Kizlar benim bir sorum var. Sat 6 ağustos. 4 gun once idrarda gebelik testim pozirif cikti. Ama dun beta hcg 350.4 cikti. Deger bana dusuk gibi geldi. Daha önce boyle bi durum yaşayan var mi aranizda?
bende 6+3 haftalığım, tesadüfen 3 haftalıkken rahatsızlandım müthiş baş ağrısı çekiyordum adetime de2 gün vardı ve tomografi çekimi için doktor beta hcg alalım dedi, sonuç 1586,79 du. o an şok yaşadım... güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin..
kızlar,
Bu ay ilk kez bebiş denedik.kasıklarda ve belde aşırı ağrılar ve kasıklarda şişlik gibi baskı vardı.kadın doğumcuya gittim
kan testi yaptı 0.14 çıktı bu nedir ya?forumlara bakıyorum 17 lerden yükseklerden bahsediliyor.14 mü algılayacağım ben bu
rakamı?baş dönmeleri falan var ama doktor bir şey yok dedi.yardım edin lütfennnn...
[/QUOüzgünüm canım ama bebiş yok demek, hem yeni denemişsin hemen tutmayabilir. ben 8 aydır deniyorum geçen ay hiç beklemediğim anda oldu biraz sabret birde reglin en az 5 gün geçmeden test yaptırma sonra hayal kırıklığı oluyor.
Bn kac haftalık hamileyim randevu alamadım cok dolu ya Pazartesiye kaldı adetim iki gun gecti
bhcg degerim 5.01 hamile degilsin dendi yine regly olmadım yine kan verdim bhcg degerim 147 çıktı iki haftalık gebelik dendi ama son adet tarihim 5 Ağustos'tu bı gariplik var adetim adetim 7 gun gecti yine kan verdim degerim 764.3 kac haftalık hamileyim anlayamadım gitti troid problemimde var bebek icin acil ilac kullanmam lazım off cok karışigim((
kızlar,
Bu ay ilk kez bebiş denedik.kasıklarda ve belde aşırı ağrılar ve kasıklarda şişlik gibi baskı vardı.kadın doğumcuya gittim
kan testi yaptı 0.14 çıktı bu nedir ya?forumlara bakıyorum 17 lerden yükseklerden bahsediliyor.14 mü algılayacağım ben bu
rakamı?baş dönmeleri falan var ama doktor bir şey yok dedi.yardım edin lütfennnn...
[/QUOüzgünüm canım ama bebiş yok demek, hem yeni denemişsin hemen tutmayabilir. ben 8 aydır deniyorum geçen ay hiç beklemediğim anda oldu biraz sabret birde reglin en az 5 gün geçmeden test yaptırma sonra hayal kırıklığı oluyor.
tamamdır arkadaşım,ya açıkçası çok umutlanmamıştım ilk denedik diye ama aşırı derecede kasık ve bel ağrıları oldu doktora da sordum,
benim asıl gitme nedenim açıkçası ağrılardı ama doktor da birşey demedi.ağrılar normal midir peki ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım.sen de oluyormuydu her denemede böyle ağrılar?
tamamdır arkadaşım,ya açıkçası çok umutlanmamıştım ilk denedik diye ama aşırı derecede kasık ve bel ağrıları oldu doktora da sordum,
benim asıl gitme nedenim açıkçası ağrılardı ama doktor da birşey demedi.ağrılar normal midir peki ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım.sen de oluyormuydu her denemede böyle ağrılar?
canım olabilir zaten bende bir kaç kez kasık ağrısından gittim ama doğru düzgün açıklama alamadım bence vucut kendini hazırlıyor, ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın bunlarında önemi var..
1300 küsür sayfanin hepsini okudum galiba :) hic bi yerde bu kadar detayli bilgi bulamazsiniz herhalde yazan herkesin en cok istediği gercek olsun innnsalllahhh amin :)
Benim sat 13 agustos reglden 2 gun once idrar testi yaptim bi an cift goruyorum sandim :) bhcg 80 cikti ayni gun..tam regl gunumde de 184 cikti :) 4 ayin sonunda oldu galiba :)
Simdi biraz buyusun diye bekliyorum 10 gun sonradina randevu aldim keseyi anca o zaman goruruz tahminimce..
Kimse kendini sikmasin uzmesin kizlar..rabbim ol demeden olmuyormus..ustunuze duseni yapin gerisi Allahtan. .
canım olabilir zaten bende bir kaç kez kasık ağrısından gittim ama doğru düzgün açıklama alamadım bence vucut kendini hazırlıyor, ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın bunlarında önemi var..
inşallah öyledir arkadaşım vücut kendini hazırlasın zararı yok:)iki yıllık evliyim 28 yaşındayım..
merhaba. ben ayın 10 unda adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım 168.17 çıktı. sizce bu değer normal mi? benim bundan bi önceki gebeliğim düşükle sonuçlandı. onu da adet günümden 5 gün sonra öğrendim. 680 küsürdü. 1 hafta sonra kese için çağırmışlardı. göremediler testi tekrarladılar ve 225 çıktı(( ertesi gün bebeğim düştü. aynı şey olacak diye çok korkuyorum yardımcı olursanız seviniirim.
Adetin geciktiyse testi tekrar yap canım üzülme benim adetim iki gun gecti ama kanda gebelik çıkmadı daha sonra tekrar test yaptırdım o zaman yükselmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?