ınsallah yasamassın canım ben adet olcagım gunde yaptırdım testımı 116 çıktı ama bu adet gununden önce test yaptırma adetını bı bekle ıdrar da gçift çizgiyi görmeden kan testını yaptırma derım ben sana ayın 9 undan sora test yaptır çunku yumus gunun den tam ıkı hafta gecmıs olucak
selam arkadaşlar lütfen sesimi duyun merak içindeyim adetim 2 gün geçti ve adetimin 24. günü hafif pembe leke gördüm
bu leke aynı saatlerde 3 gün ard arda günde bir defa oldu.ve o 3 gün hafif adet sancısı oldu geçti.
sonra ne gelen var ne giden ne de adet belirtisi.2 gündür midem bulanıyor bir haftadır belimin ortasında bir ağrı var.
benim sorum neden 2 gün önce 0.1 ken bugün 1.20 çıktı acaba durup dururken artarmı? ve de gebelik varda yavaş yavaş mı artacak?
cevap yazarsanız çok sevinirim
canım basıma bole bısey gelmedı ama burdan okuduklarıma gore deger ne olursa olsun eger gebelık varsa deger ıkıye katlarmıs ıstersen ıkı gun sonra tekrar test yaptır ama normalde 5ın uzerınde olması gerekıyor sanırım bı jınekolaga gorun yada????
cvp için teşekkür ederim.evde idrarda çıkana kadar kan testi yapmayı düşünmüyorum artık.
hep hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım
Rabbim sen hiç kimseyi evlatsızlıkla imtihan eyleme.
isteyen herkese hayırlı evlatlar ver YARABBİ.AMİİİN.
cvp için teşekkür ederim.evde idrarda çıkana kadar kan testi yapmayı düşünmüyorum artık.
hep hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım
Rabbim sen hiç kimseyi evlatsızlıkla imtihan eyleme.
isteyen herkese hayırlı evlatlar ver YARABBİ.AMİİİN.
Amin...rabbim hayırlısını nasip etsin.benımde o şekıldeydı ikinci kan testımde 1,5 cıktı değerim adetim geçikelı 10 gün oluyordu ama doktor hamıle degılsın dedı.hap verdi o şekılde adet olabıldım.bende hamıle sanıdım kendımı mide bunaltım halsızlıgım sancılarım oluyordu ama degılmışım. sen yınede herhangı bır ilaç kullanma adetının üzerinden 1 hafta geçınce takrar yaptır bence.
Kızlar merhaba benim sat 31 temmuz ben dün 30 agustosta kan tahlili yaptırdım 433,0 çıktı normal mi sizce??
normalde laf mi canimmmmmmmmm
masallah mukemmel degerin
hayirli ugurlu olsun. allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Ayyyy çok teşekkür ederim cevap verdiğin için çooook sağol. Amin inşallah canım Allah isteyen herkese versin bekletmeden inşallah 
amin cnm inşallah. benim de 7 günüm kaldı bakalım sonucum ne olacak.
benim de sat den 4 hafta geçti. bugün sonuçlarımı aldım ve bende de beta hcg 3174 çıkmış. dün ultrasonda kese göremedi doktorum. daha çok yeni demişti. bugün sonucu görünce yüksek demiş. 2 gün sonra keseyi görebilecekmişiz.:lepi: herkese sağlıklı hamilelikler...
Beta degerim 5 cikti.kafam cok karisti son adetim 2agustos ben simdi hamilemiyim degilmiyim anlamadim.
Ya gercekten mi ben cok uzulmustum yok bse yine olmadi die ins oledir ozman ben yarin baska bi yrrde gidip yaptirim.zaten adetlerim duzensiz yani bugun olcam die kesin bise yok gecrn ay sekiz gun geciktimcanım daha önce birçok gebelik testi yaptırdım.. ona göre yorumlarsam degerin adet gününe göre düşük ama geç döllenme diye bişey oldugunuda unutmayalım..sen hemen yarın tekrarla %66 oranında artıyosa sorun yok..inşallahhamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?