Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar merhaba bana bırınız akıl verebılırmı yanı ben durumumu anlatayım belkı aynısı olan vardır kızlar sımdı korunmayı 2 ay oldu bırakalı ve bu ay ovulasyon testı aldım 13. agustos pık yaptı yanı adetımın 16 ci gününde sonra dun gece ılıskıye gırdık esımle ılıskıden sonra pembemsı lekelenme mevcut oldu bende bu sabah kalktıgımda kırmızılastı ogleye kadar bıraz lekelneme oldu sonra kesıldı bıde baktımkı aksama dogru gene gelmıs ama bu sefer asırı bı koyuluk vardı kahverıngının baya koyusu kızlar benım batım 25 agustos yanı adetımın 22.ci gunumdeyım dahaden cok fazla adet belırtılerımde yok hafıften kasıklarımda batma oluyo ara ara belım agırıyo okadar cok yogun bı agrım yok. neyse bugun kan testı vermeye gıttım htc nın degerı 2 cıktı acaba bu nedır ya yukselırmı deger acaba bu akıntı benı cok tedırgın ettı ne olur bırı yardım etsın bana hala akıntı haafıf hafıf devam edıyor

canım ben adetımın 22. gunu test yaptırmıstım dayanamayıp 0.72 çıkmıstı negatıf yanı bır hafta sonra 28. gunumde tekrar yaptırdım 116 çıktı hamılelık olmus gıbı gorunuyo bence sen yat dınlen hiç kalkma vc ye kalk sadece kanaman durana kadar ve ıkınma sakın bu arada da ilişkiye aasla gırmeyın bı hafta bekle bakalım nolcak eğer zaten adet gunun gelmiş olcak bıdaa test yaptırırsın canım Allah yardımcın olsun

hm canım ya ee sen doktorunla gorustunmu gebemıymıssın yanı. canım ya allah razı olsun ıns hamıleyımdır yaa suan bıraz durmus gıbı bakalım yarın sabah ne olacak.

hm canım ya ee sen doktorunla gorustunmu gebemıymıssın yanı. canım ya allah razı olsun ıns hamıleyımdır yaa suan bıraz durmus gıbı bakalım yarın sabah ne olacak.
evet canım hamıleymısım ama erken ölçturduum için negatıf çıktı rabbım hayırlısını versin belkı senınde ole olmustur şimdi ne durumda kanaman kırmızıya dönduyse bı dr a görun ama durursa bekle adet gununu canım

canım amın cok sevındım senın adına ıns kucagına almakta nasıp olur.
kanamam devam edıyor yanı adet gıbı degıl ama yınede gelıyor tabı kırmızı tonunda. bugun gıdecektım doktora da doluydu doktor bakalım ıns yarına bı randevu ayarlama calısacaz ne bılım canım hakkımızda hayrlısı.

hadı bakalım hayırlı haberler alırsın ınsallah canım keşke kanama var zamansız araya sıkıstırrlardı senı ben bı kaç kez ole yapmıstım muayene olmustum

arkadaşlar acile gidicem birazdan direk kan testi yaptırmak istiyorum diye giriş yaptırabilir miyim ? yoksa sancım var falan mı diyim ?

kızlar acil yardım pazar günü hcg 564 bugün 696.. 2ye katlaması gerekiyor mu yoksa artış olması yeterli mi ? acaba erken haftalarda olduğu için mi artış az oldu ? moralim bozuldu hiç sevinemedm cevap yazarsanız sevinirm

Selam arkadaşlar,bende hiç beklemediğim bi anda bu heyecanı yaşadım ve kan testi yaptırdım test 208 çıktı pozitif göründüğü söylendi net konuşmak istemeselerde.İdrar sonucumda da ikinci çizgiyi gördüm ama açık pembeydi,sizce bunlar yeterli mi?

yeterli daha ne olsun :) hayırlı olsun canım
benim kan testim 35 çıkmıştı :)

ben 12 gun once kan testı yaptırdım 0,38 cıktı ama ıcımde bır yerlerde bebek gelıyor dıyordum.bu pzt si dra gittim rahım duvarın kalınlasmıs yenı bır gebelık olabılır dedı.kan degerlerıne bakalım dedı.ama benım boyle mıdem donuyor belım agrıyor bır de dunyaları yıyecekmıs gbıydım hatta uc sıse ayran ıctım ( ki dogru durust ayran ıcmem sevmem de:)) ) kokulardan mıdem kalkıyordu.kan degerım 26,49 cıktı.doktor yenı bır gebelık dıkkatlı ol folık asıt al dedı.ıkı gun sonra tekrar kan testı yaptır degerlerın artmısssa tamamdır dedı.gec dollenme olmus velasıl bende.ve ıcımde hıc kotu hıs yok bebısım gelcek ınanıyorum kızlarr...sız de sakın umıdınızı kaybetmeyın kan testı yaptırın sureklı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…