Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ya gercekten mi ben cok uzulmustum yok bse yine olmadi die ins oledir ozman ben yarin baska bi yrrde gidip yaptirim.zaten adetlerim duzensiz yani bugun olcam die kesin bise yok gecrn ay sekiz gun geciktim



gulcngl cüm. seninle aynı durumdayız. benimde adetim çok düzenli olmuyor. mesela geçen ay 5 gün gecikti. ben bikaç gün sonra tekrar test yaptırıcam. umarım hakkımızda hayırlısı olur.
 
kızlar merhabalar lütfn bana yardım edin adetime 1 hafta varken kan testi 1.20 çıktı bu ne demek oluyo sizzce değerim yükselir mi. bu ay belirtiler 15 gün önceden başladı kasık agrıları göğüs ağrıları ateş basmalar ayaklarımın altı yanıyodu geceleri böyle olan var mı aranızda
 
Ya gercekten mi ben cok uzulmustum yok bse yine olmadi die ins oledir ozman ben yarin baska bi yrrde gidip yaptirim.zaten adetlerim duzensiz yani bugun olcam die kesin bise yok gecrn ay sekiz gun geciktim

hayır canım hayır özellikle aynı yere yaptır testi..yaptırdıgın yer degişmesin ki artış miktarını tam gör..hadi iyi haberlerini bekliyoruz
 
gulcngl cüm. seninle aynı durumdayız. benimde adetim çok düzenli olmuyor. mesela geçen ay 5 gün gecikti. ben bikaç gün sonra tekrar test yaptırıcam. umarım hakkımızda hayırlısı olur.

Benim daha gecikmedi cnm ins hamileyisdir allah ins vermistir bize bebeklerimizi...benim goguslerim cok fena aciyo damarlar cikti:2:
 
gulcngl cüm. Seninle aynı durumdayız. Benimde adetim çok düzenli olmuyor. Mesela geçen ay 5 gün gecikti. Ben bikaç gün sonra tekrar test yaptırıcam. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.

slm kızlar ben 2 senedir evliyim 3 aydır korunmuyorum çocuk istiyoruz son üç aydırda adetim o kadar düzensizki 15 gün 20 gün gecikmeler yaşadım şimdi 4 haftalık hamileyimm bazı bünyelerde adet düzensizleşmesi olurmuş doktorum vucut spermi yeni yeni algılıyo değişim yaşaması normal alışmaya çalışıyo bu iyidir aslında dedii yani gecikmeler bazende iyi olabiliyo bazende beklenti içinde olunca psikolojik oluyoo umarım hamilesinizdir ..:)
 



sağol canım iyiy dileklerin için. umudum yok. ama bi taraftanda içim içimi yiyo. her ay bölye pimpirikleniyorum sonra bişey çıkmıyo. ben şuram buram ağrıyo diyince eşim artık bana gülüyo. yine mi? diye. wallahi artık utanıyorum ona bişey söylemeye ama söylemeden de duramıyorum amaaan ne biliyim valla. bazen düşünmke istemiyorum. ama aklımdan da hiç çıkmıyo. işte aynı böyle yazdıklarım gibi karmaşık va saçma sapan bi durumdayım

yani kısacası hakkımızda hayırlısı :44:
 
mrb arkadaşlar uzun süredir takıp ediyordum fakat ilk defa yazıyorum.1 senelik evliyim 5 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım.adetlerim çok düzenliydi geçen ay 10 gün gecikti bu ay ise bir hafta.kendim test yaptım negatif çıktı.bugünde kan tahlili yaptırdım yarın çıkıcak sonucu.acaba :18:evdeki testte negatif çıkıpta kanda pozitif çıkan varmı aranızda ?
 

adetin bir hafta geciktiyse idrar testinde çıkması lazımdı benm 2 gün gecikmişti net 2 çizgiydi hayırlısı olsun hakkında
 
Kizlar nolur yarfim edin dun saglik ocagina kan testi verdim saat 11de beta hcg degerim 55 cikti. Auni gun oglen saat 3te sifa hastanesine kan tsti verdim ve beta hcg degeri 47 cikti. Saglik ocagindaki doktorum hamikesin buyuk ihtimal 20 gun sonra tekrar gel kan testi yapalim dedi. Sifada ki doktorum ise dusuk veya kan cihazlarimiz farkli olabilir dedi. Tekrar kan testi istedi verdim ve bugun ki son kan testim 18 cikti sonucu yarin gostericem. Bugun bi tanidik hemsireyle gorustuk uzsnsin dinlensin bir baska bi hastaneyi tavsiye ettiler. Sizce bebek dusmus mudur (
 


tatlım degerlerin 2 ye katlamsı gerekir saglıklı bır gebelıkte kımyasal bı gebelık gecırıyorsun sanırım kı bayanların cogunda olurmus bu üzülme Rabbim saglıklısınıda vericektir inşallah.
 
Kızlar Selamm

Benim son adet tarihim 13 Ağustos. Bugün 23. günüm. Dün yani 22. günde beta hcg baktırdım. 14,75 çıktı. Daha 1 aylık bile olmadı. Ben o yüzden düşüktür dedim ama sizce çokmu düşükkkk ???
 

canım çok sevindim hayırlı olsun benimde son adetim 13 ağustos bende dün kan testi yaptırdım 1,25 çıktı bazıları yükselir diye yazmış formlarda ümitlenmek istemiyorm ama senin sonuçtan sonra ümidim kalmadı bu ay
 
merhaba 29 ağustosta kan testi yaptırdım 0,1 yani gebelik yok dediler ama şuan adetim 2 gün gecikti 35 gün de bir oluyor adetlerim son adet tarihim 30 temmuz acaba geç döllenme olabilir mi adet olacakmış gibi sancım belirtilerim var ama 2 gün geciktiği için acaba gebelik belirtisi olabilir mi bu? 1 hafta önce 0,1 çıkan değer şuan hamilelik olabilir mi lütfen yardım edin
 
Son düzenleme:


Malesef bende de aynı sıkıntı var. Adet olma tarihim 21 agustostu. Ancak bnm adetlerim genelde hep 2-3 gün öteler. Adetime 2 gün kala yani 19.08.2013 tarihinde test yaptırdım bhcg 20.66 çıktı. Doktor olabileceğini ancak 3-4 gün sonra tekrar yaptırmamı önerdi.22.08.2013 de birdaha yatrdıgımda ise bhcg 65.86 cıktı. 27 aguststa doktora gittim hemen bhcg yapmayalım değer 65 çıkmış diyerek 2 güne bir 2 katı artması gerektiğinden buna göre bhcg nin 2000 üstüne 03 eylül gibi ulaşabileceğini söledi. Sonrasında 03 eylülde test yaptrdgımda değerim 1178 cıktı.04 eylülde doktora gttiğimde değerin 2000 ne ulasmadgını konustuk. Olabilir sonuc olarak belli bir artış gösterdğini yinede karamsarlıga kapılmamam gerektiği konustuk.Aynı gün bende tekrar test istedi. Ve biraz evvel yani bugün aradığımda sonuc 1478 çıkmış. Cuma günü tekrardan görmek istedi doktor. 2gün sonra nekadar artış yasandıgını incelemk istiyor. Üzülmek istemiyorum dış gebelikte olabilir geç yumurtalamada olabilir öyle değil mi arkadslar?? Hakkımızda hepimiz için hayrlısını diliyorum.
 
Pardon arkadşlar bir ayrıntıyı kaçırdım. 03 eylülde sağlık ocagında yaptrdıgım testin sonucu bhcg 1178.Sonrasında 04 eylülde doktora gitmeden önce canım braz sıkıldığı üzüldğüm için devlet hastanesinde birdaha test yaptrdım ve saat 13.30 itibari ile sonuc 1313 olmuş. Sonra doktora gittğimde ise benden istedği testi 15.30 yaptırdım ve sonuc 1478. yani 2 saatte hemen artış göstermiş. Ama şöyle de bir sorun var. Doktor laboratuvardan fark eder değerler o nedenle cuma günü yani tam 48 saat geçtikten sonra birdaha değerimi görmek istedi. Umarım iyi olur hepimiz için. Görüşünüz varsa bu konuda iletirseniz mutlu olurum arkadslar saolun.
 
kızlar son reglim 13 agustos 3 eylül kan testi sonucum 1.20 2 gun önce idrar testi yaptım negatif karnımda şişkinlik belimde ve karnımda ağrılar var sizce kan testi yapmalımıyım beklemelimiyim:44:
 
Kizlar benim bir sorum var. Sat 6 ağustos. 4 gun once idrarda gebelik testim pozirif cikti. Ama dun beta hcg 350.4 cikti. Deger bana dusuk gibi geldi. Daha önce boyle bi durum yaşayan var mi aranizda?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…