Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

hayırlı olsun canım :)
tabii 2.bebek farklı olur daha tecrübeli oluyosun
valla benim kesem 6.haftada göründü 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyduk

selam arkadaşlar lütfen sesimi duyun merak içindeyim adetim 2 gün geçti ve adetimin 24. günü hafif pembe leke gördüm
bu leke aynı saatlerde 3 gün ard arda günde bir defa oldu.ve o 3 gün hafif adet sancısı oldu geçti.
sonra ne gelen var ne giden ne de adet belirtisi.2 gündür midem bulanıyor bir haftadır belimin ortasında bir ağrı var.
benim sorum neden 2 gün önce 0.1 ken bugün 1.20 çıktı acaba durup dururken artarmı? ve de gebelik varda yavaş yavaş mı artacak?
cevap yazarsanız çok sevinirim

Son düzenleme:

ama ben kan sulandırı ığne kullanıyorum ve ayın 5ınde iğnelerım bıtıyor eger hamıle ısem yenıden iğne almam gerekıyor :S

canım basıma bole bısey gelmedı ama burdan okuduklarıma gore deger ne olursa olsun eger gebelık varsa deger ıkıye katlarmıs ıstersen ıkı gun sonra tekrar test yaptır ama normalde 5ın uzerınde olması gerekıyor sanırım bı jınekolaga gorun yada????

cvp için teşekkür ederim.evde idrarda çıkana kadar kan testi yapmayı düşünmüyorum artık.
hep hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım
Rabbim sen hiç kimseyi evlatsızlıkla imtihan eyleme.
isteyen herkese hayırlı evlatlar ver YARABBİ.AMİİİN.

sende haklısın amınn allahım duy bu kullarının sesını bıze acı yarabbım dualarımı kabul eyle...

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

arkadaşlar kafama bişey takılıyor.bu tabloda görüldüğü gibi 3. haftada deger 5-50 4. haftada 3-426.yani 4. hafta deger neden düşük başlıyor hiçbişey anlamadım bişlginiz var mı ?

Amin...rabbim hayırlısını nasip etsin.benımde o şekıldeydı ikinci kan testımde 1,5 cıktı değerim adetim geçikelı 10 gün oluyordu ama doktor hamıle degılsın dedı.hap verdi o şekılde adet olabıldım.bende hamıle sanıdım kendımı mide bunaltım halsızlıgım sancılarım oluyordu ama degılmışım. sen yınede herhangı bır ilaç kullanma adetının üzerinden 1 hafta geçınce takrar yaptır bence.

bu sefer çok ümitliydim gelen lekelerden sonra adet olmadığımdan dolayı.ama emin olamadan kan testi verince daha fazla ümitlenip sonucu alınca üzülüyor insan bu sebepten bir hafta on gün geçmeden kanda baktırmamalı yada en azından evde idrarda çıkana kadar.
Hala adet olmadım.bir ümit var yinede içimde.çünkü 4 aydır bebe aspirini kullanıyordum.ve geçen ay adetim 23 günde gelmişti.
adetlerim kısalıp düzene girmişti.eşimdede sperm hareketsizliği vardı onada epimedyumlu ballı macun yedirdim her gün.
ve bu ay daha ümitliydim ama kısmet yine de belli olmaz.burada benim durumumda olup sonradan hamile olduğunu öğrenende okudum ama yine de her şeye hazırlıklı olmak gerek.
cvp için teşekkür ederim.MEVLAM SENİN, BENİM,BURADAKİ VE TÜM İSLAM ALEMİNDE NE KADAR EVLAT HASRETİ ÇEKEN VARSA
HEPİMİZE EN HAYIRLI VE SAĞLIKLISINDAN GÜZEL EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞAALLAH.AMİN.

Kızlar merhaba benim sat 31 temmuz ben dün 30 agustosta kan tahlili yaptırdım 433,0 çıktı normal mi sizce??

Kızlar merhaba benim sat 31 temmuz ben dün 30 agustosta kan tahlili yaptırdım 433,0 çıktı normal mi sizce??

normalde laf mi canimmmmmmmmm

masallah mukemmel degerin

hayirli ugurlu olsun. allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

normalde laf mi canimmmmmmmmm

masallah mukemmel degerin

hayirli ugurlu olsun. allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Ayyyy çok teşekkür ederim cevap verdiğin için çooook sağol😊😊😊. Amin inşallah canım Allah isteyen herkese versin bekletmeden inşallah 😊

Ayyyy çok teşekkür ederim cevap verdiğin için çooook sağol. Amin inşallah canım Allah isteyen herkese versin bekletmeden inşallah 

amin cnm inşallah. benim de 7 günüm kaldı bakalım sonucum ne olacak.

Benim de sat 4 hafta+ 2 de 3198 cıktı bir sıkıntı oldugu anlamına mı geliyor?

kızlar jerkese merhaba. benim adetim bu aralar çok düzenli değil. yani bazen 30 bazen 33, bazen 32 günde geliyo. adet hesaplayıcısına göre bu gün adet günüm. kan testi yaptırdım. bhcg değerim 4.3 çıktı. en alt sınır 5 olması gerkiyor. kafam karıştı. boşuna ümitlenmek de istemiyorum. benmle aynı durumu yaşayan. yada bana fikir verme konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Beta degerim 5 cikti.kafam cok karisti son adetim 2agustos ben simdi hamilemiyim degilmiyim anlamadim.

canım daha önce birçok gebelik testi yaptırdım.. ona göre yorumlarsam degerin adet gününe göre düşük ama geç döllenme diye bişey oldugunuda unutmayalım..sen hemen yarın tekrarla %66 oranında artıyosa sorun yok..inşallah hamişsindir

Ya gercekten mi ben cok uzulmustum yok bse yine olmadi die ins oledir ozman ben yarin baska bi yrrde gidip yaptirim.zaten adetlerim duzensiz yani bugun olcam die kesin bise yok gecrn ay sekiz gun geciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…