Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kizlar benim bir sorum var. Sat 6 ağustos. 4 gun once idrarda gebelik testim pozirif cikti. Ama dun beta hcg 350.4 cikti. Deger bana dusuk gibi geldi. Daha önce boyle bi durum yaşayan var mi aranizda?

bence değerin düşük değil canım hem zaten düşüklüğü değil katlaması önemli olan belki geç döllenme olmuştr sıkma canını hayırlısı olsun tebrikler :)

bende 6+3 haftalığım, tesadüfen 3 haftalıkken rahatsızlandım müthiş baş ağrısı çekiyordum adetime de2 gün vardı ve tomografi çekimi için doktor beta hcg alalım dedi, sonuç 1586,79 du. o an şok yaşadım... güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin..

Bn kac haftalık hamileyim randevu alamadım cok dolu ya Pazartesiye kaldı adetim iki gun gecti
bhcg degerim 5.01 hamile degilsin dendi yine regly olmadım yine kan verdim bhcg degerim 147 çıktı iki haftalık gebelik dendi ama son adet tarihim 5 Ağustos'tu bı gariplik var adetim adetim 7 gun gecti yine kan verdim degerim 764.3 kac haftalık hamileyim anlayamadım gitti troid problemimde var bebek icin acil ilac kullanmam lazım off cok karışigim((

yardımınıza ihtiyacım lütfen tüp bebek yaptırdım değerlerim çok iyi ilerliyodu 2 gün önce yaptırdım 889 çıktı bugün yaptırdım 957 çıktı doktorumu aradım 2 katına çıkması lazım dedi pazartesi son tahlili istiycem dedi 1500 lere çıkmadıysa düşük yapıyosun tutunamamıştır demek dedi çok moralim bozuldu günlerdir iyi gidiyodu bugün değerin az yükselmesi beni çok üzdü

kızlar,
Bu ay ilk kez bebiş denedik.kasıklarda ve belde aşırı ağrılar ve kasıklarda şişlik gibi baskı vardı.kadın doğumcuya gittim
kan testi yaptı 0.14 çıktı bu nedir ya?forumlara bakıyorum 17 lerden yükseklerden bahsediliyor.14 mü algılayacağım ben bu
rakamı?baş dönmeleri falan var ama doktor bir şey yok dedi.yardım edin lütfennnn...

arkadaşım hayırlı olsun üstüne mi gördün bebişte nasıl anlayamadın?

canım doktor kaç haftalık diyorsa o doğrudur , geç döllenme olmuş olabilirsin, benim SAT 29 temmuz buna göre 6+5 günlük ama bugün doktora gittim ve ultrasonda 7+3 çıktı bebeğin gelişimi ile alakalı hafta sayıları bence, o yüzden sıkıntı yapma hayırlısı olsun inş. kucağınada alırsın..

1300 küsür sayfanin hepsini okudum galiba :) hic bi yerde bu kadar detayli bilgi bulamazsiniz herhalde yazan herkesin en cok istediği gercek olsun innnsalllahhh amin :)
Benim sat 13 agustos reglden 2 gun once idrar testi yaptim bi an cift goruyorum sandim :) bhcg 80 cikti ayni gun..tam regl gunumde de 184 cikti :) 4 ayin sonunda oldu galiba :)
Simdi biraz buyusun diye bekliyorum 10 gun sonradina randevu aldim keseyi anca o zaman goruruz tahminimce..
Kimse kendini sikmasin uzmesin kizlar..rabbim ol demeden olmuyormus..ustunuze duseni yapin gerisi Allahtan. .

tebrikler canım allah tamamına erdirsin çok güzel bir duygu..

merhabalar.bir sorum olacaktı kızlar benim adetim 10 gün kadar gecikti bulantı ve kasık ağrılarım var.idrar testlerim negatif çıktı dün kan testi yaptırdık bchg değerim 0.16 çıktı ve hala adetim olmadı bekleyip testi tekrar yaptırmalı mıyım?

Adetim gecti test yaptım sonuc negatif deyip üzülmeyin testi tekrarlayın adetim iki gun kadar geçmişti testim negatif çıktı daha sonra test yaptırdım pozitif çıktı Allah isteyen herkese nasip etsin

merhaba. ben ayın 10 unda adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım 168.17 çıktı. sizce bu değer normal mi? benim bundan bi önceki gebeliğim düşükle sonuçlandı. onu da adet günümden 5 gün sonra öğrendim. 680 küsürdü. 1 hafta sonra kese için çağırmışlardı. göremediler testi tekrarladılar ve 225 çıktı (( ertesi gün bebeğim düştü. aynı şey olacak diye çok korkuyorum yardımcı olursanız seviniirim.

Adetin geciktiyse testi tekrar yap canım üzülme benim adetim iki gun gecti ama kanda gebelik çıkmadı daha sonra tekrar test yaptırdım o zaman yükselmeye başladı

kızlar bnde bgn test yaptrdım 96,32 çıktı. bakalım hayırlısı artık Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar versin isteyen herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…