ben 12 gun once kan testı yaptırdım 0,38 cıktı ama ıcımde bır yerlerde bebek gelıyor dıyordum.bu pzt si dra gittim rahım duvarın kalınlasmıs yenı bır gebelık olabılır dedı.kan degerlerıne bakalım dedı.ama benım boyle mıdem donuyor belım agrıyor bır de dunyaları yıyecekmıs gbıydım hatta uc sıse ayran ıctım ( ki dogru durust ayran ıcmem sevmem de:)) ) kokulardan mıdem kalkıyordu.kan degerım 26,49 cıktı.doktor yenı bır gebelık dıkkatlı ol folık asıt al dedı.ıkı gun sonra tekrar kan testı yaptır degerlerın artmısssa tamamdır dedı.gec dollenme olmus velasıl bende.ve ıcımde hıc kotu hıs yok bebısım gelcek ınanıyorum kızlarr...sız de sakın umıdınızı kaybetmeyın kan testı yaptırın sureklı:)
ben 12 gun once kan testı yaptırdım 0,38 cıktı ama ıcımde bır yerlerde bebek gelıyor dıyordum.bu pzt si dra gittim rahım duvarın kalınlasmıs yenı bır gebelık olabılır dedı.kan degerlerıne bakalım dedı.ama benım boyle mıdem donuyor belım agrıyor bır de dunyaları yıyecekmıs gbıydım hatta uc sıse ayran ıctım ( ki dogru durust ayran ıcmem sevmem de:)) ) kokulardan mıdem kalkıyordu.kan degerım 26,49 cıktı.doktor yenı bır gebelık dıkkatlı ol folık asıt al dedı.ıkı gun sonra tekrar kan testı yaptır degerlerın artmısssa tamamdır dedı.gec dollenme olmus velasıl bende.ve ıcımde hıc kotu hıs yok bebısım gelcek ınanıyorum kızlarr...sız de sakın umıdınızı kaybetmeyın kan testı yaptırın sureklı:)
Merhaba;
Yeni aranıza katıldım, hamile kalmak istiyorum, kan testi sonuçları en erken ne zaman belli olur, bide en son adet tarihine göremi yoksa ilişkiye göremi, kan testi sonuçları belli olur. yardımcı olursanız sevinirim[/QUO
canım doktorum bana adet döneminden iki gün önce öğrenebilirsin demişti
arkadaşlar merhaba... ben en son pazar kan vermiştim 84,9 çıkmıştı.. buhun tekrar verdim 746,7 çıktı..sizce sonuçlar nasıl??adetim gecikeli 5 gün oldu..sonuçlarım normal değerlerde mi?
merhaba arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz ? yumurtlama günüme göre hesapladığımda 17. gün son adet dönemime göre hesapladığımda 3 gün gecikmeyle kanda tahlil yaptırdım 1474,55 çıktı sonucum sizce nasıl normalmi
bence çok güzel hayırlı olsun. bebeişlerimizin muhtemel doğum tarihleri aynı :)
Kizlar en son 24 temmuzda adet oldum ve dogum kontrol hapini biraktim.22 agustosa kadar regl olmadim gebelik testi yaptirdim 3.20 cikti dr negatif dedi ve ayni gunun aksami regl oldum.1 bucuk gun normal yogunkta surdu su anda kanamam yok gibi bisi.ama gebelik testi yaptirip negatif cikan arkadaşlarimin sonuclari 0.10 vs cikio 1 ve uzri yok benim neden 3.2 cikmis olabilir? Bi arkadasimin test raporunda deger araligi 1-5 supheli yazio.normal adet gorup hamile kalan bi arkadasim da var.benim sonucumun 3.2 olmasının sebebi ne olabilir? Tekrr test yaptirmam gerekir mi sizce?
arkadasım merhaba ,nşallah hamılesındır bence testı tekrarlamalısın çunku bu yerleşme kanaması olabılır muhtemelen gec dollenme olmustur olmussa tabııı şöyle oldu benımde ben yumurta gunumden bı hafta sonra test yaptırdım 0.72 çıktı dr ye gosterdım dalga gectı benımle ne suphesı negatıf bu dedi sora tabi ben pek ınanmadım çunku bu testı nerdeyse her ay yaptırıodum ve 0.1in üzerinde bı sonuc almadım kanamam falan olmadı ama bı hafta sora testı yenılemek geldı içimden 116 çıktı hamıleydım yanı ama ben ılk ölçumu adetımın 22. gununde yaptırmıstım sen adet gununde yaptırmıssın yanı dedıım gıbı ya gec dollenme olmus ya da gercekten negatıf canım hakkında hayırlısı olsun
canım istersen bekle eylul 2 den sora yaptır bıdaa hem bebiş varsa kesın bellı olur o zaman bu arada sende ağır iş yapma dınlenmeye bak çalışıo musun bılmorum ama çalışosan da fazla ayakta kalammamya çalış hakkında hayırlısı olsun canımCevabin ve iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim canim.Peki ne kadar bekleyip tekrar test yapmaliyim?
canım istersen bekle eylul 2 den sora yaptır bıdaa hem bebiş varsa kesın bellı olur o zaman bu arada sende ağır iş yapma dınlenmeye bak çalışıo musun bılmorum ama çalışosan da fazla ayakta kalammamya çalış hakkında hayırlısı olsun canım
Merhaba kızlar ben en son 26 07 2013 adet gördüm 23 08 2013 beta hcg 210.3 çıktı bugün 25 08 2013 509.8 çok heyecanlıyım bir an önce ultrasonda görmek istiyorum....
Bana laproskopi ile sağ tüp kapalı sol tüp zayıf geçiş gözlendi denerek tüp bebek önerilmişti bende ege üni sıra bekliyordum tüp bebek yaptırmak için. Ama benim bebişim bu ay kendiliğinden geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?