Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

benimde cok yüksek değildi ama 2 gün sonra artış oldu şimdi keseyi bekliyoruz gec döllenmelerde olabiliyor sanırım :)))

arkadaşlar merhaba... ben en son pazar kan vermiştim 84,9 çıkmıştı.. buhun tekrar verdim 746,7 çıktı..sizce sonuçlar nasıl??adetim gecikeli 5 gün oldu..sonuçlarım normal değerlerde mi?

merhaba çok sevindim hayırlısı olsun inşallah.benim adetim 1 gün gecikti kanda 0,2 çıktı negatif dendi tabi. ama şimdi 3 gün gecikti. ki benim adetim çok düzenlidir. ümidim hiç kalmadı ama birkaç gün sonra tekrar mı yaptırsam acaba?

canım ya ben de kan testi yaptırdım adetim 2 gün gecikince 1.20 çıktı bugün adet gecikmemin 3. günü çatlatma iğnesi kullandırmıştı dr,şimdi drum izinde acaba geç döllenme olur mu ki?senin adetin kaç gün geçmişti ilk test yaptırdığında 12 gün önce dediğinde?

merhaba arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz ? yumurtlama günüme göre hesapladığımda 17. gün son adet dönemime göre hesapladığımda 3 gün gecikmeyle kanda tahlil yaptırdım 1474,55 çıktı sonucum sizce nasıl normalmi

kızlar merhaba benımde bat 24 yada 25 agustos bugun kan tahlili yaptrdım 57,7 cıktı normal mi sizce ? ilkinde kimyasal olmustum 19 lardaydı adet donemımden sonra tabiki ertesi gün 14 tu. bu seferde cekınıyorum oyle olurmu dıye

degerlerı benım gıbı olup artan varmı aynı gunlerde

Selam arkadaşlar benim değerim 470 çıktı adetimin gecikmesinin 5.günü bugün netten hesaplattım 4 haftalık hamileymişim hanüz jinekoloğa gitmedim :)

Merhaba
Adetim bittikten 9 gun sonra ara ara kahve rengi lekelenmem oldu 2 gun surdu ve hemen kanda bhcg baktirdim 0,181 cikti
ilk bebegim ivf gebelik ondada lekelenme yasadim ve ayni onun gibi oldu tsh degerimde siniri biraz gecmis ilk hamileligimdede yasadim aynisini
acaba sizce gebelik olma ihtimali varmidir

bence çok güzel hayırlı olsun. bebeişlerimizin muhtemel doğum tarihleri aynı :)

Kizlar en son 24 temmuzda adet oldum ve dogum kontrol hapini biraktim.22 agustosa kadar regl olmadim gebelik testi yaptirdim 3.20 cikti dr negatif dedi ve ayni gunun aksami regl oldum.1 bucuk gun normal yogunkta surdu su anda kanamam yok gibi bisi.ama gebelik testi yaptirip negatif cikan arkadaşlarimin sonuclari 0.10 vs cikio 1 ve uzri yok benim neden 3.2 cikmis olabilir? Bi arkadasimin test raporunda deger araligi 1-5 supheli yazio.normal adet gorup hamile kalan bi arkadasim da var.benim sonucumun 3.2 olmasının sebebi ne olabilir? Tekrr test yaptirmam gerekir mi sizce?

arkadasım merhaba ,nşallah hamılesındır bence testı tekrarlamalısın çunku bu yerleşme kanaması olabılır muhtemelen gec dollenme olmustur olmussa tabııı şöyle oldu benımde ben yumurta gunumden bı hafta sonra test yaptırdım 0.72 çıktı dr ye gosterdım dalga gectı benımle ne suphesı negatıf bu dedi sora tabi ben pek ınanmadım çunku bu testı nerdeyse her ay yaptırıodum ve 0.1in üzerinde bı sonuc almadım kanamam falan olmadı ama bı hafta sora testı yenılemek geldı içimden 116 çıktı hamıleydım yanı ama ben ılk ölçumu adetımın 22. gununde yaptırmıstım sen adet gununde yaptırmıssın yanı dedıım gıbı ya gec dollenme olmus ya da gercekten negatıf canım hakkında hayırlısı olsun

Cevabin ve iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim canim.Peki ne kadar bekleyip tekrar test yapmaliyim?

Cevabin ve iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim canim.Peki ne kadar bekleyip tekrar test yapmaliyim?
canım istersen bekle eylul 2 den sora yaptır bıdaa hem bebiş varsa kesın bellı olur o zaman bu arada sende ağır iş yapma dınlenmeye bak çalışıo musun bılmorum ama çalışosan da fazla ayakta kalammamya çalış hakkında hayırlısı olsun canım

Merhaba kızlar ben en son 26 07 2013 adet gördüm 23 08 2013 beta hcg 210.3 çıktı bugün 25 08 2013 509.8 çok heyecanlıyım bir an önce ultrasonda görmek istiyorum....

Bana laproskopi ile sağ tüp kapalı sol tüp zayıf geçiş gözlendi denerek tüp bebek önerilmişti bende ege üni sıra bekliyordum tüp bebek yaptırmak için. Ama benim bebişim bu ay kendiliğinden geldi...

Canım hayırlı olsun cok sevınmdım 24/08 de benm de kan derm 234 cıktı seninle aynı gibiyiz tarihlerimiz hep aynı. ben ikinci kan tahlilini yaptırmadım yaptırmalımıyım sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…