Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba.. kan testi yaptırdım adetime 4 gün kala 8.72 çıktı sizce sonuç ne olabilir..

kızlar bende uzun zamandır üyeyim ama yazmak yeni nasip oldu.En son adet tarihim 28 temmuz 2013 ve hamilelik belirtisiyle 26 ağustos 2013 te kan tahlili yaptırdım gcg değerim 2135 çıktı doktor 4 haftalık hamilesin dedi ultrasondon baktı fakat kese falan gözükmedi sizce gözükmemesi normalmi ve 4 haftaya göre hcg değerim düşükmü normalmi.kusura bakmayın biraz fazla soru sordum ama hamilelik teleşı işte şimiden cvplarınız için çok teşekkür ederim.

bu değere göre hamilesin keseye alttan mı muayene ile baktı yoksa karından mı

merhaba size bi sorum olucak.benim adetime 5 gün var ve bugun kan testi yaptırdım sonu 3.64.yumurtlama günümg eçeli 9 gün oldu acaba değerim yükselir mi bende geç döllenme olmuş olabilir çünkü 9 gün önce doktora gittiğimde yumurta daha yeni oluşmuştu.cevvaplarsanız sevinirim

tedavi görüyorum eşim varikoselden ameliyat oldu bu gün adetimin gelmeyişinin 4 günü beta hcg 2,0 sizce yükselirmi arkadaşlar

canım yumus gununden 9 gun geçmış yukselırmı dersen inşallah derimm sen adet gunun gelınce ya nı 5 gun sora test yaptır o zaman sonucunu yaz canım tamam mı merak ederım

canım yumus gununden 9 gun geçmış yukselırmı dersen inşallah derimm sen adet gunun gelınce ya nı 5 gun sora test yaptır o zaman sonucunu yaz canım tamam mı merak ederım

inşallah canım burdan haberdar edicem.birazda korkuyorum aynı gün test yaptırmaktan bigün geçmesini beklicem inşallah öyle yaptırıcam

inşallah canım burdan haberdar edicem.birazda korkuyorum aynı gün test yaptırmaktan bigün geçmesini beklicem inşallah öyle yaptırıcam
şimdi sende zaten hormon var ama yukselecekmı sorun o ıstersen ıkı gun sonra yaptır yukselıosa gebesın demektır ama dogrusu dedıın gıbı adetın bı gecsın bakalım nolcak

şimdi sende zaten hormon var ama yukselecekmı sorun o ıstersen ıkı gun sonra yaptır yukselıosa gebesın demektır ama dogrusu dedıın gıbı adetın bı gecsın bakalım nolcak

bende öyle diyorum horman az da olsa var en azından sıfır değil.geç döllenme olmuş olabilir bakalım hayırlısı canım hele bi adet günüm gelsin:)

kızlar size birsey anlatacagım bana yardım edın!!! benım 5 agustosta adet olmam gerekıyordu olmadım 3 gectı yanı ayın 8ınde gebelık testı yaptırdım sonuç 13,85 cıktı ben bı tuaflık oldugunu anladım ertesı gunde kanamam basladı yanı 9 agustosta.daha sonra dr gıttım falan dr bana ayın 21 ve 23 unde ılışkı verdı ve 24unde kontrole cagırdı. konturole gıttıgımde yumurtam catlamıstı hersey normal dedı.ve bana ayın 26sında baslamak uzere 11 tane kan sulandırıcı verdı _ bu iğneler bitince gebelık testı yaptır sonuca gore goruselım_ dedı.. şimdi eylülün 5ınde kan tatlili yaptırınca benım sonucum kaç olmalı ?????????tekrar kımyasal gebelık yasamak ıstemıyorum sonucu gorunce ya sevınırım artık yada kımyasal derım umutlanmam adet olmayı beklerım???????

Kimse cvp vermicek mi

onemli olan degerinin katlayarak artmasi cnm. cok erken belirlenen gebeliklerde deger dusuk olur ve iki gun sonra test tekrarlanip ikiye katlayip katlamadigina bakilir.

yine de baslangicta bi 50-60 olsa en az iyi olur tabi.

ınsallah yasamassın canım ben adet olcagım gunde yaptırdım testımı 116 çıktı ama bu adet gununden önce test yaptırma adetını bı bekle ıdrar da gçift çizgiyi görmeden kan testını yaptırma derım ben sana ayın 9 undan sora test yaptır çunku yumus gunun den tam ıkı hafta gecmıs olucak

benim son adet tarihim 29 temmuzdu 28. gün adet görürüm genelede erken gelirdi bu ay 28 oldu gelmedi test aldım yaptım arkamı dönmeden 2. çizgi belirdi şok oldum çünkü pek beklemiyordum taşınıyoruz çünkü telaştan aklıma gelmiyordu şok oldum eşime gösterdim oda kan testi yaptıralım dedi kan testi sonucum 2183,99 pozitif cıktı hatta tekrar sordum hamilemiyim diye 4. yaşında kızım var 2. gebeliğim olacak ama kasık ağrım var özellike sol kasığım cok ayaktayım korkuyorum dr gitmedik kese ne zamn görülür acaba kızımda 5 hafta içinde gözükmüştü şimdi 4 hafta 4 günlük hamile gözüküyorum eşim de yanımda olamayacak 6. haftamda gelecek geöçmi 6. hafta dr için allah isteyen herkese nasip etsin kimseye söylemedim 2. daha farklı oluyormuş sanırım bunu anladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…