Ya gercekten mi ben cok uzulmustum yok bse yine olmadi die ins oledir ozman ben yarin baska bi yrrde gidip yaptirim.zaten adetlerim duzensiz yani bugun olcam die kesin bise yok gecrn ay sekiz gun geciktim
Ya gercekten mi ben cok uzulmustum yok bse yine olmadi die ins oledir ozman ben yarin baska bi yrrde gidip yaptirim.zaten adetlerim duzensiz yani bugun olcam die kesin bise yok gecrn ay sekiz gun geciktim
gulcngl cüm. seninle aynı durumdayız. benimde adetim çok düzenli olmuyor. mesela geçen ay 5 gün gecikti. ben bikaç gün sonra tekrar test yaptırıcam. umarım hakkımızda hayırlısı olur.
hayır canım hayır özellikle aynı yere yaptır testi..yaptırdıgın yer degişmesin ki artış miktarını tam gör..hadi iyi haberlerini bekliyoruz
gulcngl cüm. Seninle aynı durumdayız. Benimde adetim çok düzenli olmuyor. Mesela geçen ay 5 gün gecikti. Ben bikaç gün sonra tekrar test yaptırıcam. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
slm kızlar ben 2 senedir evliyim 3 aydır korunmuyorum çocuk istiyoruz son üç aydırda adetim o kadar düzensizki 15 gün 20 gün gecikmeler yaşadım şimdi 4 haftalık hamileyimm bazı bünyelerde adet düzensizleşmesi olurmuş doktorum vucut spermi yeni yeni algılıyo değişim yaşaması normal alışmaya çalışıyo bu iyidir aslında dedii yani gecikmeler bazende iyi olabiliyo bazende beklenti içinde olunca psikolojik oluyoo umarım hamilesinizdir ..:)
mrb arkadaşlar uzun süredir takıp ediyordum fakat ilk defa yazıyorum.1 senelik evliyim 5 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım.adetlerim çok düzenliydi geçen ay 10 gün gecikti bu ay ise bir hafta.kendim test yaptım negatif çıktı.bugünde kan tahlili yaptırdım yarın çıkıcak sonucu.acaba :18:evdeki testte negatif çıkıpta kanda pozitif çıkan varmı aranızda ?
Kizlar nolur yarfim edindun saglik ocagina kan testi verdim saat 11de beta hcg degerim 55 cikti. Auni gun oglen saat 3te sifa hastanesine kan tsti verdim ve beta hcg degeri 47 cikti. Saglik ocagindaki doktorum hamikesin buyuk ihtimal 20 gun sonra tekrar gel kan testi yapalim dedi. Sifada ki doktorum ise dusuk veya kan cihazlarimiz farkli olabilir dedi. Tekrar kan testi istedi verdim ve bugun ki son kan testim 18 cikti sonucu yarin gostericem. Bugun bi tanidik hemsireyle gorustuk uzsnsin dinlensin bir baska bi hastaneyi tavsiye ettiler. Sizce bebek dusmus mudur (
Kızlar Selamm
Benim son adet tarihim 13 Ağustos. Bugün 23. günüm. Dün yani 22. günde beta hcg baktırdım. 14,75 çıktı. Daha 1 aylık bile olmadı. Ben o yüzden düşüktür dedim ama sizce çokmu düşükkkk ???
adetin bir hafta geciktiyse idrar testinde çıkması lazımdı benm 2 gün gecikmişti net 2 çizgiydi hayırlısı olsun hakkında
bolbol dua et canım benim senin bi gün geçmesine rağmen 68 çıkmış,benim 6 gün gecikmişti 66 çıkmıştı bende üaülmüştm değer düşükmü dış gebelik olabilirmi diye ama çk şükür sadece geç döllenme olmuş şimdi 4 ayım bitti bile inşallah seninkide güzel devam eder canım,çk dua ett.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?