Fatoşçum iyi tabiii...MaşallahBenim de SAT 18 Ocak tı ve galiba 2-3 şubat gibi yumurtladım. Eğer hamileysem bugün 3+3. Yarın kan tahlili yaptırıcam ben de...Hadi inşallah hayırlısı bakalım dua edin bana [/Q
merhaba.. kan testi yaptırdım adetime 4 gün kala 8.72 çıktı sizce sonuç ne olabilir..
Canım hayırlı olsun cok sevınmdım 24/08 de benm de kan derm 234 cıktı seninle aynı gibiyiz tarihlerimiz hep aynı. ben ikinci kan tahlilini yaptırmadım yaptırmalımıyım sence
kızlar bende uzun zamandır üyeyim ama yazmak yeni nasip oldu.En son adet tarihim 28 temmuz 2013 ve hamilelik belirtisiyle 26 ağustos 2013 te kan tahlili yaptırdım gcg değerim 2135 çıktı doktor 4 haftalık hamilesin dedi ultrasondon baktı fakat kese falan gözükmedi sizce gözükmemesi normalmi ve 4 haftaya göre hcg değerim düşükmü normalmi.kusura bakmayın biraz fazla soru sordum ama hamilelik teleşı işte şimiden cvplarınız için çok teşekkür ederim.
bu değere göre hamilesin keseye alttan mı muayene ile baktı yoksa karından mı
arkadasım merhaba ,nşallah hamılesındır bence testı tekrarlamalısın çunku bu yerleşme kanaması olabılır muhtemelen gec dollenme olmustur olmussa tabııı şöyle oldu benımde ben yumurta gunumden bı hafta sonra test yaptırdım 0.72 çıktı dr ye gosterdım dalga gectı benımle ne suphesı negatıf bu dedi sora tabi ben pek ınanmadım çunku bu testı nerdeyse her ay yaptırıodum ve 0.1in üzerinde bı sonuc almadım kanamam falan olmadı ama bı hafta sora testı yenılemek geldı içimden 116 çıktı hamıleydım yanı ama ben ılk ölçumu adetımın 22. gununde yaptırmıstım sen adet gununde yaptırmıssın yanı dedıım gıbı ya gec dollenme olmus ya da gercekten negatıf canım hakkında hayırlısı olsun
canım yumus gununden 9 gun geçmış yukselırmı dersen inşallah derimm sen adet gunun gelınce ya nı 5 gun sora test yaptır o zaman sonucunu yaz canım tamam mı merak ederımmerhaba size bi sorum olucak.benim adetime 5 gün var ve bugun kan testi yaptırdım sonu 3.64.yumurtlama günümg eçeli 9 gün oldu acaba değerim yükselir mi bende geç döllenme olmuş olabilir çünkü 9 gün önce doktora gittiğimde yumurta daha yeni oluşmuştu.cevvaplarsanız sevinirim
canım yumus gununden 9 gun geçmış yukselırmı dersen inşallah derimm sen adet gunun gelınce ya nı 5 gun sora test yaptır o zaman sonucunu yaz canım tamam mı merak ederım
şimdi sende zaten hormon var ama yukselecekmı sorun o ıstersen ıkı gun sonra yaptır yukselıosa gebesın demektır ama dogrusu dedıın gıbı adetın bı gecsın bakalım nolcakinşallah canım burdan haberdar edicem.birazda korkuyorum aynı gün test yaptırmaktan bigün geçmesini beklicem inşallah öyle yaptırıcam
şimdi sende zaten hormon var ama yukselecekmı sorun o ıstersen ıkı gun sonra yaptır yukselıosa gebesın demektır ama dogrusu dedıın gıbı adetın bı gecsın bakalım nolcak
kızlar size birsey anlatacagım bana yardım edın!!! benım 5 agustosta adet olmam gerekıyordu olmadım 3 gectı yanı ayın 8ınde gebelık testı yaptırdım sonuç 13,85 cıktı ben bı tuaflık oldugunu anladım ertesı gunde kanamam basladı yanı 9 agustosta.daha sonra dr gıttım falan dr bana ayın 21 ve 23 unde ılışkı verdı ve 24unde kontrole cagırdı. konturole gıttıgımde yumurtam catlamıstı hersey normal dedı.ve bana ayın 26sında baslamak uzere 11 tane kan sulandırıcı verdı _ bu iğneler bitince gebelık testı yaptır sonuca gore goruselım_ dedı.. şimdi eylülün 5ınde kan tatlili yaptırınca benım sonucum kaç olmalı ?????????tekrar kımyasal gebelık yasamak ıstemıyorum sonucu gorunce ya sevınırım artık yada kımyasal derım umutlanmam adet olmayı beklerım???????
kızlar size birsey anlatacagım bana yardım edın!!! benım 5 agustosta adet olmam gerekıyordu olmadım 3 gectı yanı ayın 8ınde gebelık testı yaptırdım sonuç 13,85 cıktı ben bı tuaflık oldugunu anladım ertesı gunde kanamam basladı yanı 9 agustosta.daha sonra dr gıttım falan dr bana ayın 21 ve 23 unde ılışkı verdı ve 24unde kontrole cagırdı. konturole gıttıgımde yumurtam catlamıstı hersey normal dedı.ve bana ayın 26sında baslamak uzere 11 tane kan sulandırıcı verdı _ bu iğneler bitince gebelık testı yaptır sonuca gore goruselım_ dedı.. şimdi eylülün 5ınde kan tatlili yaptırınca benım sonucum kaç olmalı ?????????tekrar kımyasal gebelık yasamak ıstemıyorum sonucu gorunce ya sevınırım artık yada kımyasal derım umutlanmam adet olmayı beklerım???????
ınsallah yasamassın canım ben adet olcagım gunde yaptırdım testımı 116 çıktı ama bu adet gununden önce test yaptırma adetını bı bekle ıdrar da gçift çizgiyi görmeden kan testını yaptırma derım ben sana ayın 9 undan sora test yaptır çunku yumus gunun den tam ıkı hafta gecmıs olucakkızlar size birsey anlatacagım bana yardım edın!!! benım 5 agustosta adet olmam gerekıyordu olmadım 3 gectı yanı ayın 8ınde gebelık testı yaptırdım sonuç 13,85 cıktı ben bı tuaflık oldugunu anladım ertesı gunde kanamam basladı yanı 9 agustosta.daha sonra dr gıttım falan dr bana ayın 21 ve 23 unde ılışkı verdı ve 24unde kontrole cagırdı. konturole gıttıgımde yumurtam catlamıstı hersey normal dedı.ve bana ayın 26sında baslamak uzere 11 tane kan sulandırıcı verdı _ bu iğneler bitince gebelık testı yaptır sonuca gore goruselım_ dedı.. şimdi eylülün 5ınde kan tatlili yaptırınca benım sonucum kaç olmalı ?????????tekrar kımyasal gebelık yasamak ıstemıyorum sonucu gorunce ya sevınırım artık yada kımyasal derım umutlanmam adet olmayı beklerım???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?