda gitseydim diye hiç degilse kafam rahat olurdu şimdi sende gitsen aynısını diyecekler emin ol

çok teşekkür ediyorum canım ben de sabredebilirsem 7.haftada gideyim şu an 4 haftalık görünüyo 3 hafta nasıl sabredicem bilmiyorum :)

inş dediğin gibi olur canım.kasıklarımda ağrım var. bir de ara ara belim ağrı oluyo sanki adet olacakmışım ki((

canım adet sancısı ve bel agrısı olabiliyor gebelikte ama aşırı ise dikkat et kan testlerini tekrarla iki günde bir doktor kontrolunde olmayıda unutma inş hayırlısı olsun hakkkında güzel haberlerini bekliyoruz

Mrb kızlar. 2 aylik evliyim hic korunmadik bebek iatiyorduk Bi kac gündür bende araştırma içindeydim sat 17 Temmuz bu ay 11 Ağustos gibi regl olmayı bekliyordum 13 unde idrar testi yaptım ikinci çizgi silikti pekte ümitlenmek istemedim gecen süre icinde adet olmadım ilk once bas donmelerim oldu ve son iki gundur de bel ağrısı sık idrara çıkma bacaklarim da zamn zamn hafif kasilmalar göğüslerimde hassasiyet gibi seyler yasadım dün bu sitede belirtileri okuyunca inanın sabahı zor ettim hemen beta hcg baktirmaya ve sonuc 2860 :) cok heyecanlıyım idrar testide bu defa pozitif darısı isteyen herkesin basına dua edin sağlıkla herkes bebeğine kavuşsun inşallah darısı isteyen herkese

iyi günler arkadaşlar yardımınıza ihityacım var benim son adet tarihim 14 temmuzdu ama iş dolayısıyla eşimle ayrı şehirlerde olduğumuzdan 3 ağustosda ilk ilişki oldu. 14 ağustosta olmam gerekiyodu olmadı bugün 5.gün geçince hazır test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bi tane daha alıp yaptım oda ilkine göre biraz daha net olmakla birlikte yine silikti sonra dayanamayıp kan tahlili verdim ve 18.25 çıktı doktor 2 gün sonra birdaha yaptır dedi yani 16 günlük bir süre için bu gebelik olasılığı taşırmı yoksa boşyere ümitlenmeyeyim 2 gün nasıl geçecek bilmiyorum herşeyin hayırlısı isteyen herkes bebişlerini sağlıkla sıhhatle kucaklarına alsınlar

arkadaşlar merhaba ..

ben 17 temmuzda düşük yapmıştım kendiliğinden değerlerim bir anda düştü ve kanama ile bebeğimi kaybettim kürtaja gerek kalmadan.doktor korunmamızı söylemişti bir kaç ay fakat bugün tekrar test yaptırdm şüphelenip 360 çıktı hamile olduğumu söyledi dr fakat çok erken hamile kaldığım için korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye ( benimle aynı durumda olan arkadaşlarımın yorumlarına ihtiyacım var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…